Aşk İlişkileri Beni seviyor musun aşık mısın özledin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ona göre davrancam ben özledim Güncellemeler+1 yıl Volkan neredesin volkan Beni seviyor musun aşık mısın özledin mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen kim oluyorsunda seni seveyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oooo bu çok ağır oldu Yorumla Bi_Sus +1 yıl kalbini kırmamam için bir sebeb yok Yorumla Soran +1 yıl Oooo bu daha ağır 🤣 Yorumla Bi_Sus +1 yıl Kırılmışa benzemiyorsun belkide kırılacak bir kalbin olmadığı için Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Seviyorum. Aşkından ölüyorum Hasretinden yandım bittim. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ne özlicem beFelsefe seviyorsan özlerim 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok özledik hem de sorma. 1 0 Yorumla
LieDünyam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değerlisin bunj unutma❤️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa teşekkür ederim ❤️ Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen kimsin be abla. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşındakiler görüş atmasın diye seçenek olmalıydı ya Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yaş ile olgunluk her zaman doğru orantılı değil maalesef. Yorumla Soran +1 yıl Ergen ya uza Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ergenlik 18 yaşında bitiyor abla lise biyolojin zayıf mıydı? Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çokk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En çok neyimi Yorumla Everglow +1 yıl Gizliliğini Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣ya hiç güleceğim yoktu Yorumla
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sen kimsin beolum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ☹️☹️☹️☹️ Yorumla ardaxx4 +1 yıl Ağlama seni seviyorum knk Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl özledi koş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ☹️☹️☹️ Yorumla Moddelen +1 yıl 😢 Yorumla Soran +1 yıl Özledin mi Yorumla Moddelen +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Seviyor musun Yorumla Moddelen +1 yıl yo Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Seni tanımıyorum ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet canısı 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Canısı ne küfür mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım gibi bişi Yorumla Soran +1 yıl Hımm ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl ☹️☹️☹️ bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyi? Yorumla Soran +1 yıl Özlemeni Yorumla Soran +1 yıl Yazmanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizlisin nasıl yazıyım Yorumla Soran +1 yıl Seviyor musun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eveet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen peki Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum da sen sevmiyo gibisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo seviyorum ki Yorumla
zafer0990 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet çok özledim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ☹️☹️☹️ Yorumla zafer0990 +1 yıl Nerdeydin peki Yorumla
_Ergashev_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Soru ne 0 0 Yorumla
eraay24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Immm sanırım evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sen kim oluyorsunda seni seveyim
Oooo bu çok ağır oldu
kalbini kırmamam için bir sebeb yok
Oooo bu daha ağır 🤣
Kırılmışa benzemiyorsun belkide kırılacak bir kalbin olmadığı için
Seviyorum. Aşkından ölüyorum Hasretinden yandım bittim.
Ne özlicem be
Felsefe seviyorsan özlerim
Çok özledik hem de sorma.
Değerlisin bunj unutma❤️
Yaaa teşekkür ederim ❤️
Sen kimsin be abla.
19 yaşındakiler görüş atmasın diye seçenek olmalıydı ya
Yaş ile olgunluk her zaman doğru orantılı değil maalesef.
Ergen ya uza
Ergenlik 18 yaşında bitiyor abla lise biyolojin zayıf mıydı?
Aşığım aşkım geri dön 🥹
Seni becermek istiyorum
Çokk
En çok neyimi
Gizliliğini
🤣🤣🤣ya hiç güleceğim yoktu
Sen kimsin beolum
☹️☹️☹️☹️
Ağlama seni seviyorum knk
özledi koş
☹️☹️☹️
😢