Bakıyorum da aklıyla değil de vücuduyla öne çıkan kızlar daha çok seviliyor. Benim gibi hanım hanımcık, sadece geleceğini düşünen ders çalışan kızlar sevilmiyor. Napalım yani sevilmek için vücudumuzu mu açalım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAblam buna bu kadar takıyorsan sen de aç. Senin gözünde böyle çünkü. Kadına laf yapan yine kadındır gerçekten. Kıskançlık bu farkında mısın? Evet kişiliğini değil dişiliğini kullanan var ama her açık giyinene popon başını açıyor demek de neyin nesi? Sen kimsin? Kim?
611 Yorumla
Soran+1 yılBen o normal açıklardan bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim bildiğin çıplak olanlar
- +1 yıl
Bak orasına bir şey demeyeceğim ama gerçekten açık giyinen var diye laf edersen hiç hoş kıyas olmaz. Zaten giden gidiyor eskorta. Adam gibi birini bulursun. Herkes dengiyle olur dinimizde
- +1 yıl
Söz konusu eskortsa tamam ama kesinlikle giyimine karışamazsın lütfen bu zihniyetten çık
- +1 yıl
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Ben etrafımda birbirini destekleyen hemcinslerimi görmek istiyorum lütfen kimse kimseyi gommesin herkes hak ettiğini bulacak zaten
Soran+1 yılİnşallah öyle olur 🌺
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe öylesi nede diğer türlüsü, bana göre kadin kadındır ve her türlü karşısındaki insanı yormayı beceriyor. Bu yüzden ben uzak durmayı tercih ediyorum. Nasipte varsa yormayan anlayışlı biri o zaman ciddi bi adım atarım. Flört sevgili işleri boş
00 Yorumla
+1 yılYoo onun yerine mantıklı karşılaştırmalar yapın. O kızlara neden gidildiği belli ama o kızlar aynı zamanda da eğlenceli oluyor ve insanı kendine sevdiriyuor
213 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bi ağırlıkları yok hemen herkesle samimi oluyorlar
- +1 yıl
Sen önyargılısın. Alakası yok, aksine çok düzgün oluyorlar ve sen gibi önyargılı olmuyorlar. Farkında mısın hasetinden çatlıuyor gibi bir imaj seriyorsun
Soran+1 yılYani bana ters. Herkesle samimi olmak falan
- +1 yıl
Sana ters olabilir. Ama bu sana başka kadınlara böyle saldırma hakkı vermez. Çok aşırı çirkince bir davranış. Senin karakterini çirkinleştiriyor bu
Soran+1 yılBilmiyorum ben olanı söylüyorum
- +1 yıl
Sen olanı değil, kıskançlığını akıtıyorsun
Soran+1 yılAllah aşkına öyle insanların nesini kıskanacam
- +1 yıl
O zaman neden onlara olan ilgi var bana yok diye zırlıyorsun
Soran+1 yılSiz öyle kişilere bayıldığınız için kızların da egosu yükseliyor onu diyorum ben
- +1 yıl
Yahu sen benim kimleri sevdiğimi nereden b iliyorsun. Ayrıca onların egosu yükseliyorsa da yükselsin. Hepside hakediyordu çünkü hepsinin asıl kalbi güzeldi seninkinden. Abartmaksızın
Soran+1 yılTamam abi beni tanımadan konuşmaya devam et.
- +1 yıl
Sen kendini böyle tanıtıyorsun. Biz seni tanımadan konuşma durumu yapmıyoruz
Soran+1 yılBelli
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Bak erkekler bı zamana kadar öyle kızlarla takılır takılır sonra iş evlenmeye gelinceye artık evlenmek istediğinde temiz kız ararlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılbir kızın sevilmemekten şikayetlenmesi çok absurd, bir iki foto yükle instana sonra bi kaç istek yolla insanlara dm kutunda onlarca istek olacaktır
ama biz erkeklerde böyle bir şey yok02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle herkesten ilgi görmek istemiyorum sevmem de zaten. Sadece 1 kişi yeterli benim için
- +1 yıl
ona bişi diyemem, şansını dene
+1 yılSen hep kazanıyon bence burada kaymetmiş olabilirsin ama dşoer tarafta sen kazanıp onlar kaybedecek. 😊🥰
08 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Amin 🤲 tesettürlü müsün?
Soran+1 yılHayır kapanacam inşallah
- +1 yıl
Güzel olur bence kapanmanı öneririm 🌸🥰
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Sohbet edelim mi?
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
- +1 yıl
Peki sen bilirsin ğizli 😁
+1 yılKaslarını atan erkekler olunca ağzının suyu akıyor ama kendi hemcinsine mi düşmansın sen misin hanım hanımcık kaba cahil okumamış tek hayali erkek olan yanık sen misin. ? Erkek diye a... Yırtıyorzun hanım hanımcık mış anan baban denizde bikini giymene izin vermez. Gelmiş konşıyor kıskabma güzelim eziks ib
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle konuşmak isteyene pis sapık defol diyip engelleme sende kazanırsın merak etme. Düzgün kızlara yazamıyorsun ki anında engelliyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen genel olarak kimseye güvenmediğim için kaybediyorum sanırım
- +1 yıl
Evet sebebi o kesinlikle. Kimseye güvenemezsen kimseyi hayatına alamazsın, haliyle devamlı yalnızlıktan ve sevgisizlikten yakınır durursun.
Soran+1 yılAynen hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBen açık bi hanımefendi ile de görüşmek istedim hanım hanımcık olanla da hiç kimse istemedi beni ben napim intihar mı edeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılYok doğru kişiyi bekle
- +1 yıl
Yıllardır bekliyorum bu gidişle daha çok beklerim
Soran+1 yılKısmet
Zeka ve kültür seviyesi en önemli kriterler benim için. İstediği kadar güzel olsun bu iki kriteri göremezsem soğurum
03 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBenim giyim ve yaşantım kimseyi ilgilendirmez bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılgotünü başını aç da şöyle erkeklere yaranmaya çalışacak kadar ezik olma
01 Yorumla
Soran+1 yılYaranmaya çalışmıyorum ki
+1 yılNeyi kazanıyor. Başınla popon kazanmak istiyorsan buyur sende aç😄
01 Yorumla
Soran+1 yılYok herkes kendisine yakışanı yapar
+1 yılHayır senin gibi kızlar da seviliyor ancak biz genelde kı çını başını açanlarla yatıyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Bu bir tercih meselesi. Ben kendisini teşhir eden kadınların, özgüvensiz olduklarını, gösterecek başka hiçbir özellikleri olmadığı için bedenini sergileyerek özgüven kazandıklarını düşünüyorum. Beden özel bir alan ve teşhir, et parçasından ibaretim demenin bir yolu
- +1 yıl
Ondaki kı ç sende de var ve ondaki bacak sende de. Eminim güzel bir kızsın ancak yarıştığın konu bu olmamalı
Soran+1 yılAynen ben akademik başarımla falan öne çıkmak istiyorum vücudumla değil
- +1 yıl
Zeki biri böyle şeylerle uğraşmaz evlat
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYas ilerledikce sizin gibi kadinlarin degeri anlasiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi bakalım
- +1 yıl
😈.
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanlari yargilayip kendinle kiyasladigin icin sevilmiyorsun
335 Yorumla- +1 yıl
Aynısını dedim. Doğru
Soran+1 yılYok seviliyorum da dişiliğini kullanan daha çok seviliyor
Cevap sahibi+1 yılbos yapma o zaman
- +1 yıl
ahah ahaha😂😂😂👍
Soran+1 yıl@Teacherisback kes ya asıl sen boş yapma
- +1 yıl
Fesatından çatlıyorsun farkında değilsin ergencim
Soran+1 yıl@Teacherisback neyin fesatından çatlıcam
- +1 yıl
fesatlık hasetlik ruhunu karartmılş önünü göremiyorsun
Cevap sahibi+1 yılo kadar asosyal ve ucube gozukuyorsun ki gelecek dusunmeyi, ders calismayi bile bir marifetten saymissin kimsin de kimi yargiliyorsun allah askina ruh hastasi misin
- +1 yıl
Ders çalışmak, kariyet kurmak güzel şeyler aslında ama bu arkadaş erkek ilgisi göremediğinden delirmiş biraz
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback evet o yuzden, bu bir ozellik degil ki olmasi gereken bir sey zaten olmamasi anormal
- +1 yıl
Sen benim yorumuma yazdıklarını görsen bir de
Soran+1 yıl@Teacherisback ben erkeklerin ilgisine muhtaç değilim çünkü benim babam bana fazlasıyla ilgi gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılbelli oluyor kanka ne kadar ilgi gordugun git gunlugune yaz bunlari biz niye sevilmiyoruz diye
Soran+1 yılDers çalışmak evet bi marifet çünkü herkes yapamaz bunu. Ayrıca beni tanımadan nasıl asosyal ve ucube diyorsun anlamıyorum
- +1 yıl
Şu yorum bile öyle bir sakatlık ki. Yaşıtın olan bir erkeğin ilgisiyle babanın ilgisini denk tutuyorsan ya cidden psikolojik problemlerin var ya da ayrımı bilmiyorsun ya da daha kötüsü şeyler var.
Cevap sahibi+1 yılbabandan baska erkek mi gordun ki mk hahsshashsajsh
- +1 yıl
Aboooo 😅🤣
Soran+1 yılCanım ben senin gibi çok erkekle takılmadığım için hayatımda sınırlı sayıda erkek vardır
Soran+1 yıl@Teacherisback evet benim babam her şeyim. Var mı bi diyeceğin?
- +1 yıl
Baban ve erkek kardeşlerin ve kuzenlerin galiba
- +1 yıl
baban herşeyin olabilir ama onu karşı cins bir erkek gözüyle göremezsin. Benimde annem herşeyimdir ama hayatımdaki kadın demem onun için.
Soran+1 yıl@Teacherisback maalesef bu devirde böyle. Ya ben biraz dini olarak bakıyorum o yüzden erkeklerle çok işim olmaz
- +1 yıl
Dini olarak bakıyorsan erkek ilgisi almamaktan neden şikayet edityorsun? Başkalarının hayatları hakkında ne dedikodu fitne yapıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılbenim zaten sevgilim var kanka etrafta aglamiyorum biz niye sevilmiyoruz diye erkeklerle konusabiliyorum cok sukur inanir misin kasiyere kolay gelsin de diyebiliyorum senin icin biraz zor seyler
Soran+1 yıl@Teacherisback her erkekten ilgi beklemiyorum ki sadece doğru ve tek bir kişiden ama bana sıra gelmez sanırım. Dedikodu ve fitne yaptığım yok
- +1 yıl
sana sıra gelmez çünkü sana fırsat tanıoyan bir erkeğe bile sen çemkirirsin.
- +1 yıl
Sevgilin var diye iyice kıskanıcak şimdi...
Soran+1 yılBende yapabiliyorum öyle şeyleri merak etme
Cevap sahibi+1 yıldeli midir nedir ya gelmisiz 2023'e ovundugu seyler erkekle konusmuyorum, ders calisiyorum, gelecegimi dusunuyorum ha bide 300 kelime haznesi var 200'u insanlari yargilayan kelimelerden olusuyor
Soran+1 yıl@Teacherisback Ne kıskanacam kardeşim Allah mutlu etsin. Saçma sapan konuşma benim hakkımda
Cevap sahibi+1 yılbelli oluyor ne kadar yapabildigin hahshasdjshashs uhuhuhuhhu bizim gibi kizlar niye sevilmiyor uhuhuuhuhuhuh
Soran+1 yılBunlar övünülecek şeyler zaten. İnsanları yanlış şeyler yaptıkları zaman yargılarım evet
Cevap sahibi+1 yılyanlis kime gore neye gore? sana yanlis olan bir sey baskasina dogru geliyorsa burada yargilama hakki sana niye dusuyor? yanlis geliyorsa yapmazsin ama saygi da duyarsin, medeni insanlar yargilamaz
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır seni beğenen de vardır ama sen herkesin böyle kızları beğenmesini istiyorsun. Bunun sebebi de özgüvensizliğin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılO şekilde ilgi çeken kadınların değeri erkekler için sadece birkaç saniye. Ama onlar ilgiyi görünce sevildiklerini zannediyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Saçmalama biz erkekler o dediğin tiplerle evlilik düşünmüyoruz ama senin gibilerle bir ömrü paylaşırız
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
+1 yılKnk biz hayata kaybetmek için gelmişiz boş ver her şey olacağına varır takma bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine ben açık şaçık giyenen kızlara bakış açım çok içler acısı. Direk ön yargım bunla evlenilmez oluyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılYani açık olmakla çıplak olmak farklı bi şey
- +1 yıl
Açık giyinenler ağlıyor şu an abicim.. senin cehaletine ama
Cevap sahibi+1 yılMesela göbeği açık anadan doğma gibi sokağa çıkıyorlar tayt felan. Evlendin diyelim başka biri baktığını fark ettin. Bakanların içinden geçmemem için bir sebeb söyle
- +1 yıl
Baktırmayın? Sözde adam gibi adam rollerine bürünüyorsunuz ya hani, baktırmayın. Yanındakinizi sahiplenip kimsenin yan gözle bakmasına izin vermeyin. Yanında eşi olan kadına bakan zaten adam değildir. Ben çok açık giyinmememe rağmen hemcinslerimi savunuyorum çünkü onlara yapılan hakaret bana yapılır demektir. Tayt giymiş diye patlak muamelesi de yapıyor musun abicim?
Cevap sahibi+1 yılTayt giyen kişi zaten kişiliği yitirmiş olarak nitelendiriim
- +1 yıl
İnşallah karın bol bol tayt giyer. 🤗
Cevap sahibi+1 yılHahah kudur. Öyle bişey olmucak sende biliyorsun bende iyi geceler
- +1 yıl
Kuduran ben değil, sen olacaksın. Allah büyük 🙂
Cevap sahibi+1 yılYoksa sende mi tayt giyiyorsun acın ordan galiba
Onlara bakan sana bakmasın zaten bu yönden bak daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
+1 yılG0tünü başını açan kızlar rağbet görüyor çünkü piyasaya göre en çok öyle kızlara ihtiyaç var
05 Yorumla
Soran+1 yılKimse öyle kızlarla evlenip çocuğunun annesi yapmak istemez ama
- +1 yıl
Öyle kızlar da öyle hoşuna giden erkek de anlık zevklerini düşünüyorlar zaten
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
5 dakikalık zevk işte
Soran+1 yıl👍
Onlar basitler ve erkekler basiti bulunca zorlar daha zor geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılo kızların kendisi değil vücudu seviliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Herkesin hayatına kimse karışamaz
10 YorumlaAçarım sana ne got benim
21 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm var ya hani cennet cehennem... Tercih senin tabi ki
Ya ne kadar saçma sapan kıyaslamalar…
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen ölsün bebiş ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ölmesin yazık
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ne derse desin erkeğin kalbine giden yol çükünden geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
Cevap sahibi+1 yılÜzücü ama gerçek. Tabi kadınlar da pek normal sayılmaz gizli sormamış olsaydın sana makale atardım kadınlarla alakalı bir tane o zaman erkeklerin bunu yapmasının gayet yerinde olduğuna sen de ikna olurdum
Soran+1 yılNeyse önemli değil
+1 yılKendinizi göstermeyince maadur oluyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo umrumda değil.
- +1 yıl
Yanlış anlamayın. Mesaj yazarak bile etkileşim kurulabilir demek istedim
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Evett hıhım evett evet 😊
Çünkü abaza ve obje olan insan çok.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılBi de onu dene bakalim
06 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Bence deniceksin oyle bi his geldi Şu an
Soran+1 yılYok ben öyle biri değilim
- +1 yıl
Ama sormussun bi tik akilnda sanki boyle bisey ki gotunu acma zaten tamamen ama daha cekici goyinebilirsin
Soran+1 yılGerek yok kardeşim
- +1 yıl
Tamam bacim
Başka başarın olmadığı için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki olmayacak kişileri istiyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu böyle ben de anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senin gibi birini arıyorum tanısalım mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yıltabi efendim
10 Yorumla
+1 yılTam tersi de erkeklerde oluyor ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevöeyen utansın
10 Yorumla Sen de aç biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılKes sesini saçma sapan konuşma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayat hiç adil değil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılkısa vadede onlar kazanıyo normal
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Çekiciler
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılTamam 😄
Soran+1 yılSana da helal
+1 yılYani veren varken sevene sıra gelmez 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😐
- +1 yıl
boş ver sen kendini sakla asıl bunu yapmak marifet 😉
Soran+1 yılTabi öyle yapacam
- +1 yıl
Kapalımısın
Soran+1 yılHayır yakında kapanacam inşallah
- +1 yıl
Hadi ya sevindim çok güzel olucaksındır eminim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ama gaza gelip kimseye verme
Soran+1 yılZina yapmam ya
- +1 yıl
Sadece seks değil ki başka şeyler de olabilir sürtünme gibimsi
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kim demiş onu yakan
00 Yorumla
+1 yılhayat böyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes açsın dhshs
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık qchs
- +1 yıl
Ahahah yüksek libido dhdh
Soran+1 yıl😐
Gizli Üye(25-29)+1 yılTiğtogu kapatın
10 YorumlaSizde açin
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz