Bu çok hassas bir konu olduğu için, size birkaç öneri sunabilirim ancak bunların herhangi birinin size kesin çözüm sağlayacağına dair bir garanti veremem.
1. Öncelikle, kararınızı kendi kendinize veya bir arkadaşınıza açıklayarak başlayın. İlk adım, kararınızı kabullenmek ve kendinize dürüst olmaktır. Kendinize neden boşanmak istediğinizi sorun ve nedenlerinizi netleştirin.
2. Daha sonra, eşinizle dürüst bir şekilde konuşun. Konuşma sırasında sakin kalın ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Karşınızdakini suçlamadan ve saygılı bir şekilde davranarak yapacağınız konuşma, her iki tarafın da anlayışlı ve adil bir şekilde hareket etmesine yardımcı olabilir.
3. Boşanma işlemini tamamlamak için bir avukatla çalışın. Boşanma işlemleri oldukça karmaşık olabilir ve bir avukatın size rehberlik etmesi, sürecin daha az stresli ve sorunsuz olmasına yardımcı olabilir.
4. Çocuklarınız varsa, onlara duyarlı bir şekilde yaklaşın ve onların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun. Boşanma, çocukların hayatlarında önemli bir değişiklik olabilir, bu nedenle onların ihtiyaçlarını anlamak ve mümkün olduğunca desteğe ihtiyaç duydukları zamanlarda yanlarında olmak önemlidir.
Sonuç olarak, boşanma süreci her zaman kolay olmayabilir ancak dürüstlük, saygı ve anlayışlı davranarak bu süreci daha az stresli hale getirebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. 21 yıl evli olup birlikte 20 yaşında bi çocuk yetiştirdiğiniz adamdan bosanip huyu suyu nu olduğu bilinmeyen sosyal medyada tanıdığın biriyle bir yılda huyunu suyunu tanımak zor bu tür ilişkilerde herkes kötü yanlarını gizler bu adamla mevcut evli olduğun adamdan farklı ne yasayacaksinki Kendini 21 yıl dost olduğun kişilerin özellikle oğlunun düşeceği durumları düşündünüz mü bence bu haberi oğlun duyduğunda senden nefret edecek senin en yakınındakiler seni nefretle karşılayacak bunları iyi düşün cinsellik yonundende mevcut kocaninkiyle o adaminkinin arasında çok as fark vardır. Bu fark için degermi en yakınlarını üzmeye öbür adam bekar elbette senin gibisini bulmuş bırakmak istemez seni etki altına alıp evinden ailenden koparmak ister bosandiginizda malin çok bir bölümü kocan ce oglunda kalacak miras hakkında da zararın olacak bir farklı cinsellik yaşamak adına yapma bunu sen zararlı çıkarsın diyorum
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öncelikle maalesef ki artık marifet gibi anlatıyoruz ancak aldatmamak insani görevimiz, şerefimiz. Fakat ortam öyle olmuş ki artık normalde yapmamız/yapmamamız gereken şeyler erdem olmuş. Yine de böyle bir hassasiyet göstermen olumlu tabi ki.
Neyse konuya dönecek olursak. Başka birinden hoşlanıyorum diye boşanılır mı, iyi boşandın o başka biri ile evlendin ki o da senden hoşlanıyor mu, hoşlanıyor diye evlenecek mi, hoşlanmayla evlenilir mi vs.. ayrı bir mevzu da hadi diyelim oldu sonra başka birinden hoşlanınca da ondan mı boşanacaksın sonra ne olacak? Zaman zaman karşımıza çıkan bir başkaları hoşumuza gidebilir, hoşlanabiliriz, geçer gideriz, peşine düşmeyiz. Eşimizi severiz, sadık oluruz, ailemize sahip çıkarız. Haaa deli gibi aşık olmuşsundur, o da sana öyledir yapacak bir şey yok o zaman gider adam gibi boşanırsın sonra onunla evlenirsin. İyi düşünüp taşınılması gereken konular...
00 Yorumla
+1 yılSizlere varya diyecek bir şey bulamıyorum artık. 21 yıl evli kalmışsın, 20 yaşında oğlun var. Ortalama 40-45 yaşındasın. Bu saatten sonra kime neyine aşık oluyorsun da gitmeye çalışıyorsun. Azcık kafanızı kaldırında birazcık mantığınızı çalıştırın, seni evliyken aklını çelmeye çalışan bir adam yarın yine bir başkasına aynısını yapar. O gün seni kullanıp kenara attığında da arkasından ağlama ama. Yazık ya, şu dünyada en samimi duygu olan sevgiyi ve en mutlu mertebe olan evliliği vıcık vıcık hale getirdiniz ya başka da bir şey demiyorum. Yorumlarda da böyle hiç evlenmemiş, aşk sevgi kavramı olmayan günübirlik ilişki yaşayan kadınlara soru sorarsan yolda kalırsın ben sana söyliyim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
u +1 yılEşinle otur konuş. Artık sana karşı bir şey hissetmiyorum de ve boşanın işte anlaşmalı. İki hafta içinde hallolur o iş.
023 Yorumla
Soran+1 yılYani artık aklimda
Soran+1 yılKalbimde başkası var
- +1 yıl
Onları eklemesen de olur, konuşmaya
Soran+1 yılNe diyecem lütfen yardimci
Soran+1 yılOlurmusnuz
- +1 yıl
Kimse sevilmediği biriyle ömür geçirmek istemez. Sana karşı bir şey hissetmiyorum artık sevmiyorum de olsun bitsin.
Soran+1 yılSonradan ben başkasıyla gezdiğimiz duyarsa
Soran+1 yılNe yapayim
- +1 yıl
Boşandıktan sonra kiminle ne yaptığından ona ne.
Soran+1 yılYani planım şu bosanip sevdiğim kişiyle evlenmek
Soran+1 yılGelecek ile ilgilide konusuyoruz
- +1 yıl
Senin sevdiğin kişi de seni seninle evlenecek kadar seviyor mu?
Soran+1 yılGerçekten cok
Soran+1 yılSeviyor gelecekle ilgili zaten planlarımızda
Soran+1 yılVar laf olsun dır degil
- +1 yıl
Tamam boşanma sebebin başkasıyla evlenme fikri olmasın. Bunu eşine söylemek zorunda değilsin.
Soran+1 yılSoylmeyecem zaten Sevgilimle boşandıktan sonra oturma odası şudur budur ortalık durulana kadar evide hazirlayalim
Soran+1 yılSonra gideriz diyor
- +1 yıl
Anladım mantıklı.
Soran+1 yılEvi kuracak boşandıktan bir süre
Soran+1 yılSonra geçip
Soran+1 yılOturacaz
+1 yılEşin nasıl biri?
Şu an aşık oldum diyorsun nerden bileceksin bu duygunun geçici olup olmadığını, pişman olmanı istemem. İyice düşünüp tart yuvani yıkma.
Eşinin sana karşı tavrı nasıl önce ona bakalım eğer aranızda bı sorun yoksa duygularına gem vur bana kalırsa. tabi yine senin tercihin014 Yorumla
Soran+1 yılDuygularim ciddi yıl oldu neredeyse
Soran+1 yılNe yapayım elimde degil seviyorum
- +1 yıl
21 yıl az buz değil onca emek
Çocuk var mı peki?
Soran+1 yılAyıp olmazsa gizliden
Soran+1 yılAnlatabilirmiyim
Soran+1 yılSize
- +1 yıl
Burdan mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Olur
Soran+1 yılYani eşimle evliyiz 21 yıldır 20 yaşında oğlum var ama baskasini seviyorum 1 yıla yakin
Soran+1 yılAşk acısı
Soran+1 yılCekiyorum
- +1 yıl
Eşinle konuş o zaman ne diyelim herşeyin hayırlısı
Soran+1 yılNasil amlatayim
Başka birinden hoşlanıyorsan bu da bir aldatmadır. Yanlış anlama seni asla yargılamıyorum. Eşine olan herhangi bir sevgin varsa hoşlandığın kişiye olan duygunun gerçekliğinden tamamen emin olmadan hareket etmemelisin bence. Eğer gerçekten hoşlandığın kişiye duyguların geçici değil de gerçekten yoğunsa zaten mutlu olacağın yolu seçmen gerekir, ve böyle bir durumda da bence eşine karşı dürüst olmalısın herhangi bir bahane ile boşanmaya kalkarsan inan bu onu daha çok incitecektir. Gerçekle yüzleşmek yalanla yaşamaktan daha kolaydır. Umarım en kısa sürede bu süreç seni yıpratmadan çözersin. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı birisiyse eğer sana karşı duygularım bitti de. Diğer kişinin duygularından emin ol ama. Tehlikeli bir şey çünkü. O evli mi peki. Oda önemli. O senin işin eşinden ayrılır mı oda önemli. Ne kadar neyi göze aliyo senin için iyi ölç tart durup dururken yuvandan olma. Gelip geçici birşeyse eğer üzülürsün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 sorum var;
1) bu kişi de senden hoşlanıyor mu?
2) bazı yorumları okudum. Birine denk geldim beni hayat kadını yapmadıkları kaldı yazmışsın. Bu ne anlama geliyor? Eşin veya ailesi mi?
Bu soruları cevaplarsan detaylı bir yorum yapmak istiyordum.00 Yorumla
+1 yılBen birini sevdiğimi anladığımda söylemiştim eşime bedeli ağır olmuştu ama hiç pişman değilim tabi sizin yaşadıklarınızı bilemem en güzeli hemen boşanmak
110 Yorumla
Soran+1 yılBende
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Peki boşanma sebebiniz sadece birini sevmek mi yoksa eşinizden kopmak mı istiyorsunuz
Soran+1 yılYani seviyorum
Soran+1 yılCiddi anmamda
Soran+1 yılKimse inanmıyor gerci
- +1 yıl
Önemli olan sizin inanmanız kimseyi takmayın
Soran+1 yılRica etsem konuyu size
Soran+1 yılAnlatabilirmiyim detayli
- +1 yıl
Tabi ki özelden yazabilirsiniz
Bu depremler zaten sizin gibi insanlar yüzünden diye düşünüyorum evlisin başka birini seviyorsun nasıl bir adilik ya öyle ki başka birisini seviyorsun neden o insanla evleniyorsun yani o kocan olacak adamın suçu günahı ne o sevdiğin adamda gurur olsa zaten evli bir kadınla birşeyler düşünmez Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın
20 Yorumla
+1 yılBaska birisini seviyorsun belki de 1 senede oldu bu... peki eşini yıllarca sevdin, belki de son seneler hayatın sıkıcı oldugu için bu adamı sevdiğini düşünerek heyecanlanıyorsun olabilir mi? Eşinin sana karsı davranısları kötü mü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde yeni sevgilinle evlendiğinde o yine Bi başka evli kadın bulacak. Sen de şimdiki edinin durumuna düşeceksin. Bu dünyada kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma davası açmanız gerekiyor. Ama onun için sebep soracaklar "Başka birinden hoşlanıyorum" geçerli bir sebep olmaz. Şiddetli geçimsizlik v. s. gibi bir sebep uydurmanız gerek...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. o başka biri senin ondan hoşlandığını biliyor mu? sonra boşanınca ortada kalma... önce onunla ilişki kur ve sor bakalım seninle ilgili ne düşünüyor... sonra duruma göre hareket edersin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Artik sevmiyorsan kocani o hoslandigin kiisiyke gorusme tabi bu surecte bosanmak. istiyirum de anlasmali bosanin sonra hoslandigin adamla gorus ama sunu iyi dusun hoslandigin kisi kocandan daha mi cok deger veriyor sana?
00 Yorumla
+1 yılO yüzden diyorum ya evlilikler boş zaman kaybı bu zamanda sosyal medya o bu derken bir sene geçmeden aklınız kayıyor birine
00 Yorumla
+1 yılBaşkasından hoşlanarak aldatmışsın zaten. Show yapmaya gerek yok. Ona bunu söyle, gururlu bir adamsa zaten tekmeyi vurur sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor yanı hem sevene zor hem esine hem çocuğa zor. Ask bu gönül laf dinlemiyor. Aklı selimsakin kafa ile iyice düşünmelisin aileni sen biliyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama
Soran+1 yılElimde degil aşık oldum
Cevap sahibi+1 yılO da evli mi karşılıklı mi
Soran+1 yılO bekar
Cevap sahibi+1 yılSenden küçük mu
Soran+1 yılBüyük
Cevap sahibi+1 yılSakin bir zamanda uygun bir dille esinle konuşmalısın
+1 yılSeni sevmiyorum der boşanırsın, diğeri sana karşı nasıl bilmen gerekir. Aldatmaman doğru bir davranış.
00 Yorumla21 yıldır evliyim demişsiniz hanımefendi Akıl işimi Allah aşkına siz heyecan arıyorsunuz
026 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
sevgi sonsuza kadar sürmüyor
- +1 yıl
Elbette ama bunca yıldan sonra başkasına sevgi beslemek tamamen nefsin ve şeytanın oyunu olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
ne alakası var ya aşk zaten 4 yıl süren bişi
- +1 yıl
Peki siz nasıl diyorsanız 😊🙏🏻
- +1 yıl
Heyecan işi değil bu heyecan isteyen boşanmaz gider Her şeyi yapar geri gelir bir kadın boşanmak istiyorsa bitmiştir bir şeyler
Soran+1 yıl@darkwitch7 evet oyle
- +1 yıl
4 yılda bitiyorsa digeriyle de bitecek dimi? Durmadan yeni birilerine mi gececek bu TEYZE. Ulan aldatan kadına bile nasıl sahip cıkıyorlar, sunlara bak. Hepsi evlendiginde aldatacak cünkü veya aldattılar bile.
- +1 yıl
erkek aldatırken yuva bozmayın demesini biliyonuz ama iki yüzlü olmayın
- +1 yıl
Yahu ne alaka ikisi de aldatmasın yazık günah be
- +1 yıl
Baska bir kötülügü göstererek, sendeki kötülügü temizleyemezsin kevaaaşe.
- +1 yıl
laflarına dikkat et utanmaz herif
- +1 yıl
başkasına çamur atmadan önce kendine bak
- +1 yıl
Ha aynen g. te g. t demek utanmazlıktır dimi, aldatana taktik vermek, korumak daha da utanılması gereken bir şey bence. Neyse kaybol.
- +1 yıl
mal mısın
- +1 yıl
aldatmamış hoşlanıyorum demiş boşanmayı düşünüyor
- +1 yıl
o aldatanı korumayı en iyi erkekler bilir b0k zekalı
- +1 yıl
erkek aldatınca olur öyle şeyler diyip ufak şeyden yuva yıkmayın diye yorum yapıyorlar
- +1 yıl
zg hadi
- +1 yıl
Bunu demeye hakkın yok. işte herkes yüreği kadar seviyor senin yüreğinde 20 yıllıkmış. istedikten sonra bunu kocanla atlata bilirsin. ona de ilişkimiz sıkıcı bir hâl aldı evlenmeden önceki gibi gezmek vs neyse işte bunu yap kocanla 1 hafta sonra tekrar düşün bence. umarım tekrar kocana aşık olursun
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa erkek o çünkü. hayatın gerçekleri vardır. erkek poligamik kadın hipergamik tir.
10 dişi aslan 1 alfa aslana ait olur.
Her toplumda erkek cinsellik yaşadımı çapkın delikanlı olur çünkü değeri artar tecrübelenir.
Kadınsa her cinsellik (farklı biriyle) yaşadığında saflık ve masumluk unu kaybeder.
- +1 yıl
yoo değeri artmıyor düşüyor sadece parasını yiyip atıyor kızlarda
- +1 yıl
Sus lan, istilacı.
- +1 yıl
kapa çeneni
Boşanmak zor hele ki senin acindan. Biraz sürer hukuk olarak
10 YorumlaArtık esra erolda görürüz seni bu arada adın neydi bağlanırım hatta KS ye sormuş diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. medenice otur konuş. boşan ne yaparsan yap ondan sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmak ne ki, gerçeği yaptırdığın her şey aldatmaktir. Diğerinin adı zinadir ki o bambaşka bir boyuta gider. Aldatmadim diye kendine verme. Adami aldatmayı biran önce bırak ve boşan
00 Yorumla
+1 yılEşinle cinsellik yaşamıyor muydun
Ya da sevgilin varken kocanla seks yapıyor musun
00 YorumlaBu yaşta evlenirsen, sevgili falan olmazsan böyle olur. İşin zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Annenin yanına taşın sonra mahkemeye başvur ne diyim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılSadece hoşlanıyorsun diye evliliği bitirmek mantıklı mı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence aldatmamış mısın? Aldatmak sadece yatmak değil.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl, boşan yapamiyorum mutsuzum de sonra naparsan yap.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birinden hoşlanıyorsan bir an önce boşanmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmadım demişsin ama evliyken başka adamı düşünmen bile aldatmaktır. Aldatmak sadece bedenle yapılmaz.
Karşına la her şeyi anlat bunun başka yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılZihin olarak aldatmışsın zaten. Sanki aldatmak sadece mikişerek oluyor :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDilekçede öyle haz baskasimdan hoşlanıyorum boşanmak istiyorum diye boşan sonra
00 Yorumla
+1 yılEşine başkasını sevdiğini ve ayrılmak istediğini söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatmadıysanız ne mutlu size. O zaman geriye boşanma davası açmak kalıyor sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılHiç aldatmadım
Soran+1 yılSadece başka birini seviyorum
Soran+1 yılNe yaoayim
Soran+1 yılEvet isterim
Soran+1 yılTm
Aşık olacak seviyeye nasıl geldiniz. Eşine 3. Bir kişiden bahsetme. Aldatildigini düşünecektir. Ayrıca gururuna yenik dusebilir. başka bir erkeğe değişilmek onca yil onca emeğin başka bir adam için biteceğini bilmek ona ağır gelebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit eşinle konuş bunun alternatifi yok ayrılmak istediğini söyle 3cü kişiden bahsetme tepene çıkabilir
00 Yorumla
+1 yılOyle swy mi. olur ya atiyorum onla evlendin sonra başkasından hoşlandığını onuda mı bosucan
012 Yorumla- +1 yıl
Bence bunla devam et
- +1 yıl
napsın sevmediği bi adamla yaşayıp ömrünü mü tüketsin
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa başkasından hoşlanıyorum beni hayat kadını etmedikleri kaldi
Soran+1 yılYa
- +1 yıl
bunlar ne anlar zaten boş ver
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa ayıp olmazsa sana anlatabilirmiyim detaylı anlamda
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa yaziyorum
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa takip etmeye başladım yazılmıyor size yazarmisiniz
- +1 yıl
Ohaa noldu yaaa
- +1 yıl
Bosan bence
+1 yılNe korkak insanlarsınız yahu. Bırak git ne düşünüyorsun. Zaten boşanmış sayılırsın. Evli olmadığın biriyle aynı evde yaşıyorsun. Ama işte hala sana emek veriyorsa senden çıkartır Allah.
00 Yorumla
+1 yılEşin ile artık kesinlikle olmayacağını düşünüyorsan konuşup ayrıl aklında başkası varken karşındakine ihanet etme
00 YorumlaEvliyken başkasında hoslaniyorsun aldatmış gibisin kocan sana bunu soyleseydi ne yaparsın ne hissettiğini bı düşün kararı vermiş olursun zaten
00 Yorumla
+1 yılAldatmak sadece fiziksel olarak temas etmek değildir onunla beraberken bir başkasını düşünmekte aldatmaya girer.
00 Yorumla
+1 yılsikintili durummuş çocuğun faşan yoksa hiç düşünme boşan yine de
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek kendine saf bi kız bulur kadının değeri düşer her cinsellik erkek in lehine kadının aleyhinedir. bu kafa yapınız biz erkeklerin çok işine yarıor. yaşasın özgür ve cesur kızlar sizleri çoookk seviyoruz😘😘😘😛😛😛😛
- +1 yıl
sorunyn ve cevabimin cinsellikle alakasini nasil kurdun acaba 😃😃😃
Yani bir şekilde boşsan karşılıksız sevgi yoksa evliliğin bir anlamı yoktur
00 Yorumla
+1 yılkonus esinle bossn acik ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapacam
- +1 yıl
merks ettim ama gizlisn sormiyorum burn yazmsmnisndm
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEmin misin sonra pişman olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin eminim
Soran+1 yılBaşka birini seviyorum
Kocanla konuş herşeyi açık açık söyle olmazmi
07 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyecem
Soran+1 yılAma nasıl söyleyeyim
Soran+1 yıl21 yıl oldu evliyiz
+1 yılBoşanma davası açmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapacam bilmiyorum
Soran+1 yılIste
- +1 yıl
Avukatlar bunun için var
Bu ne yav tövbe estağfurullah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılGit ayrıl sonra başkasına git
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcısı olsun kocanın.
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş mutlaka bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar bir kez olsun aldatmaz hep sadıktırlar bu sırada kadınlar :
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sen napmayı düşünüyorsun
00 Yorumlaeşinle konuşman lazım.
00 Yorumla
+1 yılanlaşamama gibi bir durumunuz var mı eşinizle?
00 YorumlaHoşlantı yüzünden ayrılmayı düşünmen saçms
00 Yorumla
+1 yılAldat ve belki vazgeçersin boşanmaktan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKolay mi oyle boşanmak evlenmek falan bi anlatsana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşık olduğun kişinin seni isteyeceği ne malûm?
00 Yorumla
+1 yılKardeş boşan gitsin ya yani zorla mı Allah Allah
00 Yorumla
+1 yılBaşka birinden hoşlanman bile aldatmaya teşebbus..
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat