Aşk İlişkileri Erkeğin sevdiği ilişki mi evliliğe gider yoksa kadının sevdiği mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Fikirleri alalım Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🦋 Erkeğin sevdiği ilişki mi evliliğe gider yoksa kadının sevdiği mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Karşılıklı çabanın ve isteğin olmadığı hiçbir ilişki evliliğe gitmez,, olsa bile de uzun sürmez 2 0 Yorumla
Üniformalııcocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl İkisininde karşılıklı birbirlerini sevdikleri ilişki 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İnsan olanın sevmesi evliliğe gider aksi durum cinsel ilişkiyi tercihe gider. 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Zor soru ikiside yarıyolda bırakma potansiyeli taşıtan varlıklar. 0 0 Yorumla
Asena_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Erkek daha agir basiyor ama iki tarafta da olmali 0 0 Yorumla
amentes11 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl hanımcı erkekle ilişki sonsuzluğa kadar gider. 1 15 Yorumla Rulet28 +1 yıl Tasması, ne renk oluyor? Yorumla amentes11 +1 yıl tasmayla teslimiyetle ilgisi yok. hanımcılıktan kastım karısına herkesten çok önem veren, her zaman önceliği yapan, duygularını düşüncelerini incitmemek için çabalayan, çok aşık olan erkek. siz anlamazsınız duygusuzlar Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle katılıyorum. Yorumla Rulet28 +1 yıl Yani, tasması pembe olsun diyorsunuz peki. Yorumla Soran +1 yıl Köpek misn sn de tasmaya ihtiyacn var Yorumla Rulet28 +1 yıl Hanımcı erkekler için diyorum Yorumla Soran +1 yıl Bı sktr ml ya sn önce neyin ne oldgnu bı öğren öyle gel hanzo Yorumla Rulet28 +1 yıl Boş, yapma. Sözde eşitlik isteyen cinsiyet Yorumla Soran +1 yıl Eşit haklarda olmak istiyoruz ama senin gbi yaboz hanzolar ne kadr engel olursa olsun devlet kadına bu hakkı veriyor vermeye de devam edecek kudur Yorumla Rulet28 +1 yıl Kadını köle, olarak görmeyin diyenler. Erkeği köle olarak görmek istiyor. Ne mutlu sizlere.. Sizler eşitlik istiyorsunuz 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hanimcilik sana göre buysa gt mağarana Yorumla Rulet28 +1 yıl Ben mağramda memnun olurum. Sizin gibi düzenbaz ve sahtekar hatta yalancı olmadığım için. Yorumla Soran +1 yıl Sana anlatacagm lafı sokak köpeğine anlatırım daha faydalı beyin eror vermiş habern yk hadi mağarana Yorumla Rulet28 +1 yıl Çok, konuşmada. Sen kocacı ol Yorumla Soran +1 yıl Defol Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Kadının ki gitmiyor gördük 0 0 Yorumla
Kamllch Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevgiyle peynir gemisi yürümez iki tarafın da anlayışlı olduğu ilişki evliliğe gider 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kadinin yuvayi dişi kuş yapar. Şaka ikiside 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. ikisininde sevdiği ilişki 0 0 Yorumla
Rulet28 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Kadının 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kadinin 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. erkeğin bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Karşılıklı çabanın ve isteğin olmadığı hiçbir ilişki evliliğe gitmez,, olsa bile de uzun sürmez
İkisininde karşılıklı birbirlerini sevdikleri ilişki
İnsan olanın sevmesi evliliğe gider aksi durum cinsel ilişkiyi tercihe gider.
Zor soru ikiside yarıyolda bırakma potansiyeli taşıtan varlıklar.
Erkek daha agir basiyor ama iki tarafta da olmali
hanımcı erkekle ilişki sonsuzluğa kadar gider.
Tasması, ne renk oluyor?
tasmayla teslimiyetle ilgisi yok. hanımcılıktan kastım karısına herkesten çok önem veren, her zaman önceliği yapan, duygularını düşüncelerini incitmemek için çabalayan, çok aşık olan erkek. siz anlamazsınız duygusuzlar
Kesinlikle katılıyorum.
Yani, tasması pembe olsun diyorsunuz peki.
Köpek misn sn de tasmaya ihtiyacn var
Hanımcı erkekler için diyorum
Bı sktr ml ya sn önce neyin ne oldgnu bı öğren öyle gel hanzo
Boş, yapma. Sözde eşitlik isteyen cinsiyet
Eşit haklarda olmak istiyoruz ama senin gbi yaboz hanzolar ne kadr engel olursa olsun devlet kadına bu hakkı veriyor vermeye de devam edecek kudur
Kadını köle, olarak görmeyin diyenler. Erkeği köle olarak görmek istiyor. Ne mutlu sizlere.. Sizler eşitlik istiyorsunuz 😄
Hanimcilik sana göre buysa gt mağarana
Ben mağramda memnun olurum. Sizin gibi düzenbaz ve sahtekar hatta yalancı olmadığım için.
Sana anlatacagm lafı sokak köpeğine anlatırım daha faydalı beyin eror vermiş habern yk hadi mağarana
Çok, konuşmada. Sen kocacı ol
Defol
Kadının ki gitmiyor gördük
Sevgiyle peynir gemisi yürümez iki tarafın da anlayışlı olduğu ilişki evliliğe gider
Kadinin yuvayi dişi kuş yapar. Şaka ikiside
ikisininde sevdiği ilişki
Ikiside onemlı rol alır
her ikisinin sevdiği
Erkek sevsin kadın zaten sever
Kadının
Erkek severse kadın ilgiye asik olur zaten
Her ikiside
Erkeğin
İkisininde dengede sevdiği öbür türlü olmaz
Kadinin
Karşılıklı olduğunda ancak