+1 yılMerhaba.
Gönül işlerin de acele etmemek lazım mühim olan temiz niyetli insan bulmak iyi olanı yaradan karşına çıkaracak, aramakla bulamazsın hepimiz için geçerli bu henüz hayatınızın baharında olduğunuzu unutmayın, sabırla yaşamaya devam edin umudunuzu yitirmeyin yarınların neler getireceğini bilemezsiniz geçmişe bir sünger çekin yepyeni, bir başlangıç yapın ince eleyip sık dokuyarak ilerleyin kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende 24 yaşındaym kurumda çalısan bır memurum bende aynı kafadayım yanlız ınsanlara çabuk kapılma girdap gibilerdir çogu seni kullanıp atma nıyetındedir erkekleri doğası tek gecelik ilişki ne demekse ben buna ınanmıyorum hazlarının kurbanı olmuslar nyse bulursun fakat istediğin gibi birisi çıkmaz bende çok aradım hala ugrasıyorum ınsanların cogu sahte yuzlerle yalan karakterlere kendılerını avutuyor kımse gozlerını acıp gercegı yasamaya cesap edemiyor çünkü gerçekler acıdır gerçekler için güçlü olmak gerekir inanmak ve her zaman dogru olmak gerekir bu devırde nerde...
01 Yorumla
Soran+1 yılCok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBence aklından "evde kalcam" endişesini çıkar. Bu hayatta bekarlık daha mantıklı benim fikrim bu; illaki karşına çıkan birileri oluyordur. Belkide sen fark etmiyorsun. Iki insan arasinda bakışlar çok önemli görüpte hoşlandığın kişiye bakışlarınla ifade etmelisin duygularını. Ve son olarak sana görücü usulü söylenen kişileri bence dikkate al. Senin çevredekiler seni tanıyanlar bence saba kötü bir kişilikte olan birini söylemezler. Belkide en iyi eş adayını öyle bulacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru. Flort ederim severim ama düzgün biri olmuyor ya da güven vermiyor. Cevremden gelen teklifler ise evet çocukların hakkini yemeyeyim maddi manevi iyi durumdalar
- +1 yıl
Mutluluk ve aşkta tek mantıklı olmak garip biraz cevredeki ve çevredekilerin sana söylediklerini değerlendir bence çoğu görücü usulü olan evlilikler daha mutlu yürüyor
Soran+1 yılEvet az cok karsimdaki insani biliyorum, ailesini biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evet görücü usulü sorun olabilir... bence bekleyin yaşınız için erken daha... sosyal medyadan da bulabilirsin.. facebook olabilir, intagram olabilir... birazda erkekler az çatlak kızları daha ulaşılabilir bulurlar... az yollu olsun isterler... onların yanında kendilerini daha rahat hissederler... bence sosyal medyayı dene... bakire olmadığını en baştan söyleme şansına sahipsin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu tip şeyler genelde düşünmediğimiz zaman gerçekleşir. Bu konuda çok takılma bence. Çünkü böyle şeyler genelde düşündükçe pek gerçekleşmez ve kafanı sürekli bu düşünce meşgul ettiği için haliyle moralin bozulmuş olacak. O yüzden mümkün olduğunca bu konuyla alakalı olumlu ve pozitif düşünmeye bak.
23 Yorumla
Soran+1 yılSanirim boyle yapacağım
Soran+1 yılAmin
+1 yılBirisi gelsin diye beklersen çok beklersin sen zannediyor musunki en beğenilecek erkekler hep kadınlara yapışıyor. Hayır kadın pası atar erkek golü atar karizma erkekler için böyledir durum. Sana dilenci gibi yapışan asalaklardan bahsetmiyorum. Yani diyeceğim o ki standartı yüksek birisi için önce bir gözünü aç zemin hazırla doğru ortamda ilişkiye açık olduğunu belli et mesafeni yık doğru kişilere karşı. Eğer birazda alımlıysan aradığını illaki bulursun.
00 YorumlaSosyal aktivitelere katılabilirsin.
Tabi bunun için bulunduğun ilde önemli.
İstanbul'da değilim demşsin marmarada hangi ildesin peki?14 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'a yakinim
Soran+1 yılYok. sen
+1 yılHocam sizi alan olmayacakta beni mi alan olacak yapmayın ☺️ başımızın üstünde yeriniz var sizlerin. Talibiniz çoktur ihmal etmeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTalip var canim anneme söyleyen eden çok lakin ben kendim bulmak istiyorum. Görücü usulü sanki kaderine mahkum gibi al elimizde bu var degerlendir der gibi ki gelen insanlarda her anlamda iyiydiler
- +1 yıl
Hakkınız da hayırlısı olsun hocam sizin için dua etcem ☺️ öğretmenin psikolojisi iyi olursa neslin psikolojiside iyi olur.
Ciddi Olarak Konuşmak İsterseniz Eğer Tanışalım ?
İnsanlar Konuşa Konuşa Anlaşır .
Konusanlar birbirine Güven Verirse İlerler Vermesse Konuşmadan her şey Biter00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktorum benim de yok hiç ortamım. Ailem öğretmen, bayılırım öğretmenlere. Tanışalım diyeceğim de internet de olmaz demişsin. Heryere kapatırsan kendini zor, yani nasip heryerden gelebilir bilemeyiz. Yine yazmak istersen buradayım.
010 Yorumla
Soran+1 yılDoktorsun ve burada isin ne dostum 😂 Saka bir yana olmaz deme sebebim sehir. Ben ayni sehirde olalim istiyorum sebebiyse uzak iliski istemiyorum deneyimledim kotu oluyor
Cevap sahibi+1 yılNiye sen buradaysan ben de olabilirim 😃 iyi yazayım o zaman şehirleri öğreniriz en azından belki arkadaş oluruz
Soran+1 yılBen marmara bolgesinde yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim. Yazabilir misin bana
Soran+1 yılgizliden cikmaniz gerek
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılYazmadınız hala
Soran+1 yılYazilmiyor ve yasiniz 18 mi cidden
Cevap sahibi+1 yılTakip atın ben yazarım. Hayır, 26yım
Soran+1 yılmaaasallah 95 kisiyi takip ediyorsunuz..
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal evde kalırsın 3-4 sene daha. 27-28 gibi gözünü karartıp, birini kendine beğendirip sonra evlenirsin merak etme 😊👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşındasın nasıl evlilik derdine düştü ki ben 26 yaşındayım bu yaşa kadar hep görücü geldi ben istemedim sonra görücü usulü biriyle tanıştım aşık oldum daha yeni nişanlandım 😂yağni biraz beklemen gerekmezmi nasip her şey
00 Yorumla
+1 yılBaska okullara git kurslara katil gez toz hayat bu bazen evden cikmasan bilebiri gelir ve hersey degisir kaderrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğretmen evde kalmaz yaa, kesinlikle kalamaz -banko, konti garanti- daha doğrusu devlet memuru (hem de bu zamanda özellikle) mümkün değil evde kalsın. o senin karşına zaten çıkacak
04 Yorumla
Soran+1 yılKadrolu degilim 😂
Cevap sahibi+1 yılhmm, ama özel okullarda da durum o kadar kötü değildir -maddi anlamda-. tanışmakta ne var, hayat o kadar tesadüflerle dolu ki.. daha geçenlerde aracımla gidiyorum işte neyse, ileride yol kenardında bi bayan dolmuş-otobüs bekliyor -ama biraz sıkıntılı belli ediyordu hareketlerinden- ve geç kalmış düşünüyor. yanaştım, açtım camı "muhtemelen gideceğiniz istikamete gidiyorum, dolmuş kaçtı galiba, buyrun bırakayım hazır yol üstü" dedim, neyse bindi. ben bişey sormadım, teşekkür etti yani ne gerek vardı sağol vs., adımı sordu tanıştı, özel bi okul var bizim buralarda orada öğretmenmiş ve oraya geç kalmış tabii araç bu zamanda almak kolay olmayınca alamamış bi türlü, konuştuk havadan sudan falan filan, numaramı istedi numarasını verdi hani onun yardıma ihtiyacı olursa ya da benim eğitim konusunda vs vs diye. tanışmış olduk, böyle şeyler de yapmam haa normalde 😂 neyse, benim amacım zaten başka bişey değildi zor durumda kalana el uzatmak sadece ama bak tanışmış oldu, bir başkası da olabilir bu şekilde yine tanışmış olacaktı. hayat bi şekilde karşılaştırır
Soran+1 yılBende tanışıyorum ama boyle heyecan duyamiyorum istedigim gibi biri tam olmuyor.. Yani görücü usulünde nasil bir heyecan olacak acaba? Al adam bu otur tanı
Cevap sahibi+1 yılhaklısın, zor öyle. karşına getirilecek kişi de içine kapanık, çekingen olabilir -bu zamanla da değişebiliyor, ben bi zamanlar o kadar çekingen, utangaç, içine kapanık biriydim ki anlatılmayacak derece; sonradan olumlu yönde gelişmesi de düşük ihtimal. velhasıl kelam, yine de şansını dene; zorlamaya kalkacak değil kimse sen rıza göstermeden. bakarsın o efsane elektrik alma olayı olur aranızda
+1 yılsosyal faaliyetlere katılmanı öneririm.. hem sosyalleşirsin hem de aynı hobilere sahip kişilerle tanışmış olursun..
010 Yorumla
Soran+1 yılMesela hangileri ola bilir
- +1 yıl
örnek vereyim bikaç tane.. dans etmeyi seviyosan, dans kursu ve dans partileri.. ingilizce kursu ve dil konuşma seansları.. doğada gezmeyi seviyosan doğa yürüyüşleri.. :) vs vs..
Soran+1 yılDans istiyordum ama çalışırken zor geldi ve gitmedim
- +1 yıl
sen de sadece dans gecelerine katıl.. :)
- +1 yıl
doğa yürüyüşleri yapmanı öneririm.. :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim..
- +1 yıl
ne istediğini sen de pek bilmiyosun gibi :)
Soran+1 yılBiliyorum. Aslında görücü usulü de olabilir lakin bakirelik soruj
- +1 yıl
buradan çok detaya giremiyorum.. eğer istersen detaylıca konulaşım. bana yazarsan..
+1 yılokullara geliyorm arasıra pazarlama reklam amaçlı vs.
Hangi şehir ve okulda görev yapıyorsun?014 Yorumla
Soran+1 yılAtanmadım. Marmara bölgesindeyim diyeyim
- +1 yıl
hımm kadrolu değilsin. sözleşmeli çalışıyorsun anladığım kadarıyla? İstanbul'da çalışyorum bn burdaki okulllara gidiyorum
Soran+1 yılTahmin ettim ama ben İstanbul da degilim
- +1 yıl
anladım..
- +1 yıl
oo maşlh. 68 iyiymişsin sen balık etli xd xd
Soran+1 yılBalik etli de denmez tam ya
- +1 yıl
yani daha mı zayf yoksa
Soran+1 yıl170, 68 kilo balik etliden ziyade at gibi duruyorum
- +1 yıl
hahaha oha :D profilnde foto var mı
Soran+1 yılHayir yok. Tabi ki buraya fotoğraf yüklemem. At gibi olmak bence hos degil
- +1 yıl
belki sana öyle geliyordur , gözden göze fark var sonuçta. güzellik , cekicilik göreceli bana göre sence değil mi?
Soran+1 yılMinyon olmak iyidir
- +1 yıl
bende nedense minyon kızları pek sevmiyorum bana çekici gelmiyorlar yerden bitmeler
- +1 yıl
merakettim bu atı ben ama :D
+1 yılSem öğretmen bulamıyorsan benim vay halime 😁😁hersey nasip kısmet CIKAR biri karşına kalbine göre inşallah
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka dostum olmayinca olmuyor
- +1 yıl
tabikide onyuzden dedim ya kiz hersek ALLAH tan hersyin hayırlısı öncelikle olmuyor diye kendini üzme ogretmensin işin gücün var hersek olur demekki zamanı var
Soran+1 yılInsallahh
Bir de öğretmen kadın bulur evlenirsin" denilen erkek öğretmenler nerde
00 Yorumla
+1 yılSosyal çevreni değiştir kursa spora aktivitelere katıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 23 yaşındayım, reelde kız bulamıyorum istediğim gibi. Ne olacak böyle ya.
00 Yorumla bulursun bazı insanların kısmeti kapalı oluyor çalıştığınız okul ilede ilgisi yoktur
00 Yorumla
+1 yılÇocukları almaya abiler de geliyor onun dışında starbucks tarzı yerlerde tanışabilirsin
00 Yorumla
+1 yılTanışmak istersen eğer ben de matematik öğretmeniyim :) 🙏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Biraz harekete geç yoksa istemediğin birins evet demek zorunda kalırsın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaştan kaybediyorum sanırım ama hangi şehirde yaşıyorsun? :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım nasıl kaybediyorum anlayamadım?
- +1 yıl
kaybediyorsun demedim kaybediyorum dedim.
ama zaten güncellemenin son cümlesi benim için sıkıntı.
bol şans dilerim :)
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica...
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasipte varsa bulursun
00 Yorumla
+1 yılOrtalamanın bir tık üstüysen işin daha zor insanlar yaklaşmaya korkuyo güzel kızlara ya da yakışıklı erkeklere. Daha az güzellikte kendisine sadık kalacak olanları seçiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBuradan da birini bulup konuşup, güven, anlaşma, saygı çerçevesinde birini bulabilirsin. Konuşursunuz ilerleyen günlerde bir cafede felan reel buluşabilirsiniz.
00 YorumlaNe yapcan tanışıp corona felan bulaşır tek takıl kafanı dinle elbet bir gün çıkar karşına birisi 😁👍
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yas cok gec değil ama flort edersin falan Nisan mişan plur sana 27 ki 24 yaşında tanisacagimin garantisi yok
Genel olarak ortamda sıkıntı oluyor aynı şeyleri gördüm
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılYok ya bizim iyi
Soran+1 yılValla sorma.. Aslinda her onume gelenle yasamadim ama erkekler evlenirken buna dikkat ediyorlar
Soran+1 yılettim
Soran+1 yılmesaj atilmiyor
Evlenelim mi ben de ogretmenim (atanmadim henuz) :p
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de atanmadım
Soran+1 yılOkul öncesi ama ozel egitim yapıyorum
Soran+1 yılSenin branş ne
+1 yılAbla beni hadim edildi m. eskiden olsa seni isini bitiriri yataktan kalkamazdin
00 Yorumla
+1 yılAcaba çokmu sert duruyorsun gerimi duruyor erkekler
00 Yorumla
+1 yılBu gidişle önce öğrencilerin sınıfta kalır sonra sen
00 Yorumlaİşte öyle yazınca sen bulmasanda onlar buluyor seni neyse ben onlardan olmayim gurusmek üzere 😉👋
01 Yorumla
+1 yılBen öyleyim ortam yok maalesef.
04 Yorumla
Soran+1 yılOrtam var öğretmen arkadaşlar gel sunu yapayim bunu yapayim diyor lakin ben kendim tanışmak istiyorum
- +1 yıl
Ne bekliyorsun damdan düşer gibi aşık olmayı mı?😂 bir şans tanı insanlara o zaman.
Soran+1 yılKendim bulmak istiyorum
- +1 yıl
Anladım, bulursun umarım.
+1 yılGel tanışalım ciddi ciddi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evde kalmazsın. Birini mutlaka bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan da tanışabilirsin biriyle, belli olmaz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tanışmak isterim aslında ama muhtemelen yazmazsın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılKimse evde kalmaz, istemediği sürece
00 Yorumla
+1 yılTek gecelık deneyımın oldu mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyakınlarda olsan keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokta şartları zorlama sen yine de ksjxks
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılUygun biri olunca görücü falan deme illa ben tanışacam deme evlen yani istiyorsan evlenmeyi
Soran+1 yılUygun birileri coook geldi
Cevap sahibi+1 yılE evlensene o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı dertten müzdaribim olur inş jsjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılDostum yanlis anlama ya tip yok para ya karakter
Cevap sahibi+1 yılPara bir şekilde halledilir de diğerleri önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel tanışalım, tasarımcıyım ben de
08 Yorumla
Soran+1 yılTanışmak derken buradan tanışmaktan bahsetmemistim ama teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKendim tanışacağım diyorsan internet en kolay yolu. Ayrıca sen de buradasın:)
Soran+1 yılInternetten tanıştım diyelim ailem demeyecek mi kizim nereden buldun çocuğu diye. Ne diyeceğim anne kizlar soruyordan mi diyeceğim 😂
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın😅 nasibin nerden geleceği belli olmaz ama 😅😅
Soran+1 yılYa amaaan en son olmadı görücü usulü olanlari değerlendiririm
Cevap sahibi+1 yılGörücü usülü candır.
Soran+1 yılBakire değilim.. Bence sorun
Cevap sahibi+1 yılO zaman KS'den vulcan başka çare yok 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılcıddı zor bulursun kimsede evlenecek para yok
10 Yorumlakalmazsın bu düşünce ile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakirelik mevzusu yüzünden zorlanacaksın harbiden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. yeğenime alalım seni :)
00 Yorumla
+1 yılevde kalcan gibi çevren yok ortama gir
11 Yorumla
Soran+1 yılCevrem var. Cok arkadaşım var. Sorun şu. Ben spontane olsun istiyorum tanışmamız kendim bulayım istiyorum
+1 yılBurdan
03 Yorumla
Soran+1 yılDostum buradan in mi cin mi bilemezsin. Ayrica ben kendi sehrimden birini istiyorum
- +1 yıl
Hepsi senin yaşadığın şehire gelir burdakiler in
- +1 yıl
😉
Çünkü yüz kilosun
03 Yorumla
Soran+1 yılhahahah hayir 🤣 cirkin sansi olsaydi bari 😂 170 boyum 68 kg yum
Soran+1 yılKilolu görmüyorum kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Vah vah tıp mi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo var. Sevgilim oldu daha once
Soran+1 yılYok merak etme cekiciyim dostum rahat ol.. Öncesinde unide cok insanla takildim
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yıl#Evde kal
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna güldüm. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Buna sevindim ☺️☺️
güvenmediğin için soğuk davranıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evde kalıcan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonum nere
00 Yorumla daha zaman çok takma :D
00 YorumlaBen alırım seni 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. ohooo kaldık bile :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam hangi ildesin ben de öğretmenim 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılBen atanmadım. Kendi memleketimde özel kurumdayım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnkaradysan tansal. Hmn😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKurslara falan git
00 Yorumla Merhaba nasılsınız
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler