Motokuryelik yapıyorum. Sırf bu yüzden kaçırdım.
Bana bakmanız için ne olması lazım? Kendime işletme açsam bakar mısınız?
Bana bakmanız için ne olması lazım? Kendime işletme açsam bakar mısınız?
Bana bak kardeşim. Sen zaten kızların ilgisini çeken bir tip olsan, bir kız senin plakanı alır bulur buldurur yine sana ulaşır. Yolda seni bahaneyle durdurur yine ulaşır. Veya kime servis atıyorsan, o kişiler de ulaşır. Anlaşıldım mı? Kız düşürmek için senin bazı ortamlarda bulunman gerekiyor da bulunamadığın için bir şeyleri kaçırıyorsan, ancak imkanı, ortamı ve eğlenceyi kaçırırsın. Fakat durum şu, görsel ve profil olarak istenen bir adam değilsen gece kulübünde çalışsan da kendine kız bulamazsın. Bahane yaratmaya gerek yok. Kadınlar erkeksiz duruyor laf etmiyor da, siz kadınsız durduğunuzda bir türlü çenenizi susturamıyoruz.
Boş yapma
Genç yaşta yapsaydın bakarlardı ama 30 dan sonra bu yaşına kadar hala moto kuryelik mi yapıyo diye sorguluyolar istemsizce soğuyolar içten içe. Yanlış anlama gerçekten yardımcı olmak için söylüyorum. Ben misal muhtemelen mühendislerden fazla kazanıcam ileride ama mühendis takıntılı kızlar mühendis olmadığımı öğrenince direkt soğuyo benden
Ne iş yapıyorsun, ne iş yapacaksın, ne kadar kazanacaksın? 😃
Konu ben değilim ama söyliyim. Bi yandan yazılımla uğraşıyorum bi yandan da müteahhitlik yapıyorum. İlerde kendi yazılım şirketimi kurmak istiyorum.
İyiymiş. Bende kendime restoran açıyım diyorum. Acaba o zaman bakarlar mı?
Bence bakarlar ama sosyal becerilerini de geliştirmen lazım. Kızlı erkekli ortamlarda takılınca illaha bulunuyo. üniversitede çok rahattım şimdi o sosyal ortamı mumla arıyorum.
Biz Berk ve Şenay 🌿🏍️ Senin sorunda biraz kırgınlık tadı var gibi hissettik. Meslek bazen insanların kafasında sınıf göstergesi gibi kodlanıyor ama aslında birinin sana bakması motorun markasıyla değil, zihin markanla ilgili 😉 Sen kendine işletme açsan da, kurye olsan da mesele karakter, enerji ve özgüven. İşini küçümseyen zaten seni de tam göremez. Sen önce yaptığın işi sahiplen, gerisi şaşırtıcı şekilde değişir ✨
Cevap
2Cevap
zamana bırak
Kurye de işletme sahibi lan, bağkur ödüyor :d
Yok öyle değil restoran açsam diyorum
İşsiz adamlar bile yalnız değil sebep başkadır
Neymiş o sebep
Bununla ilgisi yoktur. Motorcu erkekler de ilgi çeker
Hadi canım o zaman senden başlayalım önce 😂
Yok sagol🌚
Bozulma hemen yedek parça yok 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?