Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bende ahlaksiz bi kız değilim yolumda bi insanım 1 erkek arkadaşım oldu bugüne kadar 2 yıl sürdü flörtlerim de oldu bi kaç kişi ama hepsine üzüldüm şimdi evlenmek ve yanlış şeyler yapmak istemiyorum ne yapacaksam helalinden yapayım istiyorum çünkü insan nefsini kontrol etmekde çok zorlanıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen cokmu ahlaklisin ki. Yanlis anlama sen ahlaaksizsin demiyorum
Kapalimisin
Evrt
Yaptinmi daha once
Bi zaman sonra ergen kalirsin onun yaninda o olgundur Şu an
Sen de çok ahlaklı kibar varlıklı ve karekterli olmalısın
Bende kibarim karakerliyim ahlakliyim ama onun kadar değil onda çok allah inancı var çok dinine bağlı imanini yasayan biri
Maşallah Allah imanını arttırsın, Allah'a bağlılığı güçlü olan kişi onun emanetinede sahip çıkar
Ya o kadar kibar biriki insanlari incitmemek için çok çabalayan biri çok sabırlı
Sana bişey sorabilirmiyim
Tabii ki buyrun
Bunu aile önerisi ile ben aradım tanıştık anlaştik gibi sonra görüntülü konuştuk be görüntülü konuşurken bana kendini hazır hissetmediğini falan söyledi ama çirkin biri değilim aksine o tip olarak benden daha altta ama neden böyle dedi bilmiyorum sence nedendir ve 40 dakika boyunva beni kirmamak için açıklama yaptı benimle ilgili olmadığını söyledi ama iyi ki tanistik aklimda senin gibi birinin varlığını biliyorum dedi sana dönücem belki 3 Gün sonra belki 1 ay sonra dedi sence nie bole yaptı erkeksin sen anlarsın
Görüntülü konuşmadan seninle tanışmayı kabul etti değil mi yani evlenmeye sıcak baktı?
Bence söylediği şey çok yanlış belki 3 gün belki 1 ay sonra ne demek ya hiç dönmezse sen ne yapacaksın duyguların ne olacak, ben bunu saygısızlık ve karşı tarafı umursamazlik olarak görüyorum. Bunu söylediyse büyük ihtimal senden hoşlanmıştır.
Ama bu senin ondan güzel olmadığın anlamına gelmiyor
Kendi içinde sorunları varmış bunları allaha yaklaşarak cozecegini söyledi bende olumlu. olumsuz. mutlaka cevap ver dedim oda tamam dedi sürekli wp de aktif birisiyle git gelli ilişkisi var ve emin değil gibime geliyo ama çok yemin ettiki bi kizla kisiype alakasi yok kendimle. ilgili dedi ama nie sürekli aktif kimseye güvememiycem mi ben tek ümidim oydu
Sorunlarını anlatamayabilir ama sana da saygı duyması gerekiyor bir an önce kararını vermeliydi
istersen özelden konuşalım
Olur
Bana mesaj gönderebilir misin
Gönderemiyorum ya
Daha 19 yaşında kaç kisiyi tanımış olabilirsin ki?
Bi kaç kişi ama vi tane sevgilim oldu
Fazla isteme olanla yetin derim
Tanışmak istermisin?
Nasılsan öyle biri çıkar insanlllah karşıdan
Nerde yaşıyorsun
baastırmaa