+1 yılGenelde erkekler olur denizci.
Eksileri şu denizcilerin her limanda sevgilisi olur derler tabi her insan yapmaz bunu yapanlar var tabi ama herkes yapmaz. İlk şüphe ikilem burada bırakır tabi güveniyorsan rahat olabilirsin bu konuda.
Diğer sıkıntı eksi yanı ise gidince aylarca dönmeyecek. 3-5-6- ay dönmez rahat. Tabi seferlerine de bağlı bu birazda.
Son eksi yanı ise denizde batma riski evet bu ihtimalde var denizde gemi batabilir alabora olabilir haliyle böyle bir durumda kurtulma olasılığı bir hayli düşüktür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. Denizci eşi olmak…
Doğru insansa beklemeye özlemeye değer diye düşünüyorum… Kolay olur demiyorum.. ama ne kolay ki? Güzel şeyler hep emek, çaba, zaman istiyor… Sadece işleri daha da zorlaştırmamak için olabildiğince iletişimde kalmak sağlıklı iletişim kurmak önemli bence her ilişkide olduğu gibi… yanındaki insanla da kolay bi şey değil evlilik… birlikte istemek önemli… bi yazı okumuştum çok hoşuma gitti onu da paylaşayım sizinle benim düşüncelerime tercüme olmuştu…
“Denizci eşi olmak diye bir şey var. Aradan geçen yıllara rağmen bazi seyleri tüketmemek demek.
Hep ilk günkü askla bakmak demek. Sabretmeyi ögrenmek demek.
Dünyanın öbür ucunda kalbi senin için atan birinin oldugunu bilmek demek. En önemlisi güvenmek demek hemde iliklerine kadar güvenmek demek. Aşkın her tonunun mavi olmasi demek.
Adi denizen gelen bir kizin olmasi demek. O minik ellere bazen hem anne hem baba olmak demek. Ama asla pisman olmamak demek. Her anin kiymetini iyi bilmek demek. Her özel günün hediyesi günlerce aylarca bekletmek demek.”
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBen 3 yıldır birlikteyim. Asla kolay değil. Karada kalan tarafın daha sabırlı olması gerekiyor, denizdeki ise var olduğunu unutturmamali. En önemlisi saygı iki tarafında bir birine saygısı varsa güvende oluşur. Özlem ayrıca ilişkiyi canlı tutuyor birbirinizi seviyorsanız. Bekarlara bir şey demiyorum ama yeni evlenip ülke ülke aldatan daha çok var. Kısaca sağlam karakterli bir adam/kadın ise hiç bir sıkıntı olmaz zaman ve sabır = enerjisini kaybetmemis taze aşk
12 YorumlaHayır olmam. Her limanda bir sevgilisi mutlaka olur!
14 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yaptığınız için gerçekten çok kırıcısınız. Hayatıma bu güne kadar ne cinsel ne duygusal anlamda bir kadın almadım ben. Tek bir kadına ruhumla bedenimle teslim olayım diye. Ama kurunun yanında yaşları da yakarcasına bir şey söylemeniz öyle incitti ki bir insan olarak gerçekten hakkımı helal etmiyorum. Ne kadar kırdığınızı bilemezsiniz.
- +1 yıl
:( Öyle üzüldüm ki gözlerimi doldurdun.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDenizci tanıdığım vardı. Bazen altı ay eve gelmediği olurdu. Evlendikten sonra mesleği bıraktı. Ama iyi para kazaniyorlar
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu takibe alıyorum. Uzakyol 2. kaptan olarak çalışıyorum. Ve bu soru benim için önemli. İzninizle takipteyim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı. düşünebilirim tek eksisi arada uzun süre mesafe olması olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Şunu unutmamak gerek. Bizler keyfe keder olsun diye bu mesleği yapmıyoruz. Ve hayatımızdan feragat edip sizler için bu mesleği yapıyoruz. Mesafe konusunda haklısın lakin aynı özlem sizde olduğu gibi bizde de oluyor ve onca sorumluluğun altında bu özlemi yaşıyoruz. :(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bayan arkadaşım kaptanlık yapıyor çok geziyor gitmediği yer girmediği ortam kalmadı sevgili olayı abartılıyor bence kendini bilen biri öyle olmaz.
00 Yorumla Eğer kocanınsefere gönderip başka rrkeklerle flörtleşme arzunnvarsa tam sana göre bol vaktin nolır
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Eşi olmak nasıldır bilmem ama denizci olmayı çok isterdim.
00 Yorumla
+1 yılZor be gidiyorlar 6 ay sonra geliyorlar ne demişler alacaksan Havacı al diye
00 Yorumla
+1 yıldenizcilerin her limanda bir sevgilisi olur derler
00 Yorumla
+1 yılYok ya bir gidecek 6 ay gelmeyecek.
02 Yorumla- +1 yıl
Cidden bütün kadınlar böyle mi düşünüyor. Gerçekten mesleğimden soğudum :(
- +1 yıl
Yani şahsen o kadar uzak kalmak istemem.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılzordur senden uzak sen yalnız hani aklın hep onda
00 Yorumla Bir gider 3 ay 6 ay ne yapacaksın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat