İlişkinin evliliğe gitmesi için erkeğin daha fazla mı sevmesi gerek?

İlişkinin evliliğe gitmesi için erkeğin daha fazla mı sevmesi gerek?

Hayır genel olarak bu kadın erkek olarak fark etmiyor yani kişiler çiftler birbirini sevmelidir. yani sadece kadının sevmesi ya da sadece erkeğin sevmesi mutlaka evliliğe götürür demek doğru değildir. bu yüzden de her zaman için aşk ve sevgi ortak olmalıdır. yani bir kadın çok severse ama erkek aynı şekilde sevmezse o ilişki olmaz zaten başlamadan biter veya platonik aşk olarak kalır. ya da kişi evlense bile mutlu olamaz çünkü bir tarafa severken bir taraf sevmiyor.
Tabi erkek severse zaten evlenmek de isteyecektir sevmeyen gönül eğlendirir kalbi çocuk oyuncağı gibi oynar keyfi geçince terk eder böylelerine çok ayar oluyorum sevmiyorsan sevgili olma seviyorsan olun kalp duygular oyuncak değil
Cevap
9Cevap
İki tarafın aşkı sevgisi güveni varsa o evliliğe gider zaten. Fakat erkeğin daha çok sevmesi evliliği ayakta tutar bence. Ancak elbette biz erkekler duygusuz değiliz biz de sevdiğimiz kadından ilgi sevgi şımartılmayı bekleriz.
Hayır daha güçlü olması lazım
Kadıni vazgeçilmez hissettirirse kadın sıkılır ve gider.
Erkek kadına güvenli hissetirecek kadar değer vericek o kadar
Benim iliskimde erkek daha çok seviyordu ama 3 yıl boyunca iki karış yol gidemedik. Ne erkek ne kadın sadece sevmek gerekmiyor. İki taraftan biri az emek harciyorsa isterse Mecnun Leyla olsunlar..
Hımm karşılıklı olacak orası ayrı ama ben bi ilişkide iki tarafın sevgisinin aynı boyutta olduğunu sanmıyorum zaten.
Erkek kadından aynı sevgiyi göremezse zamanla soğur. Karşılıklı olur bu işler.
Bu zamanda bir ilişkide daha ileriye zor gidilir
Erkeğin ciddi olarak bakması gerekiyor sevgi de bir yere kadar emek vermesi istemesi gerekiyor..
Ben sevmiyorsam o ilişki hiç baslamaz:)
Daha fazlasını bilmem ama çok daha fedakar olmali
Yanlış.
Hayir tabi ki de.
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?