+1 yılBu soruyu sorarak hoşuna gidecek, içini rahatlatacak cevaplar bekliyorsun.
Güncellemeye bakılırsa seni rahatlatacak cevaplardan ziyade hakarete varan cevaplar gelmiş. Bunu tasvip edemeyiz.
Ancak şu varki, gerçek tekdir, bunu söylemezsek sana iyilik değil kötülük etmiş oluruz.
Aşk ve mantık kum saati gibidir. Aşk gelince mantık gider. Bundan dolayıdırki, son yıllarda boşanmalar sürekli artıyor.
Eğer kürt biriyle evlensem deseydin cevabım farklı olacaktı.
Ancak, PKK'lı biriyle evlendiğin zaman ileride büyük sorunlar yaşayacaksın. Başta ailen karşı çıkacak, onların tepkisini karşılaşan dahi, evlendiğinde ailenden uzaklaşacaksın, aynı düşünce ve zihniyetteki onun ailesi ve çevresiyle muhatap olacaksın, bir sorunun olduğunda yanında ailen olmayacak, bir kız çocuğu olarak onların yokluğuna dayanabilecek misin?
İnsanlar siyasi parti tercihleri yüzünden bile derin fikir ayrılığına düşebiliyor. Ülke bütünlüğü ve milli mesele gibi böyle hayati bir konuda, benim için hiç önemi yok, ben her şeye uyarım ve herkesi karşıma alırım diyorsan, ona da bir sözümüz olamaz.
Son sözüm her şey bir kenara;
Evlilik askerlik, okul gibi zamanı gelince bitecek bir olgu değil. Ölene dek devam edecek. Düşün, silahında tek mermi var, karşıda da düşman, vurdun kurtuldun, vuramadın hayatın karardı. O açıdan vereceğin karar hayatında vereceğin en büyük ve hayati karar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPkk 'yı savunmak vede türklere düşman olmamak? sevgilin diyelimki pkk'lı değil :)
Hamilesin ve senin yanında durduk yere ateş açılıyor ve sen midenden sevgilin başından vuruluyor...
Hastanede sen önce eşini akabinde bebeğini kaybediyor ve tedavi altında tutuluyorsun.
Şimdi cevab ver, pkk'yı tutan bu vb. insan katledenleri savunmakla onlardan farkı ne kalır? sadece eline silah alıp katil olmaması... ama öldürülenleri düşün bebeklerde dahil? için kaldırıp sevgiyi Allah, s. a. v. efendimiz tabi Müslümansan, ve onca masumun giden canını hiçe sayıpta sevgilim diyorsan git :) birgün bir olayda pkk gösterisinde eşin onlara katılırsa veya sokaktayken mermiyle pkk lılarca vurulursa sende hamileyken vb. bebeğinde ölürse sende sakat kalırsan gazilerimiz gibi o zaman anlarsın hatanı sonrasımı canın cehenneme...10 Yorumla
Sevmek evet elde olan birsey degildir ama unutman gerektiginin farkinda olmanda guzel birsey oluru olmayacagini goruyorsun kendin yani ailenide dusunup onlarn fikirlerini onunla olan iliskini bir iliski yurutup yurutemeyecegini iyice dusun ama pkk savunup turk dusmani olmayam da yoktur sana gercek yuzunu tam belli etmiyor olabilir en iyisi bir yanlisa girmeden unut sil engelle hayatindan tamamen cikar farkli seylerle ilgilen unutursun olmayacak bir is cunku herseyi en incesine kadar dusunursen farkina varirsin canim ve söyle dusun daha gecen kac sehit verdik onlara kadar dusun herseyi sende olmayacagini anlarsin. dusun farkına var ve cikar hayatindan hayatindan cikarmak kolay olmayabilir ama dogrusu bu oldugunu anladiginda er ya da gec unutursun
45 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun icin..
- +1 yıl
Benim ayni sorunum var gizli üye her kimsen bana yaz lütfen
- +1 yıl
HIZLI ÜYE BANA INSTAGRAMDAN YAZARMISIN LÜTFEN AYNI SORUNUM VAR BENIMDE.. ebruguler_12
- +1 yıl
GIZLI ÜYE BANA INSTAGRAMDAN YAZARMISIN LÜTFEN ebruguler_12
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim Pkk bir teror orgutu degil. Pkk gucu olan bir topluluktan olusuyor ve kurtlere yapilan haksizliklari savunuyor. Ben desteklemiyorum savunma sekillerini ama inan Pkk olmasaydi kurtler bugun buralara gelemezdi, kurdum diyemezdi. Asik oldugun kisi Pkk sempatizani olabilir gayet normal, illa Pkk sempatizani diye turklerden nefret edecek hali yok. Pkk ciddi anlamda anlamak gerekir ulkeyi bolme vs. diye medya tarafindan empoze ediliyor ve gayet turk halkida kaniyor, oyuna geliyor. Bence seviyorsaniz birbirinizi boyle seylerin araniza girmesine izin vermeyin.
1212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz zihniyetinizi genisletin lutfen kurtler bugun kurdum diyebiliyorsa bu Pkk sayesindedir. Hic mi film izleyip kitap okumuyor musunu? Hic mi acaba ulkemde neden boyle bir savas var diyip arastirmiyorsunuz? Neden hep medyaya bagli kaliyorsunuz.
- +1 yıl
@ayyucella bence aptal olan sensin, senin 30 sene boyunca düşünüp yapamayacağın empatiyi yapıp durumu yorumluyor, ama senin zeka seviyen ve faşizan duyguların bunu anlamaya yetmez
- +1 yıl
Bugun heryerde analar ağlıyorsa bu pkk yüzünden ben kürt düşmanı degilim apo iiyi arastir adam ermeni kurtce bile bilmez ki bu dil sonradan uydurulmadir amerika tarafindan egitilmistir apo boluculuk yapmasi icin dagda it gibi titrerken boyle konusamiyordunuz ama cok guvenmeyin akp ye birgun sonu gelir uulkuculerin eline kalirsiniz sokakta eylem yaparken ulkucuyu gorunce bayrak atip kkacan sizsiniz acizlik sizde ki bir askeri sokak ortasinda haince vuruyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@ayyucella profil resmini gordum ve sana cevap verdigim icin kendimden utandim?, cunku cidden cok farkli dunyalarin insanlariyiz. Sen simdi ermeni, yahudi denilince asip kesmektende bahsedersin. Neyse seni fasist ve cahil zihniyetinle basbasa birakiyorum. Ayrica insanlarla konusmayi bilmeyen birisin, kufur ve hakaretle hicbir yere varamazsin. Seni biraz asil olmaya davet ediyorum, illa ayni dusunmek zorunda degiliz ama saygi duymak zorundayiz birbirimize. Bunu kavradigin an inan cok daha iyi bir insan olacaksin.
@Hasnicktiryav ulkesinin tarihini yalan dolan ogrenen bir insandan cok bir sey beklenemez. Suc onun degil. Suc onu yetistiren egitimcilerin ogretmek zorunda oldugu bilgiler. okullardaki tarih kitaplarinibenden kat ve kat daha iyi biliyorsundur belki milli tarihimiz vs vs.- +1 yıl
@ayyucella zehirli düşüncelerini de al defol git senin gibi faşist insanlarla muhattap ol o zaman, senin adi düşüncelerini desteklemek zorunda değil kimse..
Cevap sahibi+1 yılYa beni artilayan 6 erkek kim ya, valla benim gibi dusunen erkek bulmak zor saniyordum bu devirde. Cok mutlu oldum gorunce. :D
- +1 yıl
@ayyucella has si ktir ordan:)) ne yapacağıma sen mi karar verecen, güldürme beni... haddini aşma penis başıyla tokatlarım seni
- +1 yıl
kürtler bugün bu ülkede kürdüm diyebiliyosa bu en başta Atatürk'ün sayesinde ve Türk milletinin iyi niyetindendir. siz de kendinizi bir b*k sanıp biz güçlüyüz de böyle diyebiliyoruz sanırsınız. cumhuriyetin kurulmasına engel olmaya çalışan bir takıp insanlar idam edildi diye o zamanlarda göç eden kürtler o birtakım insan tarafından katledilip Türkler öldürdü diye yaygara çıkınca siz kürtlere düşmanlık yapıldı sandınız.
Türklerin anadolua giriş tarihlerinde Ertuğrul beyin Allah korkusu yüzünden öldürülmediğiniz için bugün böyle havlıyosunuz
Not: Sistem kaldıracaksan gene kaldır yorumumu. Kişisel saldırı niteliği taşıyan, rencide edici, hakaret içeren, kaba paylaşımlara kesinlikle izin verilmediğini lütfen unutma. Bundan sonraki paylaşımlarında lütfen daha dikkatli ol. diye uyarı atmışsın da. Benim ülkemin bütünlüğünü tehdit eden terör grubunu destekleyenlere şiir mi yazacaktım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Ya cidden sevmedim cevaplari sen bu cocugu seviyo musun o zaman umursama kimseyide benim ailemde cok kizar pkk sempatizanlarina herkes gibi ama. sunu unutma o insanlar ölmeyi göze alacak kadar uzulup korktulmuslarki daga cikip olume gidiyolar bende desteklemiyorum ama herkes cevreden birsey duyup etkileniyo benim bu dusuncede olan arkadaslarimda var bu konu hakkindada cok konustum sevdigim gibi bir insanda var hatta ama ben hic dusman olarak görmedim göremem insanlar birbirini oyle bir disliyoki sanki insan degil karsisindaki her iki grup icinde soyluyorum maalesef oyle durum cok vahim kimse kimseyi de anlamiyor bu insanla bayaga ileri boyutta sevginiz varsa sevdana sahip çik derim hem belki birbiriniz sayesinde bazi uç dusuncelerinizi torpuler cok da. mutlu olursunuz insanlara bakma bende cok baktim mutsuz oldum sen yapma ;)
10 Yorumlasenin ilk askin VATAN olmali hic ugruna dökulen kanlar kalan yetim evlatlar hesap sorar senden. ya birgun sende sehit anasi olursan nasil vereceksin bunun hesabini bir ogretmen bir polis olmasi varken cocugunun babasi eskiya savunan mi olacak yazik etme gencligine yazik etme bu guzel vatana.
60 Yorumlaaşık falan değilsin sadece etkilenmiş olabilirsin çünkü pardon ama bir kalleşe aşık olmak sadece seviyesizliktir (ve bir Türk kızı olarak sen bu kadar seviyesiz olamassın) satılmışlıktır, daha yeni 3 askerimizi şehit ettiler arkalarından vurarak hemde, cidden kalleşçe
o 3 askerin ana babaları evlatsız, çocukları babasız, eşleri yalnız bıraktılar , önceki binlerce öksüzü saymıyorum bile bunlara üzülürmüsün ya da umursarmısın bilmiyorum ama onlar bunları duydukça mutlu oluyolar, seviniyolar aşağılık şerefsizler11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPkk yı savunan birisi Nasıl olurda İslamı savuna bilir İslamın dostu olabilir ki?
Pkk ateist , domuz yiyen , cahil pis bir topluluk , İslam düşmanıdır İslami değerllerle Alay ederler.
Hadiste Kalp meil eder -Kalp kayması gibi durumlar anlatılır.
Yani Kime karşı kalpten bir sempati ve onlara benzeme meili varsa kalbi o tarafa gitmiş onlara doğru gidiyordur. Ya da Cahilliğinden Pkk yı savunur.
Arkadaşın ateşe gidiyor seni de ateşe çekmesin ondan uzaklaş derim ben.
Temiz bir Kürt bulamadın mı da Pkk sempazinını sevdin;
Sen Allah rızası için ondan uzaklaş Allah sana daha iyilerini güzellerini verir. Gerçektir deneyen yaşayan şahitleri çoktur.
Türk düşmanı gözükmeye bilir ama zor bir durumda da Türkleri kesebilir kesenleri de var
Geçen Kurban eti dağıtan masum Kürtleri de bunlar kesmedi mi Pkk sempazitanı10 YorumlaPKK yı savunan biri herzaman türkiyenin ve türk milletinin düşmanıdır biz ülkemizde pkk yı savunan kalleşleri istemiyorum biz kürdüyle türküyle lazıyla çerkeziyle kardeşçe yaşamak istiyoruz bu ülkede, daha geçen hafta 4 şehit verdik BİZ BİR ÖLÜRÜZ BİN DİRİLİRİZ BU BÖYLE BİLİNSİN O BAYRAK GÖKLERDEN ASLA İNMEYECEK.
60 Yorumlaolur nye olmasin, pkkayi savunuyor diye bir insan nye sevilmesin!, cok asiksan pkkayi savunuyor diye takma kafana. sonucta pkka terorist deyiler! pkkalar sadece kurtler icin savasiyorlar, onlar sengali savundular bugunde kobane yi savunuyorlar!
simdi soyle bakim asik oldugun erkek pkkayi savunuyo diye, neden køtuluyorsun onu? cok sacma :/31 Yorumla- +1 yıl
Peki PKK senin babani abini kardeşini şehit etse onların katillerini savunan bir adamı yine severmisin. kürtler için savaşıyor dediklerin kurtlere neler yapıyor git bak. evet çok saçma ama saçma olan senin dusuncen. konuşurken hiç düşünmez misiniz siz?
+1 yılÖnce şunları aprayım merak ettim sonra sen cevap verirsen fikrimi söylerim.
Birincisi nasıl unutamıyosun
İkincisi nasıl tanıştın ve nasıl bilmiyodun
Yani o kadar da kusura bakma ama salak olamazsın dmi tamımadığın birine aşık olamazsın tanıdıkça aşık olursun yoksa hoşlantıdır o zatrn geçer o da10 Yorumla
+1 yılPKK yi savunuyor ama Türk düşmanı değil diyorsun. O zaman Vatan düşmanı oluyor sende vatan düşmaninin sevgilisi. Bazi değerler aşktan sevgiden üstündür. Vatan gibi millet gibi aile gibi. O PKK ya sempati duymaya devam etsin sende onunla sevgili olmaya... Yarin birgün takibe takilir polis biner tepesine sevgilisi olarak seni de bir incelerler. Senden dolayı ailenin...
30 Yorumlaher şey bir tarafa da engel olunca daha mı bir çekiyor anlamıyorumki. biraz zaman ver kendine baskı yapma. insanın kısmeti nerden gelir bilinmez belki senin için uygun biridir. ama sen başta onun sana uymayan bir tarafı olduğunu söylüyosun. politik bir görüşün fanatiği olanlar insanları kolay harcar. kendini koru derim. insanlar gelip geçer sen kendinle kalırsın. fazla darbe almamaya bak
00 YorumlaAşk böyle acayip birşey. Ne olursa olsun onunla birlikte olmak istersin. Çok yoğun bir duygudur. Ama unutmak için uğraştın mı 3 4 aya birşey kalmaz. Tam acılar bitti derken bir şey olur duyguların yine depreşir. Ama unutmak istersen unutursun. Benim 10 yılı geçti ama aklıma gelir. Hâlâ iyi yaptığımı düşünüyorum. Aşık olduktan 2 hafta sonra unutmaya çalılmaya başladım.
00 Yorumlapkk yı savunan TÜRK düşmanıdır senide ilk fırsatta satacaktır.1 hafta içinde 3 askerimiz kahpece haince şerefsizce sırtından vurularak Şehit edildi 1 ast subayımız aynı şekilde eşinin yanında sırtından vurularak şehit edildi geçmiş zaten belli şimdi bana aşktan bahsetme aşkına da sana da hainler.
30 YorumlaAdam gibi yazın be türk kürt kardeştirşimdi dicenizki kürtlerle sıkıntımız yok PKK yi savunanı sevmioz iyi işte bizde türkleri seviyoruz fakat ülkü ocaklarına gidenlere alerjimiz var anlatabildim mi kardeş sana gelince sevgilinle siyaset yapma haber bile çıksa ona gösterme soleme yoksa kalplerimizi kırarsınız
22 Yorumla
+1 yılİslama yönel onunda yönelmesine katkıda bulun.. Ama kurana gore yönel ve yönelmesini sağla tarikat örgüt şeyh gibi şeylere değil ve yobazliktan uzak bilinçli müslümanlardan olup onunda olnasini sağla... O zaman kendi yanlisini kendisi görebilir belki..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk yı desteklemek Türkiye sınırlarını kabul etmemektir ve sonları ölümdür.
Bu kadar kahpece dusunceyı sergileyenler şimdiye kadar nasıl teker teker öldülerse yine ölücekler.
Günümüz hükümeti aklınızı karıstırmasın onlar bas olmus ayaklar ama bu devranda döner geçer.
Türk gücünü daha görmedi o adiler umarım akıllanırlarda görmezler.
senın ulkenın askerını ölduren bir düşünceyi nasıl desteklersınız siin askere gidicek erkek kardesınız yokmu? arkadaslarınız yok mu ılerde cocuklarınız olmıcak mı?
bırakın bu ask laflarını artık00 YorumlaNerde b... k var gonlunuz oraya koysun hayatim boyunca duzgun yasadim kariyerimi yaptim butun kadinlardan hep kazik yedim elin pkk biz yokluk cekerken kizi asik ediyor kahrosun pkkk yorum ne alaka diye sorarsan mantik yok duygularimi disa vurdum nese sustun :d
20 Yorumla
+1 yılIrkcılık yapmayalım Ne Olmus o pkk yı sevıyor sende tc yı sevıyorsun o apo yu sevıyor sende ataturku sevıyorsun Tek farkınız bu ama bırde ortak noktalarınızı dusun Oda Insan Sende Insansın Oda musluman sende muslumansın Oda turkıyede yasıyor Sende vs vs Buna bır cok ornek verılebır ve benım kanaatım de eger sevıyorsan gıt konus sevgılı olun bır hıc ugruna hayatını kendıne zından etme dıyorum ve Susuyorum...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende PKK sempatizanıyım ama Türk düşmanı değilim. Üülke bölünsün istemiyorum. Ama haksızlık yapılsın da istemiyorum.
Soruna gelecek olursak, bu tabi ki normal birşey.
Biz ülkücü gelin aldık. Yani abim ve yengem siyasi ve ideoloji olarak zıt olsalar da birbirlerini çok seviyorlar ve mutlular.
Aileler tanıştılar nişan ve düğün yapıldı.
Olmayacak birşey değil yani.
Yeter ki kafanız uyuşsun, gerisi boş :)413 Yorumla- +1 yıl
türk düşmanı değilsin o yüzden pkk 3 şehidimizi öldürdü
- +1 yıl
Bak kardeş bıçak kemiği deldi geçti son kervanda geçti artık size hoşgörü yok ırkçıyım sizin yüzünüzden ırkçıyım hitler misali kafanıza sıkmak için kaos arıyoruz haberin olsun keleşleri hazırlayın.
Cevap sahibi+1 yıl@fuocoturco PKK yaparsa yaptım der, yapmamış ve bunu kabul etmiyor.
@turkmenyigit seninle hiç kardeş olamayız, cürmün kadar yer yakarsın.- +1 yıl
3 şehidi gectim 30 bin kişi öldü hemde kürtlerde vardı
- +1 yıl
Nasıl pkk yapmadı bilmem ne halk güçlerimiymiş sen daha iyi bilirsin ypgh neyse o şerefsizler üstlendi kandil biz yapmadık diyor onlar üstleniyor oğlum kim yer bunları bizden 1 kişi kalsa bile siz bittiniz oğlum bittiniz adam olsanda pkkya sempati duymasan bir bayrak altında bende seni vurmasam olmazmı yok sen illa hain olacaksın o zaman dank dankk sizin yaptığınız gibi..
- +1 yıl
Bak bilader kürt olabilirsin ama pkk yandaşıyım türk düşmanıyım diyemezsin pkk bir terör örgütüdür medeni bir topluluk değildir sen burada medeni şekilde yazmışsın cevaplamışsın ne güzel ama pkk yandaşıysan buradaki her türk gibi (ne mutlu türküm diyene, türküm diyen her kürt türktür bizim için) ben de gözümü kırpmadan fişini çekerdim
Cevap sahibi+1 yıl@fuocoturco devletin uyguladığı vahşi politikalar yüzünden bu acılar yaşandı. Bu yüzden her iki kesim de acı yaşadı. Allah aşkına kendinden başka birini dost kabul etmeyen bir millet tabi ki sizler gibi düşünecek :)
@Vujks ahahahah sen nerden öğrendin bunları bakalım tatlı cocuq. Tarihi sonrdan değiştirilmiş bir ülkenin tarihini mi anlatıyorsun bana.
Hep kahramanlıklar, destanlar falan değil mi?
@turkmenyigit hımm evet şu hani birimiz bile Dünyaya bedeliz edebiyatı değil mi?
@gigionaper PKK sempatizanıyım türk düşmanı değilim dedim iyi oku.
Medeni bir topluluk nasıl oluyor acaba?
ona göre bizde medeni olalım! Peki niye zorla Türkleştiriyorsunuz ki bizi. Türk değilim diyorum ama Türk arkadaşlara da herhangi bir saldırı da veya tacizde bulunmadım. Onları olduğu gibi kabul ediyorum, ama siz yapamıyorsunuz.
Tehdit etmeniz boşuna. Kafaya sıkmalar, fiş çekmeler.
Cevap sahibi+1 yıl@Vujks off tatlı çocuq bende farklı birşey yazacaksın sandım. Herkes kötü bir sen ve senin gibi düşünenler iyi öyle mi? ( bak dikkat ettiysen Türkler deyip aşağılık kompleksine girmedim)
Irkçılığı yapan sen ama beni ırkçılıkla suçlayan yine sen. Aklından zorun mı var?
Tarihini öğren ondan sonra gel tartışalım. Öyle lise kitaplarından tarih öğrenilmez!
Cevap sahibi+1 yılAh tatlı cocuq beni derinden yaraladın, öyle şeyler deme, deme lütfen :d
Dağa çık kandil de baban yaşın da, adamlar tecavüz edip dursun bunu yap sevdiğin için.
Aşk bu işte, iraden yoksa yaşama! öl sen.90 Yorumla
+1 yılPkk yi savunup türk düşmani değil demen çok saçma neyin savasini veriyor ozaman bu adam ondan sana ve vatana hayir gelmez eğer hala ayni bereberligi kabul edersen allah senin tebemden baksin ozaman
93 Yorumla- +1 yıl
Tependen
- +1 yıl
pkk yı savunup turk dusmanı olmaması neden saçma geldi sana ben de onu anlamadım, pkk savaşını devletle veriyor, yani senin benim adıma saçma sapan kararlar alan evinde çoluk cocuğunu askere göndermeyen senin benim vergilerimizi hortumlayan varya işte onunla, bir türk askeri ne kadar kürt gencini düşman olarak görmüyorsa aynı zaman da diğer taraf için de gayet normal
- +1 yıl
Haaa demekki pkk devletin bozuk düzenini mi düzeltmeye calisiyor vayy be hep bizi kandirmislar bu zaman kadar bende bu şehitler neden oluyor diye düşünüyordum bu zamana kadar ben hic türk askerine sevgiyle yaklaşan pkkli görmedim devleti bölmeye calisan insanlar pkklilar ayri bir kurt devleti kurmak istiyorlar normalmi sende bu ben hic kurt turk boşnak cerkez laz demeden din mezhep ayirmadan her turlu insanla arkadaşlık yapiyorum ve kurt arkadslarimda var ama hic biri vatani bölme düşüncesinde değiller ve hepsini de severim
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılHainsin sen hain Türk değilsin kanında sütünde bozukluk var ki haini seviyorsun git ve ne halin varsa gör memlekete senin gibi kızlar lazım değil git uzaklaş yürü hadi onun yanına git onun davasına hizmet et bir ömür boyu esir yaşa ama onu karşımda eylem yaparken görürsem kafasına sıkarım Haberin Ola bizde böyleyiz Ülkücü kardaşş...
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah belanı versin senin gibi kopekler yüzünden ülke bu halde! Aptal onu sevdikten sonra ogrendim ben böyle oldugunu asıl sen hainsin. Ulkeyi bu hale sizin zihniyetiniz getirdi. Geberir sin insallah
- +1 yıl
Allah senin belanı versin köpek geçen diyarbakırda eşiyle alışveriş yapan bir astsubay eşinin yanında arkasından taranarak şehit edildi köpek bu örgütü savunan adamla ol hadi güle güle biz bize yeteriz siz geberirsiniz inşallah köpek sürün..
en iyi pkklı kımse onun ecdadına soveyim ben!!! ecdadıda sorumludur bu işten cunku... neslıni kopekler yıyesıceler
52 Yorumla
+1 yılSol memenin üstüne apo dövmesi yaptır can evinden vurursun lavuğu...
355 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
Tercih senin. Biz ne desek boş. Şu kadarını söyleyim:Eğer kanın bozuksa devam et, değilse sktir et gitsin. Vatan hainleri hem bizim şanlı bayrağımızın altında yaşıyor, hem ekmeğimizi yiyor hemde askerlerimize kurşun sıkıyor. Bu ülkenin havası bile haram onlara...
00 Yorumla
+1 yılpkk savunan birini unutamıyosan o o* çocuğu gözünde vatandan daha kıymetlidir. pkk yı savunup Türk düşmanı değilim demek zaten en büyük zıtlık. Allah akıl fikir versin size ya valla boka çevirdiniz ülkeyi be.
40 Yorumlasen oğlanı bırakmak için değil kendine destek aramak için açmışsın konuyu pkk ananı o oğlanda seni beller bu kafayla gidersen aşıkmışmış da unutamıyormuşmuş da o kadar işte senin iraden aklınla mantığınla değilde hislerinle hareket ediyorsun kendini kandırmaya görmek istediklerini görmeye çalışıyorsun
30 Yorumla
+1 yılbu soruyu açtığına göre pkk yı sende sevmiyorsun, aynı ırktan iki kişi evlendikten belli bir zaman sonra bile kedi köpek gibi olurken seni düşünemiyorum bile, çünki cicim aylarından sonra ondan iki kat soğursun, kürtlük ayrı birşey pkk ayrı bir şey ben ne kürtler tanıyorum benden daha milliyetci benden daha delikanlı, ama pkk ayrı bir mevzu o bakımdan iyi düşün kararını ver, ilerde sorun yapmayacağına kesin inanıyorsan sıkıntı yok demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin yezididir. Murtedtir. Akli basinda olan musluman kurtler pkk yi desteklemez. Dogulu birisi olarak ve 20 yasina kadar doguda buyumus birisi olarak bunu yaziyorum.
PKK bir teror orgutudur ve Atani anani s*kecek bir teroristle birlikte olunur mu? Onu oldurmek icin onunla birlikte olabilirsin.41 Yorumla- +1 yıl
Heeelaaaal !
+1 yılKonusursam agir olur kaldiramazsin. Analarin feryatlari kundaktaki bebeklerin cigliklari kardeslerin gozyaslari kadar agir olur. Boyle birine asik olsam sokarim kalbime hanceri boyle bir kalleslik yaptigi icin. Konusturma beni var git isine
20 Yorumlapkklı ve Türk düşmanı değil :D
galeri12.uludagsozluk.com/.../...tir-lo_657549.jpg51 Yorumla- +1 yıl
bunlar böyle düşük kapasiteli işte :)
+1 yıltürk düşmanı değil hahahaha buna kundaktaki bebekler güler
173 Yorumla- +1 yıl
bacım nedemek nasıl unutabilirim aşık oldugum kişinin böyle biri oldugun öğrensem sogurum nefret bile ederim yaa
- +1 yıl
Bynini yikamis kizin
- +1 yıl
Helal
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte molotof hazırlarsınız artık ne kadar romantk
https://i.hizliresim.com/02JkdZ.jpg60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. bence sen adresini ver vuralım onu sende zamanla unutursun :D
60 Yorumlasen fake degılsen eger '' senın baban o gece bakkal poşeti kullanmış ve bir de uzerıne buyuk laf etmiş :D kızımı pekeke liye vermem kapıdan sokmam falan fişman :D:D:D: '' pkk lı olupta ulkesını seven olur mu? anlamıyorum.. bı de her gun bı baslık acıosun burada fake mısın nesın kafa tası avcısı mısın? burdan kurt dusmanlarını mı elemıne edıceksın bu nedır hayırdır?
00 YorumlaPkk'yı savunuyor ama Türk düşmanı da değil öyle mi? Yorumsuzsunuz cidden. Az biraz haber izle. O şehitleri gör de pkkyı savunan birini sevmeye devam et.
51 Yorumla- +1 yıl
aptal aptal insanlar ıste o kadar 20 yaslarında şehit oluyor buda pkklı birine asık oldum diyor
+1 yılBacim zaten pkkyi savunan turk ten nefret eder. Sen kendine yurduna anana babana ihanet ediyosun
50 YorumlaMehmetçiğe pusu kuran, sırtından vuran, masum anaların gözyaşlarına sebep olan, yaptığı intihar saldırılarıyla yüzlerce, binlerce insanın katili olan pkk'nın terör örgütü olduğunu, desteklenecek hiçbir tarafı olmadığını erkek arkadaşına anlatmalısın.
30 YorumlaKürtçe öğren ilk olarak Biji Apo Biji Kürdiyle muhabbete gir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSEN YOL YAKINKEN BENCE KENDİNE BAŞKA BİRİNİ BUL AŞKINDAN ÖLSENDE VATANINI MİLLETİNİ SATAN İNSANDAN HAYIR GELMEZ YARI BİRGÜN AFEDERSİN SENİDE SATAR VATANINI SATAN DEMESİ KOLAY YAPMASI ZOR AMA BAŞKA BİRİNEDE AŞIK OLURSUN DEMEM O Kİ BIRAK BIRAKA BILDIGIN KADAR UZAGA
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBiz ülkesi için oğullarından evlatlarından canlarından vaz geçen dedelerin torunuyuz
Sen aşkından vezgeçmişsin çok mu?62 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be sana işte aranan kız.
- +1 yıl
@pembekereste helal olsun bacım. eksileyenler o eksiler bir tarafınıza girsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burada soru sorarak zaten sen de yanlış olduğunun farkındasın. Bu yanlıştan dönmenin o kişiyle ilişkini kesmek olduğunu da biliyorsun akıllı kız
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım daha bizim toplumumuzda bazı şeyler oturmadı yani bunları buraya yazman için çok çok erken.. vatan haini de ilan edilirsin.. herşeyi de yakıştırırlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutucan kızım, onca şehit haberleri alıyoruz. senin erkek kardeşin olsa askerde ölse pkk tarafından ne yapardın? aşk ırk mezhep tanımazmış yürü git işine... git işidle evlen sonuçta ırk tanımıyo aşk
40 Yorumla
+1 yılO kalbi wc deligine at sifonu cek amknefret ediyorum senin gibi amsalak ve yavsak gonullu kizlardan!!!
60 Yorumla
+1 yılYa askin dini irkimi var seviyorsan birakmiyacaksin adam sana dagami cik diyor sadece inandigi seyi savunuyor ne var bunda anlamadim aslinda senin boyle bisiyi boyle insanlara anlatman yanlis benimde bursuru turk kurt arkadasimvar onlarla arama mesafemi koyalim yani ne olur sonra
00 YorumlaPKK TÜrk düşmanı Değil? ADamalr Tük Öldürmek için doğmuşş Babaları İsrailli onalrın...
80 Yorumla
+1 yılBcim bn sirnkta askerim s**tiret onu daha iyileri cikar karsina o kisi turkiyede ozgur se TC sayesinde bugun dewletini satan yarin krisi olsan senide satar
51 Yorumla- +1 yıl
++ülkesini satan seni de satar.
Eksiyi verenlerin zihniyetine de...
+1 yılŞehit haberleri ve ortalığı yakıp yıkan pkk srmpatizanlarını izle , aralarında o da var ortalıktaylken türk düşmanıyım der mi bir düşün bakalım?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Bunda empati kuracak ne var lan? Senin vatanın önemli vatanın! Vatan sevgisi olsa böyle bişey düşünmezdim bile. Ve ben senin Türk olduğundan bile şüpheliyim hain.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. PKK'yı savunuyor ve Türk düşmanı değil bu nasıl oluyor? Yalvarırım aklını basına topla. O insandan ne sana ne ailene ne vatana ne millete hayır gelmez. Sonradan çok pişman olursun ama iş işten geçer
20 YorumlaLütfen bu izle aynanin karısına gec kendine küfür et
https://m.youtube.com/watch?v=VaT1qbzjy0g22 Yorumla- +1 yıl
Bunlar akıllanmaz arkadaş. O kadar o adı batasıca terör örgütünün neler yaptığını gözümüzün önüne seriyolar. İnsan bir kere otomatik olarak tiksinir böyle bir grubu destekleyenden. Pislik bir insana rahatsızlık vermiyosa alışkındır ona yadırgamaz
kürt ve pkkyı savunuyor ama türk düşmanı değil mi ahahaha :D
61 Yorumla- +1 yıl
Güzel hikaye bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılVatan haini şeref yoksunu kişinin peşinde koşma... Sonra beraber TOMA taşlarsınız...
70 Yorumla Emin ol yardımcı olmayı çok isterdim ancak ben de bu konuya benzer bir olaydan muzdaribim ve çok kolay olmuyor biliyor musun birini unutmak. Herkes 3-4 aya geçer der ama ben 2 senedir dün gibi hatılıyorum onu.
10 YorumlaPKK'yı savunuyor ve TÜRK düşmanı değil? Hasta mısın nesin? Gidin evlenin sonra çocuklarda öyle yetişsin. Doğurmuşken 10-15 tane doğurursun. Bol çocuklu geniş aile olursunuz
20 YorumlaO kadar dert etme bende biseksüelle ilişki yaşamışım 3 yılın sonunda öğrendim zamanla unutuyor insan mantığın hangi yönde ağır basarsa oraya git derim ben...
10 YorumlaBir yastık ta kocayın , memlekette bir türk benmiyim laf sokacam sana
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey beyinde biter bence sana uymayan biriyle birlikte olamazsın. Aynı şey benim başıma gelseydi unuturdum. Düşünme, adını anma unutman imkansızmış gibi davranma.
20 Yorumla
+1 yılo* çocuğu ile sevgili olacaksın. E atalar üzüm üzüme baka baka kararır demiş. Sende ona benzemek istemiyorsan öyle ya da böyle unutacaksın
30 Yorumla
+1 yılVaz geçmek zorunda değilsin barlarda zibidilik yapanlardan bin kat daha iyidir dağlarda isyan türküsü söyleyenler.
10 Yorumla
+1 yılAklını kullan ya az pkk yı savunup nasıl türkiyeyi sever aptal olma böyle içinize giriyolar işte bırak kurtul o saçma histen
40 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat