Erkekler merak ediyorum aranızda cidden sapyoseksüel olan vadmi 😅Çünkü hepiniz saddcd tipe bakıyorsunuz gibi geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeğin sapyo olması ihtimali düşüktür yavrum. Zira hemcinslerinin geneli düşük zekalı tiplerden oluşur, tek varlıkları cinsel obje olmaktır. Bu sebepten yüzlerini boyar, kıçlarını dik gösterecek dar giysiler giyerler.
Haliyle erkeğin sapyo olabileceği bir durum söz konusu değil, mecburen hemcinslerinin kendilerini hazırladığı gibi seks objesi statüsünde değerlendirme çabasındalardır
05 Yorumla- +1 yıl
Dostum o zmn sen yanlış yerlerde geziniyorsun kafanı başka tarafa çevir. Zira nereye bakmak istersen orayı görürsün. Senin kızlarda bir tek o profili görmen senden kaynaklı. Yönünü değiştirip doğru yollara saptiginda hemcinslerimin zekasından parmak isirabilirsin. Zira tarih ne kadin filozof, bilim insanı, edebiyatçılarin varlığına şahitlik etti vd ermeye devam ediyor. Sağlıcakla güzel insan🙃
- +1 yıl
Sevgili dostum kadınların tarif boyunca hiçbir zmn erkeklerle eşit haklara sahip olmadığı bilinir bir vaziyette. Günümüzde bile halen bunun savaşını vermekteyiz. Geçmişte bırak kadınlara eğitim hakkı tanıma insandan bile sayilmadigina tarih şahitlik etti. Antik yunan gibi felsefenin çıkış yeri olan bir coğrafyada bild seçimle ülke başına geçilecek kişi belirlenirken kadin vatandaştan bild sayılmıyordu. Aslinda daha uzatacaktim ama usendim , zatwn dediklerimi kendin de biliyorsun. Neyse tüm bu tarihi olay silsilesini goz ardı edip böyle bir şey yazmışsın. Sadece gülmekle yetiniyorum.
- +1 yıl
Son 200 yıldır cinsiyetler eşit haklara sahip, 200 yıldır erkekler halen dünyayı yönetiyor ve bilime, teknolojiye yön veriyorken, kadınların başarabildiği tek şey Onlyfans hesabı açıp kıçlarını parmaklayarak para kazanmak oldu. Yani seks objeleri, yine tek sahip oldukları vasıflarını yerine getirmekle yetindi 🙃
Yazık, iyi niyetle savunmaya çalışsan da, cinsiyetin bok içinde sürünüyor, cinsiyetine değil sana üzülüyorum.. - +1 yıl
Kadınlara karşı bu garezin nereden geliyor bilmiyorum ama seni tebrik ederim güzel argüman kuruyorsun. Ancak bu argümanların etkisi doğru olduğunu göstermez. Ztn sağlıklı bir şekilde düşünürsen hak verirsin.🙂Neyse kendimi münazarada gib hissettim çok kasiyorsun dostum. Sonuçta seni doğuran da bir anne. Bu kadar yıkıcı olma derim. Neden sonuç ilişkisi kurup bir daha düşün
En İyi Cevaplar
+1 yılBahsetmiştim ya takip olayından dönseydiniz anlayacaktınız zira ben sadece güzel olup güzelliğinin farkında olup bunu kullanan biriyle olmak istemezdim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen öyleyim ayni zekadan etkileniyorum sadece
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılTipini beğenmediğim kimsenin zekası da çok ilgimi çekmiyor ya normalde severim zeki kadınları ama güzel değilse arkadaş olarak severim sadece 😂
00 Yorumla Önce tip sonra zeka. Muhabbet edemeyeceğim güzel bi kızla da çok vakit geçirmek eziyet gibi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi anlamda etkileyicek kadar zeki bir kadın bulamadık belki de.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyeden her tip kadın çıkar ama zeki erkek seven kadın asla çıkmaz. Kıtlık varsa ondandır.
00 Yorumla
+1 yılYani sadece tip değil ama beni zekasıyşa etkileyecek kadın denk gelmedi
00 YorumlaSapyoseksüelim ve bütünlüğe önem veririm. Yani sadece zeka değil bebi çeken
00 YorumlaBen kültüre ve zekaya bakarım içi boş ne güzeller gördük çekilmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı sadece zekaya bakmak sorunda değiliz ki. İkisi de önemli
00 YorumlaSapyoseksüel demeyelim de kaliteli birine bakıyor diyelim.
00 YorumlaKadınlar sapyoseksüel olur , erkekler seksüel
016 Yorumla- +1 yıl
Yoo aslında haytır
- +1 yıl
Aseksüellik ne alaka?
- +1 yıl
Hayır sunu diyorum ben. KAdınlar aseksüel olur erkekler olmaz diye bir şey yok. Ben bu kısmına hayır dfedim, sen ikinci kısma vurgu yaptın
- +1 yıl
Aynı dili konusup nasıl anlasamıyoruz anlamadım :D
- +1 yıl
Ama şimdi sen erkeklere karşı söylemlerle geldin direk. Diyorsun ki erkekler değil kadınlar zekaya bakar, erkekler bakmaz :D
Ee şimdi ben buna reaksiyon gösdteririm illa ki - +1 yıl
Heh çoğu dersen işin rengi değişir bak ona itiraz etmem. İnan öyle erkekler vardır ama tabi bunlar çok değildir.
Ama çok güzel olup tipten ziyade zekaya bakan kadınlarda o kdar fazla değil. Bu da b ir gerçek - +1 yıl
Ama şimdi kesin ifadeler olunca bak göze çarpıyormuş demek ki :D Dikkat eden erkekler de varmış haha :D
- +1 yıl
Eee nerede bolluk orada b.. luk derler. Az olması önemli bence. Ki her yerde de zeki kadınlar ve kadınlar içinde zeki erkekler dolaşmıyor ortalıkta ;)
Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben o dediğinden olabilirim.😉
10 Yorumla
+1 yılVar ama birazda albenisi olmali
00 Yorumla
+1 yılKim ne yaparsa kendine yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılburdakilere kız olsan yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeki kız var da sevmedik mi
02 Yorumla- +1 yıl
Yahu nedense cidden söylüyorum erkekler zeki kız sevmiyor gibi geliyor bana. Cunku hiç ortamda felsefe edebiyat kasan kızların erkek arkadaşları olduğunu görmedim jcjdjd genellikle sevgilisi olanlar "aşkokuşko"kizlar oluyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılneden basit aslında
+1 yılben oyleyim
00 Yorumla
+1 yılBen bir kadının iç güzelliğine bakıyorum
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş önemli olmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne oluyor
00 Yorumla
+1 yılZeka türü çok ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunun mənası nədir?
03 Yorumla- +1 yıl
Arama motorunu aç bak 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Zaxral8 bu qız niyə türkcə danışmır da sapyoseksüel deyir başa düşmürəm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne