- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evde kalmak diye bir şey yok. Ne zaman birlikte yaşamaktan mutlu olacağınız kişi karşınıza çıkarsa evlilik yaşı gelmiş demektir. Bunun kaç yaşında olacağını bilemeyiz. Evde kaldım düşüncesini atın kafanızdan. Nasip diye bir şey var inanın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende erkek olarak aynı düşüncedeyim hani ciddi düşünen bir yapım var yaşıtlarımın çoğu gönül eğlendirmek menfaat ve çıkar ilişkisi olarak çok takıldılar bende oda yok kız eline elim değmedi inan ki evlenen yaşıtlarım var boy boy çocukları var sabrediyorum bekliyorum inan ki önüne çıkan fırsatları değerlendirmelisin kızlar bu konuda biraz daha şanslı en azından teklif edeniniz flörtleşeniz oluyor bende oda yok flörte başlasam ya yazmıyor ya engel basıyor oda selam yazıyorum sadece hani kötü bir şey de yapmıyorum diğer erkekler gibi beynim bacak arasında değil ya da kızı cinsellik olarak görmüyorum diye konuşmam sıkıcı geliyor diye kimse şans vermiyor bahtsızlık böyle bir şey bazen de olmayınca olmuyor ah da almadım 🤣🤣🤣 değişik bir hayat içinde yim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@TOKAREV doğrudur kardeşim inşallah sabredip göreceğiz ama şu an ki kızlar bilmiyorum zor gibi babam diyor senin yaşında 2. Çocuğum vardı değişik görüyor bu yaşta evlenmeyenleri
Cevap sahibi+1 yıl@TOKAREV o konuda haklısın belki o dönem doğmuş olsaydım hemen evlenmiş olurdum bu dönemi hiç sevmedim kardeşim
Yaşın çok değil. Ayrıca evde de kalmış değilsin. Bir laf vardır "kötüyü çağırma" diye. Sizde olumlu düşünün İnşallah olumlu olur. Ayrıca tam zamanlarındasınız. Bu isteğinizi hafiften belli edin etrafınızdaki insanlarda size bu konuda yardımcı olacaktır. Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok icimde kocaman bir yara olsada kuyrugu dik tutuorum bekarligimdan memnunum gbi kimsenin bana acimasini istemiorum
- +1 yıl
Yok öyle düşünmeyin acımazlar zaten. Ayrıca emin olun içinizdekilerde geçiyor. Daha doğrusu tamam dediğiniz insan karşınıza çıkınca o yaraları tedavi edecektir. Ayrıca Kadınların eş bulma ihtimali daha yüksek ve emin olun en güzel yıllarınızdasınız ve gençsiniz. İnşallah iyi bir insan karşınıza çıkacaktır. Siz evde kaldıysanız ben mezar kazmaya başlayayım :)
Soran+1 yılErkek ve kadin icin ayni sey gecerli degil ya. Kadin icin kolay kadin olmama ragmen bulamiorum dusun artik sanssizligimi
- +1 yıl
Çok kolay olmayın hanım efendi. Yani tekrar diyeyim yaşınız tam zamanları. Yani geç kalmış değilsiniz. Ayrıca kolaylık görecelidir. Belki kolay değilsiniz. Şöyle ki; aslında toplumda birçok kadının aslında basit istekleri büyütülür de büyütülür. Kolaylığınız anlaşma noktasında olsun. Ancak zorluğunuzda her şeye evet dememek olsun. Yani bu yaşlarda tedirgin olup acele bir karar bazen sizin de bildiğiniz gibi büyük sorunlara sebep olabiliyor. Çalışıyor musunuz? Mesleğiniz nedir?
Henüz evde kalmış sayılmazsın. Bence 30'a kadar yolu var. :d
Eğer sosyal bir hayatın varsa yakın çevrenden birini bulabilirsin. Arkadaşlarının arkadaşlarına ulaşıp hoşuna giden biriyle sevgili olmayı düşünebilirsin. Sosyal bir hayatın yoksa sosyal medyadan birini bulmaya çalışabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı. bence şans ile ilgilidir
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmadın henüz
evde kaldım demen için 48 yaşına filan girmeniz lazım gayet evlenebilecek yaştasınız öncelikle bu ruh halinden çıkın yoksa size ilk ilgi gösteren birisinin doğru kişi sanıp mazallah yanlış bir evlilik yapabilirsiniz.
Doğru kişi sizi ne zaman bulur bilinmez umarım Allah kalbinize göre verir.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevde kalmak diye bir kelime yok, cahil söylentileri ya unutun şunları artık. ayrıca kendine göre birini bulamıyorsan ne olmuş hayatın sonu mu? kariyerine odaklan.
22 Yorumla
Soran+1 yılInsan istiyor sevmek sevilmek. Bundan beslenir insan sanki besin eksikligini cekiorum :(
- +1 yıl
Bende istiyorum, inan herkes istiyor ama olmuyor diye ölelim mi yani ne yapalım?
28 yaşında olman evde kaldığın anlamına gelmez hem evlenmek öyle güzel de bir şey gibi görünmeli evet illaki güzellikleri vardır ama evlenmemek kayıp değildir zaten ruhumuza aşina olan birini bulduğunuzda onunla evlenmenize hiçbir şey engel olmaz evde kalmadınız üzülmeyin sadece daha iyisini bulmak için zamanını beklemelisiniz.
09 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim bilmiyorum hayatim boyunca hep yalnizliktan korktul elimde kalan tek sey de bu oldu. Yalnizlik bana cok buyuk bir yuk. Asamiyorum
Soran+1 yılBu gece ruyamda bunj gordum zaten senin yorumun ustune tesaduf olamaz. Aska kaybedenlerin hep bi hayvani olur genelde
Soran+1 yılBunu yapicam tesekkur ederim. Ilk olarak kedimi yoksa kopekmi onerirsin
Soran+1 yılAsil ben tesekkur ederim ozenle cevap verdigin icin yeni yilin kutlu olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Küçükken biriyle dalga geçmiş olabilirsin nasıl bı yasa gelipte evlenemz falan dedigin olmustur ben dedim dayılarım 30 zundan sonra evlendi 40 yasına gelip halen belar olan var neyden dalga gecer sen o basına gelirmiş
00 Yorumlaeskiden bunu erkekler söylerdi şaşırttın beni be bilseydim bu soruyu polislik mülekatında söylerdim amir beni şaşırt dediği zaman mal gibi bakmıştım ona :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBulduğum tüm birileri hep gelip beni buldu. Neden onların seni bulmasını beklemiyorsun sükunetle. Neden panik içinde bir enerji yayıyorsun ki. Bekle biraz seni bulacaklardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe oyle bir ortamim ne sansim var gercekten hep panik icindeyim bu konu aklima geldikce
+1 yılYaş 28 daha evde kalmamışsın bu evde kalma muhabbeti de ne ya saçma saçma ilkeler koymuş insan çogu kendine ... 🥂
12 Yorumla- +1 yıl
Aynn ben yazicaktim katiliyorum size
- +1 yıl
Tesekkür ederim... 🥂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin sevgilisi var diye böyle düşünmen normal ama yaşın genç elbette biri çıkar başkaları vesile olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. geç kalmış değilsin belki yarın birisiyle tanışırsın, kim bilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılZooor
+1 yılHint kumaşı gibi takılıp herkese yol mu verdin neden böyle oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılCogu bana yol verdi
- +1 yıl
Sebep
Soran+1 yılNe biliyim gercek anlamda hic sevilmedim demekki ya da sevilmeye laik degilim
- +1 yıl
Bu söylediğin senden mi kaynaklı yoksa hayatına girip çıkan insanlardan mı onu bilmek lazım
Soran+1 yılOnu anlayacak kadar akilli olsam Şu an bu durumda olmazdim heralde
- +1 yıl
Öz eleştiri yapamıyor musun sen
Soran+1 yılYorgunum :/
- +1 yıl
Üzdün 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenene kadar hepiniz aynı şekilde düşünüyorsunuz.
Akışına bırak, relax ol.
cut.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl41 yıl dusunsen belki aklına gelirdi 😂 ama herkes bekar ya da erkenden boşanıyorlar şaşırma yani olur öyle şeyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur.
Dert etmeyin.
Sizi anlayan biri çıkar.
Siz üzerinize düşeni yapın.
Ondan öte başka bir şey kalmıyor.00 Yorumla
+1 yılkısmet valla bende öyle düsünyorum evde kaldım gibi gelıyo ama bakarsın bı kısmetin cıkar ümidini yitirme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hişşttt deme öyle kendi aklıma ben geliyorum ve bende 29 a doğru gidiyorum.
016 Yorumla
Soran+1 yılSene rkek sin en azindan benden bir tik iyisin
- +1 yıl
Erkekler 38 da evde kalmis oluyo
Soran+1 yılVar tabi bizim sinirli belli bi yastan sonra doguramioruz zamani iyi kullanmamakz gerek
- +1 yıl
Erkeklerde öyle ama kiz 38 de bekar olsa abooo, kiz 30 da bile riskli evde kalmis oluyo
- +1 yıl
28 bilmiyorum 32 falan
- +1 yıl
28 de sinirda ama 32 36 falan bitti
- +1 yıl
Tam sinir iste 39 37 olsa zor
- +1 yıl
Ben 28 demedim ztb
- +1 yıl
Ahh deli jfjbg
+1 yılKeşke senin yaşında olsam bu arada erkekten bol şey mi var ülkede bulursun.
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman da keşke büyümeseydim dersin 😇
- +1 yıl
☺️☺️☺️☺️ öyle mi diyorsun. Doğrudur o zaman.
- +1 yıl
evet dedim bile :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kızım evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar boşverrrr
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılDert etme bu ekonomik kriz döneminde erkekler olarak evlilikten vaz geçtik 😅😂🤣🤣
00 Yorumla
+1 yıl28 yaşa mı indi evde kalma yaşı saçmalama 35 e kadar yol var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hayatın sana bir işareti bence. Hayat 2’ye ayrılır benim için ya evli mutlu çocuklu olursun ya zengin yalnız ama mutlu olursun. Zengin olmak için çalışma vaktin geldi de geçiyor bile. Devam et başarabilirsin. Önündeki olabilecek hayatı düşün. Evliliği her zaman yapabilirsin ama paraya her zaman sahip olamazsın.
00 YorumlaSecicisin heralde yanlış evlilik yapmaktansa yapmamak daha iyi takma
00 Yorumla
+1 yılburada benim gibi yahşi erkek varken evde kalmassın.. ;)
00 YorumlaAynı bende sen gibiyim, evde mi kaldık ne, ne olacak halimiz
00 Yorumlailla bulmussundur da okuldu kariyerdi diye reddetmissindir
00 YorumlaBende evlendin ne oldu :) değişen bişey yok. 40 yşndan sana selamlar 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSkeyim kocayı ya of. Çalış para kazan napcan evlenip eline bskcan. Ablam 36 memur evlenmedi memnun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaliteli bir yalnızlığın varsa, yanlış adamla olmaktan her zaman iyidir. ❤
01 Yorumla
Soran+1 yılYani mutsuzum ne kadar kaliteli olabilir k
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım bu yaşıma kadar birini bulamadım yalnız yaşlanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. boş ver böyle daha iyi :D kafana göre takıl işte napcan kocayı filan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğin yaş aralığı nedir? nasıl bir karaktere ve fiziğe sahip olan erkekten hoşlanırsın?
00 Yorumla
+1 yılNasip kısmet işleri bunlar başta istemezsin gelen kısmetleri red edersin bu sefer çark tersine döner sen istersin seni isteyen olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Merhaba bulabildinmi birini 😊
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bulursun daha yaşın genç.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNaneleri yiyip, güzelliğine güveniyorken bana mi sordun tatlım 🙂
00 YorumlaBizi arayan bulur.
Bulan tanır.
Tanıyan sever.
Seven aşık olur. Bize aşık olana, biz de aşık oluruz.01 Yorumla
Soran+1 yılYani aramak derken ne yapabilirim ki aradiklarim zaten en buyuk hayal kiriklikliklarini yasatti
Gecikiyorsa güzelleştiriliyordur derler ama :d
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah yarabbim
Soran+1 yılBilmiyorum ben cok mutusuzlm
- +1 yıl
Mutsuzluğunuzun sebebinin ne olduğunu düşünün henüz evlenememiş olmak mı yoksa hayatta yalnız kalma korkusu mu çünkü hep görmüş duymuşsunuzdur evlendiği halde yanında hayat arkadaşı başlığı altında bulunan ama hayatta kimsesinin olmadığını düşünen bir sürü insancıklar var bu insanların üzüntüsü ruhlarına nakşedilmiş bir gem gibi içlerinden dışarıya çıkamıyor ve ruhlarını kemirip duruyor sizin durumunuz da öyle olabilir o yüzden acele etmeyiniz unutmayın ; dün geçmişte kaldı yarın ise muamma sahip olduğunuz tek şey bu gün. Yaşınızı düşünerek geçmişi üzülerekte geleceğinizi düşünüyorsunuz ve sahip olduklarınızı kaybediyorsunuz
Soran+1 yılHem sevgi esiksikligi duymak
Hem yalnizlik korkusu
Hem en guzel yillarimi kiz kurusu olarak gecirmek
Hepsinin karisimi beni depresyona soktu
Tabi bide birini bulma olasiligimin gozle gorulur bi sekilde azalma ihtimali
Bende senin gibiyim 24 oldun hala biri yok hayatı mda
00 Yorumla
+1 yılBana çıkan taliplerden birini göndereyim sana..
00 Yorumlabende senın gıbıyım sanırım pes ettım
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska caremiz yok
+1 yılBuna niye kahkaha attım ben şimdi🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten cok uzgunum
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılAradın mı ki bulamadın!
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hiç beğendiğin bir erkeğe seninle konuşmak seni tanımak istiyorum diye bir adım attın mı?
Soran+1 yılAttim genelde yol verilen ben oldum
- +1 yıl
Oh 😳 demekki kısmet değilmiş
Bulursun tatlim acele etme
02 Yorumla
Soran+1 yılAcele etmem lazim
+1 yılKader kısmet bakarsın yakında birisini bulursun
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah yarabbim
- +1 yıl
Sen yinede hayırlısı olsun diye dua et. Yanlış birisiyle yıpranmaktan, toksit ilişki yaşamaktan daha iyidir
Soran+1 yılOylede genclik elden gidiyor en guzel yillarim yalniz geciyor hele bide sevgiden beslenen insanlar oldukca bi turku asamiyosun. Yalnizlik bana kocaman bir yük :(
- +1 yıl
Öyle deme. Genç yaşında birilerini bulup tüm hayatını kötü şekilde etkileyecek birisi olmasındansa bu halın yine iyidir
Soran+1 yılOrasi oyle insallah bulurum hayirli birini en erken ya 30 da bekar kalirsam gercekten olurum heralde
- +1 yıl
Sen kendini böyle kötü şeye şartlandırırsan o iş olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Ama maalesef evde kaldın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok uzuluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulunur biri o kadar ümitsiz olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız hepimiz yalnızız merak etme
00 Yorumla evde kalmış değilsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılyakalım bir cigara 😖
00 Yorumla
+1 yılBaşa gelen çekilir
00 Yorumla
+1 yılKalmışsın bile evde
00 Yorumlaİlişkilerinde çok beklentin olabilir mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGel iste babamdan dedim gelmedin
00 Yorumla Nasıl bir hayatın, yaşantın vardı?
00 Yorumla
+1 yılBulursun zamanla sabır et.
00 Yorumla
+1 yıl40 küsur kişi yazmış ya 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiri bulur sizi
00 Yorumla
+1 yılBiri iyi dwğilse zaten bulma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kahvenin kırk yıl hatrı vardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl bulamadın ilginç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılHahah neden pamuk prenses misiniz hanfendi 🙄
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne