Bir belediye başkanının son zamanlarda kırmızı bültenle aranan bir terörist ile telefon görüşmeleri ortaya çıkıyor ve CHP tutuklanmasına karşı çıkıyor.
Muz Cumhuriyeti'ne hoş geldiniz.
Bir belediye başkanının son zamanlarda kırmızı bültenle aranan bir terörist ile telefon görüşmeleri ortaya çıkıyor ve CHP tutuklanmasına karşı çıkıyor.
Muz Cumhuriyeti'ne hoş geldiniz.
Yalan kardeşim akp ve MHP nin oyu artık cumhur başkanlığı seçimine yetmiyor kurtlar yaklaşıp chp ye çamur atarak kürt seçmenden oy almak için yapılan operasyon ülkede demokrasi kalmadı yazık bu ülkeye bahçeli spoyu affedip mecliste kovuşturmaya burada akp nin onay vermesi bu planın bir parçasıdır memleketi entrikalar yöneten tek adamdır ülke olarak hiç haketmiyoruz
Savcılık yalan söylüyor yani, nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun sen ya?
Adam devletin üniversitelerinde yıllarca hocalık yapmış dekanlık yapmış adam o zaman pkk li değilde belediye başkanı oluncami oldu birde üstelik savcılıktan iyi hal soruşturması YSK ca yapılan bir adam akıl var mantık var çamur at izi kalsin havasında bunlar ekonomik basarisizliklarini örtmek için her türlü entrika yapanlar tarih önünde yargilanacaktir.
Demek öyle, devletin üniversitelerinde okumuş doktor olmuş onun bunun evlatları SGK'yı dolandırmak için Türk çocuklarını ölüme terk ediyordu en son. Senin bu mantıkla nereye varmamız gerekiyor?
PKK sizi tükürüğü ile boğar diyen adam değil mi bu? Bu da mı Türkiye Cumhuriyeti'nin uydurduğu bir yalan?
YSK adaylık için bu tarz bir soruşturma yapmaz yapamaz...
@noperva1975 bir çok belediye başkan adayını veto etti YSK burada soruşturma tamamen siyasiler Erdoğan artık MHP desteği ile iktidar olamıyor. Gelecek olası bir erken seçimde dem partisi desteğinin şart olduğunu anladı. Son seçimi Suriyelilerin vatandaş yaparak bıçak sırtında kazandı. Şimdi kürt açılımı yaparak kazanmayı planlıyor. Bunun için CHP yi kandiller irtibatliymiş gibi gösterip kurtların chp ye oy vermesini Öcalanı kullanarak kendilerine oy vermesi için bu tezgahları yapiyor. Bu yapılanlar tamamen siyasal bir operasyondur. Ekonomideki basaridizloklarini gölgelere pahalıdır konuşulmasını önlemek için yapılan tezgahtar sonuçta ülke zarar gorecek
Bunu DEM'lilere kayyum atayarak mı yapıyor? Sırf oy verecekler diye PKK ile işbirliği yapan muhalif kesim ile karıştırdın sanırım. Son dönemlerde Apo'ya özgürlük sloganı atanların bu olay üzerinden AKP'ye oy vereceğine inanmak nasıl bir apta'llık?
Bana şunu söyle, İstanbul'daki PKK sempatizanları CHP'ye mi oy verdi AKP'ye mi?
O belediyede 2 kişiden birisi chp ye oy vermiştir sizin zihniyetiniz cumhur ortaklığına oy veren milliyetçi oy vermeyenler pkk li demektir. Demokrasi demek halkın oylarıyla yönetilmek degilmi işte sizin amacınız devlet gücünü kullanarak insanlara baskı yaparak ülke kaynaklarını yandaşlara dağıtma kafası bu ülke 82 milyonluk tüm vatandaşların alınan oylara saygı duyacaksınız. Sonraki seçimde beğenmezse millet değiştirir
YSK o dediğin şekilde veto edemez. Kesinleşmiş cezası olanları veto ediyor
Sorularıma saçma sapan önermelerle cevap verme, sana PKK'lılar kime oy verdi diyorum, Kandil seçimlerde kime desteğini duyurdu, kim dem ile kent uzlaşısı yaptı diye spesifik sorular soruyorum.
Demokrasi PKK'lılardan oy alabilmek için İstanbul'u peşkeş çekmek değildir.
Kaldı ki hiçbir hizmet görmediği halde hala İzmir'in CHP'de olması sizin BEĞENMEDİĞİNİZİ DEĞİŞTİRME gibi mantıklı hareketler yapmadığınızı açıkça gösteriyor.
Madem öyle Ahmet Özer, Osman Öcalan gibi ‘PKK Kürtlerin temsilcisi değildir’ diyebilir mi?
Bugün o'e apo benzer bir çağrıda bulunursa oy kaybederiz diye mi korkuyorsunuz?
Savunduğunuz adam aktif bir şekilde PKK ile işbirliği yapıyor o ne olacak ve bu adamı Esenyurt'a belediye başkanı belirleyen bizzat CHP. Kent uzlaşısı ile Teröriste oy verdiniz işte.
Bak bir şey diyeyim mi sorduğum hiçbir soruya yanıt vermiyorsun, kendi pisliğini başka problemler ile örtmeye çalışıyorsun.
Anlaşılan bu ülkeye iç savaş şart çünkü siz eğitilmesi imkansız bir türsünüz.
CHP, pkk'yı neden savunuyor diye soracağına Devlet Bahçeli Terörist başı abdullah Öcalanı niye meclise çağırıyor diye sor ilk önce. Ben esenyurtta yaşıyorum. Ahmet Özer'in PKK'yla ilişkisi olsaydı 7 ay önce ki belediye seçimlerinde adama temiz raporu vermezlerdi. 10 yıldır teknik takipteyse neden o temiz raporunu verdiler o zaman. Ayrıca Ahmet Özer Esenyurtun gelmiş geçmiş en iyi başkanı. İşini kim iyi yapıyorsa onu alıyorlar zaten.
Bahçeli'nin bu şekilde bir çağrısı yok keyfinize göre eğip bükmeyin, Apo'ya özgürlük çağrıları yapıldığı dönemde çıkıp serbest kalacaksa gelsin PKK'nın kaldırıldığını söylesin diye konuştu. Ayrıca bu söylem karşısında Kandil Apo'yu artık dinlemediklerini açıkladı.
Temiz raporuna gelirsek,
"Savcı gizli yürütüp dosyasını delillendirdiği safhada topladığı delil ve belgeleri yeterli kanıt oluşana kadar kimseye açıklamak zorunda değil. Bu yüzden kovuşturma aşamasına geçene kadar ilgili adli personel dışında kimse bilemez."
- Alıntıdır.
Teknik takip süresi 10 yıl değil bu arada 3 ay. Eğer uzatılırsa ancak bir 3 ay daha uzatılır. Sen biraz a haber izlemekten vazgeçte başka kanallara bak belki birşeyler öğrenirsin
"Ahmet Özer'in 10 yıllık süreçte terör örgütü PKK mensuplarıyla birçok irtibatının olduğu belirtildi." NTV
Adamın sadece 2023'te bir PKK'lı teröristin üzerinde bulunan dokümanlarda adı geçtiği belirtilmiş. Seçimlerden hemen önce Ümit Özdağ bile kendisinin PKK'lı olduğunu belirtmiş.
Burada ki tek yandaş ve fondaş sizin kanallarınız oluyor maalesef.
Kent uzlaşısı adı altında İstanbul'u nasıl PKK'lılara peşkeş çektiğinizi görüyoruz.
Sırf pisliğinizi örtbas etmek için bize bu kürdistancıyı savunuyorsunuz.
Cevap
4Cevap
Hepsi aynı pok bohçalı apoyu meclise davet eder özgür gel beraber halay çekelim der naptıkları belli değil
Amerika'daki siyasiler nasıl Yahudilere yaranmaya çalışıyorsa Türkiye'de ki siyasiler de Kürtlere yaranma peşinde mk.
Aynen o değil 3 sene sonra türkiyede türk diye bişey kalmayacak
Bundan 50 sene sonra dünyada ulus devleti diye bir şey kalmayacak bu zaten olacak bir şey ve engellenemez
Valla bilmiyorum dünya da birçok ülke teknoloji yapay zeka ile uğraşırken bizimkiler hala sakız oruç bozarmı derdinde millet birbirini nasış kazıklarım diye düşünüyor milletimizde bozuk sözüm meclisten dışarı
Ben 30 yıl önce üniversiteye girdim bölüm siyaset bilimi... ulus devletler ortadan kalkıyor diyorlardı o dönemde de
Apoyu serbest birakalim Meclise gelsin konussun deyip, PKKya ve Apoya övgüler sermis AKP zihniyeti gelmis baskalari hakkinda PKK destekliyor diyor.
CHP seçmeni öyle korkak ki soruya cevap vermekten kaçınıyor. Zavallılar.
Serbest bırakalım demedi... çarpıtma... gelsin Pkk'yı lağvettiğini açıklasın dedi...
@noperva1975 Ondan sonra ev hapisine ciksin dediler. Serbest kalacak.
Bu her partide olan bir şey türk siyaseti hiç bir zaman tek yönlü olmadı
mesela şu an gündemde şu fetocu mahmut akpınar'ın kızı var
Bilader konumuzla ne ilgisi var ya? So'kayım fetöye
Alayının mk sana bir şey olmasın. Burada benim demek istediğim şey PKK ile ilişkisi bulunan birini Devletin tutuklamasına karşı çıkan dev gibi %48'lik kesim var.
CHP'yi bilmiyorum da siz Yeşilçam karakterlerine benziyorsunuz. İlginiz var mı o kültüre?
Yeşilçam filmlerinde uygulanan algı oyunlarından ve subliminal mesajlardan haberiniz var mıydı?
Hayır haberim yok ondan. Küçük bir örnek verebilir misiniz yapılan subliminal mesajlardan?
Hayatında hiç kahvehaneye girdin mi? Kahvehaneye uğrayan çaresiz bir kadına kemer çıkarıp seks teklif edecek kaç insan tanıyorsun?
Ya da Yeşilçam filmleri izlerken hiç duvarlardaki fotoğraflara göz attın mı? Kaç evde ve iş yerinde cinsel içerikli fotoğraf gördün?
Her filmde hocaların üçkağıtçı olmasından tut köylülerin apta'l ve cah'il olarak lanse edilmesine kadar gördüğün her şey algı oyunu kardeşim.
Bahsettiğiniz iğrenç filmlerden bir sürü çekilmiş maalesef. O aptal filmler çok rağbet görmüş ki daha da yapmışlar. Bilinçli yapılmış değil. Dış güçler toplumu ahlâksızlaştırmak için öyle filmler yapmış değil, toplumun kendisi ahlâksız ki o filmlere akın akın gitmişler. Arz-talep meselesi yani. Bunda bir subliminal mesaj yok.
Cahil köylü konusuna gelirsek aslında olay 1940'lara kadar gidiyor. Köylüler şehirlere göçmeye başlayınca kentli sözde soylu kesim paniklemeye başlamış. Kendi kültürlerini şehirlere taşıyan köylüler filmlere kadar ulaşmış. Çünkü zaten filmleri yapanlar kentli ya da onlar gibi olmak isteyen sanat sepet tayfa. Bir sınıf çatışması vardı yani. Subliminal mesaj falan yok. Buraya kadar okuduysan teşekkür ederim.
Rica ederim Gökmen, keşke her şey dediğin kadar basit olsa Gökmen.
Dünya'nın en iyi filmi dediğimiz Fight Club'ta bile belirli aralıklarla pen'is fotoğrafları gösteriliyor, Yeşilçam Türkiye'nin yozlaşmasında önde gelen bir araçtır.
Bu sadece Türkiye için geçerli değil ayrıca aynı dönemde sunulan bütün filmlerde Göz / Çıplak resimler / Gizlice işlenmiş seks yazıları / Papazlar ve Hocalar vs bolca işlenmiştir.
Behzat Ç.'nin ilk bir kaç bölümünü dikkatlice izlersen sağda solda sürekli piramit ve gözü bulabilirsin.
Üstlerde kim devletini seven biri zaten. Bu işin sağı solu yok. Birbirine düşürülen bir halk giden canlar ve sürünen hayatlar var.
Yani PKK ile görüşmesinde bir sakınca yok, devlet buna engel olursa halklar birbirine düşman olur doğru mu anladım?
Anlamamışsın.
aynen ya da şey var kızılay başkanının kızının serbest olması
Şaşırtmadın beni ufaklık, kesinlikle konu hakkında görüş bildirme ve soruyu cevaplama. Bakarsın savunduğun insanların PKK ile işbirliği ortaya çıkar da sen de aydınlanırsın, sakın.
ben siyasetçilerden hoşlanmıyorum kimse babamın oğlu değil
kimi savunmuşum ben
Kıvırmaya devam et evlat.
ben atatürkçüyüm
*Atatürkçüyüm
Atatürk 1938'de öldü, anlık görüşün 1938 ise ne mutlu sana. Az kaldı 100 yıl geriden gelmene biraz daha sabret.
arap mısın
Şaşırt beni küçük kemalist, atandan bile daha Türküm, var mısın soyağacımızı buraya atmaya?
daha yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?