Pardon siz ne sanıyorsunuz büyüyü? Siz önce kendinizi kötülükten koruyun! Şeytanın her türlü büyüsünü yemiş yutmuşsunuz Allah ve korumaktan bahsediyorsunuz...
Sen her türlü keyfi yapacaksın burada o ruhuna o bedenine her türlü eziyeti çektireceksin tutkularına arzularına zevklerine köpek olacaksın yiyeceksin içeceksin eğleneceksin silişeceksin Allah için tek bir işin olmayacsak tek bir canlıya bile yardımın olmayacak rezil gibi yaşayacaksın sonra allahtan ahiretten bahsedeceksin öyle mi? Öyle Allah'ın lugatındaa veresiye hesap yok direk kafan da bütün hesaplar... Hadi ver bakayım allahina hesabı hemen? Bugün oun için ne yaptın insan için kendin icin ne yaptın?
Hiç bir şey...
Demek ki kabir azabi böyleymiş
Evet duydun ufakta olsa bir azap! Ben mahşer atlısı değilim sen hesabi kendi kendine sorarken Allah'ın utanır şimdi senden 💗
Valla dayı herkesin günahı kendine büyünün iyide kötüsü de haram kılınmıştır kimin cahil olduğu belli sen git ister barıştırma büyüsü yap onun günahı yok zannet Allah dua emretmiş büyü değil !!! Senin günahın beni zerre alakadar etmez koskoca adamsın o yüzden yaparsan kendine yani devam et
Sen her türlü haramı yiyip içerken haram değil de büyü mü haram? İyiliğe çıkacak her efsun Allah'ın taktiri mesele sadece ALLAH'I bilmemek ve görememek...
Görmeyipte konuşmak size kolay tabi! Niye kolay her türlü naneyi yiyerek gözünüz kapalı yaşıyorsunuz ama herşeyi görüp biliyoruz kafası yaşıyorsunuz KAFASIZKEN! BÂTIL bir tanrıya ALLAH diyorsunuz ruhâni aklın incelik ve güzelliklerine erişemiyorsunuz anca kendinizi ve bir birinizi kandırıp duruyorsunuz.
Sen duayı elini açmak iki Fatiha okumak mı sanıyorsun?
Çok yazık sana... Duâ emek ister mücadele ister insan aşkı ister sevgi ister doğruluk ister iman ister ruh beden temizliği ister akıl ister... Sizler sadece dua edelim derken küfür ediyorsunuz be! Şeytan duası kabul olsaydı dünyayı bok götürmezdi! Bunlar hep yobazlık sizin gibi ENAYİLERin yozlaşması!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yapmadım ama istesem öğrenip yapabilirdim.
Niyet önemli. Öyle her nefsâni büyü hayira çıkmaz... Ufak bir hata senin başını yakar
Biliyorum. Sonu ölüm. Şeytan insan sevmez. Kendisiyle birlikte cehenneme götürmek ister. Kullanıp atar.
Şeytan insanın taaa kendisi zatrn... Cehennem dediğin yer de gittiğin yerin taaa kendisi 🌹
Evet, şeytan insanlar aracılığıyla ürer. Bazı insanların şeytan gibi olmasının sebebi bu'dur.
Şeytan gibi değil düpedüz şeytan.
Okey?
Allah korusun
Pardon siz ne sanıyorsunuz büyüyü? Siz önce kendinizi kötülükten koruyun!
Şeytanın her türlü büyüsünü yemiş yutmuşsunuz Allah ve korumaktan bahsediyorsunuz...
Hayır yani illa gözünüzümü açalım?
Elbette... Bu benim işim🫀
Neyse Allah'a havale ettim seni Allah baksın senin çarene ahitte bu anı hatırlamayı unutma olur mu
Ben zaten ahiretin zirvesindeyim...
Sen her türlü keyfi yapacaksın burada o ruhuna o bedenine her türlü eziyeti çektireceksin tutkularına arzularına zevklerine köpek olacaksın yiyeceksin içeceksin eğleneceksin silişeceksin Allah için tek bir işin olmayacsak tek bir canlıya bile yardımın olmayacak rezil gibi yaşayacaksın sonra allahtan ahiretten bahsedeceksin öyle mi? Öyle Allah'ın lugatındaa veresiye hesap yok direk kafan da bütün hesaplar... Hadi ver bakayım allahina hesabı hemen? Bugün oun için ne yaptın insan için kendin icin ne yaptın?
Hiç bir şey...
Demek ki kabir azabi böyleymiş
Evet duydun ufakta olsa bir azap!
Ben mahşer atlısı değilim sen hesabi kendi kendine sorarken Allah'ın utanır şimdi senden 💗
Sen Allah değilsin ki göresin anca en büyük günahları işleyerek işlerin rast gitceni san
Sen kendi işlerine bak beni boş ver...
Allah kitap biliyor olsan zaten söylemiş olduklarımı idrak etme kapasiten olurdu!
Zira kör bir cahil olmak böyle bir şey...
Bunlar hep sapıklıktan bir halt bilmemekten!
🌹
Valla dayı herkesin günahı kendine büyünün iyide kötüsü de haram kılınmıştır kimin cahil olduğu belli sen git ister barıştırma büyüsü yap onun günahı yok zannet Allah dua emretmiş büyü değil !!! Senin günahın beni zerre alakadar etmez koskoca adamsın o yüzden yaparsan kendine yani devam et
Sana hayırlı işler
Sen her türlü haramı yiyip içerken haram değil de büyü mü haram? İyiliğe çıkacak her efsun Allah'ın taktiri mesele sadece ALLAH'I bilmemek ve görememek...
Görmeyipte konuşmak size kolay tabi!
Niye kolay her türlü naneyi yiyerek gözünüz kapalı yaşıyorsunuz ama herşeyi görüp biliyoruz kafası yaşıyorsunuz KAFASIZKEN!
BÂTIL bir tanrıya ALLAH diyorsunuz ruhâni aklın incelik ve güzelliklerine erişemiyorsunuz anca kendinizi ve bir birinizi kandırıp duruyorsunuz.
Sen duayı elini açmak iki Fatiha okumak mı sanıyorsun?
Çok yazık sana...
Duâ emek ister mücadele ister insan aşkı ister sevgi ister doğruluk ister iman ister ruh beden temizliği ister akıl ister...
Sizler sadece dua edelim derken küfür ediyorsunuz be! Şeytan duası kabul olsaydı dünyayı bok götürmezdi! Bunlar hep yobazlık sizin gibi ENAYİLERin yozlaşması!
Fıtratınızın ismi modern cehalet... Kına yakın!
Ben ne yaparsam herkese anladın mı?
Nerede anlayacaksın ki?
Neyse 🌹
Yapmadm