Birlikte olduğum kişiden ayrılmak istiyorum ama yazmadan duramıyorum, ne yapmalıyım?

Çok toksik bir ilişkimiz var, öfkeyle canım desem bile bunu unutmuyor affettim dese bile sonrasında bana kötü davranıyor, o bir kusur işlediğinde ben hemen unutuyorum sonra da ben sana karşı hiçbir kusur işlemedim demeye getiriyor gece iyi geceler demişse sabah benim günaydın yazmamı bekliyor oysa ben kavga ederken bile onu sevdiğimi söylüyorum ama değmeyeceğini anladım daha önce defalarca konuştum, ayrılmayı denedim şimdi de 6 kez ayrılmaktan bahsettim diye ben suçlu oldum seni affetmek için zamana ihtiyacım var diyor Malatya'da yaşıyorum ilk kez deprem olduğu gece yine tartışmıştık ilk yaptığım şey ona yazmaktı çünkü o gün de tartışmıştık onu sevdiğimi söyledim karşılık bile vermedi dışarıda olduğumu, kar yağdığını söyledim uykum var dedi istiyorsan kalabilirim dedi ama gerek yok uyu dedim sonraki gün de bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum eve geri döneceksin sandım dedi ve şimdi ayrılmak istediğimi söylesem yine bir yolunu bulup kendini haklı çıkaracak, ben suçlu olacağım ve yine ilgisiz davranacak sorun şu ki ben yazmadan duramıyorum, tartıştığımızda içim rahat etmiyor onu sevmek istemiyorum ama elimde değil yavaş yavaş kopmaya çalışıyorum yazdığında cevap vermemek istiyorum ama kendimi tutamıyorum. Güzel anılarımız aklıma geliyor, yapamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Birlikte olduğum kişiden ayrılmak istiyorum ama yazmadan duramıyorum, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık arkadaşlar engelledim her yerden ama içim hiç rahat değil, haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve onu çok özlüyorum ama bir şansım daha yok defalarca tartıştık çünkü tekrar bir araya gelsek her şey daha kötü olur, asla güvenmez bana ama çok acı çekiyorum umarım doğru olanı yapmışımdır.
Birlikte olduğum kişiden ayrılmak istiyorum ama yazmadan duramıyorum, ne yapmalıyım?