şu an bir markette çalışıyorum ve baya yorucu nişanlımla da 1 senedir tanışıyoruz evleneceğiz. ben işten çok yoruldum ayrılıcam dedim eğer sen işten çıkarsan yeni iş bulamazsın kirayı nasıl ödeyeceğiz dedi. işten ayrılırsan sana ben bakamam evlenince dedi. Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 584 cevap paylaştı. yani evin ihtiyaçlarını kendi başına karşılama konusunda güveni yoksa akıllıca bir hamlede bulunmuş
04 Yorumla
Soran10 aybu evliliği sırf benimle kirayı bölüşmek için mi istiyor
Soran10 ayevet ama bunu bilerek evlenmeli. para tabiki önemli ama bebek olursa hamile halimle mi çalışıcam veya bunları hiç düşünmedi mi
10 aySende çalışan birini bul öğle evlen derim bir daha sesimi bile duyamaz.
024 Yorumla
Soran10 ayya zaten çok çalışkan biriyim ama bu aralar sağlık durumu ve yorgunluk eklenince çok yoruldum birde aldığım maaşta asgari yani çok birşeyi yok. bana güvenerek mi evlenmek istiyor anlamıyorum
- 10 ay
E yani. Sonuçta bi kaza geçirsen, hastalansan seni boşayacakmi? ne kadar mantiksiz bir düşünce. Sana bakamam da ne demek. Tamam hayat müşterek, her şeyi erkeyin omzuna yikamayizda, yarin öbürgün evladiniz olunca ne olacak? onadami bakamam diyecek?
Soran10 ayof doğru diyorsun ama bir benzeri arkadaşımın başına geldi maddi durumları kötüydü doğuma 4 gün kala işi bıraktı kız. full ayakta çalışıyordu akşama kadar. benimkide böyle olmamı isterdi. ailem hiçbir hediye bile istemedi düğün bile olmayacak ben mehir bile istemedim ama bana marketten çıkarsan ayrılırız dedi
- 10 ay
Ya niye düğün istemedin? pardonda 5 çocuklu dulmusun? her şeyin ilkini yaşayacaksın. Ne demek istememek. İlerde içinde ukte kalir.
Soran10 aykarşılayamayız dediler. bizim ailemde ufak bir salon tutup yemek yiyeceğiz falan onlar bizim paramız yokd ediler. bizimde yok biz kredi çekicez baya
- 10 ay
O zaman maddi durumlar iyi olunca evlenilirse güzel olmazmi ablacim? ne gerek var bu kadar sıkıntıya girmeğe?
Soran10 ayhaklısınız hep benim elim taşın altında
- 10 ay
Bazen gerçekler zamaninda gözümüze gözümüze girerde, biz göremeyiz. ya da görmek istemeyiz. Balik baştan kokar.
Soran10 ayevet haklısınız zaten ilk istemeye geldiklerinde hep bizim maddi durumumuz kötü diye bahsettiler. 2 saat durdular 1 saat 50 dakikası full bu konuydu biz düğün yapamayız evi döşeyemeyiz dediler bizim ailede sorun yok biz yardımcı oluruz dedi. ama nişanlandıktan sonra onlardan hiçbir adım göremedik ufacık bir hediye bile gelmedi.
- 10 ay
Her şey bitdikten sonra üzülmek yerine şimdiden ufak ufak üzülürsen zamanla toparlarsın. Tabi sizin hayatiniz, tanimadiğiniz, dünyanin bilmem neresinden klavye başında size fikir bildiren, yabanci bir kadinin düşüncelerine göre hayatınızı tabikide şekillendirmeyeceksiniz ama bazen sizin görmediklerinizi bi yabanci göre bilir.
Soran10 ayailem için üzüldüm ben ama yapacak bir şey yok onu bu şekilde kimse kabullenemez bence aynı benim gibi saf birini bulması lazım
- 10 ay
Dilerim hayatin tüm güzellikleri senin olur. Hiç üzülmezsin ve yoluna daha iyi bi şekilde devam edersin.
Soran10 ayteşekkürler umarım seninde hayatın hep güzel olur
- 10 ay
Benden geçti ablacim. Yinede teşekkür ederim 💖
Soran10 aysenin kalbin güzel hem öyle deme. kaderinde varsa olur
- 10 ay
Umarim. Zamaninda banada yabanci bile olsa, bi dal uzatan biri olsaydi hayatim çok farkli olabilirdi. Yapayalniz kaldim. Kendi başima kararlar aldim. Ve sonuç hüsran.
Soran10 ayyanlış kişilerle hep hüzünlü günler geçireceğine yalnız olmak daha iyi bence.
- 10 ay
Evet geç anladim işte ben. İnşallah senin için doğru zaman olur hep.
Soran10 ayteşekkür ederim siz kaç yaşındasınız? neden hep umutsuz konuşuyorsunuz
- 10 ay
30 yaşımdayim. Umutsuz konuştuğumun farkinda bile değilim inanki.17imde evlendim. Bir sürü acı çektim, sonra yaşadığım yeri terk etmek istedim.1 yıl bile tanımadığım insanla evlendim.13 yıldır beraberiz. O anda uzaklaşmam gerektiöini düşündüm. Sonbaharda tanıştığım insanla, yazın evlendim. Sonra 1 tane evladim oldu. Şu an 12 yaşında. Bir daha asla anne olmak istemedim. Geçmişte çok şeyler yaşadım. İstediğim universiteyi bile seçemedim ailem yüzünden. Beni sevdiğini sandiğim insanin iç yüzünü gördüm. Son kez sesimi bile duymasina izin vermeden silip attim hayatimdan. Yeni kararlar aldim. Yaşadığım şehri terkettim. Ve daha bir sürü şey.
Soran10 aygerçekten çok üzüldüm ya umarım bundan sonra her şey çok güzel olur senin içn. benim ailemde istediğim bölümü okumama izin vermedi bende marketlerde sürünüyorum işte. bu nişanlımada güvendim hayatım güzel olur diye düşündüm ama buda beter çıktı. umarım hayatınız çok güzel olur dua edeceğim
- 10 ay
Bende sizin için edeceğim inanki. En güçlü dua, sizin olmadığınız yerde, sizin için yapılan duadır. Unutmayin ucunda ölüm yok. İnsaniz her şey bizler için.
Soran10 ayevet teşekkür ederim <3
- 10 ay
Bende sana ablacım.. İyi günler dilerim sana 🦋💖🌸🌷
Gizli Üye(36-45)10 ayYani sen yeter ki mutlu ol ben çalışırım gerekirse gece gündüz ikimize de bakarım yerine sen işi bırakırsan evlenemeyiz öyle mi
033 Yorumla
Soran10 ayöyle dedi valla. şimdiki erkekler prenses olmuş galiba. zaten ben kimseye muhtaç olmayı seven biri değilim çok masrafımda yoktur. ama bu aralar çok yoruldum hem fiziksel hem mental olarak. çıkmayı dusunuyorum dedim ama çıkarsan ayrılırız dedi. bu evliliği sırf benimle kirayı bölüşmek için mi istiyor
Cevap sahibi10 ayTabii senin de kafanda direkt şu mantık oluştu Sen kendini ev arkadaşı mı alıyorsun yoksa evlenmek için eş mi? Şu durumun seni ne kadar kıracağından haberi yok mu acaba yani bu laf edilebilir bir laf değil ya hani ben 30 sene kalsam sevdiğim insanı bu lafları söyleyemezdim
Soran10 ayevet haklısın hiç güvenim kalmadı. ya hastalansam veya çocuk olsa hamile halimle bile çalıştırır bu beni. bu kadar cimriyse çocuklarımız hastalansa hastaneye bile götürmez. evlilik ev arkadaşlığı değil ki bbir ömür birbirine destek olmak hayat arkadaşı olmak için. sanırım yanlış kişiyi seçmişim
Cevap sahibi10 ayYani sizin için üzgünüm ama birazcık öyle olmuş. Ya şunu demek çok zor değil tamam yoruldun belki çık dinlen ama daha sonra bana yardımcı olursan bu beni çok mutlu eder böyle güzel sözler söylediğin zaman eminim hem senin gönlünü alır hem de sen de ona yardımcı olmaktan büyük zevk duyardın ama tehdit ederek değil
Soran10 ayevet böyle konuşabilirdi ama olmadı işte neyse kendisi kaybeder
Cevap sahibi10 ayYa tabii ki kendisi kaybeder de ben senin için üzüldüm hani sonuç olarak bir emek var istersen yine konuş ya hani belki bir ortak yol bulabilirsin seni de bu şekilde olumsuz etkilemek istemem
Soran10 aybende kendime üzüldüm ama aileme daha çok üzüldüm çok para harcandı ailem üstüne krediler çekti onlar biz hiçbirşeyi yapamayız dediler. ufacık bir tost makinasını bile ödeyemediler. bana karşı cimriler ama yazlıklarını yeniliyorlar
Cevap sahibi10 ayYa çok özür dilerim sana çalışmazsan olmaz diyor bir de ya yazdıkları mı var? Bu nasıl bir insanlıktır ya bu nasıl bir zihniyettir yani bilmiyorum inan bana ne desem bilemedim ya. Özür dilerim biraz önce sana düşün dedim ya Burak hiç düşünme ya emin ol sen böyle bir insanla hiçbir zaman mutlu olamazsın gerçekten mutlu olması ve sana şunu tüm samimiyetimle söylüyorum seven hiçbir erkek sana bu dediği lafı söylemez asla
Soran10 ayevet haklısınız bu yeni nesil erkekler böyle bir değişik yemin ederim. evliliği normal arkadaşlık sanıyorlar. bir 200 liraya kek ısmarlasalar kız paramı yiyor diye gezinirler ama evlenmek isterler evlenince de kuruşu kuruşuna bölüşürler. bunun yerine arkadaşlarıyla ev arkadaşı olabilirler bir fark yok
Cevap sahibi10 ayYani aynen öyle dediğim gibi yeni nesiller böyle Maalesef. Boş ver ama bu şekilde de iyi oldu ya evlendikten sonra size bunları yapsaydı, o zaman daha çok üzülecektiniz daha çok yıpranacaktınız. Bir şey soracağım Bu hep böyle miydi cimri miydi hep davranışlarla size bu şekilde miydi hani böyle kendinizi değerli hissettirdi mi size?
Soran10 aybende yeni nesilim tabi 2000 liyim z kuşağıyım ama böyle değilim tabi. artık çok garipleşti her şey. eskiden erkekler kıza naziklik olsun diye arabasıyla evine bırakırdı benim nişanlıma desem beni bırakır mısın niye ben senin kölen miyim der. benim arabam olsa hiç gocunmam bırakırdım. artık roller değişti galiba :D
Soran10 ayevet hep böyleydi tabi ama ben anlamadım böyle normal sanıyordum. balık baştan kokar derler ben canım o zamanlar. aileside cimri. bize ilk geldiklerinde 2 saat boyunca bizim durumlar çok kötü diye bahsetmişlerdi resmen.
Cevap sahibi10 ayÇok uzun süreli bir ilişkim oldu bitti Yeni yeni daha böyle kendime geliyorum evlilik aşamasından döndük 🙂 arada gidiş geliş 1800 kilometre var inan seni özledim dediğinde bile yanına gitmişimdir, canım bir şey istiyor dediği zaman bulunduğu yerde bir taksiciyi aradım evini istediğini gönderirdim, hastayım dediği zaman atlar giderdim kendisine sürpriz yapardım. Hani senin bu anlattığını duyunca gerçekten çok garipsiyorum ya gerçekten insanların Sevgi anlayışı çok değişmiş
Soran10 ayevet siz ne güzel sevmişsiniz cidden. benim hep tanıdığım insanlar kötü çıkıyor maalesef. nişanlımdan öncede başkasıyla sevgiliydim cidden seviyordum ama oda beni kullanıyormuş. bana hediye almış tabi uzak mesafeydi ben hep gidiyordum bu ara o hiç gelmezdi meşgulum derdi neyse bana aldığı hediyeyi bir açtım kullanılmış iğrençti. bunu görünce sordum ay ne olmuş sen 1 ay geç geldin bende abime verdim kullansın diye dedi kulaklığı. ıyy hiç kullanamam dedim sonra bana sende hediye beğenmiyorsun dedi. ben ona hep yeni temiz şeyler alıyordum ama o bana abuk sabuk şeyler alıyordu. sanırım ben safım ya
Cevap sahibi10 ayYa Bu saf değil aslında iyi niyetli olma gerçekten değer vermek gerçekten sevmek Bu nasıl bir mantıktır ya yani kullanılmış kulaklığı nasıl sana veriyor Bu nasıl bilmiyorum ya vallahi şu anda sen anlattıkça çok şaşırıyorum ben. İnan hiçbir özel günü çiçeksiz geçirmedim ben şimdiye kadar ya hiçbir b** özel günü doğum günü kadınlar günü öğretmenler günü hiçbirinde çiçeksiz geçirmemişimdir ben şimdi senin bu anlattıklarına bakıyorum ya öyle düşünme sakın diye düşünme bence seninki de şans artık Ama eminim değerini bilen birileri çıkacaktır karşına umudunu yitirme. Belli ki sen de güzel seviyorsun
Soran10 ayeski sevgilim bırak çiçeği bir kahve almamıştır hiç para harcamadı resmen abuk sabuk şeyler alırdı bir güzel anımız yok. dışarıda birkez olsun yemedik resmen hep evde pişirirdi bazen eve söylerdi bende söyleme gel dışarı çıkalım dışarıda pizza falan yyielim derdim yok derdi. sonra eve söylerdi ailesiyle bilikte yerdik her zaman. kendi arkadaşlarımla toplanıp mangala gidelim kamp yapalım demişlerdi sevgilim tamam hep birlikte gidelim dedi. yanına ne aldı tahmin et? biskuvi... ya tamam gidip pirzola et al demiyorum ama ne biliyim belki bir tavuk veya içecekleri biz alsaydık ama yok fazla para harcamayalım dedi benim almamı da istemedi. arkadaşlarımla kamp alanına geldiğimizde kendimi fazlalık hissetmiştim herkes ortaklaşa bir şey almış biz 5 yaşındaki çocuklar gibi biskuvi götürdük rezillik resmen ya.
Cevap sahibi10 aySen gerçekten sevgin için neler yaşamışsın böyle ya ve buna rağmen yine devam ettirmişsin belki bir şeyler değişir diye. Yani hani bir şey söyleyeyim mi sana tutup da seç sen ellerinle bu kadar olmaz ya. Anladığım kadarıyla senin elin açık bayağı bir hani düşünceli bir insansın Nasıl çevrende bu insanları bulmuşsun nasıl bu insanlarla bir ilişki yaşamışsın gerçekten çok şaşırdım. Yanlış anlama bu yadırgamak değil insan tabii görüştükçe böyle olduğunu anlıyor da seninki de yani büyük Bir şanssızlık. Yemeğe gidiyorsun elinde bisküvi ile gidiyorsun yani ben olsam utanırdım ya hiç gitmem daha iyi. Ben bir şey söyleyeyim sana gerçekten çok şanslısın boş ver hani bunları gördün belki şu anda üzülüyorsun canın sıkılıyor ama emin ol Bir gün öyle biri karşına çıkacak ki çok mutlu olacaksın bana inan
Soran10 ayeski sevgilim yüzünden yıllar önce binlerce para kaybettim o zamanlar 60 bin kusurattı şu an bir önemi yok ama o zamanlar baya yuksekti aileme bile söylemedim kredisini zor ödedim ama yine yaranamadım sen paragözsün dedi bana. ailesi evinde istemiyorlardı beni. ben onca yol gidiyordum görmeye hep laf ediyorlardı ben hiçbirini anlamadım işte şimdi düşününce eskiden ne kadar malmışım diyorum. bu yuzden artık yaşıma yakın birini istemiyorum ya benimle yaşıt 25 civarı erkekler hala çocuk gibi oluyor. evet umarım mutlu olacağım ilerde
Cevap sahibi10 aySen gerçekten çok zor zamanlar yaşamışsın buna rağmen sevgine sahip çıkmışsın sevdiğin insanın yanına gitmişsin Ailesi tarafından hor görmesin böyle bir kız bulmuş çok özür dilerim canımsın bir de sana mı paragöz diyor. Gitmişsin Bir de onun için borca girmişsin ailenden habersiz borçları ödemişsin. Gerçekten tebrik ederim şu yaptığını hiç kimse yapmaz bak gerçekten yapmaz yani benim de hayatımda bayağı ilişkilerim oldu ama senin gibi yapan hiç olmadı yani gerçekten olmadı
Soran10 ayevet o zamanlar asgari ucret 8 bin kusurattı bende pazar günleri bile mesaiye kalıyordum ki borç ödensin diye ailemede para veriyordum o yuzden mesailere kalmam gerekiyordu aileme de pazar günleri arkadaşlarımla gezmeye gidiyordum diyordum. birde çalıştığım fabrikada saatler çok kısıtlıydı zil çalardı ozaman telefonu elimize alırdık çaya çıkardık 15 dakika sonra direk yerimize dönmeliyiz. mesajına geç cevap verince sabaha kadar kavga edrdik. 15 dk vardı ve arkadaşlarım ailem falan mesaj atıyordu veya arıyorlardı onlara cevap vermem gerekiyordu onlara yazınca sen beni sevmiyormusun neden bana geç yazdın diyordu 1 dk bile geç olsa lafını ederdi bende o zamanlar bunun sevgi olduğunu sanıyordum. onu sevdiğim için herşeye katlanıyordum sabah 7 de iş başıydı ama sevgilimle gece 2 lere kadar konuşuyorduk sabah 6 da uyanıp işe giderdim kahvaltı bile yapmadan. minibus parası 2 lira civarıydı bende borcçlarım var diye minibuse bile bnmezdim yururdum 40 dk ama yaranamadım işte. bazı erkekler çok melek gibi davranıyor ilk başta ama onlara aşık olunca tamamen gerçek yuzlerini gösteriyorlar. benim en buyuk suçum kimseyi dinlemememdi resmen. herkes bunun fazla olduğunu benim kendimi yıprattığımı söylerdi inanmazdım çok doğruymuş ciidden. şebnem ferah mayın tarlası şarkısı resmen beni anlatıyor. Bu arada içimi dökmüşün kusura bakma bu yaşadıklarım çok utanç verici sadece gizlideyken yazabilirim :D
Cevap sahibi10 ayÖncelikle yazdıklarının hiçbiri tüm samimiyetimle söylüyorum utanç verici değil ve Gerçekten bu kadar güçlü bir kadın olduğu için seninle kendi adıma gurur duyuyorum. Bunca şeyi yaşayıp aileni idare etmek sevdiğin insanı idare etmek borcun altına girmek kimseyle bunu paylaşmadan ödeyebilmek çok güçlü kadınların gerçekten yapacağı bir şeydir. Ama o sıkıntı bende de var Gerçekten ben de sevdiğim birçok fazla değer veriyorum çok fazla sevgimi gösteriyorum aslında normal olan biziz gerçekten biziz karşıdaki insan sevgimizin değerini bileceğine bir şekilde artık havaya mı giriyorlar kendilerini bir şey mi sanıyorlar hiç anlamıyor. Anlayamadıkları şu sevilen siz değilsiniz biz sizi çok güzel seviyoruz ondan da havaya gireceğiniz bir durum yok herkes bizim gibi sevilmez sanıyorlar ki her gittikleri yerde bizim gösterdiğimiz ilgiyi gösterecekler işte böyle bir dünya yok. Doğru olanı sen yapmışsın sevgin için çabalamışsın ama yanlış insanı olmuş normal Gerçekten çok güzel sevmişsin çok güzel değer vermişsin emin ol şu anda herkesin aradığı ilişki türü bu zaten olması gereken de bu ama işte bunu veren kaç kişi yok verenlerin de zaten bir şekilde değeri bilinmiyor 🙂 Bu arada cümlenin sonunda kafanı şişirmişim gülücük koyman da kendini ne kadar barışık olduğunu gösteriyor yaptığın kesinlikle gurur duyulacak bir şey kendinle gurur duy ben buradan duydum
Soran10 ayteşekkür ederim sizde iyi bir insansınız. hayat karşımıza iyi insanları çıkarmıyor işte. hep iyi insana kötü insan denk geliyor.
Cevap sahibi10 ayBenim de en büyük şikayetim bu zaten hep iyi insanlar kötü insanlara denk geliyor hep de iyi insanlar bu gibi sosyal medyada buluyoruz birbirimizi ve dertleşiyoruz değil mi 🙂
Soran10 ayevet aynen öyle. benim gibi bu durumları yaşayan çok insan var üzülüyorum valla. keşke bu kötü olanları herkes birbirine direk anlatsa ve diğer iyi insanlarda bu insanlardan uzakta dursa mükemmel olurdu sfhskf
Cevap sahibi10 ayYa da şöyle düşünsene kötü insanların üzerinde şöyle kötü gibi bir baloncuk çıkacak ne olduğunu anlayacaksın onlar birbirini bulsunlar iyiler de birbirini bulsun 🙂 Gerçekten iyi insanlar var ama sayıları da çok az İnan bana herkes menfaatçi olmuş çıkarcı olmuş.
Soran10 ayevet öyle cidden. kimseye güvenmiyorum artık evlilikten bile korkar oldum ya. arkadaşım evlendi çocuğu olmuyor diye adam aldatmış şimdi boşanma aşamasındalar. evlensen bile dertler bitmiyor. ya aldatılırsın ve boşanırsın ya da ölene kadar ruhun bile duymaz. insanlar aldatıyorlar birde kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar
Cevap sahibi10 ayO zaten başka bir konu yani nasıl aldatıyorlar insanlar bunu hala anlamadım bu gerçekten anlamadım. İnan hiçbir ilişkimde böyle bir sıkıntı yaşamadım çünkü sevdiğim insan var mutluyum ne gerek var niye sevdiğim insanı üzüyorsun niye sevdiğim insanı kırayım mutluluğu bulmuşum ya başka ne isteyeyim ben. Çocuk olmuyor diye boşanıyorlar eşine otur ya sen o insanı sevmişsin o insanı her şeyiyle kabul etmişsin çocuğu olmasa da o insanı yanında olman lazım bu bir kusur değil ki ya bu ne kadar basit bir şey
Soran10 ayevet öyle hiç olmadı evlatlık bile edinebilirler. zaten insan karşındakini sevdiği için evleniyor sırf çocuk için değil ki. bazı insalar garip
Cevap sahibi10 ayBazı insanlar garip değil çoğu insan garibasında normal olan biziz de bizim gibi normal düşünen de yok düşünsene ben sana bir soru sorayım bir insanı sevdin evlendiniz hayatındaki adamdan dolayı çocuğun olmuyor bırakır mısın onu bu şekilde
Soran10 ayasla bırakmam
Cevap sahibi10 ayİşte bak sevgi budur bağlılık budur değer vermek budur böyle bir durumda sevdiğin kişiyi bırakırsan zaten sana insanı hiç sevmemişsin ki demek ki çıkar için evlenmişsin çocuk için evlenmişsin
Soran10 ayevet öyle.
Cevap sahibi10 ayHayatımızda her yaşadığımız şey bizim için deneyim öyle aslında ve güzel olan da bu insanların ne olduğunu evlenmeden görebilmek
10 aymaaşı kaç tl onun
011 Yorumla
Soran10 aybilmiyorum sormadım. sorsamda söylemez
- 10 ay
azmı yani kanka
Soran10 aybence değildir sonuçta kendi evleri var ailesi düzgün temiz babası emekli neden böyle dedi anlamadım. zaten benim harcamam çok yoktur ailem hiçbir hediye bile istemedi düğün bile olmayacak ben mehir bile istemedim ama bana marketten çıkarsan ayrılırız dedi
- 10 ay
burcu kesin aslandır
Soran10 aysizce ne yapmalıyım ben ne demeliyim
- 10 ay
bişi desen nolcak ayrılsan adın çıkar reddetsen çalışmayı bu ayrılır
- 10 ay
çalışmaya devam
Soran10 aybenim neden adım çıksın ki ben haklıyım bu konuda. ama insanlar hep yanlış anlar kimse bana güvenmez. ama yinede ayrılacağım
- 10 ay
ayrılamazsın sen korkaksın yazım tarzından belli bu riski alamazsın markette çalışacaksın
Soran10 ayksjdhfksfgksgks
- 10 ay
ben ciddiydim
10 ayUzaklaş
010 Yorumla
Soran10 ayne demeliyim nasıl konuşmalıyım akıl verin
- 10 ay
Bırakacam sen bilirsi. De
Soran10 aybu evliliği sırf benimle kirayı bölüşmek için mi istiyor acaba
- 10 ay
Senin cebine bakıyor
Soran10 ayasgari ücretim zaten buna bile niye bakıyorsa
- 10 ay
O ne iş yapıyor
Soran10 aymemur
- 10 ay
Gizlisin bana at maaaasajjkj
Soran10 ayniye sana mesaj atmam gerekiyormuş? buradan sorunu soramıyor musun?
- 10 ay
Neyse atma sanki yicen seni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Nişanlım işten ayrılırsam benimle evlenmeyeceğini söyledi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, senin için gerçekten hissetmesi zor bir durum. Anlaşılan ilişkideki ekonomik dengeye dair bir fikir ayrılığı yaşıyorsunuz. Nişanlın bu konuda endişeli görünüyor. Ama unutma, bir ilişkide destek ve anlayış çok önemlidir. Kendini bu kadar yıpratıyorsan, bunu anlaması gerekir. Özellikle çalışma şeklin seni bu kadar mutsuz hissettiriyorsa, birlikte çözüm bulmaya çalışmalısınız.
Kendi ihtiyaçlarını ve hayallerini göz ardı edersen, bu ileride daha büyük bir mutsuzluk yaratabilir. Bu konuda dürüst ve açık bir şekilde konuş. Belki ona neden yorulduğunu, nasıl hissedip neye ihtiyacın olduğunu açıklarsan, seni daha iyi anlayabilir.
Eğer yeni bir işte daha az yorulacağın bir fırsat olabileceğini düşünüyorsan, plan yaparak adım atmalısın. Ama unutma, bu tür konular ilişki temelinde güven ve iletişimi test eder. Önemli olan her iki tarafın da birbirine değer verdiğini hissetmesi. Seni neyin mutlu ettiğini takip et, unutma senin mutluluğun her şeyden kıymetli 💕😊.