Tavsiyelere açığım?

yks sonuçları açıklandı ve az çok eski tercih kılavuzlarından nereye gidebileceğimi biliyorum ama problem ailem annem babam her sabah, her akşam ve her gün durmaksızın bağıra bağıra kavga ediyorlar birbirlerine şiddet uyguluyorlar sonra ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi karı koca gibi davranıyorlar 2 kere boşanacaklardı boşanmadılar ben bir gün taraf tutunca suçlu oldum bir gün peder bana laf yapıyor küfür ediyor kavga edecektik annem sen nasıl evlatsın babaya bu yapılır mı aramıza giriyor bir baba oğluna küfür eder mi gerçekten ne kadar yüzsüzlük. dini değerlere küfür eden bir baba düşünün ertesi gün bayram namazına gidiyor. birikmiş biraz param var ve artık kavgalarından uyku uyuyamıyorum evde ki herkes şikayetçi bu durumdan bu sabahta bilmem kimin oğlu yks den bunu yapmış türkçe tutuyormuş seni bilmem ne bölümüne okutmaya göndermem diye bağıra çağıra kafa bırakmadı ya diyorum senden göndermeni isteyen yok tek gideceğim başımın çağresine bakarım yok bilmem sevgili yaptın o seni bu yola soktu kızı suçlamaya çalışıyor ben annemle tyt sınavına bir gün kala kavga ettim onun yüzünden gene diyorum yarın sınavım var bu yaptığın ne senin, hala uzatıyor bağırıyor en sonunda odama gittim kapımı kilitledim sonra kapımın önünde 1 2 saat laf yapıyor ben hala son tekrar etmem gerekenleri ediyorum sınav sabahı da kendini stres yaptın dün diyor ne yüzünden yaptım acaba stresi. sevgili yaptın o seni bu yola soktu kızı suçlamaya çalışıyor ertesi gün o benim bir tanecik gelinim diyor sonra bacım... diyor sonra tekrar o benim canım kendi kızım gibi diyor anlayamıyorum artık. ben evde odamın kapısı kitli takılırım rahatsız edilmeyi pek sevmem asosyelim evet aileme karşı bile. ona bile kavga ediyorlar benle yok kapın niye kitli açıklıyorum durumu hala aynı kafa yapısı. kapıyı kitliyorum çünkü artık evde ki kavgalardan bağımsız olmak istiyorum gelen polisleri görmek istemiyorum yoruldum hem de çok şimdi tercih zamanı gelecek annem sürekli döneklik yapıyor seni biz okuturuz sonra okutmayız gidemezsin bir daha hazırlanacaksın, sınava hazırlanmak o kadar kolay değil o stres çok ağır saçım kalmadı, sakallarım beyazladı ben daha 19 yaşındayım istediğim bölümü değil de onun istediği bölümü okumamı istiyor kenarda birikmiş bir miktar param var otobüs ve orada bir miktar rahat ettirecek kadar burs ve yurt çıkacağını sanmıyorum devlete de diyemiyorum ailem bana bakmıyor para gelir kaynağım yok sadece tek başımayım çok güzel değil mi devlet nasıl sahip çıkıyor gençlerine büyük ihtimal üniversiteye gideceğim ve ailem yokmuş gibi yaşayıp arkama bakmayacağım sanki onlar hiç yokmuş gibi evet zor olacak belki ama doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum buraya kadar okuyanlara teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum başkalarının fikrini de almak düşüncelerine bakmak ve anlamak bana yardımcı olabilir.

Tavsiyelere açığım?