Seni istemeyen adamla evlenirsen o evlilik zindan olur sana, onu söyleyeyim baştan. Sevgi ve saygının olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Karşındaki insanın sana ne sevgisi ne de saygısı var. Ama en azından dürüst adam, evlenmeden önce durumu anlatmış, ya evlendikten sonra seni istemiyorum; babamın zoruyla evlendim deseydi? Bunu da düşünmek lazım..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısınız onunda dediği gibi. Evet keşke başta hiç yüzük takmasaydı. bence babasına git de oğlun beni istemediğini söyledi ayrılıcam vesaire. Böylece bir nevi intikamda almış olursun. aksi halde evlenince mutsuz bir yuva olur bundan daha kötüsü yok
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞirket evliliği hee ama bunlar 70 lerin sonu 80 lerin türk filmi konusu degil mi ya
031 Yorumla
Soran+1 yılSenin yorumlarını uzun zamandır görüyorum sürekli bir insanları aşağılama çabası, mutsuzluğunun suçu insanlar değil
- +1 yıl
İshxjehdhd mutsuz oldugumu kim dedi fake soru soranları aşağıladigim doğrudur ama
- +1 yıl
Seni istemeyen bir adam icin soru soracak olan sen mi mutsuz yoksa bunu yüzune vuran ben mi bence bir dusun ayrica keske sende benim. kadar cesaretli olsanda bilsem kim oldugunu😉
Soran+1 yılPsikolojide insanları aşağılama eğliminde olan , herkesin özgüvensiz olduğu ispatlandı. Fark ettiriyo. Boş beleş hayatın. Ayrıca kimseyi aşşağılayamıyorsun tüm yorumlarda karşındaki seni beter ediyor Kudurup tehdid ediyosun güldürme
Soran+1 yılSakin ol yaşlı kurt saldırma
- +1 yıl
Hahdhdhdhd kız o sen misin hahshshshhahahashhdhdhsh o degil dosyan açildi bilgin olsun burdan da soyliyim
Soran+1 yılBu site bana şans vermiş ister gizli kullanıcı olurum ister açık. Kim olduğumu görsen ne yapacaksın? Kendine güldürme Allah aşkına
- +1 yıl
Sen dün evliydin bugün nısanlı bu ne hız kiz masallahhh
Soran+1 yılAhahah her yorumda aynı şeyleri yazmak. ? Sen komik değil trajikomiksin elinden geleni ardına koyma. Cahil
- +1 yıl
Cesaretli kadın kimmiş ögrenirdim belki olamazmi insan her yaşta bir şey ögrenir utandırırdın beni neyse fake soru sormasaydın ciddi cevap verirdim sen kaybettin
- +1 yıl
Seni istemeyen bir adam icin soru soracak olan sen mi mutsuz yoksa bunu yüzune vuran ben mi bence bir dusun
Bak yine yazdim
Soran+1 yılSen olayı yanlış anlamışsın sana eleştiri yapmak cesaret değil. Sana herşeyi söyler insanlar ağırlığın yok ! Kullanıcı adı açık insanlarda bindiriyor sana kime ne yapabildin bana yaparsın:))(
- +1 yıl
Bebegim sen fake soru sormayi birakirsan bende sana yorum yazmam bu kadar basit mesela simdi senin icin soru acicam bakalim. site sizin gibiler hakkinizda ne dusunuyor beklerim
Soran+1 yılBu kadar alınıp sürekli mutsuzluğa takılman 😅😅😅😅 yoksa böyle bir şey üzerinde durma yaşlı kurt
- +1 yıl
Gel gel sen soruma gel hadi sorcam beklerim
- +1 yıl
Cayin benden okursun yorumları😉
Soran+1 yılBeybi eleştiye az açık ol ! Ve kendini ispat etmeye çalışma. Komiksin
- +1 yıl
Yavrucum ben elestiriye acigim konu bambaska yere evrildi 😂 sen niye sacma sorular soruyosun onu bi söyle jxjxnd
- +1 yıl
Anlat derdini Teyzene
Soran+1 yılSaçma bulduğun şeye cevap verip bu kadar vakit harcamam bile çok ezikçe ha önemseyio soru açman birde site ne düşünüyor demen ben özgüvenli insanım benim umrumda değil birilerinin düşüncesi bunu düşünmek senin basirtliğin
- +1 yıl
Soruma cevap hala alamiyorum ahh ahhh 😂
Soran+1 yılAblacım Allah sana güzel bir yuva nasip etsin olduğun buhramdan çıkarsın. Sana özgüven ahlak nasip etsin. Ve bizden uzak tutsun.
- +1 yıl
Özgüvene baakkkk 😂 hem gizli hem fake sorular sormak bir gun nisanli bir gun evli hemdeee cocukluuu hikayelere gel jxjxnx acaba kimsinde sitede hanim hanim takiliyosun bu fantezilerini gizli gizli soruyosun
- +1 yıl
Yazik soruma bile cevap veremiyosun kiyamammm sana hadi simdi fake sorularinla mutluluklar
Soran+1 yılSenin soruna cevap vermiyorum çünkü çoğu yorumunu okumuyorumm. O derece boş kümesin
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAllah'a emanet ol yinede.
- +1 yıl
Kiz gel buraya 😂
Soran+1 yılAbla ben senin renksiz hayatına renk mü kattım yakamı bir bırak
- +1 yıl
🤣🤣 nasıl bir dünya yaşadınız siz
- +1 yıl
Fake değil sahtedir o
+1 yılNikah olana kadar oyala nikah masasın da da hayır de mal gibi kalsın
02 Yorumla- +1 yıl
Vaaov IQ tavan. ♥️♥️ Arkadaşım ol😂
Soran+1 yılİşte zeka dkwşdkdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de onu istemezsiniz olur biter
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHazır ortada evlilik filan yok ayrıl işte
00 Yorumla Yazık. Seni istemiyorum diyorlar. Bunu işitmeyip zorla evlenmek isteyecek kadar çaresizmişsiniz.
Erkeklikle alakası yok. Sizi babanız zorla evlendirse, nişanlınıza durumu anlatsanız, "babanla konuşsaydın bana ne ben seninle evleneceğim" demesini hakkediyormuşsunuz demek ki01 Yorumla
Soran+1 yılÜç ay sonra mı aklıma gelmiş ( adam olsa gelip beni istemez şimdi ne deydişti babası konusunda yalan. Yüzü güle güle geldi
+1 yılGurursuz musun? Bile bile lades demek bu resmen. Evlendikten sonra her gün aynı şeyleri, belki daha kötülerini işiticeksin. Senin yüzünden evlendim, zorla evlendim gibi şeyler. Hep başına kakıcak bunu emin ol. Belki aldatıcak bile. Seni istemeyeni sen niye istiyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılGurursuz olan o beni istemeye gelmesin
istenmediğin yerde kalma değersizleşirsin. değersizleşirsin ve yaşamın boyunca bir önem arz etmezsin. dizilerde filmlerde çok sık denk geldim böyle konulara gerçek hayattan esinlenme birçoğu ve sonu büyük kayıp. evlenirsiniz seni aldatır döver yeri gelir eve hiç gelmez emdiğin sütü burnundan getirir. iyi demişsin babasına taslasaydı ya. henüz büyük nişan olmamış aranızda yol yakınken dön. ki deseydin ki eğer yarın düğünüz var yine yol yakınken dön derdim geç değil bitir
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyen birini hayatından def etmek senin görevin artık ha yok hayatını zindan etmek istiyorsan seni sevmeyen istemeyen biriyle ömrünü çürütmek istiyorsan devam et böyle olmaya biraz kendine gel kimse vazgeçilmez değil yazık etme kendine seni seven senin de seveceğim bir eş muhakkak çıkar ama bu senin için uygun değil
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/cJ2eXj_EfD0?feature=share
Harbiden öyle misin ya hdjsjd02 Yorumla
Soran+1 yılGüldürme
- +1 yıl
Tamam 😀
+1 yılBizim böyle akraba biri evlendi sonra kocası asla yüzüne bakmıyormuş herzaman uzakmış. bı çocukları oldu. Giderse gitsin kalırsa kalsın ben karışmıyorum diyormuş. Hayatları mahfoldu ikisininde 45 e yaklaştılar.
00 YorumlaYapman gereken tek şey seni istemeyen adamı terk etmek. Biliyorum terk etmesi senin için çok zor olacak ama emin ol evlendikten sonra senin için daha zor olur. Seni sevmeyen bir insanla ömür geçmez o evlilik sana zindan olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEger kı sevgı yoksa ve ılıskı bu nsan aıle zoruyla olduysa ınan ılerıde cok sıkıntı ceker ve mutluluktan uzak ılerlersınız.
SIsınkı ask evlılıgınden uzak mantık evlılıgıne gıder bu da cok saglıklı bır evllık olmaz00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sence napmalisn bu öküzü bırakmasln
Şöyle düşün evde seni sevmeyen bir adam...
bende seni istemiyorum diyecek kadar özverili olmalsn... emin ol pişmanlık ona olacak sana değil.00 Yorumla
+1 yılAlışırsın demekle seversin demekle olmaz bu işler. Zorla güzellik olmuyor o senin dediklerin sadece hayal ya da dizilerde senaryo olarak izliyoruz ama adı üstünde sadece senaryo. seni istemeyen birisi ne çocuk olunca seni sever nede güzel giyinirsen sever. Gözü hep dışarda olur aldatir hayatını psikolojini berbat eder nerden sevdim diye ağlar durursun. Genede senin bilecegin iş. ama madem sormuşsun EVLENMEEE!!!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Terk et onu ondan sadece sana değil kimseye koca olmaz. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz şimdi suçu babasına atıyor. Seni böyle yarı yolda bırakan birine ihtiyacın yok inan bana.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya kendiside demiş sana seni istemiyorum diye mutlu olamayız falan , gerçektende haklı seni sevmeyen biriyle ne kadar Sevsende mutlu olamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsa vazgeç, zorlama. Eşine zamanla alışmak diye bir şey yok. Adam bir de "beni geç, sana yazık" demiş, daha ne desin? Senin onu istemen yetmez, ikinize de yazık olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Neymiş, nişan atmak ayıp karşılanırmış... Töresini sevdiğimin (!) memleketi...
Seni istemeyen nişanlın öncelikle gelmeseydi seni istemeye tamam tamma geldi şimdi ya çenesini kapatıp devam etsin bu yolda ya da yol yakın iken sen sal bu nişanlın denen zirzopu
00 Yorumla
+1 yılNiye adama sakız gibi yapışıp iyice kendinden soğutuyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemeye gelen o dostum yapışan nişan takan o
- +1 yıl
İstemeye gelen ailesi. O istememiş ki seni. Sen ben seni bırakmam diyip kendini küçül duruma düşürün. Kendini savunmayı bırakıp ilişkini kurtarmaya çalış bence. Seni eleştirmek için demiyorum. Yanlış yapmışsın ve bu şekilde onu kaçırırsın sadece
Soran+1 yılSen gerçekten erkek savunucu su musun karakterli ol. 28 yaşında adam beni isteemeyw geldi. Babasına hayır demek bir kadının duyguları ile oynamaaktan daha mı zor. İlk başta deseydi 3 ay nişanlı kaldık. Kolay mı
+1 yılbir kadın erkeği kendine cinsel anlamda ve tatlı dil ile kadınlığı ile bağlar ya bunları dene ya da ayrıl
10 YorumlaYanlışsın, kendinin de adamın da hayatını yakarsın. Hiç mi adam görmedin, yapışma çocuğa
11 Yorumla
Soran+1 yılUlan o bana yapıştı beni istemeye o geldi nişanı taktı.
+1 yılKendinizi bu kadar degersizlestirdiginize inanmak güç. Seni istemiyorsa neden zorluyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBaştan istemeswysi
- +1 yıl
Başı sonu mu var Allahasen sanki 7cocukla birakmis adam
Soran+1 yıl3 ay sonra mı aklında
Şimdi yapacak bir şey yok. Haklı kendine yazık edersin. Başta karşılıklı siz konuşacaktınız. Babalarınız evlenmiyor sonucta. 😃
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra daha kötü olur seni aldatabilir ne kadar seversen sev seni istemeyenle olma bas tekmeyi kı--na
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap ver derdini sor ama soğuk yap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeni istemeyeni ben hiç istemem. Nasıl bir yüzsüzlük bu yaptığın
01 Yorumla
Soran+1 yılUlan asıl yüsüzlük olun yaptığı kolay mı bir kızı kandırmk
+1 yılAçık açık sana söylemiş zaten senin istemeyen birisi ile evlenirsen hayatın maf olur bu kişiden sana hayır gelmez ayrıl gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama istersen seni istemeyen biriyle birlikte mi olacaksın cidden. Dünyada zibilyon tane erkek var ayrıl ve yoluna bak mutlu olamazsın bununla
00 Yorumla İstemeyen biriyle nasıl ayrılmam felan diyebiliyosunuz ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemeye gelmeswydi nişan takmasaydı
Soran+1 yılBurası Mardin nişan atılınca kızın adı çıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakmasa yüzsüz musun sonra kocam beni aldattı aldatır tabi ne sanıyorsun sevmiyorsa at sende yüzügu
111 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatırsa bende onu aldatırım ulan ona söylemem gerekiyor niye gelmiş babasına niye hayır diyememiş. Oldu. Oyuncak demi nişan at tak. Millet ne var ki bu kızda nişan atıldı desin
Cevap sahibi+1 yılNeyin kafasını yasiyosun bende attım isteyerek attım ne var bunda kimseyi de takmadım. kimene benim Nisan atmamdam sen de biraz gururlu ol ver yolla yüzüğünü şaka gibi tey allahım neyin kafası lan bu😂😂
Soran+1 yılBen yüzsüz değilim sadece bana kimse umut verip yarı yolda bırakmaz erkek olsa babasına hayır der ! Bırak!
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç senin?
Soran+1 yıl23 oldum
Cevap sahibi+1 yılBak canım yaşın daha ufak gerçekten bu adamın seni mutlu edeceğini düşünüyorsan evlen ama cevremde böyle bi olayla karşılaştım 7 yıldır evli olup karı koca ilişkisi yok evet aile zoruyla oldu bu da ve oğlan istemiyor kız da gururundan gidemiyor yani demem o ki geç olmadan iyice düşün yaşın da ufak sana abla tavsiyesi vereyim Nisan atmak ayıp değil bende attım 5 ay önce kimseyi umursamadım sende iyi düşün kararını ver
Soran+1 yılDün konuşmak istiyorum yazmış
Cevap sahibi+1 yılKonuş ısrar ederse ve yüzüğü ona kalmadığını göster. 18 yaşındayken babamın arkadaşının oğluna istediler verdi babam fatiha okundu ve bi daha haber vermediler gelmediler biz asla aramadık onları gelin diye iletişimi kestik. Sonra yediremedim kendime çocuğa sosyal medyadan yazdim istemediğini söyledi helal etmedim hakkımı uzatmadım konuşmadım. Aradan yıllar geçti 5 6 ay önce biri geldi istedi söz yapıldı anlayamadım ve geri verdim yüzüğü arkamdan konuşulmasına rahmen umursamadım kimseyi yani Nisan atan sen tek değilsin sana seni istemiyorum derse hiç cevap verme gel yüzüğü al de kapat konuyu
Soran+1 yılKanka ben seviyorum onu kahretsin ki benim tırnağıma layık olmayan , bu korkağ6 seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılAma sen istedikçe o kendini bi bok sanıp senden kaçacaktır o yüzden onu istediğini belli etme konuşun ha değişmezse buyur gel al de bu kadar basit
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Defol git çocuk değiliz istediğin gibi atacaksın de
00 YorumlaBu ne ya yüzüğü direk at abla kurtar kendini o beyinsiz adamdan
00 YorumlaValla ileride başını taşlara vuracaksın gibi geliyor ileride
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin ama sen kaptırmışsın çoçuğa kendini olmaz bu iş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Seni isteyen insanla ol evlilik bu sakasi yok tabi mecburiyetin yoksa
00 YorumlaSelamlar,
Seni istemeyeni sen hiç isteme. Hayatına bak.00 YorumlaS... tir git de git ailene durumu açıkla evet o konuda doğru söylüyor
00 Yorumla
+1 yılTrol olsun , seni istemeyeni sen hiç isteme yapıştır tekmeyi defolup gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlensen bile onun seni hiç sevmediğini bilmek sana daha büyük acı vericektir. Birini zorunda olduğun için sevmekle aşık olmak arasında fark var.
00 Yorumla
+1 yılKorkak erkek tavırları. İşin ciddiyetini görünce kaçarlar
10 Yorumla
+1 yılSen kendine değer ver önce ondan sonra başkasından değer bekle. Değersizleştirme kendini. İstenmediğin yerde durma hiç bir zaman. Belki zor olur ama yarın keşke diyerek ömür bitirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bu malları nerden buluyorsunuz boş ver kariyer yap, gez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGurursuzmusn yahu niye öyle dedin bas tekmeyi yol alsin serefsz
00 Yorumla
+1 yılErkeklik yapsaydın demen saçma olmuş. Sana bunu söylemesi erkeklik yapmaya çalıştığı için değil söylemesi gerektiği için. İstemiyorsa vazgeç karşılıksız sevgi zor
00 Yorumla
+1 yılBu işin sonu olmaz ki bence zorlamanın bir manası yok bırak herkes kendi yoluna baksın
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yok gelmeswydi istemeye
- +1 yıl
Yahu yapmış bir eşşeklik zorlamanın ne manası var zorla güzellik mi olur kendine de mi acımıyorsun
Soran+1 yılNişan atmak burada ayıp karşılanıyor
- +1 yıl
Canım ben de doğu bölgesinin kızıyım tamam konuşur konuşur susarlar yani milletin ağzı torba değil ki büzesin hem insanlar ne der diye yaşamıyoruz ki millete ne yapsan da yaranılmaz evlenmezsin evde kalmış derler evlenirken çocuk derler çocuğu hemen yapmazsın çocuğu olmaz derler yani kısacası hep derler yazık sana da ömrünü böyle karaktersiz bir mahlukatla getireceğine vazgeçmen daha iyi olacaktır her şerde vardır bir hayır belki de çok daha iyisi seni bekliyordur yol yakınken dön derim nacizane benim fikrim..
Soran+1 yılBakıcam
- +1 yıl
Hayat senin karar senin yaşayacak olan sensin...
gurur yok sende 😂 biri beni istemese var ya bir saniye bile ayırmam artık
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyen bir adamla evlenecek kadar gurursuz musun?
00 Yorumlaİstemiyor seni zorlama.
111 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir dünya yok
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılNe alaka bunun kapalılık ile nişan atma korkusu ile beyne bak
Soran+1 yılSeni ciddiye almam hata bu zeka ile
Soran+1 yılAynen hadi işine bak
Soran+1 yılTammam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna zorlama seni istemeyeni sende isteme
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ne Dünya yok
- +1 yıl
İyi sen bilirsin sonra pişman olup ağlamada
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılTürk dizisi senaryosu ama yapıldı bacım daha önce
10 Yorumla
+1 yılSeni istemeyeni sen de isteme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstwmeyeni tutma hayatın da zorla
00 Yorumla
+1 yılMutlu olamazsın adam söylemiş
00 YorumlaAyrıl yüzsüzlük yapma bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılBekle kanka alışır. 20 yıla toparlarsınız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılBoh alışır hayatın zindan olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırak gitsin erkek mi yok sana
00 Yorumla
+1 yılhelal olsun sana kız :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılYapma bunu kendine be yapma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ayrilcan takinti yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılne yüzüszmüşsün sende
00 Yorumla
+1 yıliyi bi yere gitmez bu is
00 Yorumla
+1 yılEn iyi ihtimal aldatır takma kafana
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem