Teklif etmeme gerek yok zaten her kız beni reddeder beni beğenmez vb. olumsuz yargılar kullana kullana 22 yaşına geldim ve hiç sevgilim olmadı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye kendini gömdün gardaşim sen iste vermezse onlar utansın
He abi bana ver diyim kızlara sonra tacizden içeri alsınlar
Korkma ver deyince içeri almıyorlar sarkıntılık sapıklık yaparsan öyle bi kıza çay içelim mi demekle adam tutuklanmaz
Öyle dersen bir şey olmaz tabi de kezbanın birine denk gelirsem sıkıntı olur biraz rahat modern kız lazim
Eee yani ne oldu ne kaybettin veya ne eksiltti boşversene
Kaybettiğim şey çevrem akranlarım sevgilisi ile gülüp eğlenirken sevişip seks yaparken ben bunların hiçbirini yapamadım
Vah vah vah ne acı bir kayıp
Kanka sen bu şeyleri yaşayıp tecrübe ettiysen beni anlayamazsın
Beni sadece benim gibi hiç sevgili tecrübesi olmamış biri anlar
Hayır yaşamadım yine de duygusal hareket ettiğin için şu an şikayetçisin bu durumdan bunu görüyorum. Sevgilisi olup daha saçmasapan şeyler yaşayan insanlar var. Boş ve perişan edici sonuçları var.
22 yaş küçük bir yaş değil baya baya geç kaldım beni istemez bundan sonra hicbir kız
Yav sen iyi misin evlilik mi yapamayacaksın çocuk mu niye kız istemesin yaşından dolayı seksen yaşında adamın bile çocuğu oluyor ahahaha
İyi de bu saatten sonra bir kızla tanışsam kız demez mi neyi bekledin bu yaşa kadar diye? Tanışırsam bir kızla muhtemelen tecrübesiz olduğumu anlatmam oldu 2 3 tane falan derim
Bu sitede bile bir sürü tecrübesiz erkek var otuz yaşında olanlar var hatta içlerinde kendilerini eşlerine saklayan insanlar var. Kusura bakma ama ne bu karamsarlık ben de 22 olacağım hayatıma şu ana kadar kimse girmedi hiçbiri masum gelmiyor güvenmiyorum çünkü. Tam tersine temiz erkek arayıp bulamayan kızlar var hep çevremde. Yani demem şu ki eğer kendini sakınırsan nadir bulunduğun için alıcın olacaktır zaten.
Kızlar temiz erkek sever mi?
Temiz kızlar temiz erkekleri sever.
Temiz erkek derken mesela zina yapmamış sevgili bile yapmamış mı?
Evet
Bende öyle kız varsa isterim ama zor artık o da
Değil benim hep kapalı hiç sevgilisi bile olmamış hatta hiç birine duygu dahi hissetmemiş arkadaşlarım var, çok var hem de. Ne istediğini bildikten sonra bulmak zor değil. Lakin Allah'a iman ve güven konusunda kendini geliştirmek gerekiyor öyle bir insanı hayatına alabilmek için.
Sadece kapalılarda mı var düzgün kız? Yanı devir kötü artık kapalılara da güvenmeyin diyorlar
Senin ismin şeymanur mu? Bi kız vardı burada hep lakin kelimesini kullanıyordu sık sık
Kapalıların içinde namazını kılmaya gidenler abdest alanlar aşırı erkeklerin yanında rahat olmayanlar temizdir. Açık kızlarda da var öyle kişiler. Kısacası Allah'a olan ibadetine bakıp anlayabilirsin.
Yok şeymanur değilim
Teşekkür ederim. Ben birazda kızın yüz ifadelerine bakıyorum masum gibi görünüyorsa güvenilir geliyor. Bazı kızlar çok değişik bakıyor onlardan iş çıkmaz
Yanlış düşünüyorsun. özgüvenli ve bakımlı ol kızlar senin peşinden koşar
Kızlar zaten nerede tipsiz var sırf ağzı laf yapıyor özgüvenli diye hemen sazan gibi atlıyorlar sonra sonuç aldatılmak
Her kiz aynı değil seni seven karşina çikar
22 ye kadar çıkmadıysa bu saatten sonra hiç çıkmaz be
Çoğu kişi 14 15 yaşında ilk kez tecrübe ediyor ben bu yaştan sonra tecrübe etsem ne yazar
Geç kalmadın ki 22 yaşindasın 40 yaşinda sev yapan var
40 yaşında sev yapan ilk defa o yaşda yapmamıştır ki
Benim halam yaptı
Olmuştur daha önce ya
Sen kadın asker misin bu arada merak ettim
Yok ya