28 yaşımdayım çevremdeki insanların demesine göre de güzel bir kızım ben de güzel olduğumu düşünüyorum şu an yüksek lisans yapıyorum bu yaşıma kadar hiç gönlüme göre birisi karşıma çıkmadı o kadar üniversiteye, kurslara vb yerlere gittim bir türlü gönlüme göre biri yok çevreye bakıyorum herkes çok mutlu sevgilisi eşi var ya neden benim karşıma çıkmıyor anlamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAllah aşkına ne olur eşim ol. Peygamber aşkına. Ne olur eşim ol. Yemin ederim o kadar istiyorum ki. Allah'a yeminler olsun ki sabah ağladım. Ben de master bitiriyorum. Ne olur al koynuna sustur esin olum. Yalvarırım evlenmeyi çok istiyorum. Master da yapıyormuşun. Annem babam yok. sigara içme ne istersen yap
Yanındayım
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bak hayatı akışına bırakıcaksın ama öte yandan da kovalicaksin yani ne koş ne yürü gibi bisey ,
öyle yok ortamlara gireyim yok gecelere akayım ıııh olmuyooo
ha evrene pozitif enerji sal yok olumlu düşün yok evrenle konuş ıııh oda yemez
en iyisi Allaha dua etmek
ben Allahın insanları dengi olmayınca beklettigini düşünüyorum
burada asıl mühim olan şey sabredebilmek
bide geçen Bi video izlediydim yok evrene bisey sal o seni bulur demekki bizimkinin (kısmetinin yani😃) anteni bozuk ya da kapsama alanı dışında
ha sunuda söylemeden gecemicem evde kaldım korkusuyla balıklama bu evlilik yapma Bi görücümü geldi :-- ümit vermim görüşelim birbirimizi tanıyalım bakarız de kimseye ümit verme
aynı durumu bende yaşıyorum rabbim herkese ankasabilicegi mutlu olucagi yuvalar nasip etsin
bol bol dua al hasta ziyaretleri yap onlardan dua al cunki hastanın duası kabul olur
elimden gelen bunlar inşallah en hayırlısını rabbim sana en tez zamanda verir
ümit çiçeğini soldurma emi 🙂22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın
- +1 yıl
gönlüne göresi değil Allahın sana göre sana nasip edicegi seni olsun 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılgönlüne göre birini bulamamak değil de seversen zaten gönlün ona kayar. sen birini sevsen sana o kadar hoş gelir ki. demek istediğim karakter ve kişilik yoksunluğu olmadığı takdirde onun herşeyi gözüne güzel gelir.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Çünkü sen ve benim gibi insanlar yalnızlığa mahkumdur, insan kendini topluma ait hissetmiyor ve yalnızlığa sürükleniyor yalnız kaldıkça daha da uzaklaşıyorsun daha da yalnız kalıyorsun tam bir girdap
19 Yorumla
Soran+1 yılİçimi açtin saol
Soran+1 yılOlabilir sen de mi oylesin
Soran+1 yılGüvenemem nasıl guveneyim
- +1 yıl
Bende adım atmıyorum korkuyorum çünkü, etrafımdaki insanlar filmlerde oynayacak kadar yakışıklısın diyor ama birkaç kez reddedildim bunu kendime yediremeyip her seferinde depresyona girdim, en sonda kaybeden ben oldum beyin yapım insanlardan farklı işliyor tembelleştim, disiplin sıfır artık saldım kendimi, olmasa da olur kafasına girdim iyice
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
87Cevap
u +1 yılGönül eğlendiriyorlar, bakma sen kimsenin bi halt bulduğu yok 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahahab
- +1 yıl
😅 vurur yüze ifadesiii 🎶🎶
- +1 yıl
Vur aşkoooo
- +1 yıl
@Butterflysz sjjsj :D
Selam!
Bence yaşın hala genç ben bile bu yaşımda kimseyi istemiyorum çünkü ne kadar güzel başlıyor her şey v. s ama sonucu genellikle hep kötü bitiyor depresyon, psikolojik sorunlar başlıyor bence şanslısın ki böyle olaylara maruz kalmamamışsın.
Son olarak gönlünce aşk, sevgi dolu bir ilişkinin içinde olursun umarım.13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim isallah iyi bir insan karşıma cikar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an çevrende gördüğün insanların %70 i gönlüne göre kişiler bulmuş değiller. Sadece öyleymiş gibi davranıyorlar. Bir oturup konuşsan sana 2 saat yakınırlar
26 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gercekten
- +1 yıl
Yakın arkadaşlarıma bakıyorum hep öyleler. 1 gün çok iyiler geri kalan günler kavgasız geçmiyor hep bir kavga huzursuzluk
Soran+1 yılBen böyle olsun istemiyorum
- +1 yıl
Ben de istemiyorum o yüzden sevgilim yok
Soran+1 yılSen de benim gibisin
+1 yılbelki karşına çok iyi bir insan çıkacak ve bu zamana kadar çıkmadıkları için dua edeceksin kendini sorgulaman da güzel bir şey bence umarım gönlüne göre birini bulursun 🤞🏻
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim belki de öyledir🌸
+1 yıl
Çünkü ¿ 15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bunalıma gireceğim
- +1 yıl
Biraz daha sabret bulursun yakında ❣
Soran+1 yılİsallah ya dua et bana
- +1 yıl
Hayırlısıyla Allah kaderindeki kişiyi karşına koysun inşAllah
Soran+1 yılAmin amin
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Cunku senin kaliplarin var. Sevgilim soyle olmali, boyle olmamali gibi gereksiz kurallar. Varsin serseri olsun deneyim yasa. Yas ilerledikce iliski yurutemez konuma gelirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bende şaşırıyorum bazen sanırım şıp sevdi biri değiliz ondan olabilir. Kimi için ilişki su ekmek gibi olmadan yapamıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Tam da öyledir. Nasıl bir bakış açısı ise durup dururken neden sevgilim yok deye depresyona giriyorlar. Tv mi manipule ediyor diziler mi bilmiyorum ama gidişat fena.
Soran+1 yıl@Kng_Angelo aynen ya olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikçe kriter artıyor. İstekler ve beklentiler artıyor. Daha da zorlaşacak emin olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası öyle tabi
+1 yılTürkiye'de ki kadınların %91'i güzel olduğunu düşünüyor. Bu bir istatistik. Şu şekilde düşünmek maalesef çok şeyi kaybettiriyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Benim önüme gönlüne göre olmayı bırak hiç kimse çıkmadı. Bende sıkıldım mesela bu durumdan ama olmuyor bazı insanlar yalnız yaşamaya mahkumdur. Aynı zamanda gençlik yıllarında hiç mi sevgilin erkek arkadaşın olmadı? Yaklaşan erkekler olmuştur. Flörtleşmişsindir illa ki. Kulüplere falan hiç mi gitmedin?
Soran+1 yılKonuşmak isteyen evlenmek isteyen oluyor ama içime sinmiyor ayrıca emin ol görseydin sen de güzel olduğumu soylerdin
- +1 yıl
Güzel olup olmamak önemli ama temel yapıtaş bu değil. Güzel olabilirsiniz fakat 28 yaşında iseniz güzelliğiniz fazla bir süre kalmadan azalmaya başlayacak. Yükseliş dönemlerinizi aştınız.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Dr. Redpill izlemenizi öneririm. Sorunuz varsa da sorabilirsiniz. İlişkilerle ilgili baya araştırma yaptım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ricalar.
Guzel ve normal biriysen sana talip olan olmustur. Sen kimseyi kendine yakistiramamis olabilirsin. Veya tam tersi her sey
08 Yorumla
Soran+1 yılTalip olan oluyor zaten ama bana uygun değil
Soran+1 yılUff öyle deme Allah korusun
Soran+1 yılBen de bu kafaya yavaştan evrildim sanırım
Soran+1 yılNeyi
+1 yılİnan bana ben de anlamıyorum bir ömür boyu yanında uyanacağin adamı nasil seçersin şak diye? Aklım almıyor benim de
10 YorumlaAbla nasip kısmet ya bence bu işler demek ki yalnız kalman gerekiyor sanırım Karşına gönlüne göre birini çıkarır elbet Allah
10 Yorumla
+1 yılSeçici ve mantıksal secım yaparsan zor olur, bu devırde hayat zaten zor. Onemlı olşan iletişim ve ilgi olması sonrası gelıytro zaten
00 YorumlaSenin beklentin ne Peki dış görünüş mu kariyer mi bence önce ne isteğini bilmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe istediğimi biliyorum emin ol
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Güler yüzlü tatlı dilli ol çevrendekilere Günaydın iyi akşamlar de konuşmak isteyenlere cesaret ver yolun açık olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim de çıkmıyor ne yapalım yani hayat devam ediyor ya zevk almaya bak çıkacaktır elbet illa evlenmek zorunda değiliz ki bir de öyle düşün
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim de öyle çıkmıyor ama hayat devam ediyor hayat devam ettiği sürece karşımıza insanlarla çıkıyor
- +1 yıl
@Mehmetjnk07 işte bunlar hep toplumun baskısı 30 yaşına geldin artık hadi evlenmiyor musun evde kaldın gibi baskılar yüzünden insanlar böyle psikolojik baskı
- +1 yıl
Toplumun baskısı olduğu yüzünden evlenip sonra mutsuz olunuyor O yüzden doğru kararı doğru zamanda vermek çok önemli insanları tanıyarak Bilmek önemli bir iki ay tanımakla evlilik olmuyor
- +1 yıl
@Mehmetjnk07 aynen olmuyor evlenince bile farklı çıkıyor insanlar ya evlenince bile tanıyamıyor insan birbirini
- +1 yıl
Birazcıkta şans diyorum böyle işler
- +1 yıl
Doğru kişiyi tanımak da bulmak da bizim elimizde ama kader kısmet Tabii kime yazıldıysa o oluyor
+1 yılHer şeyi Kader kısmettir hayatta üzülme sen de bulacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılİsallah ya
+1 yılSeçici olduğun için bulamıyorsundur seçici olmayı bırak bulursun hemen bende öyle yaptım çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık öyle yapacağım yaa
- +1 yıl
Bende yıllardır senin gibiydim seçici olmayı bıraktım ve bana çok iyi geldi
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun sanırım
+1 yılBazı şeyler zamanla olur salla gitsin çevredekilerin düşüncesi onlara kalsın
06 Yorumla
Soran+1 yılİsallah olur
- +1 yıl
Çok mu istiyorsun ben salla gitsin dedim inşallah olur diyorsun
Soran+1 yılİstiyorum artik
- +1 yıl
Zamanında bende öyleydim isteyince olmuyor emin ol
Soran+1 yılValla salincada olmadı
- +1 yıl
Ozaman üzerinde negatif enerji var böyle takılar kolyeler iyi geliyor diyorlar mıl
+1 yılYaşın çok da geç diğil bence, iyi düşün iyi olsun, yakın zamanda mutlu olurdun İNŞALLAH
011 Yorumla
Soran+1 yılAmin ya bana dua eder misin
- +1 yıl
Ederim tabi sende bana et
Soran+1 yılEderim tabi
- +1 yıl
Teşekkür ederim, belki de fazla seçici davranmamak gerekli sonuçta gördük depremde de hayat çok kısa ve bizler boşuna harcıyoruz vaktimizi, umarım bundan sonraki zamanlarımız sevdiklerimiz ile daha mutlu geçer
Soran+1 yılEvet ben de onu sorguluyorum bu aralar umarım mutlu bir omur bizim olur
- +1 yıl
Valla çok iyi anlıyorum seni, insanın paylaşacak birisine ihtiyacı var, hayırlısı diyelim ya hayırlısı ile olsun olacak olan
Soran+1 yılAmin inşallah
- +1 yıl
Hadi iyi akşamlar sana, gene çok darlanırsan falan yaz, canını da sıkma artık iş olacağına varıyor
- +1 yıl
Bir de hani şehir?
Soran+1 yılAdana
- +1 yıl
İNŞALLAH hayırlısı ile istediğine kavuşursun
+1 yılBuna tıp dilinde gönül oturmama sendromu diyorlar hele bi gönlün otursun bulursun yumurcak
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında gönlüm ilk defa birine oturmuştu o da sanki benim gibi hissediyordu ama sonradan öğrendim sevgilisi varmış nişanlandı aptal gibi onu bekledim
- +1 yıl
Can we skipe to the good part 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılKariyerini yap evlenme boş ver napıcan evlenip ona buna hizmetçi olucan
35 Yorumla
Soran+1 yılKariyerde olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOlur herşeyin hayırlısını Allah bilir
Soran+1 yılOrası öyle tabi bu zamana kadar biri olmayınca üzülüyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılÜzülme nerden çıkıcagi belli olmaz ama inan bana evlenmekte pek bişey değiştirmez ben olsam iyi bi kariyerim olsa evlenmem çünkü neden evleniyimki
Soran+1 yılBen de kadadaydim ama emin ol öyle olmuyor insan bir yol arkadaşı istiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum gerçekten bazıları kıyafet değiştirir gibi erkek değiştiriyor biz bulamıyoruz
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya içime sinmeyen biriyle konuşamam millet maşallah her gün biriyle
Cevap sahibi+1 yılEvet yaa nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum hiç
Soran+1 yılÖyleleri maşallah el üstünde ama
Cevap sahibi+1 yılValla çok doğru
Soran+1 yılGizli üye olmasaydın takiplesirdik
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNasip be bab :) çıkar elbet biri belki 35 yaşında belki 50 yaşında :)
00 Yorumla Nasip ya...
Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına inşallah..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen bazı şeyler kısmettir
Vardır bi hayır diyip kasma bu kadar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAl bendende o kadar bulanlar yolunu söyleşinde bir hayır duamızı kapsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 32 yim bende öyle bulamadım gönlüme göre olanı. Cevap yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibiyim. güzelin bahtı güzel olmuyor maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 33 yaşındayım bende bulamadım hiç sevgilim de olmadı
031 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılÖyle deme eminim seni beğenenler vardır ama sen fark etmiyordu dur ya da adım atmadigindan olmuyordur
Soran+1 yılBunu daha öncede duymuştum neden bir erkek adım atmaz korkuyorlar mi genel olarak
Soran+1 yılBence kendine guvenmelisin ne çirkin oğlanların yanında çok güzel kızlar var kızlarda adım atmayan erkeklerden şikayet ediyorlar kendin için böyle bir şey deme kendini sev kendini sevmeyeni kimsede sevmez emin ol bu senin dış gorunusune de yansıyacak umarım çok mutlu olursun Allah karşına güzel insanlar çıkarsın
Soran+1 yılŞansını dene bence en fazla 2 3 kez rededilirsin ama sonunda gönlüne göre birini bulursun
- +1 yıl
Hiçbir kızla tanışamıyorum zaten buluşamam da utanırım çekinirim gerçekten öz güvenim yok ilişki konusunda çok deneyimsiz biriyim fiziksel olarak da kızlar beni beğenmez çok zayıfım bence benim sevgilimin olması imkansız gibi bir şey aslında 30 yaşından önce umudum çok vardı ama olmadı hâlâ umudum var ama 30 yaşından zorlaştı geç kaldım yaşıtlarım evlendi nişanlı sevgilisi var ya da eski sevgilisi var ben çok geç kaldım
Soran+1 yılHiç öyle düşünme
Soran+1 yılEmin ol senin gibi olan kızlarda var yaşın ilerlemeden harekete geç yoksa senin yanındakiler evlenir sonra hiç bulamazsin
- +1 yıl
Zaten geç kaldım benim yaşımdaki kadınlar deneyimsiz erkek bile istemiyor ben 33 yaşında deneyimsiz bir erkeğim ilişki geçmişim yok ilişki hakkında hiçbir şey bilmiyorum maalesef çok yetersiz bir erkeğim bu yaşıma kadar yalnız kaldıysam bu yaştan sonra da yalnız kalma ihtimalim çok yüksek
Soran+1 yılKafa yapini değiştir kardeş
Soran+1 yılEn azından birileriyle konuş ben de çok deneyimli değilim ama senin gibi de düşünmüyorum
Soran+1 yılHayır seversen değer verip ilgilenirsen emin ol bunların hiç bir önemi yok
Soran+1 yılYa sen hiç kızla konusmamissin diyorsun ki kadınlar tecrübesiz erkek istemiyor diyorsun hiç öyle bir şey yok senin için dedim sen bilirsin tabi
Soran+1 yılKendine kötülük yapma senin için dua edeceğim umarım Allah gönlüne göre birini verir
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim ama şöyle bir şey daha var ben ilişkiden yani sevgili olmaktan evlenmekten korkuyorum genelde çoğu insanın ergenlik ve ilk gençlik yıllarında flörtü sevgilisi olur benim hiç olmadı yetişkin bir insanım ama gerçekten korkuyorum ve kendimi yetersiz hissediyorum bilmiyorum
Soran+1 yılBu konuda YouTube da çok fazla video var onları izle terapi al asmaya calis yaşın geçer pişman olursun zaman çok kıymetli geri alamiyorsun kendine bunu yapma lütfen emin ol korkacak bir şey yok
- +1 yıl
Zaten pişmanım keşkelerle yaşıyorum bende isterdim gençliğimde olmasını ama olmadı utangaçlığım çekingenliğim geçmiyor korkularımı aşamıyorum gençliğim hep yalnız geçti korku utangaçlık çekingenlik hayatımı her yönden olumsuz etkiliyor sadece sevgili aşk konsunda değil işim bile yok sosyal hayatım da yok hep evdeyim senrlerdir evden dışarı çıkmıyorum
Soran+1 yılTerapiye git bir kursa yazıl halk eğitimdeki kurslara git bir işe gir bu senin öz güvenini yerine getirir ben öğretmenim o yüzden böyle duyunca üzülüyorum kendine değer ver lütfen
Soran+1 yılYouTubeda çok önemli videolar var onları izle tek başına cik bir cafede otur çay iç insanları izle gibi gibi şeyler yap sen kendine değer vermezsen kimse vermez
- +1 yıl
Youtube da videolar da izliyorum ama hiç faydası olmuyor ki çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bunu aşamıyorum bu yaşıma kadar düzelemedim hatta zamanla daha da içime kapandım insan içine çıkamıyorum tamam okula gittim askere gittim 20'li yaşlarımda sınavlara girdim hatta 2 kere işkur programına katıldım bir kaç aylığına ama oralarda da açılamadım hep sessiz pasif çekingen biri oldum zaten senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım hiç gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim arkadaş çevrem yok görüştüğüm kimse yok hep yalnızım evdeyim dışarı çıkmadan yaşıyorum cafeye avmye kursa gidemem maalesef gençliğimi istemeyerek evde geçirdim yaşım ilerledikçe daha da kapandım
Soran+1 yılEmin ol bir kızla konuşmak dünyanın sonu değil konuş bir çay iç bu seni biraz toparlar belki kız arkadasinda sana destek olur
- +1 yıl
Bunun için çok geç kaldım 18 20'li yaşlarımda olsaydı belki açılırdım ergenliğimde olmadı ilk gençlik yıllarımda da olmadı şimdi ben yetişkin bir erkeğim ve gerçekten bulmak çok zorlaştı çünkü benim yaşıma uygun kadınlar benim gibi bir erkekle tanışmak bile istemez çünkü her yönden eksik yetersiz biriyim bunun farkındayım bu bir gerçek hayata dair çoğu konuda deneyimim yok öz güvenim gelişmedi sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi utangaçlığım daha da arttı gençliğimi hiç yaşayamadım kadınların yetişkin bir erkek aradığı özelliklerin hiçbiri bende yok
Soran+1 yılÇok yanılıyorsun bir kadın olarak söylüyorum sana kadınlar onların her daim yanında duran ve seven erkeklerden hoşlanırlar daha ne diyeyim yok ben yine böyle kalacağım diyorsan sen bilirsin kimseyle bu kadar uzun konuşmadım burada dediklerimi dikkate al lütfen hepimiz insanız ve birtakım eksiklerimiz olabilir Emin ol karşındaki kadının da eksikleri olacaktır önemli olan insanın kendini geliştirmeyi bırakmaması lütfen bir işe gir ve çalış iş ortamı senin öz güvenini çok geliştirecek insan içine çıkmazdan hayatını hahvedersin Allah'a emanet ol kendine iyi bak senin için dua edeceğim umarım her şey gönlünce olur
- +1 yıl
Teşekkür ederim Allah razı olsun çok haklısın yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum keşke bende diğer erkekler kadar güçlü öz güvenli girişken konuşkan sosyal olabilseydim neyse inşaAllah sende genç yaşında gönlüne göre birini bulursun ve çok mutlu olursun Allah'a emanet ol
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah'a emanetsin🌸
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. iş hayatına atıl o lavuk karşına çıkacaktır acele etme :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen çok düşünürsün ama bir sonuca varamazsın bir gün ansızın bir yerde karşına çıkar
06 Yorumla
Soran+1 yılİsallah öyle olur çok üzülüyorum artik
- +1 yıl
Üzülme bence
Soran+1 yılElimde degil
- +1 yıl
Bence elimde bir şeyi çok dusunmek sana onu kazandırmaz aksine kaybettirir
Soran+1 yılDoğru ama elimde değil
- +1 yıl
Elinde değil derken düşünce olarak insan kendini evrelestirmeyi bilmeli aile seçimi elinde değil
Herkes mutlu falan değil, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Gördükleriniz hepsi anlık. Özellikle son zamanlarda kimse mutlu değil, özellikle ilişkilerde, evlileri saymıyorum zaten, boşanmalar çok oluyor. Akışına bırakın, elbet biri çıkar.
00 Yorumlasenin sorunun içine sinmemesi işte bu problemi aşınca başarıya ulaşacaksın elbetteki sana hakaret eden seni küçük gören biri ile de görüşmemelisin ama çok seçici de olmamalısın bu sorunları aştığında başarıya ulaşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGönül imkansız şeyler ister onu bulamazsın boşuna uğraşma
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılHayırlısı, Allah bekletiyorsa vardır bir bildiği sen yolundan şaşma Allah sana kolaylıklar ve zihin açıklığı versin. Geri kalan herşeyi, Allah en iyisini bilir…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurnun havalarda galiba birazda havalisin birda secisin galiba zor bu sartlarda bulman
00 Yorumla
+1 yılBunun formulu yok ki. Olsa herkes uygular sonuc alırdı. Zamanı gelmemistir. Kötüye yormamak lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide öyledir
Ben de aynıyım maalesef çıkmıyorki karşımıza
her şey olacağına varır bekliyoruz bakalım kısmetimizi00 YorumlaÇıkar sen arama kendiliğinden gelecek karşına zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılValla daha gelmedi bakalım isallah gelir
Soran+1 yılÖyle yapacağım artik
+1 yılBende böyle düşünüyorum sanırım bize çürük elmalar kalmış 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin
- +1 yıl
Amin
+1 yılkriterlerin yuksektir hem kadin egitimi ve maasi yukseldikce koca bulmasi zorlasiyod
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılBence gönlüne göre değil de gözüne göre arıyorsun gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın ısınması gerekiyor bence
- +1 yıl
Sen sırf buna odaklanıp direk gördüğünü elersen hiç ısınamazsın
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Mesela ne tip erkek seversin ki
+1 yılBu işler biraz kısmet işi aslında biraz çevre edinmeye çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl edineyim bilmiyorum
- +1 yıl
Kursa filan yazıl
Soran+1 yılBilmiyorum ya tek bildiğim üzülüyorum
Zaman herşeyin ilacıdır bekle biraz benimde olmadı hiç hayatıma almadım kimseyi bakalım nasip
00 Yorumla
+1 yılVermiyorsun ondandır mutlu olanlarda verenler zaten
00 Yorumla
+1 yılArama Allah vakti gelince verir boş ver kariyer iyidir.
00 YorumlaBende de 28 yaşındayım yeni sevgilimden ayrıldım güvenim hiç kalmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. her şey kısmet
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılGonlune gorenin tanimini yapabiliyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sorun senin gönlündedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gönlüm birini sevince bırakmıyor bu çağa uygun değil
- +1 yıl
Merak etme bir tek senin gönlün öyle değil. Ama anlattıklarına bakılırsa senin gönlün pek sevmeye de müsait değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil bulamadim bu yasina kadar flortun bile olmadimi
06 Yorumla
Soran+1 yılFlortum oldu ama gönlüme sinen birinden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım nerde oturuyorsun arkadaş olabiliriz istersen
Soran+1 yılAdanada
Cevap sahibi+1 yılTakibe al istersen öyle konuşalım
Soran+1 yılKalsın
Cevap sahibi+1 yılZarari yoki ya
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Herkes evlenecek diye bir kaide kural mı var
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tabiki ama ben istiyorum
Soran+1 yılKalsın teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılne bekliyorsun ne arıyorsun
liste yap00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden bilemezsin ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Alçak gönüllü olursan bulursun bol sans
00 YorumlaMükemmeli arıyorsan bulamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılValla mukembeli aradığım yok
+1 yılAcele yok geç olsun tam olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasip
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılValla bende bulamıyorum işin sırrı ne olabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 28 yaşımdayım ve bir türlü gönlüme göre birini bulamıyorum, bulanlar nasıl buluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler