Evli sevgilim boşanacakmış, benimle evleneceğini söyledi ama ben asla istemiyorum. Ne yapsam?

Ciddi değildim yani boşanıp benle evlenmesini istemedim. Ben daha 20 yaşındayım kendisi 42 yaşında. Boşanma sebepleri ben değilim zaten büyük sorunları vardı. Şimdi bana şu dava bi bitsin senle evlenicez falan diyor? Ben istemiyorum kendimi bu adamla harcayacak değilim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşk falan diyor evet sevdim de böyle değil.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz ne zekisiniz öyle ya? Yok parasına bakmışım? Ne parası adam düz memur? Bu paraya mı bakacam benim daha çok param var. 2. seni kandırıyo evlenmicek diyenler benim bundan büyük isteğim olabilir mi? 2 yıllık ilişkimiz var evli olmasını dert etmedim zaten adam niye böyle yalan söylesin? Sorunum şu ben bu adamla duygusal ve her şeyi paylaştığım bir ilişki yaşadım şimdi benle evlenme çocuk yapma ömür geçirme hayalleri kurarken ağzına tıkamıyorum lafı. Olacak iş değil. Ben ömrümü ona ada
Evli sevgilim boşanacakmış, benimle evleneceğini söyledi ama ben asla istemiyorum. Ne yapsam?