Öneriye ihtiyacım var?

Bi ara asla arkadaş olmayacagimi dusundugum biriyle çok yakinlastim kendi sinifimdan mizahimiz sarki zevkimiz vb herseyimiz aynı benim ikizimsin diyor bazen ona karşı biseyler hissetmeye başladım ama bunu kabullenmekte istemiyorum arkadaşının benden hoslandigini düşünüyorum bu yüzden beni sevmeyecegini dusunuyorum ama çocuk okadar yakın davraniyorki bazen kafam allak bullak oluyor siraya kafami koyduğumda oda yakinlasip koyuyor derste beraber hep konuşuyoruz sıramı hep kendine doğru çekiyor kendine yakinlastiriyo bi ara bileğimi tutup bi süre bakmisti macimda bana motivasyon veriyordu motivasyon verirken yanağımı oksamisti cok mutlu olmustum ona karşı açık olabiliyorum rahat oluyorum onun yanındayken daha daha çok güvende hissediyorum kafasını omzuma koyup hemen cekiyodu elimle oynuyodu vb seyler oluyodu bazen sadece arkadasmisiz gibi davraniyo bazende yazdigim gibi ve daha çok yakın davraniyo kafami dahada karistiriyo yardımcı çıkacak biri olcagini dusundum birseuler onerirseniz sevinirim
Öneriye ihtiyacım var?