Hiç birisine büyü yaptınız mı veya yaptırdınız mı sosyal medyadan bulup?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyü çok kötü günahtır. Yapana da yaptirana da büyük günah. O yüzden bulaşma
Büyü yapmadım ama ritüel yaptim
Gerçek oldu mu
Olmadı ama kötü rüya gördüm
O gece
Ondan sonra artık yapmadım korktum
Evet yaptırdım. bağlana büyüsü yaptım
Kime yaptırdın
@Nightblue09 sosyal medyadan birine
___ezel.09___ instagram hesabım kimdir
Ben sosyal medyada çok aradım ama çoğu dolandırıcı
@Nightblue09 aynen yüzyüze görüşmen lazım çopu kişiyle bu adamın sosyali var yanında büyü yaptırabilirsin yani onun yanına giderek
@Nightblue09 medyumunuzmehmet
Ben pek güvenemedim
@Nightblue09 o senin kararın elbette senin fikrin. ben sadece öneride bulundun yapmak yapmamak sana kalmış elbette umarım güvendiğin birine denk gelirsin.
Teşekkür ederim 😌
Hayır
Bulursan banada söyle
Evet yaptırfım
Gerçek oldu mu
Şuana kadar olumlu gidiyo
Ne büyüsü
Bir dua işlemi yaptı nişamlımın ailesi bizi ayırmak için işlem yaptırmıştı onların işlemini bozup aramızı düzeltmek için yardım aldım
Size malzeme yolladılar mı?
Hayır
Bağlama geri getirme büyüsü yapacağım da onu araştırıyorum
Xper olsaydı detaylı konusurdum senle
Buldun mı bende arıyorum
Biri var konusuyorum onunla
İnstagram hesabım olur mu
Olur ama burdan yazarsam direk ekleyenler olur erkeklerden
___ezel.09___ hesabım
Fake bi hesap var o mu resimsiz
Evet
Actım bi hesap ekliyorum simdi
@sevdagülü13 düne kadar burada birini arıyordun. Ne ara buldun ne ara yaptırdın ne ara olumlu geçti. insan mı düdüklüyorsun burada hayırdır
İnsan düdüklesem millete bildigim biri var gidin ona derim ben kimseye tavsiyede bulunmadım durumum şuanda iyi ilerliyo dedim
Zaten onu yapıyorsun. hele bana anlat üç gün içinde nasıl buldun. ne zaman yaptırdın. ne zaman olumlu oldu. Hele anlat
burada ekleyip yazanalr var her yorumda arayip gorustuklerim var yaptirfigim işlem içinde hesap vermem gerekiyormuş bunu da bugun ogrendim. Senin bu kadar tepki gostermene anlam veremedim zaten
Ben ne soruyorum sen ne cvp veriyorsun. niye sorulardan kaçıyorsun onuda anlamış değilim. benim tepki göstermem şu. daha önce bende burada senin gibiler yüzünden dolandırıldım. sen bir kaç gün önce büyü için birini arıyordun. bugün bakıyorum diyorsun yok ben birini bulmuşum iyi gidiyor falan. benim sana sorduğum soruların cevaplarını ver sadece
Dolandirilmis olabilirsin seni ben mi dolandırdım. Kim bana öneri sunarsa ona bakıyorum. Sana gelir gel buna bak şuna bak dersem bu hakka o zaman sahipsindir ben sana gel bu var şu var diye bişi demiyorum. Sen kalkmış dolandırılmıssın dolandırıldıklarını bana yansıtmaya çalışıyosun sen bulamıyosan yapamıyosan ben ne yapabilirim ben şu an durumum iyi dedim sonucum iyi diye bir şey yazmadım olumlu sonuç aldımda demedim durumum iyi ilerliyo dedim bunda zoruna gideni anlayamadım kalkmişsın anlat diyosun kimi buldun diyosun öneri verirsem sana bu şu diyr bana o zaman laf yapmaya hakkın var
İyiye gidiyor demek olumlu demek. neyse neyse. sen anca kendini kandır. Daha sana sorduğum soruları cevaplayamıyorsun 😁
Aynen haklısın dogru söylüyorsun
Sorularıma halen cevap alamadım?