Erkek arkadaşım doğulu ailemde olmaz diyor ölümü ciğnersin gidip evlenirsen diyor napicagimi şaşırdım var mı durumu böylemi
Daha çocuğu görmediler ve tanımıyolar sırf doğulu diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım doğulu ailemde olmaz diyor ölümü ciğnersin gidip evlenirsen diyor napicagimi şaşırdım var mı durumu böylemi
Daha çocuğu görmediler ve tanımıyolar sırf doğulu diye
Ya ne alaka Allah aşkına. İnsanlık önemli her daim.. ben Malatyalıyım ve doğu insanı gerçekten mütevazı, yardımsever ve misafirperverdir.. insanı insan yapan nerde olduğu değil nasıl olduğudur.. bence iyi bir insan ise ve sizi seviyor ise değer veriyor el üstünde tutuyor ise sakın böyle şeyler sorun olmasın derim.
Evet bizkaradenizliyiz sevgilim doğuluydu ailem herkesle gel karşıma Kürt’le gelme derdi katıydı o konuda ama gönül işte bi şekilde şansa gördüler onu yumuşadılar ona karşı. Bu sefer insanlık önemli falan dediler :d çok seviyprdum onu gerçi başka sebeplerden ayrıldık ama gelse evlenirim
Bizimkilerde katı sana kurtle gelme demedimmj diyo kac defa
Gönül ama bu napalım 🥺💗
Cevap
5Cevap
Ulan bu kızlar ne erkek delisi ya yeter ki erkek olsun başka hiç bir şeyini göz önünde bulundurmuyorlar
Erkek delisi olmakla alakası yok konu sevgi bunu anlamiyosaniz ne diyebilirim
Ya ne sevgisi alışmışsınız aynı lafa sevgi diye diye gözünüz hiç bir şey görmüyor. Erkek delisisin işte.
Doğulu ve kürt sorunu her ailede var sanırım. Benimkilerde doğulu olduğu için ayrılmam gerektiğini söyleyip kan kusturuyolar bana.
Ay gercekten benimde öyle konuşmuyorlar ve ben aileci bı insanim yani ama sevdiğimden de vazgeçemiyorum
Haklılar... aileni dinle
Daha görmeden tanimadan
Nasip bu işler
Siz nerelisiniz o nereli
Kendilerine göre Haklilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?