3 defe ben istedim olmadı kafası karışık diye.. 2 hafta sonra kendi gelmek istedi şok oldum tabi tekrar umudum yükseldi ve 7 günde 4 defa yanıma geldi sarılışı bakışı gülüşü o kadar içtendi ki sözleri... 2 defa da öpüşüp temas ettik baya zevk aldı o da ilkleri yaşadık ama ondan sonra böyle içime sinmeyen bir şeyler var deyip bırakmak istiyor halbuki yanımda mutluluktan uçuyor iyi anlaşırız 😐😞
Tabi klasik kadın yalanları hiç şaşırmadım 😂😂 ben seninle yapamıyorum ben ciddi ilişki insanı değilim yok psikolojim bozuk yok aile sorunlarım var yok kendimle ilgili sorunlarım var falan filan Ya arkadaşlar geçin bunlar klasik kadın yalanlarıdır Onun için ben artık hiç kimseye acımıyorum bu saatten sonra 27 yaşından sonra ben artık akıllandım en iyisi FB ilişkileri yemin ediyorum şu kadınların kurduğu yalanlar erkeklerin kurduğu yalanlardan milyon kat daha fazla onun için de artık kadınların hiçbir kullandığı cümleye İnanmıyorum sen de bu kadar kendini düşünme diyeceğin tek lafı şu olsun gitmezsen senin ananı avradını
Ve emin ol senden görüşürken Bu bir başkalarıyla da zaten görüşüyordu onlarla iş olduktan sonra seni bu bıraktı gitti işte kadınlar Maalesef ki böyle ben zaten kadınların gerçek yüzünü gördükten sonra artık bırak ciddi ilişki az bir şey Hevesimi aldıktan sonra hemen bırakıyorum Kim Ne Derse Desin Vallahi umurumda bile değil
Cuma akşam yazdı en son cumartesi gelecekti plan yaptık ses çıkmadı dün akşama kadar 😐 dün kız arkadaşlarıyla gezecekti o kafada nasıl gezdiyse benim yanımdan gidince bile yüzü gülüyordu arkadaşı bile farketmiş geçen gün
kardeşim iyi dinle. tamam seni istiyor ama kafasında oturmayan şeyler var belli. ve hatta o kadar çok şey var ki bak ileriyi göremiyor. burada yapılması gereken şey ona biraz zaman tanı sonra tkrr konuşursunuz. ne yani sorun ne neyi göremedin hatam veya hata nerde. konuşup anlaşırsınız. bu kadar zor olmamalı. açık ve net şekilde söylüyorum kızın sana hissi var. hani oyun oynamıyor ama neden böyle davranığını çözümlemek gerek.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet öyle... Kendi sorun varmış hissine kapılıyor böyle konuşuyor yakınlaştık diye de engel çabasında halbuki yanımda olsa zamanla her şey güzel olacak
Belirsizlik insanı öldürebilecek bir olaydır karşındaki kişinin belirsiz duyguları var davranışları günden güne değişiklik gösterdiği için sende üzüntü içindesin sen burada kendi karakterini ortaya koyacaksın ayrılık olursa geri dönmeyeceksin belirsizliğe izin vermeyeceksin.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef İkizler burcu olunca ekstra ikilemde ama insan iyi hissettiği kişinin yanında olmak ister bu anlamaktan kaçıyor
Kişiliği de öyle her an plandan dönecek biri öncesinde bir kaç defa yapmıştı bunu da atlatırız be Allah büyük belki kendini toplayıp emin olup gelir günün birinde
Yani karakteri öyle şımarık kendine buyruk 🤦🏻♂️ hep ilgi olsun ister erkekten sürekli yazsın... Zamanla alışacağım artık poztifiz onunla ama eksi yönleri de sevdiğim için kabullendim işte zarar verecek şeyler olmadığı için
Belirsizlik var ilişkiniz de belirsizlik kız sürekli duygu değişimi yaşıyor sen kendi içini yiyorsun buna müsade etme sen kendi karakterini ortaya koyacaksın
Alma-verme dengesinde dengesizlik oluşunca ayrılık kaçınılmaz oluyor. Sen sürekli veren tarafsın anlaşıldığı kadarıyla. Dengeyi iyi kurman gerekiyor kardeşim, verdiğin kadar alma disiplinin de eşit ölçüde olsun
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da istiyor ama içi istiyor aklında ya eski konuşup bir olamadığı var ya da psikolojik bir şeyler
Travmatik bir durum olabilir doğru. Biz insanlar biriyle birlikteyken aslında kendimizle yüzleşiriz ama bunun bilincinde değilizdir. Yani onun sana yaptığıyla senin bir alakan yok. Tamamen kendisiyle alakalı bir durum. Yine aynı şekilde senin de onunla bir alakan yok. Yaptığını fark edip kendine neden böyle şeyler yaptığını sor. Soruya cevap üret ve o yaptığın şeyin sana zarar verebileceğini düşünüyorsan onu törpülemeye çalış
Istemeyeni isteme sonra kendisini bi şey zanneder.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazen zanneder ego var biraz... O kaybeder benim gibi seveni.. dişil enerjisi ve tatlı dili olmasa kimse istemez gibi bence... Ama ben yürekten istiyorum her haliyle anlamadı beni
bahane falan sunmuş bence bi de askere gidecekken yapması saçma, destek olmalıydı
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 aydan biraz fazla var gitmeme... Bu kızla baya çekim enerji anlaşma var ruh ikizim ama niye böyle oluyor bilmiyom. Benden önce konuştuğu kişiyle olmamışlar başka şehre gitmiş o da onu unutmaya çalıştı bir kaç ay daha yeni olduğu için tam kafası kendine gelemedi diye düşünüyorum bana haksızlık yapması üzücü
Biraz öyle hissettim ama 1.5 senedir tanışıyoruz ondan böyle hisler oldu baya özel insanız gibi geliyor ikimiz beraberken kaderin işaretleri gibi anlar yaşadık baya o da farketti bunu... Yakınlaştıktan sonra böyle düşünüyor yanımda olsa zaten evlenmek istiyorum 3 sene içinde
Kız İkizler burcu her an değişim olan biri de ama her şey iyiyken böyle yapması zaten kendi sorunu... Kendini tam salmiyor akışına hep olumsuz düşünüyor heralde böyle oluyor ilk defa benimle öpüştü ellesti 🤦🏻♂️ çekim istek arzu uyum kafa yapısı ortak nokta çok herkesin isteyeceği şeyler ve ilişki var ortada bu bozuyor sebepsiz o üzüyor... Evi de 500m ileride önünden geçiyorum işe giderken akşam
kardeş gidene güle güle demek lazım nolur falan filan diyerek zaten geri dönüş ihtimalini bitirmişsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kız senden belki hoşlanıyodur ama mantığına uymuyosundur, belki bi kaç şeyinden yinede rahatsızdır ondan ileriyi düşünmüyodur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mantığına uymasam beni istemezdi kendisi mesafe koymuşken ilişkiyi bozacak şekilde rahatsız olacağı şeylerim yok bana sarılırken huzuru bulan biri bunları düşünemez bence