AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
PKK'yı savunan birisine aşık olarak vatanına ihanet ettiğinin farkındamısın? yazıklar olsun sana ve senin gibilere...
Eğer tartışmayı biliyorsa fikir ayrılıklarınızı rahatça dile getirdiğiniz bir ilişkiniz olabilir, neden olmasın?
elinde silah var mı bugune kadar bir türke saldırdımı şimdiye kadar sana veya aile karşı kötülüğü oldumu terör örgütünü savununca ne diyor hangi davranışlarını savunuyor
Elinde bence silkin ve kendine gel Atatürk'ü sevmeyen biriyle şahsen işim olmaz
Haklısın..
kürt olup olmaması sorun değil pkk yı savunup türk düşmanı olmaması mümkün değil gönüldür seviyorum dersin ama seninde olacağın o yiyeceğin damga hainlik
sana sevme desekte sev desekte gene kendi bildini yapacaksin yanlis ya da dogru tamamen senin insiyatifine bagli burada herkes sadece dedinle kalacak
sen tam bir vatan hainisin savaş çıksa ilk seni hallederdim
yazık valla sana yakında elele cıkarsınnnz bir daga öyle insanlarla işim olmaz
Orada birsürü şehit can versin kadınlar kocasız analar babalar evlatsız çocuklar babasız kalsın sen git onu öldürenleri savunan birine aşık ne diyim ki sana ben, kendine hakim ol kendini kaptırırsan bitersin
Ah be yavrum cephede kağnı ile mermi taşıyan analarimiz geldi aklıma böyle şeyler duyunca içim sizliyor onların da kemikleri sizliyordur.
Unutamiyorum beyefendi. Bende kendimi sucluyorum ama olmuyor
Olur olur vatan memleket duygularınla hareket et
bu adamın savunduğu örgüt neler yaptı yapıyor empati yap biraz
Pkk yı savunan bir terör, sti nasıl sevebilirsin ki kaç kaç ananın yüregini yaktı eger ki sen türk kızıysan ve pkk yı savunan bir kürtü seviyosan senin ben gelmişini gecmişini tüm sülalene tükürüm ml beyinli sende cık sevdiginle daga askerleri öldür
adam kürtse ve pkkyı savunuyorsa zaten otomatik olarak Türk düşmanı oluyor sen ne saçmalıyosun türk düşmanı değil diyerek? ne kadar cahilsiniz ya. adam türk düşmanı olmasaydı pkk yı savunurmuydu?
onu unutmanın tek yolu onu öldürmektir git kellesini kes o kalleş teröristin
sen propaganda yapıyosun sende bir kürtsün küçük beynn seni ele veriyor yapmaya çalıştığın şey çok ayıp
şimdiden beynine sıkmak lazım nasıl olsa sende daga çıkacaksın gün gelip beynini yıkayıp seni kandırdıgına göre bu işi yapıyorlar
Adam yahudı olsaydı ne yapacaktın... bırak neyı savunuyorsa savunsun... buyuynce bos oldugunu anlayacaktır...
kürt olmasının hiç bir sorunu yok... ama pkk yı savunuyorsa bence bu sorun... türk düşmanı değil demişsin ama 30.000 Türk vatan evladını şehit eden bir örgütü savunması sence sorun değil mi?
kürt ve pkk yı savunuyor, ama Türk düşmanı değil :D
Molotof atmayı öğrenmen gerekecek. Çok yaptıklarına dahil olma bedduamız seni de bulur.
Yerler öyle aşkı. Vatan haini olacağına bırak gitsin. Çok seviyorsa o gelir zaten.
Pkk yi savunan bbiri nasil turk dusmani olmaz? asik olmak insani bir durum bir erkekte terorist kiza asik olabilir ama bence vazgec kafana sikarlar
Su dunyada uc sey vardir
Biri ana
Biri baba
Yar da yar da var..
Sonuna kadar arkasinda dur.
neyin kafasını yaşıyorsun neyin arkasında durucak beyinsiz pkkmı olsun kızda
Demogojini baska yerde yap
seni seviyorsa pkkyı bıraksın :) pkklı olıp namaz kılanda cok
Nolmus bende kürdüm simdi eksilerim yerim ben ama kürdüm siyaseti hic anlamam ama herkesin görüsü farklı siyaseti sokmayn aranza olur biter
pkk yla siyaset aynı şeyler değil bir saçmalama istersen
Siyasete giriyo canim konu
pkk yı savunuyor ve Türk düşmanı değil mi? Senin için sıkıntı yoksa sevdiğin adama git sanane toplumun ne düşündüğünden
Doğum gününde molotof hediye edersin.. ha bide söyle ona kaçak kullandığı elektriğin faturasını ödesin..
zamanla seninde olacağın önce sempati ilerde pkk lı daha ilerde bir bakmışsın kandik haremindesin hergün bir kucakta
İyde asker de bende savundum komutana karşı biz vatan için şehit oluruz onlarda kürdistan kurmak için savaşıyolar din miz aynı bu onlara aşık olduğumuza karşı diil
seni eleştirmek kimsenin haddi değil tabi ki ama televizyonda yüreği yanan aglayan anneleri görsen ya da bilsen buraya yazmak değil o çocukla konuşmazdın, aşk insanın elinde olan bişey yinede ben bişey diyemem Allah yolunu açık etsin
Türk düşmanı değil'lermi? askere neden kurşun skyorlar ozaman?
beyin yoksunu seni, düşman o.
Su an yanimda olsan seninde askininda kafasini keserdim
Pkk yı savunuyor ama Türk düşmanı değil. Ne içtin sen kuzu?
Kalp bu engel olamiyorsun duygularina biliyorum yapcan tek şey ona fikirlerinin yanlış olduğunu anlatmak olsun baktın olmuyor bağrına tas basacaksin ve unutmadanda uuzak durcaksin
Kürt olması sorun değil insan insandır ama pkk dediğin an bitti orda herşey
'Önce vatan Millet sonra ana ve yar.'
bilmem anlatabildimmi
Pkk sempatizanı olup türk düşmanı olmayan var mı? Neyse sen girme bu işlere
Sen dünk, kürdoya aşık oldum diyen kız değilmisin. Neyse inş kavuşursunuz çoçuğunuz olmazda soyunuz tükenir
vatan hainleri çok yaşamaz o kadar seviyorsa pkk yı senide barzaniye verir kürtlere meze yaparlar dağda
Kürt olmasında hicbir sıkıntı yok tabiyki ama pkk yı savunuyorsa vatan haini assalik adinin teki bunu bile bile onunla olursan sende ondansin demektir
Senin o küçük beyninin içinde olmak nasıl bir duygu acaba? çok sıkıcı Olmalı. bunun yanlış olduğunu unutmak zorunda olduğunu idrak edemiyormusun?
insan olmayı öğrenin önce kürdü türkü çerkezi lazı yok bu işin hepimiz kardeşiz bizleri ayırmak için birbirimize düşürmeye çalışıyorlar hepsi bu
Sevdiğin kızla aynıyım. Eski sevgilim chpliydi şunu söyleyeyim sana cidden çok zor. Çok seviyorsan bile aileler işin içine girdi mi çıkamazsın.
Chp ayrı bisey onlar vatan haini değil
düşüncelerine tersse o kisiden uzak durmalısın. lütfen de uzak dur
Ask ferman dinlemez. İdeolojisi neyse ne sewgi onemli
hassiktir ordan kaşar. ne yapacağımı bilmiyorum demişsin bide. s. ktirip gideceksin buralardan
Evlenin, köpek gibide doğurursun sonra dağa çıkarlar. Sonunda leşlerini alırsınız.
3-5 yardımda sen yap senındır *-*
saçma sapan şeyler.
Yazık mk. Askeri Polisi taşlayanlarla vuranlarla beraber oluyorlar acıyorum böyle aciz insanlara
Vatana ihanet yaptığın ben ailen yerinde olsam seni reddederim
karde pkk yı savunan Biriyle askerde askerlik yaptım ve Badimdi çocuk badim, Tuvalete bile beraber gidiyoduk nerdeyse.
Skseydin pustu
askerlik bilirsin N eyapabilirsin, onun gibi ikitane daha vardı Yürüyüş yaparken Bazı marşlar Söylüyoruzya pkk ya karşı o marşı tersledi Tüm bölük dalacaktı Komutan aldı eline cocugu :) Badimle değişik konuşmalar geçti aramızda pkk lı olduğunu söyledikten Sonr auzaklaştım ama nekadar uzaklaşabilirim tabi :)
İnsanların Bir Örgüt'e Sempatisi olması Normal Düşmanlık Yapmadığı Sürece Sıkıntı yok Allah Ayıranlara Müsade Etmesin.
Tew , dostane ji te redan gotin daxwazkirin wê hiştin
Bedewî pêşeroj lêbelê efendî akam...
Yakışıklılık gelip geçici fakat efendilik bakidir , ondan bir yol değil cacık bile olmaz dostum pkk geneli ermenidir , ve beyinleri yıkanmış kürtlerden oluşur yarın başka gün senise 15 şubatta lastik yakmaya aşkını ispatlattırmaya götürme ayağına kendi ince renkleri olan kırmızı sarı ve yaşil renklerine bağlar...
Cevaba yorumunda haklısın cevapta ne yazıyor onu da açıklasan iyi olurdu aslında
yorumun içinde açıkladım ben zaten...
sende bilemezdin önceden boyle bişeyin olacagını. ama yenı birini bulmalısın bebegım.
Aptal önyargına s... m. Küfür de ettirdin ya beni Allah bildiği gibi yapsın. Nolmuş pkkyı savunuyosa nolmuş kürtse, pkklar sizin gibi salaklar yüzünden kötü biliniyo.
pkk var alın bunu
bebek katillerini savunuyo
medyaya inanmayın dicemde önce beyin lazım.
Gizliden çıksana bişey denicem :D
Hayatta neye öncelik verdiğin önemli. Aştan da ağır basan şeyler olmalı hayatında.
kalp bu otada konar b*kada... mutluluklar dilerim saygiyla karsilarim..
Adam gibi birini bulamaz zaten şu kızlar hep lavuklara aşık olurlar
Insanlari görüş ve inançlarina göre yargilayacaksan eger, sen sevme bir zahmet!!
seni dağa çıkarsın sende terorist ol sonra 2 nizinde alnına 2 kurşun..
Gönül bu maalesef seçemiyorsun ama bu ileride büyük sorunlara sebep olacaktır. Bence unutmayı denemelisin.
Vatan hainlerine bebek katillerine aşık olacak kadar salak biri misin?