parlayan gözlerini ipeksi tenini içim öektiğim o güzel tatlı kokunu yumuşak saçlarını bakınca beni uzaklara götüren o güzel gözlerini , karşında saatlerce seni izlemeyi , Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardım çiçeklerin en solmazını,, Toprakların en bereketlisini sende sürdüm, Sende tattım yemişlerin cümlesini , Desem ki sen benim için, , Desem ki sen benim için , Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek , Su gibi aziz bir şeysin Evimde şenliksin, bahçemde bahar; Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak bensöyleyeyim güzelliğini, Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün, Şayet sesimi farkedemezsen, Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol; Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini, Ve neden sonra Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede, Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oğlumla tek başımıza bıraktın gittin bizi geri ÖZLEDİk
Ne sürdün yavrumun saçına
Ahahahahah lan neredeydin bu çocuğa tek baktım tekk
Oğlumu senden alayım da gör
Gel yuvamızi bozma çocuk hergun anne diye ağlıyor
Saçlarına jöle mi sürdün çok tatlı maşallah
Teşekkür ederiz annesi şekil verdik işte
Benim yakışıklı oğluma naptın boyun posun devrilsin saçlarını dökücen 😭😭😭
Eve dönüncen mi güzelim
Baska bulsana yeni niye bulmuyon
Onu seviyorum başkasını istemiyorum 😔
Yaaa🙂😍
Ama o sevmiyo
Eminmisnn
Çok eminim
Kendimi dedi sankiya
Sen kimsin, o kim. Ne bilelim?
Biz iki aşık kafaları karışık
sen özlenmez sevilmezmisin
🤣🤣niye
gençlik ne kadar mükemmel özeldir bilen bilir
Ne diyorsun amcaa
sordun ya seviyormusun diye seviyordur seviyordur
Haa pardon ya özür dilerim teşekkür ederim
sen ne anladın
Yanlış okudum ya
yok yok yanlış okunacak bişi yazmadım sen gibi gençlik her zaman en harikaları hakeden yaşlar
EVET ÖZLEDİM
MEHMET NEYİMİ ÖZLEDİN
parlayan gözlerini ipeksi tenini içim öektiğim o güzel tatlı kokunu yumuşak saçlarını bakınca beni uzaklara götüren o güzel gözlerini , karşında saatlerce seni izlemeyi , Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardım çiçeklerin en solmazını,, Toprakların en bereketlisini sende sürdüm,
Sende tattım yemişlerin cümlesini , Desem ki sen benim için, , Desem ki sen benim için , Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek , Su gibi aziz bir şeysin Evimde şenliksin, bahçemde bahar;
Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak bensöyleyeyim güzelliğini, Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi farkedemezsen, Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol; Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini, Ve neden sonra Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede, Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.
Ohaaaaaaaaaaaaa Mehmetttt bunu sen mi yazdın
evett beğendin mi
Evet aşkım
😚😚 seviyorum seni
Kim o
O işte
Çok özledim
Neyimi?
Her şeyini
En çok?
Kokunu
Seviyor musun beni