Toplumumuzda böyle algılar çok var vücut kılını alan erkeği görünce eşcinsel olduğunu düşünüyorlar. Erkek adam kıllı olur kıllarını alan erkekler top olduğu için alıyorlar falan diyorlar. Sizin düşünceleriniz neler?
Vücut kıllarını alan erkek eşcinsel olduğu anlamına mı geliyor?
Ben bu durumu eşcinsellik olarak değil bakım olarak görüyorum. Şahsen bende vücut kıllarımı imkanlar dahilinde alıyorum ama eşcinsel değilim. Kıl, tüy kötü kokuya sebep olduğu ve görüntü itibariyle kötü göründüğünden alıyorum. Bu yaz lazere gitmeyi düşünüyorum
Daha geçtiğimiz yaz bacak kıllarımı aldım. Odaya girer girmez babam ne o ayağının hali ne kadar güzel olmuşsun diyip dalga geçti benimle ama hiç takmadım bile kendisini. Vücut benim vücudum kimsenin karışmasına izin vermem.
Cidden öyle vücut kullarımı almamın nedeni biraz fazla diye ve temizlik açısından koku oluşmasın diye. Ama insanlar bana sen denizde böyle olursan gaylar sana asılır diyorlar
Herkes her şey der ben canımın istediğini yaparım kıl da keramet olsaydı popo de çıkmazdı boşuna dememişler tercih meselesi , göğüs tarafı neyse de ben kol ve göbek de olan kılların temizlenmesinden yanayım daha temiz durduğu için.. sen istediğin gibi yap kişi kendinden bilir işi öyle düşünenlerin o tarafa yatkınlığı var herhalde 😉