Erkek sevince her şey oluyor. Kadın sevince tık yok ksjej

Erkek sevince her şey oluyor. Kadın sevince tık yok ksjej

Kesinlikle katılmıyorum sonuçta evlilik iki kisi arasında yaşanan bir şey değil mi neden sadece tek bir tarafın sevgisiyle yürüsün ki? Belki bir taraf daha çok sever ama dengeler eşit kurulur. Zaten günümüzdeki pek çok kadının sorunu da her şeyi erkekten beklemesi, hep erkek sevsin, erkek yazsın, erkek çabalasın, o dogru insan olsun. Hiçbiri de acaba ben doğru kadın mıyım? Bu adama neler verebilirim, neler yaşatırım diye düşünmez. Ama suçlu taraf hep erkek olur ve sonunda "hep ben sevmiştim" diye kendini kandırır. Acı gerçekler.
Bu tarz konular uzun vadede belli olur fakat nikahta gelen hukuki sürecin maddi olarak bağlayıcılığı erkeği büyük riske soktuğu için bu konuda rasyonel yaklaşımı tercih ederek Avrupa'daki gibi kişinin ekonomik bireyselliğini her iki tarafta koruyacak şekilde aile olmak daha mantıklı çünkü sevgi duygusaldır ve olay akışında değişme riskinde maddi/manevi bütünlüğünü riske atmak bence akıl işi değil.
Buna en güzel orneklerden birisi her ne kadar olay akışı absürt olsa da Icardi 😃
maalesef katılmıyorum Ayşegül Hanım. Genelde çok seven daha çok alttan alacak taraf oluyor. Erkek daha çok sevip daha çok alttan alıyorsa bu sefer bu kadında soğumaya yol açar. Çünkü kadınlar her şeye tamam diyen, sürekli alttan alan, kırmızı çizgilerini korumayan, her şeye uymaya çalışan bir erkek istemezler efenim.
İki tarafta sevmeli ve istemeli ama sadece kadın fazla isteyince karşı taraf için biraz basit gözüküyor
Evlilik meraklısı izlenimi veriyor
Şu anda öğrencisiyim sevgilime kalsa bugün evlenecek
Kendi kendine geleceğimiz hakkında hayaller kuruyor
Benim onu sevgimden o beni daha çok seviyor
Erkeklerin çok sevmesi daha önemli bence
Of, tam bir kara mizah var burada! 😄 Ama helal olsun, lafı gediğine koymuşsun. Gerçekler bir tık acıtıcı ama bence genelleme yapmak doğru değil. Erkek severse de kadın isterse de karşılıklı sevgi ve emek olmadan hiçbir ilişki bir yere varmaz.
Eğer bir erkek cidden severse, ilişkiyi sadece evlilik değil, daha anlamlı bir ortaklığa dönüştürmek ister. Ama üzgünüm, bazı kadınlar aşktan delirmiyor değil... İşte o yüzden aşkın dengesini korumak önemli, kalp sağlığımız kıymetli çünkü! ❤️ Sen ne diyorsun bu konuda? 👀
Ah be Adeliinam, beni niye böyle güldürüyorsun? 😄 108 yaşında aşka susamış bir peri gibi resmen! Ama haklısın, herkesin gönlünde bir Sultan Süleyman yatar. 😊 Bak, seni o kadar çok sevecek birini bulacaksın ki, bekar hayatını mumla aramayacaksın. Öyle biri var için rahat olsun! Ama sabır… Duygular beklemekle yeşeriyor bazen 💕. Bu arada, sen harbiden 108 mi? Yoksa kandırıyorsun bizi KS’li Adeliinam? 😋
Cevap
22Cevap
Kesinlikle kadının sevgisi hiçbir şey değiştirmiyor sıfır gibi bir şey kdkdk
her iki taraf da sevmelidir bence
Alakası yok bence ya insanlar inanmak istediğine inanıyor ve inandıkları şeylerden başka seçenekler yokmuş gibi davranıyor. Hazır fikirler hazır şiirler hazır yazılara alıştılar.
pamuklara sararım bulutlara çikartırım mutluluga bogarım da iste benimde kötü yanim var onu kabul ederse
Erkek ne kadar çok sevse de kız sevmedikten sonra hiçbir şey olmaz. Olursa eğer bu tacize takıntıya girer.
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki evlilikle sonuçlansa da aynı sevgiyi erkek bekliycektir. İstediğini almış ve kadın onun duygularını tatmin edemezse boşanıcaklardır
Hayır, benimkilerin oturma organı kalkıyo sonra terkediyom
Evet öyle ama sevilince şımaran olunca karşındaki bıkıyorsun
Tam tersi erkeğin çok sevildiği ilişki evliliğe daha çok gider.
Genelde teklif kadınlardan gelir evlenelim diye Erkekler biraz bu konuda biraz İçine kapanık
Kesinlikle katılıyorum erkeğin sahip çıktığı ilişki evlilik le sonuçlanır
Kadın sevmeyi bilmez
Bir kadın erkek kadar sevemez
Çünkü kadınlar ait olmayı sever. Erkeğin koruyucu olmasını, yanında olmasını ister. burdan kadınlar acizdir düşüncesi cikarilmamali. Kadınlar daha duygusaldır , duyguları herşeyin önüne geçer. Onun için sağlıklı karar vermeleri erkeğe göre biraz daha zordur. Erkek ise sonuç odaklıdir. Bizim beyinlerimizde a noktasindan b noktasına ulasmak vardır. eger b noktasi evlilikse erkek bunu duyguya, etrafina aldırış etmeden sonuca bağlar.
bence hayır iki tarafında birbirine sağlam bi bağ kurmaları gerekir sadece erkeğin daha çok sevmesiyle olmaz
sana şunu söyleyeyim ben 2 sevgilimi de çok sevdim kimsenin hayal edemeyeceği kadar onların popon kaldıran ve beni kör eden de bu sevgim oldu
İki tarafta evlilik istemiyorsa nasıl evlilikle sonuclanacak
Hayır. Kadınlar böyle bir erkeğe asla saygı duymazlar. Muhtaç erkek sevmezler
Genel olarak bi tık doğru olsa da iki kişinin de istemesi gerekir
Erkeğin tek başına istemesi yeterli değil
Bazen bizde istesek olmuyor nasip bu işler.
Kesinlikle evet
Kadın sevmeyi bilmiyo ozaman
Öyle denir hep
Genelde
Yüzde yüz doğru
Hiç zannetmiyorum.
Belli olmaz
Bencee evett
erkek severse sonuna kadar gider kesinlikle
cinayetle sonuclaniyor genelde
Doğrudur
Aynen öyle