Çok ahlaklı kibar varlıklı ve karakterli biriyle evlenmek istiyorum 19 yaşındayım sizce napmalıyım?

Yanlış insanlar yüzünden üzülmekten ve ihtiyaçlarimi bastirmaktan biktim o kadar kibar o kadar nazik biriki anlatamam. Ilk başta en çok parası olduğu için onu düşünmüştüm ama tanıdıktan sonra o kadar değerli biri olduğunu anladım ki paranin hiç bir hükmü kalmiyo onun nezaketinin yanında namazinda isinde gücünde biri 10 yaş var aramizda sizce evlenmelimiyim yoksa yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum kimsenin elibi bile tutmak istemezken buna karşı icim de bişey koptu inşallah allah onu bana yazmıştır

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bende ahlaksiz bi kız değilim yolumda bi insanım 1 erkek arkadaşım oldu bugüne kadar 2 yıl sürdü flörtlerim de oldu bi kaç kişi ama hepsine üzüldüm şimdi evlenmek ve yanlış şeyler yapmak istemiyorum ne yapacaksam helalinden yapayım istiyorum çünkü insan nefsini kontrol etmekde çok zorlanıyor
Çok ahlaklı kibar varlıklı ve karakterli biriyle evlenmek istiyorum 19 yaşındayım sizce napmalıyım?