Tavsiye istiyorum?

Selam arkadaşlar benim bi arkadaşım vardı onunla çok yakındık işte bana biranda soğuk yapmaya başladı ya da ben öyle düşündüm o an ama ben ona destek olmaya yanında olmaya çalıştıkça o bana soğuk davranıyordu mesela bana diyordu ki ben çok kötü biriyim benimle neden arkadaş olasinki diyordu bende öyle değilsin diyordum ama ısrarla böyle şeyler diyordu biz konuşmayı bıraktık işte ama takiplesiyorduk başka arkadaşlarıyla çok mutluydu falan ama ben depresyona falan girdim ondan sonra atlattım ama depresyonu falan işte bu yaz tekrar konuşmaya başladık her şey çok iyi gidiyordu bu sefer bana beni başından mi atmaya çalışıyorsun falan dedi ama bi nevi bende artık onunla konuşmak istemiyor gibiydim hatta bu sefer konuşmayı bıraktığımız da hiç üzülmedim yani işte benim bazı problemlerim zor zamanlarım olduğunda o beni benimle konuşmak istemeyip başkalarıyla çok mutluydu hatta şu anda pek arkadaşım Yok sınıfımdaki bi kız beni sevmediği için öteki arkadaşlarımda onun yanında olup beni bıraktılar falan sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
Tavsiye istiyorum?