Sevgilimin eski sevgililerini düşünmekten deliriyorum takıntı haline getirdim ne yapabilirim?

Arkadaşlar gayet iyi bir ilişkim var yaklaşık 9 aydır. Benim daha önce bu kadar paylaşımlı bu kadar zaman geçirdiğim bir ilişkim olmamıştı. Ama onun olmuş ve 5 sene 4 sene falan. Kız da çok güzel bir kız falan. Sevgilim kesinlikle bir daha iletilim kurmadı engelli zaten hani bir sıkıntısını görmedim ama ama takıntı haline getirdim sürekli düşünüyorum onunla sevgiliyken ona davranışlarını paylaşımlarını mesela çok romantik bir an oluyor aramızda aynısını onunka da yaptığını düşünüyorum yani sürekli kafamda bu düşünceler var ona aşık olduğunu hani onun eski ilişkisini falan düşünmeden edemiyorum kafayı yemek üzereyim ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim sizde psikoloğa falan gidicem bu konuda kendimi kıyaslıyorum ben daha güzel değilim ya da fiziğim iyi değil o yüzden sürekli sorguluyorum. Kafayı yemek üzereyim nasıl kurtulabilirim
Sevgilimin eski sevgililerini düşünmekten deliriyorum takıntı haline getirdim ne yapabilirim?