Bir erkek sevgi olarak bir şey hissetmediği ama kendisini seven ve alıştığı birini zamanla sevebilir mi-onla evlilik yürür mü?

Arkadaşlar belki de defalarca sorulmuştur ama insan içinde olduğu hal içinde yine de bir cevap arıyor...
Soru başlıktaki gibi.. O beni seviyor yanımda olmaya çalışıyor, bense ona bir şey hissetmiyorum (kendisine de söyledim) bir yıla yakındır konuşuyoruz.. ister istemez bir şey hissedebileceğim birini görünce canım acıyor (sevmek de istiyor insan...) yine de onu -nedendir bilmiyorum- kıskanıyorum. Gitmeyi düşündüm ama gidemedim de artık varlığına alıştığım için midir bilemiyorum... Sonuç olarak ikimiz de üzgün bir haldeyiz.
Acaba zamanla sevgi meydana gelebilir mi onla sevgi olmamasına rağmen ciddi bir karar alıp hayatlarımızı birleştirebilir miyiz?
Bu gibi durumları yaşayan oldu mu? Görüşleriniz benim için değerlidir, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
Bir erkek sevgi olarak bir şey hissetmediği ama kendisini seven ve alıştığı birini zamanla sevebilir mi-onla evlilik yürür mü?