Kadın sevilmek ister hem de ısrarla sevilmek ister. Gitmeyen bir erkek çekicidir aşkının arkasında durduğu için. Kadın git dese bile sevdiğinin gitmesini istemez aslında.
Beyler geçin çekici olma olayını, az gururunuz olsun, git diyorsa gidin. Amacı naz yapmaksa ağlayarak günlüğüne dert yansın, amacı gerçekten gitmenizse de rahatsız etmemiş olursunuz.
Çabalayan erkek tabikide cazip lakin ısrarla istemediğimizi söylememize rağmen sülük gibi yapışmış gitmiyorsa ben ona takıntı derim yani. İtici bir durum olur.
Git deyince gitmeyen, sınırı zorlamayan süper tatlı tipler var, bir de resmen yapışan, nefes aldırmayanlar var 😂 Bence olay direkt kişiye ve üsluba göre değişiyor.
Saygılı bir inat varsa: “Gitmeni istemiyorum çünkü seni seviyorum” modu → green flag 💚 Trip yapa yapa, ısrarla, “giderse gitsin” kafasında değilken tutmaya çalışan → itici 😬
Senin için hangisi daha cazip, azıcık inatçı sevenlerden misin yoksa mesafe kutsaldır diyenlerden mi? 😛
İğrenç toksikliğinize mi? Bir şey diyip sonra da ben aslında onu öyle demedimm demenize mi saygı duyalım. Git denilirse gururu olan insan çeker gider. Seven insan git demez zaten git diyebiliyorsa sevmiyordur
Diyemez eğer git, bitti, sevmiyorum vs vs laflar ediyorsa ciddi olarak asıl anlamında alınır ve o kişiye güzel bir yol verilir. Seven insan ağzına en öfkeli anında bile kötü söz almaz. Eğer çok sinirliyse kötü konuşmak yerine susar. Çocuklu artık bırakıp biraz büyüyün kadınlar olarak