- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir şekilde söyle eğer bu ayrılıkta benim payım varsa benden bir şey bekleme seninle evlenmicem diyebilirsin ben senin yerinde olsam söylerdim ama sen de başta hata yapmışsın insan evli birisiyle sevgili olur mu olmuyor yani bunu niye yapıyorsunuz ki adamın karısı var çocukları var bu sefer karısının derdine filan düşüyor çocukları filan telefonu alıyor yapmayın şöyle şeyler🤦♀️ Olumlu olmuyor çünkü
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Zaten Bir yanlışla başlamışsınız bari yanlıştan dönün tabii ki de istemediğin biriyle ki çok da haklısın istememekte çok da akıllıca düşünmüşsün o kısmını evlenmeyeceksin tabii ki de karşındaki kişi de seni sevgi de değil aslında bu seviyor demeyeceğim bu farklı bir şey sanırım yaşının küçüklüğünden dolayı bu kadar çok istiyor seni eşiyle olan sorunlarını bilmiyorum ama sen de bulduğu bir şeyler var belli ki ve bunu devam ettirmek istiyor ama sana tavsiyem bunu ciddi bir şekilde konuş seni çok ciddiye almıyor olabilir yaşından dolayı yine ciddi bir şekilde konuş çok büyük bir hata olur gerçekten istemediğini söyle gerekirse uzaklaş
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bu denli ciddi ve hassas konuyu tüm açıklığıyla ve cesaretinle anlattığın için tebrik ediyorum helal olsun ciddiyim, konuya gelirsek cidden gençsin ve ömrünü bu yaşta biriyle mahvetmemek en doğru seçim, konuş dicem o zaten sana gözü koymuştur genç kız işte benimle oljr zaten 2 yıllık ilişki var vs konuşmakla olmaz, bence ghostla numaranı falan değiştir oturduğun semtde değilse unutur gider bir süre sonra güzellikle halledilecek konu givi geliyor, ya da önce konuş istemiyorum de sonra baktın olmuyor sil her yerden
20 Yorumla
Selamlar,
Tüm detayları ve güncellemeleri okudum. Bu durum seni biraz strese sokmuş gibi. Adam birazda emri vaki bir havaya bürünmüş. Senin onunla bir hayat kurmak istediğine o kadar emin ki. Belli ki sana hiç fikrini bile sormamış. Onunla bu konuyu açık ve net olarak konuşmalısın. Senin dediğin gibi yaşın çok genç ve ömrünü bu adamla harcama bana göre de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence istemeyen görüşmeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan istemiyorsundur. Tabi ki evet deme, çok gençsin, şu yaşlarının tadını doyasıya çıkar, evlilik denen sorumluluğun altına girme bence, evlilik ciddi bir sorumluluk.
Soru şu aslında evli olan bir insanla senin iletişimin niye devam ediyor?
Üstelik eski sevgilin.
KKendisi kalender bir adam olsa evliyken başka birisine böyle vaatlerde bulunmaz, bu kişinin niyeti evlilik de değil, yalan söylüyor, seni kullanmak istiyor, kesin sana karımla kardeş gibi olduk da demiştir :D Erkeklerin yalanları böyle uzar gider, bu senaryo hiç değişmez, sonra senin suçun olmasa dahi, sen bu adamla evlenecek olsan dahi adın yuva yıkıcıya çıkar, çünkü kısa sürede seninle evlenmiş olursa insanların da zihninde sana dair olumsuz düşünceler olacak ama bu adamın niyeti zaten evlilik değil, eşinden boşanmayı da düşünmüyor bence, sadece seni kandırıyor, gerçekten seninle evlenecek olsa bile toplum sana nasıl bakar, gencecik yaşında böyle yüklerin altına girmeye gerek var mı? Başını ağrıtmaya gerek var mı?
Eski sevgilin ne yaparsa yapsın, istemediğini söyleyeceksin, mecbur değilsin, arada 22 yaş var, yaş farkı da çok, ayrıca karısını aldatan, karısının arkasından iş çeviren sana da aynısını yapar, uzak dur, hayır de, bile bile lades oynama, asla evet deme ki zaten sende istemiyorsun, açık açık istemediğini, görüşmek istemediğini söyle, ayrılsa dahi kendisiyle görüşme, iletişimin olmasın kendisiyle12 Yorumla
Soran+1 yılOlayı tamamen yanlış anlamışsınız😄 Sevgiliyiz ve ben evlilik vaadi olmadan onla oldum. Şu an boşanıyor bu olay benden bağımsız. Yakında bekar olacak ve çocuk sahibi olmak vs istiyor bana bunları söyledi. Evlenmek istiyor yani. Ama ben ömrümü buna harcayamam gencim. Kıramıyorum çünkü duygusal bir ilişkimiz var söylemenin yolunu bulamadım. Bana yalan söylemesi gerekmiyor yani bir akıllı siz değilsiniz.
- +1 yıl
Bir akıllı benim demedim ki ben.
Gayet doğru anladığımı düşünüyorum ve söyledikleriminde arkasındayım, hatayı en başında yapmışsın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hadi sen çocuk yaştasın ya da genç aklım bir karış havada. Senin iki katından daha yaşlı bir adam sana sevgilim derken hiç mi utanmıyor. Allah korkusuda mi yok. Hicmi namus kavramı yok. Hadi şeref yoksunu kendini bilmez biri yeniden sana dönersek gencecik insansın hicmi kafan basmıyor bu adamla olmaz. Hayatımı buna harcamam demişsin de zaten harcamış sin
22 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Soran+1 yılYoo harcamadım ayrılıcam ve bitecek
+1 yıl20 yaşında kızsın ve cümleye de daha 20 yaşındayım diye başlayacak bilinçtesin zaten ne işin vardı 42 yaşında adamla? Takılmak için bu yaşta ve evli birini seçmen hata. Adama açık açık asıl düşüncelerini en net şekilde söylemelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen 20 yasindayken baban yasinda evli erkekle sevgilimi oldun nasil bir ruhhastasisn sen yasatini yasamadan ölmezmis insan ilerde senin basian gelince napcan bukadar gerizakali var senin gibi karisni aldatan erkekel ciddi düsünüyor yasli erkek sana deger verir seni sever sen gencsin kafasindasinya o erkek olgun olsay kizi yasinda kizla birlikte olmaz onun tek derdi güzellik genclik oda sende gidince tekmeyi görürsün senin gibi kadinlarin Allaha havale ediyorum ve sevgllini kadin kadinin en büypk düsmani yasli erkekel takilanya devam ed bari evlilerdne uzak dur canım
01 Yorumla
Soran+1 yılOna tekmeyi vurmak isteyen benim knk
En iyi ilaç dedikodusunu yapmaktır adamı kan kustur muhakkak sana saldıracaktır bunu da kameraya kaydedip polise verince böyle 1 olay artık yaşanmamış gibi olur... Bu arada bu söylentiyi onun olduğu sokaklarda yaydırman gerek.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya?
- +1 yıl
O adamın düşüncelerinin hastalık olduğunu ve senin çok basit düşündüğünü bu gidişle kesinlikle seni evlenmeden harcayacağını sonrasında evlenmeye ikna ederse şayet geçici birlikteliğiniz olacağını ve en sonunda elin bomboş 1 çocuklu dul 21 yaşında kadın olacağını söylüyorum. O insanın hapsi boylaması şart. Bunu yapmak için şu dediğim senaryo kesinlikle işe yarayacaktır.
Soran+1 yılAbarttın kötü bir insan değil.
Baban yaşındaki biriyle sevgili olman ve bu adamın evli olması ilk hatan olmuş. İkinci hatan ise saf gibi seninle evleneceğine inanmış olman. Tamam sen istemiyor olabilirsin ama emin ol, o da ciddi değil. Seni elinde tutabilmek için böyle söylüyor.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak ve tekrar evlenmek istemek
Yani bunu yapan insanları yargılamıyorum
Ama daha boşanmadan birde hangi cesaret
Başkası ile evlenmek istiyor şaşırtıcı10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAşko gerçekten mi yaa jdbehdjs yanına yaşlı adamı nasıl yakıştırdınnn hani evli olması falan o konuya yorum yapmak bile istemiyorum jdbehsjis KENDİNE GEEELLL
10 Yorumla
+1 yılAradaki yaş farkını okuyunca evli adamla ne işin olur diye yargılamak geliyor insanın içinden. Sonra neyse bana ne diyip geçesi...
20 YorumlaAklıni başına topla evliyken seninle iliskisi olan seninle evlenince gider baskasina, başka erkek mi kalmadı Allah aşkına ya. Evlenmelisin bence bu kafa yapısıyla zaten ikiniz mukkemmel uyusuyorsunuzdur. Normal anlat istemiyorsan direk soyle engelle gitsin bu kadar basit, bastan yanlis yapmissin sen duygusal bir iliskiye baslayarak.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy bizim de aşağı yukarı yaş farkımız o civarda 7-8 sne önce boşanmış ama evlenmemeye yemin etmiş. Evlenemem diyor. Keşke benimki de dese senle evlencem diye.. Kimi bulamaz kimi bilemez givi olmuş :)) nap yap sana ulaşamamasını sağla
01 Yorumla
Soran+1 yılAy evlenip napacan sen 40ken adam 60 olacak böyle ilişkiler takılmalık olur ancak
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılOysaki bu her evli sevgilisi olan kızın en büyik hayallerinden birisi. Evlilikten korkuyorum, beni de aldatmayacağının garantisi var mı vs de trip at kavga et sonra da ayrılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖmür geçirme skskskmsks kalan son ömrünü geçirme desek daha iyi ay çok komik iki yıldır çıkmışsa adam evliykrn sen sebep olmisun kevaase senin gibi yaratıklara verecek akıl yok ahlak yoksunu edepsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün beni
+1 yılUzak dur bence. Yuva yıkma, sebep sen olmasan bile senmiş gibi görecek herkes. Yakışmazsınız bile. O yaşta evliyle ne işin var ayrıca.
10 Yorumla
+1 yılkızım olayın ne tam geniş olarak anlatır mısın? başındadn sonuna kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli biriyle bi iekilde ilişkim oldu hoşlanıyorum seviyorum. 2 senedir birlikteyiz. Ama burdan bi evlilik çıksın diye değil ben onların boşanmasını da istemedim zaten sallantıda olan evliliği bitirdiler sayılır. Şimdi bana işte sonunda kavuşuşuyoruz , kendi ailemizi kurucaz , evimiz olacak tarzı konuşuyor hemen evleniriz diyor. Ama ben de hemen hadi ordan diyemiyorum bunca zamanlık hukukumız bağımız var. Ama olmaz ben bu yaşta evlenip hem de bu yaş farkıyla onla ömür geçiremem.
- +1 yıl
Biliyor musun 18 yaşındaki kızların hepsini böyle oluyor bilmiyorum ki benim de senin gibi bir ilişkim olmuştu kız lise 4'e gidiyordu iki sene boyunca birlikte olmuştuk onun da sevgilisi vardı , Yani seninle aynı zamanlarda şu anda o da 20 yaşında , yani yaş farkı ciddi anlamda fazla yani zaten evlilik gibi bir durum olamaz olursa çok kötü bunun yaptırımını hissedersin kendinden Sen şu anda Taze körpeli bir kızsın ya bir de cidden bu adam pedofili falan mı ya küçük kızlarla birlikte oluyor falan ne kadar mide bulandırıcı , neyse sen onu bunlardan bahset ben evlilik düşünmüyorum aramızdaki şeyler sadece cinsel amaçlı şeylerdi , gerçekçi olalım de aramızda 22 yaş var sence buradan bir evlilik çıkarmadı. Bizim aramızdaki ilişki daha çok f*ck gibiydi diye söyle. Bu şekilde konuş onunla ya devam eder etmez zaten sevgilim olacak falan de bu durumda ben zaten birlikte olamam kusura bakma de o adamla da bir daha böyle seks falan yapma yani ,. Bir de mesajlar çok altta kalıyor biliyor musun göremiyorum geç görüyorum istersen bana normal yazsana mesaj olarak yani sohbet uzayacak belli konuşulması gereken çok şey var
+1 yılBenim evleneceğim adam daha doğmadı de mesajı alacaktır 😬😬
22 Yorumla
Soran+1 yıl😅 O kadar da değil de
- +1 yıl
De de sen 😂
+1 yılBoşanınca senle evlenmez merak etme. O seni bir süre yanında tutar yallah sonra.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 inşallah. Ama ben tanıyorsam 20’lik kızı buldum eve kapatayım kafasında.
- +1 yıl
Evlenmez o emin ol hele o evlilik bitince mi özgürlüğü tatsın bak gör seni nasıl bırakıyor o yüzden hayatından çık ya da çıkar
+1 yılMuhtemelen sen reşit değilken sevgili oldunuz bu ilişki baştan yanlış adını dahi etmeyin. Tiksinç.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmadı. Onun rezalet bir evliliği benim rezalet bi aşk hayatım varken 18 yaşında başladı. Abartmayın boşanıyolar işte zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah evlenirsin ve ömür boyu evli kalırsın o herifle. Dilerim mutsuz bir ömrün olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDerdin ne?
Allahım nereye gitsem daha da sal*k insanlarla karşılaştırıyor ne günah işledim ben
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. O bosaninca baska evli bulursun onada tekmeyi basarsin işte cokmu zor
10 Yorumla
+1 yılnormalde ilişki yaşıyor muydunuz? ayrıntılı dinlemek isterim
00 YorumlaŞunu söylim hayatının hatasını yapmişsin bı insanın evli olması senin için sorun değilse senin ahlaki açıdan sorunlarının olduğunu gösteriyor. Aklın varken git kendine yeni bi hayat kur. Başı bk olan yolun sonu da boktur
10 Yorumla
+1 yılF*ckbdy olarak devam edebileceğini ancak evlenmek istemediğini söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani senin gibi genç birini bulmuş kaybetmek istemiyor
Sen ne kadar boşanma sebebi değilim desende bir nevi seninde katkın olmuş00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgili olurken aklın neredeydi yuva yıkmaya Allah'tan korkmazmısınız
10 YorumlaBen bi 10 sene daha evlilik düşünmüyorum de. Zaten ailem kattiyen izin vermez. Bu ilişkimizi de yaralar. Böyle devam edelim. Sende bi nefes al. Boşanıp hemen evlenmek hiç saglıklı değil de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu işi başka bi sevgili çözer bı tane daha sevgili yap ikisini kapıştır 😂
00 Yorumla
+1 yılMutsuzsa boşanıyorsa ayrı senin içim boşanıyorsa ayrı mutsuz olduğu için boşanıyorsa ve ona karşı derin duyguların varsa ve ilişkiyi yürütebileceğini düşünüyorsan yaş sadece bir sayıdan ibarettir
00 Yorumla
+1 yılYa dünyada senin gibi güzel kalpli inslar kaldı mı ya ağlıyoruz ailecek şu an duygusal olduk hepimiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bana evli lazım dersin. Sen bekâr olacaksın olmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan bence bunu oturup konuşun sonra boşanma sebebim sensin demesin sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBen değil boşanma sebebi bensem de hayırlı olmuş.
+1 yılKendini onunla harcama tabikide ayrıl konuşmayı kes boşuna vicdan yaparak kendi hayatını mahvetme
00 Yorumla
+1 yılOhaaaa da ranzq bazaaaa. Kızım 22 ile 42 ne? Babanla yaşıt biri. Yoksa sevgilin paralı mı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır parayla ilgisii bile yok
- +1 yıl
yasli seviyor abla birak
Benimde eski sevgilim boşandı bana ulaşmaya çalıştı ordan burdan hayatımda biri var dedim bu kadar. Sende öyle yap uzak dursun
00 Yorumla
+1 yılyok anasının a*mı abarttınız iyice s**ikicem sizin olgun sevdanızı
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha neyse bir tek ben boyle düşünmüyormuşum
Abla kaç bence ismini de deistir bulamasın ezel bayraktar yapabilirsn
00 Yorumla
+1 yılBencede direk yol ver ağlıyanın malı gülene yar olmazmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı çok aranızda sen 30 yaşına geldiğinde o olacak 50. kadinliginin zirvesinde o antropozlu göğüs kılları ağarmış koca herif olcak
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu yüzden evlenmem işte ama çok emrivakiye geliyor söyleyemedim bi türlü
Cevap sahibi+1 yılbenim de vardı benden 15 yaş büyük Bi emlakçı. o da can atiyodu evlilik için. ama ayrıldım Bi şekilde sugar daddy isteyen Bi bayan değilsen olmuyo yani
- +1 yıl
Sen kaç yaşındaydın peki?
Cevap sahibi+1 yıl20 idim o zmnlar
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılParayımı sevdin yanı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHe kanka parayı sevdim ama evlenmek istemiyorum üstüne bu adam düz memur. Gören hacı sabancı sanacak la havle
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aranızdaki ilişkinin boyutu ne ki🤔
016 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyiz
Soran+1 yılSeks ve seviyorum da yani sadece sekse indirgeyemem. Daha derin bi ilişki
Soran+1 yılYani sadece s*KS desem çok sığ olur öyle değil. Onu demek istedim. Çok şey paylaşıyoruz.
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılOlmaz istemiyorum zaten gelecek falan. Bana bi de çocuğımız olur falan diyor. Daha neler. Ben daha 20 yaşındayım
Soran+1 yılYok canım mümkün değil
Soran+1 yılYok müsaade etmem o yüzden mümkün değil ona kalsa boşanıp direkt nikahı kıyae zaten
Soran+1 yılYok ya o kadar değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. O zaman niyetini açık açık belli et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNikahtan sonra bastır
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o eşinden önce ayrılmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkardeşim adam 42 yaşında sevmeni zaten anlamış değilim ama ortada takıntılık var
00 Yorumla
+1 yılAçık açık konus sende ben evlilik düşünmüyorum de
00 Yorumla22 yaş dile kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen gonul eglendiriyorsun soyle bilsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Neler geçti ki aranızda?
00 YorumlaO zaman evlenmeyi düşünmediğini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl42 az bence 60 yaşındaki ni al
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma sebebi sen değilsin demi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGene birlikte olursunuz ama evlilik düşünmediğini söyleyeceksin mevburen
Cevap sahibi+1 yılBoşanmadan şöyle de sana guvenmesin
Soran+1 yılBoşanmalarının benle alakası yok ama söylemeye çalışıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkmuyor musun ya nasil yattin o adamla djdd
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korkayım
Cevap sahibi+1 yılKoca adam mahveder yatakta djjdjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadinlik gururunu onurunu
10 Yorumlaİstemiyorsan neyi sorun ediyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılO çok aşkla konuşuyor nasıl hayır diyeceğimi bilemiyorum
Soran+1 yılYa evlenmicem ama hep konuşurduk evliyken yok keşke hep birlikte olsak keşke yanımda olsan vs vs lak diye ben istemiyorum diyemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasil sevdinya
09 Yorumla
Soran+1 yılSevdim işte ama evlenecek kadar değil
- +1 yıl
Anladim e aranizda cinselik de oluyormu
Soran+1 yılOluyor tabii
- +1 yıl
Anlasilan sende boyle gitiyi yere kadar gitsin istiyorsun evlenmeden
Him ama iste eekeyinde evlenmek diyor yalanda soyleye bilir seni tutmak icin
Soran+1 yılAbi bugüne kadar zaten onlaydım ne yalanı boşanıyo bulmuş 20’lik kızı bırakmak istemiyor. Çocuk falan yaparız diyor
- +1 yıl
Evet bende onu diyirum 20 lik kizi bulmus hemen evlenmez sanetmiyirum seni tytmak icin citiyi sevdiyini ima etmeye calisiyor
Soran+1 yılOkuduğunu anlama sorunu
- +1 yıl
Tn anlama
- +1 yıl
Tm ozaman beklede gor nolacak acelenmi var
İnanma
10 YorumlaKonuş
10 Yorumlaİyi halt yemişin
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?