Ne hissettiğimi anlayamıyorum ne yapmalıyım?

su ana kadar hep platonik takildim. sevmeyi seviyordum. gercekten hoslandigim kisilerle aramda bir sey olmadigindan dolayi rahattim. ama simdi konuştuğum biri var ve ne hissettigimi anlayamiyorum. zaten o da bi var bi yok. ama su aralar var olup olmaması benim tavirlarima gore degisiyor. bu kisiyi de baya begeniyorum ama asikmis gibi hissedemiyorum. bunun sebebi buyuk ihtimalle kendi icimdeki problemlerim cunku son zamanlarda yaptigim her seye karsi zevksiz, isteksizim. yine de onu kaybetmek istemiyorum cunku hayatimdaki sayili kaliteli insanlardan biri. ayrica romantik bi ilişki yurutebilcek kadar yeterli hissetmiyorum kendimi. ama bir tarafim da ona siirler şarkılar yazmak istiyor ve öyle yapiyorum. gercekten ne istedigimi anlamak ve ona gore hareket etmek istiyorum. cok uzattim ama baska bir seyden daha bahsetmek istiyorum. ne istedigimi buldum, nasil hareket edecegimi planladim diyelim yine de bu kisinin bana karsi ne hissettigini tam olarak anlamis olamayacagim. iliskimiz sanal ve arada flort ediyoruz arada dertlesiyor sakalasiyoruz. nasil sanaldan bir insanın soylediklerine tam olarak inanabilirim ki. hele de sevgi konusunda. kafamdaki bu supheler ve nasıl bir tavir alacagimi bilmedigimden dolayi kendimden uzaklastiricam diye korkuyorum. akışına birakmaktan daha iyi yapabilicegim bir sey var mi?
Ne hissettiğimi anlayamıyorum ne yapmalıyım?