Sevgilim Topal yürüyor. Ama öyle ağır bir durumu yok. Bir kere evlenmeye çalıştık Annem çok kötü şeyler söyledi topallığı ile?

İlgili. arkadaşlar Öncellikle ben 24 yaşındayım 25 olacam sevgilimde 29 yaşında. Topallayarak yürüdüğü için. Aslında şöyle oldu biz ilk buluşmamızda onun ayaklarına biraz baktığım için (Normal bakmadığım için) Kendisine ve biraz "Ne zamandır böylesin?, Topal yürüdüğün için seni red eden Oldu mu?, Hiç dost kazığı yedin mi?" Tarzı sorular sormaktan ismini sormayı unutmuşum. Bu durumda onun biraz canını sıkmış üzülmüş ve ağlamış eve geldiğinde. Sonra Sohbetimiz ilerlerdi ve iş ciddiye bindi tabi. Beni istemeye geldiklerinde Ben tam kahveleri koyarken Annem onun hakkında "zor olmuyor mu?, Ayağın diyorum zor olmuyor mu?, Kim ne yapsın senin gibi bir topalı?, Kızımdan uzak dur. O senin gibi iğrenç birine layık değil." Gibi gibi şeyler söylemiş. Sevgilimde üzülmüş bu duruma tabi ben tam kahveleri getirirken Ağlayarak dışarı çıktığını gördüm. Peşinden gidecektim ama yetişemedim. Sonra işte arada 10 ay kadar bir süre geçti. Annemin olmadığı bir sevgilimi bize çağırdım sadece babam vardı oda verdi. Önemli olan kızımın mutluluğu diyerek. Sonra İş evliliğe kadar gitti. Annem Gördü bizi evlenirken tam Nikah müdürü geldi ve kağıtları imzalayacaktık ki birden bire annem geldi bir kaç laf söyledi ve gitti. Onunla birlikte Kocam olacak Kişide kaçtı tabi ağlayarak o an hiç bir şey diyemedimya ona yanıyorum. Anneme karşı nasıl gard almalıyım? Sonuçta o değil ben evlenicem. Onu nasıl ikna edebilirim?
Sevgilim Topal yürüyor. Ama öyle ağır bir durumu yok. Bir kere evlenmeye çalıştık Annem çok kötü şeyler söyledi topallığı ile?