Benim bi flörtüm vardı başta öylesine konuşuyorduk sonradan benimle buluşmak istedi görüştük sonradan ben hoşlanmaya başladım o da bana karşı öyle şeyler hissetmeye başladı hep bana yakındı kaç kere kapımın önüne geldi hep buluşmak istedi ilişkimiz çok iyiydi resmen önceden tanışmış gibiydik ama uzak mesafe ilişkisiydi ben o istbuldaydı benim istbulda olduğum zamanlar görüştük konuştuk sonra ben döndüm 1 ay konuştuk bana saçma bahaneler uydurmaya başladı 2 gün içinde mesafeli oldu bana ben dayanamıyorum çok seviyorum onu günlerdir ağlıyorum kalbim acıyor çok kötü hissediyorum kendimi yemek yiyemiyorum hiçbişi yapamıyorum bugün aradım unut beni aldatırım seni birsürü şeyler söyledi neden bana böyle davranıyor lütfen bana yardımcı olunnn :'' ( kalbim acıyor..
1 ay
BENİ HİÇ SEVMEDİ Mİ?

Güncellemeler
1 ay
Numaramı silmedi hâlâ sosyal medyadan takipleşiyoruz ona attığım fotoğraflar duruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Seni sevip sevmediğini anca onu analiz ederek test ederek anlayabilirsin
Tabii acı çektiğimi biliyor ne çok sevdiğimi biliyor ama umursamıyor görüldü atıyor bana hiçbir şey yaşanmamış gibi birde birini bulursun diyor bunu test edebilirim aynen 😂
Kalbim keyfi acıyor keyfi ağlıyorum ben keyfi yemek yiyemiyorum 1 haftadır keyfi acı çekiyorum ben 😂
Ben ne diyorum bu ne diyor. Yardımcı olmamı ister misin
Napabilirsin ki
Seni test edelim ona göre yönlendirim tabi sende istersen
tamam yazabilirsin bana
Pişman olmuşmuş umut verdiği için hshshshshshs
boş ver unut ve insanlarla tanış
Maalesef olmuyor böyle buraya kadar düştüysem o kadar kötüyüm..
maalesef başkası girmiş hayatına 😔
Onu bende düşündüm ama bilmiyorum kendimi anlata anlata yoruldum :(
sana yok aldatırım cart curt gibi cümlelerle geliyorsa zaten peşinden koşmana gerek yok, kendini üzersin
Çok seviyorum ama onu konuştuğumuz zamanlar beni aldatma diyordu benden etkilendiğini söylüyordu noldu birden
Sevmemiş gibi
:(
Neden ayrıldı peki
Sebebi yok saçma canım nedenler seni üzerim diye korkuyorum evlilik düşünmüyorum falan başta söylediği şey bu şimdi ise ben sadık kalamam seni aldatırım 3 ay bile onun gözünde çok az o geçirdiğimiz günlere saygısı yok hiç anlamadı anlamıyor beni
Mesafeler gözünü korkutmus olmalı kendine güveni olmayan birisiymiş.
Zamanında aldatılmış bunu banada yaşatmak istiyor görmüyor beni 1 haftadır ona kendimi anlatıyorum 😿
Anlatsan ne fayda.
Yorma kendini
bana birini bulursun diyor unut boş ver diyor çok çabuk siliyor duygularımı hiçe sayıyor defalarca kalbim acıyor dememe rağmen hiç umursamadı halimi anlattım hiç mi vicdanı yok hiç mi ilişkimize saygısı yok mutlu olacağını mı sanıyor öyle yaparak başkasıyla
Cok yanlıs davranmıssın. Hersey ters tepmis. Sana yol göstermek isterdim ama saat geç oldu. Takip isteği atabilirsin.
Bunun çözümü yok ben 1 haftadır düzeltmek istedim istemedi canımı acıttı yok artık gitti o benden :(
Yarın müsait bir zamanda konusuruz seninle. İcin rahat olsun. Kendini yıpratma.
Ben buraya kadar düştüysem yazık halime elden hiçbir şey gelmicekkk yaşandı ve bitti. Eğer beni isteseydi bana köpek gibi davranacağı yere eskisi gibi yakın olurdu ama bitti gitti üzgünüm kırgınım sinirliyim kalbim acıyor ama elden bir şey gelmiyor bolca sabır sakinlik diliyorum
Ona farklı olduğunu bişiler hissetmeye başladığım zamanlar dedim farklı olmasa ben böyle günlerdir bunun acısını çekmezdim ama anlar mı hayıır çok safım ben çok bağlandım onu 3 ay bile olsa unutamıyorum geçirdiğimiz zamanları daha ne diyim ki anlamak isteyen anlıyor onun işine gelmiyor
Bana 1 haftadır halimi abartı olarak söylüyor 3 aylık ilişkiye 1 ay diyor ben ne diyim ki :((
Galiba
Hayır sevmedi
Acı çektiğimi bilmesine rağmen görüldü atması.
Sevmedi 🙄
Sana çok yazan onlarla konuş sen bu ilişkide aldatırım ben seni bilmem ne bilmem ne dün bana bunları telefonda konuştuk daha beter davrandı bana ben bunları hakketmedim 3 aylık ilişkiyi çöpe attı ben mutluydum huzurluydum onunla 😿