20 yaşındayım kendimden max 10/15 yaş büyük birini istiyorum oyle biriyle hayat kurmak yuva kurmak istiyorum aramızda anlaşmazlık çıkar mı yaş sorun olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben burada koca aramıyorum sadece sorudm lütfen düzgün cevaplar verin lütfen 🙏🙏
O zaman bence hazır değilsin evliliğe. . Evlilik için erkek için gereken ve sahip oldugu bütün yeterliliklere sen de sahip degilsen bence evliliğe hazır degilsin. Yani kadın olsaydım kendime bu kriteri muhakkak koyardım.
Ve erken evliliği belki de ailenden kurtuluş olarak görüyorsun. Ailene biraz daha güven hissettirirsen belki onlardan çalışma izni de koparabilirsin. Fındık toplarsin belki 😏
Ailem bana cok guveniyor çalışmama izin vermemesinin nedeni babam ; babam ben olduğum sürece asla siz calismiyacaksikiz diyor maddi geleri olan biri onun için yoksa guven sorunu yok yani
Oncelikle sen neden olgun istiyosun? Hayata bakis farkli olabilir, sen daha enerjik olursun, o durgun. Ve cinsellik, olmazsa olmaz. Sen kadinliginin en verimli yaslarinda o belkide hic yaoamicak.
Olgun istememin aslında öyle bi sebebi yok bana cok çekici geliyor cok etkiliyor hayat tecrübesi olcak oneclikle kendi ayakları üstünde durabilen biri olacak, oyle ergen gibi durmayacak (fiziksel olarak ) sıska gibi durmayacak iri olsun vs vs daha bi sürü şey
Ben seksten bahsetmemistim, kisiliginden bahsetmistim 😃 Ama sekste de evet olgun erkek daha yecrubelidir ve duz seks istemez, zamanla fNteziler bekler senden. Eger bu konuda aciksan sorun olmaz.
ellili yaşlarda sen hala çok gençken onun birçok özelliği azalıp veya yitirilirken, ya da yeni katıldığınız ortamda abiniz sanıldığında, kendini bilmez muhabbetlerin arasında sizin yaş farkı dedikodunuz yapılırken bir erkeğin bu psikolojiyi kaldırabilceğini hiç sanmıyorum
Erkekler zaten kendilerini üstün gören varlıklar. Evet olgun olmalı kesinlikle bir erkek. Senden 6 yaş büyük biride yeterince olgun olur bence. Araya fazla yaş koyulduğu zaman büyük olan taraf her şeyi kendinin doğru bildiğini düşünüp küçük olanı ezikliyor. Benim gözlemim böyle. İstisnalar tabiki olabilir. Herkesin yaşantısı farklı 💕
Sen evlendim gezip tozim istersin o evlenip çocuk yapayım. Evde rahat edeyim hizmet etsin ister. Senin hayalini kurduğun heves ettiğin şeyler uçuk hayaller gereksiz şeyler görünür. Ve. En fazla 10 sene sonra o evlilik sana hayatımın en büyük yanlışı dersin.. 1-5 arası maksimum normal gerisi sıkıntı
Evlen gör ozaman. 10 larca örnek gördüm canlı buna örnek benle yaşıt kuzenim var. Git 10 yaş adamla evlendi 1 çocuğu var.. bosanacam dediğin de adam öldürürüm seni diyor Muş.. karısını çalıştıran. İçkici kumarbaz. Düşün ki karısını bile dolandıran biri benden kendimde yaşadım bazı şeyler. Hayat dersi olarak tavsiyem 5 yaş dışında gerisi ilerde hep sorun olacak benden demesi
5 vakit namazı olan bir abi de var kendinden 10 yaş güzel bir kadın la evli boyunca kızı var ama karısını telefonda 10 larca 100lerce sanal seks ya da eskortla aldattığına şahit oldum... Ve sana şöyle söyleyeyim erkek olarak 100 erkekten sadece 1 tanesini sadık ve eşini seven çıkar. Bu yüzden dikkat et kendine saygılarımla hayırlı geceler
Ben yorgun bir adamım ve senin gibi çıtır benim hayatımda isterim senin çadırların benim olgunluğu bu bir araya gelince güzel birikir olur ve güzel bir ilişki olur ya Bunu sen ve ben olarak düşünme Tabii ki yani seni ben tanıyorum sen beni genel olarak söylüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yeter ki uyum olsun. Ama henüz çok gençsin. Biraz daha zaman tani kendine
Yok ben evlilik için hazırım evlenmegi düşünüyorum
Şahsi maddi durumun, mesleki kariyerin nedir?
Bi meslek hayatim yok okulu bıraktım çalışmıyorum 🙄
O zaman bence hazır değilsin evliliğe. .
Evlilik için erkek için gereken ve sahip oldugu bütün yeterliliklere sen de sahip degilsen bence evliliğe hazır degilsin.
Yani kadın olsaydım kendime bu kriteri muhakkak koyardım.
Ailem çalışmama izin vermiyor bende istiyorum çalışmak ama izin yok
Ve erken evliliği belki de ailenden kurtuluş olarak görüyorsun.
Ailene biraz daha güven hissettirirsen belki onlardan çalışma izni de koparabilirsin.
Fındık toplarsin belki 😏
Ailem bana cok guveniyor çalışmama izin vermemesinin nedeni babam ; babam ben olduğum sürece asla siz calismiyacaksikiz diyor maddi geleri olan biri onun için yoksa guven sorunu yok yani
Anladım. Umarım senin için her şey güzel olur.
Esim 12 yas kucuk benden. Fazlasi iyi degil aslinda ama mutlu olanlarda var tabi
Nasil iyi değil? Hangi açıdan iyi değil aydinlanmak istiyorum
Oncelikle sen neden olgun istiyosun?
Hayata bakis farkli olabilir, sen daha enerjik olursun, o durgun. Ve cinsellik, olmazsa olmaz. Sen kadinliginin en verimli yaslarinda o belkide hic yaoamicak.
Olgun istememin aslında öyle bi sebebi yok bana cok çekici geliyor cok etkiliyor hayat tecrübesi olcak oneclikle kendi ayakları üstünde durabilen biri olacak, oyle ergen gibi durmayacak (fiziksel olarak ) sıska gibi durmayacak iri olsun vs vs daha bi sürü şey
Seni cok iyi anliyorum. Tabi sende olgun birini tTmin edecek yapidaysan olabilir
Hayir hic o açıdan düşünmedim 🙄
Hem erkek aynı erkek me fark değişiyor ki ? Sonuçta ikiside ayni şeyi vercej
Ben seksten bahsetmemistim, kisiliginden bahsetmistim 😃
Ama sekste de evet olgun erkek daha yecrubelidir ve duz seks istemez, zamanla fNteziler bekler senden. Eger bu konuda aciksan sorun olmaz.
Olgun birini tatmin edebilirim her konuda karakter ya da başka bi şey fark etmez benim için
Yasin kac senin?
20
Aslinda citir olup olgundan hoslananlar yasitlari arasinda ayricaliklidirlar. Siradan ol. adigini gosyerir bu senin. Ama 10 yas olsun fazla olmasin bari. Sen degisime gelisime aciksan aklini alirsin erkegin. Cunku biz erkekker gencken okgun severiz, okgunlastkkca citirlar hosumuza gider. Sevgilin oldumu peki?
Hayır hiç olmadı
10 yaş ideal 10 yaş büyük olsun
O zaman hic deneyimin yok, hersey teoride yani sende. Gizli olmasan ozelden yazardim sana bazi seykeri
Tm gizliden cik 1 dk
Takip at yine gizlenirim
Ok
Ya yaşla olmuyor bu işler olgunluk gerek adamın yaşı otuz hala çocuk gibi davranıyor ya da yaşı yirmi olgunluk tasliyor anlaşmak önemliiiii
Öyle zaten ama genel anlamda ergen gibi sıska erkek istemiyorum olgun iri olacak
Yaşayıp görsen iyi. Biz ne desek boş şu an senin için
Olabilir ben de öyle istiyorum
Nihayet benimle aynı fikirde biri
Peki senin oyle isteme sebebin ne ?
Burdan yazamam herkesin içinde
senin için belki sorun çıkmaz ama onun için çıkar
Ne gibi sorun?
ellili yaşlarda sen hala çok gençken onun birçok özelliği azalıp veya yitirilirken, ya da yeni katıldığınız ortamda abiniz sanıldığında, kendini bilmez muhabbetlerin arasında sizin yaş farkı dedikodunuz yapılırken bir erkeğin bu psikolojiyi kaldırabilceğini hiç sanmıyorum
İstisnalar olacak tabi ama bu hayatımızı etkileyeceğini zannetmiyorum 🙂
tabiki hayat sizin ama olgunluk olayının kesinlikle yaş ile birebir bağı yok bu insanların kendilerini nasıl yetiştirdikleri ile ilgili bence
Zaten olgunluğu yaşa bağlamadim nice insanalr varki 30 yasinds 20li gibi davranır bazi 20lilerde 30 gibi
evet😊 yakın zamanda bende buna şahit oldum 19 yaşında ve 26 yaşında 2 kadın farkı
Anladım, dış görüşüne göre yargı yapmayacağız bi daha 🙂
👍😊
Bnde citir ama dolgun ve olgun istiyoruum
kişiden kişiye değişir ben olsam sorun çıkmaz.
En fazla 6 yaş iyidir bana göre
Ne bilim olgun erkekler çok dikkatimi çekiyor biraz yaş almış erkek
Erkekler zaten kendilerini üstün gören varlıklar. Evet olgun olmalı kesinlikle bir erkek. Senden 6 yaş büyük biride yeterince olgun olur bence. Araya fazla yaş koyulduğu zaman büyük olan taraf her şeyi kendinin doğru bildiğini düşünüp küçük olanı ezikliyor. Benim gözlemim böyle. İstisnalar tabiki olabilir. Herkesin yaşantısı farklı 💕
Teşekkür bayb 💕💕🌼 haklısın
Ne demek balım 💕
Kalvye hatası olmuş baby 🙂🙂🌼💕
Çıkar 10 yaş bile sorun.
Hangi anlamda çıkar?
Sen evlendim gezip tozim istersin o evlenip çocuk yapayım. Evde rahat edeyim hizmet etsin ister. Senin hayalini kurduğun heves ettiğin şeyler uçuk hayaller gereksiz şeyler görünür. Ve. En fazla 10 sene sonra o evlilik sana hayatımın en büyük yanlışı dersin.. 1-5 arası maksimum normal gerisi sıkıntı
Anladiim ben öyle gezme tozma seven biri değilim canım sıkılırsa çıkarım hizmet ederim ne var bunda annede olurum pek hayalde sevmem 🙂
Evlen gör ozaman. 10 larca örnek gördüm canlı buna örnek benle yaşıt kuzenim var. Git 10 yaş adamla evlendi 1 çocuğu var.. bosanacam dediğin de adam öldürürüm seni diyor Muş.. karısını çalıştıran. İçkici kumarbaz. Düşün ki karısını bile dolandıran biri benden kendimde yaşadım bazı şeyler. Hayat dersi olarak tavsiyem 5 yaş dışında gerisi ilerde hep sorun olacak benden demesi
Hayat seni. Sonuçta
Anladım teşekkür ederim. Ama o dediğin şeyde karakter meselesi karakteri yokmuş adamin ondan kadını dolanidiryro şerefli adamlar yapmaz öyle şey
5 vakit namazı olan bir abi de var kendinden 10 yaş güzel bir kadın la evli boyunca kızı var ama karısını telefonda 10 larca 100lerce sanal seks ya da eskortla aldattığına şahit oldum... Ve sana şöyle söyleyeyim erkek olarak 100 erkekten sadece 1 tanesini sadık ve eşini seven çıkar. Bu yüzden dikkat et kendine saygılarımla hayırlı geceler
Teşekkürler değerli vaktin için sanada hayırlı geceler
Teşekkür ederim kalbine iyi bak ❤️❤️❤️🦋🦋❤️❤️❤️
normaldir bu tür düşüncede olab kişi cok
Sen hazır mısın evliliğe
Evet
Bana yazar mısın
Olur tabi ki
Nedne olur?
Ben yorgun bir adamım ve senin gibi çıtır benim hayatımda isterim senin çadırların benim olgunluğu bu bir araya gelince güzel birikir olur ve güzel bir ilişki olur ya Bunu sen ve ben olarak düşünme Tabii ki yani seni ben tanıyorum sen beni genel olarak söylüyorum
Anladım teşekkür ederim ama kararim stabil 🙂
Karakter uyumunuzu inceleyelim mi
Olmaz gelll
Deneyelim
güzel olur
şu an olmaz da ileride olur
Nasıl ileride çıkar?
yaşlar ilerledikçe senden önce biter ve sana erkeklik yapamaz
Bence bunu yaşla baglamayalim yaşı baya gelmiş hala dinç erkekler var kainatta
istisnalar her zaman olur ama genelde böyledir
Anladım ama olursa ikimizde uyusacagina eminim ben ayak uyduran biriyim oyle çevrenin lafıyla kafamı yormam
o zaman sorun yok
Kafana göre
Bence çıkmaz
Uygun
Uygun. Alayım seni