AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her zaman Allah ın dediği olur yarattığı zavallıların ne haddine
Büyü diye bir şey vardır ve yapan kişi Allah tarafından lanetlenir dinimize uygun olmayan seyide yapmam
Biri bana yapsın da aşık olayım
Ya sende bi
Biraz yildiz tozu ile baslayan bi formul vardi kucuk kardes 🤣
Ya niye küçük kardeş :')
Cunkulum benim yasim senden buyuk sen benim kucuk kardesimsin 🌺🤣
Yaa swdhgsh
Buyu diye bi sey yoktur
Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem'e de yapılmıştır. Büyü kime göre neye göre yok?
@Handsomehell01 ya buyucu varsa yapsin bana ya ne buyusu ne cini perisi siz cildirmissiniz
@cekirdekkolaa Duhan süresi 29 . Ayette gökler ve yer onların ardından ağlamadı diyor Kur'an Firavun'un Helakın anlattıktan sonra. Bu ifadeyi ne helak edilmiş birey ne de helak edilmiş bir başka bir toplum için kullanıyor. Peki neden? Bunun anlamını nasıl anlayabiliriz? Neden sadece bunun için kullanıyor? Biz Mısır Hiyerogriflerini 19. Yüzyılda "Rosetta Taşı" bulunana kadar bunun bir resim olduğunu zannediyorduk. Onun bir yazı ifade ettiğini bilmiyorduk. Fakat 19. Yüzyılda Rosetta Taşı bulunduktan sonra bunun bir resim olmadığı ve yazı metni olduğu ortaya çıktı. Ve bu Mısır Hiyerogriflerinde yer alan "Firavuna Ağıt" metni kısmında şöyle yazdığı ortaya çıktı: " Diyarlar senin için yas tutar. Sen sıhhatle uyanan olduğun için Tanrılardan daha büyük olduğun için (gökler ve yer senin için ağlar)" diyor. Firavun için, tanrılardan daha büyük olduğun için gökler ve yer senin için ağlar diyor. Kur'an 19. Yüzyıla kadar yazı olduğu bilinmeyen, resim zannedilen o metne atıf yaparak, gökler ve yer onların ardından ağlamadı diye cevap veriyor. Soru: Nasıl oluyor da 19. Yüzyıla kadar yani 1800'lü yıllara kadar gelişen onca teknik imkanlara rağmen resim zannedilen bir yazı metnine Kur'an 600'lü yıllarda bu yazıya cevap veriyor? Peygamberin okuma yazması yok. Hadi okuma yazması var diyelim Mısır Hiyerogrifisindeki resim zannedilen bu metinlere nasıl ulaşmış? Enkaz çalışması yapması lazım Hayatı Mekke ve Medine arasında geçmiş. Hadi diyelim ticaret yaptığında Mısır'a gitmiş olsun ki hiç bir dünya tarihinde bile Mısır'a gittiğine dair veri yok. İslam düşmanları bile böyle asılsız ve komik bir iddiada bulunmaz çünkü İslam'da resimin haram olduğunu ve Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vessellem'in hayatının Mekke ve Medine arasında geçtiğini Batılı Tarihçiler de biliyor. Yine de sizi kırmayalım hadi gitti enkaz çalışması yaptı diyelim. Mısır Hiyerogrifisi Antik Mısır dilinde yazılmış. Oysa Arap tarihinde bile bu dili bilen yok. Cevap ver çıldırmaktan kurtar hadi bizi
@Handsomehell01 insan okuyacak bunu bu ne aw
@cekirdekkolaa
Sistem Eror vermesi diyoruz buna 🤣
Varr burdan birine yardımcı oldum
Nasıl
Takip ediyorum
Attım
hayır
Hayır.
Yaptım sevgilime
Troll değilse nasıl yaptın ne oldu
Bağlama büyüsüydü
Kendiniz mi yaptınız
Burdan yazarım
Tarifini mi
Tuttu mu bari
Hayır soru sorarsan burdan cevaplarım
Tuttu
Kendin mi yaptın
Briyle anlaşmıştım
Parayla mı
Evet
Peki büyülenen kişi neleri değişti ya da senin hayatında değişen bir şeyler oldu mu
Bağladı çok fazla şu an yanımda hatta
Kötü şeyler yaşamadınız mı
Yaşamadık
Peki yaptırdığınız kişiyi söyler misiniz lütfen
Vefat etti
Lütfen gerçekten mi
Evet baya yaşlıydı zaten
Sana neden lazım
Lütfen yardımcı olun
Burdan
Vazgeötim :)
Çok kötüsünüz