Artık internet üzerinden tanışıp sevgili olmaya pek sıcak bakmıyorum. Aslında sevgili olmaya pek sıcak bakmıyorum sjfkgkh

Artık internet üzerinden tanışıp sevgili olmaya pek sıcak bakmıyorum. Aslında sevgili olmaya pek sıcak bakmıyorum sjfkgkh

İşk önce sevgili olmam için görüşmem reel geçmemiz gerekir, yoksa internet ortamından kimse ile sevgili olmam bu birincisi, ikincisi ise netten huyunu suyunu öğrenirsin, alışkanlıklarını neleri sevip sevmediğini ona görede reel buluşulup anlaşma sağlanır mı sağlanmaz mı bakılır çünkü yüz yüze gelmeden foto ya da görüntüyle kimse kimseyi beğenemez, o kadar yazış görüş her şeyi hoşuna gittsin aaa karşına bir çıkıyor a burnu şöyle dudağı böyle saçı söyle off🤦🏻♂️
Ben genel olarak duygularımıza bakardım yani anlaşabiliyor muyuz diye. çünkü kafa dengi olmak ve her konuda anlaşmak benim için önemlidir. bu yüzden de ortak ilgi alanlarımızın olmasına bakardım daha çok
Netten sevgili olmaz
Sanal mecralarda biriyle tanışıp sevgili olma düzeyine gelmek benim için pek uygun değil. Hayatımda olan yüzyüze geldiğim gelme imkanımın olduğu biriyle bir yola çıkmak bana daha doğru geliyor
Ama yinede böyle bir durum gerçekleşirse yazma stiline dikkat ederdim kısaltma kullanılması pek hoşuma gitmez mesela tamam, Nbr gibi gibi
Cevap
14Cevap
İçten mi gerçekçi mi karakterini çözümlemeye çalışırım
Biriyle sevgili olmak benim tasvip edebileceğim bir şey değil. Karşılıklı güven hissetmek, kalbimin ve aklımın aynı anda ısınması gerekiyor.
Dışarıda tanımam lazım. Sanaldan görüşüp flörtleştiğim birisi var şu an. Yüz yüze görüşmeden sevgili olmayı düşünmüyoruz. İlk defa başıma geldi böyle bir şey sanaldan sevgililik işini çok saçma buluyordum
Takip ettiği kişilere, kullandığı uygulamalara öncelik bu internetten olunca. Yüzyüze gelince beden hareketleri çok önemli.
Hayata bakışına.
Düşünce ve fikirlerine ne kadar sadık.
Ağzından çıkanları fiile ne kadar dökebiliyor.
En önemlisi ise vicdan sahibi mi?
bu konuda beklenti çok riskli çok güzel/yakışıklı bekleyip büyük bir hayal kırıklığına uğrama ihtimali çok kötü bence ya:/
İnternet üzerinden sevgili yapmayacağım. Hatta hiç sevgili yapmayacağım hahahah 😂
Hâl ve hareketlerine bakarım ne kadar saygılı dürüst karakterli olduğu gibi
noktalama işaretlerine uyuyor mu ilk baktığım şart bu
Dahi anlamındaki "de" yi ayırıyor mu ona bakarım. Fena olmayan bir IQ turnosoludur.
İlk fırsatta reelde buluşup konuşmanız lazım
Benim 6 yılık bir ilişkim var ve çok mutluyuz bizde internetten tanıştık. Öncelikle konuştuğun kişi evli olup olmadığını ve sana yazan kişi ve fotoğraflardaki kişi aynı kişi mi ona dikkat et bir çoğu evli çıkıyor haberin olsun.
Cokmu canın yandı gönül islerinden
Sana ne pardon
İnsan gibi birsey yazdık sizi ciddiye alıp birsey soran da kabahat Allah Allah ya insan gibi yaklaşmayada gelemiyorsunuz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz haydi kendi egonuzda boğulun
Bye
Sen önce soruna görüş belirtene nasıl davranacağını öğren sonra gel
Sen bana nasıl davranacağımı mı öğretiyorsun? Sen önce soru sorma şeklini bi düzelt
Gayet normal şekilde bence senin sorunun içinde en dikkatimi çeken birşeyi sordum evet ya da hayır diyebilirdiniz ama siz ne yaptınız üslubunuzu bozdunuz direkt o yüzden size nasıl davranacağımı öğretmeye çalışmayın
Zaten şu uslubunuzla gönül işlerinde neden başarısız olduğunuz belli oluyor
Yaaa tebrikler sana nasıl da biliyor neden başarısız olduğumu djdkfkf.
Aaa görüş yazarken "Sen'' le hitap eden beyefendi şimdi "Siz" yazıyor dlfkdkf. Trajikomik
Ben yinede sağlıklı mutlu huzurlu bir hayatınız olmasını temenni ederek tartışmayı sonlandırayım haydi hayırlı akşamlar...
Sen veya siz ne farkeder ki sende insansın bende insanım 😂
Ben tartışma yapmadım kimseyle ilk önce ve tartışmayı başlatan sendin. Gönül işlerimi bu mevzuya karıştıran da sensin.
3. Hadi good night sana da
Tamam tamam ağlama fazla
Ağlayan ben değilim sensin şu an djdjgj."Gizli kullanıcı" kimliğine saklanıp bana yorum yapan da sensin djfjgng
Profilimi açık şekilde kullanıyordum artık insanların önyargılarından bıktım soruları bile gizli soruyorum önemi yok yani kim olduğumun ufak bir sürtüşme oldu bitti gönüller kırılmasın yeter ki
Tm
Merak etme sorularına görüş belirtmem artık
Ben sana görüş belirtme demedim. İstediğin zaman belirte bilirsin. Sorun değil.
Ben bir günah işledim biraz önce
Muhabbetine sadece hemen sevgili olunmaz zaten ilk arkadaş olursun
internetten tanıştığım bir erkeğin geçmişine dikkat ederim sapık uygulamalarda takılmışmı durmadan abaza gibi kızlara yazmışmı diye
Sakın sakın internetten kimseyle sevgili olma
Neden öyle diyon ki
Ben pişman oldum çevremde de çok fazla pişman olan var
Valla çok doğru söylüyorsun, sanaldan sevgili bulmak zor be :)
Konuşmasına dikkat edilmeli fotoğraflar hep photoshop oluyor ona bakmaya gerek yok:))
Bu güzel bi soru millet yazınca gelir bakarım yorumlara 😂
Arada kısır yemeğe de gel gııı !
@Kng_Angelo olurr
Sevgili olmam
En doğrusu
İnternetten bakire olup olmadığını anlayamıyoruz haliyle dikkat edecek pek de bir şey yok
Senin bakire olduğunu kim anlıycak sana yanındaykende anlayamiycak:)
@anonimmbirkizz16 Türkçe konuş bacım
Türkçe konuşuyorum zaten sen turkce anlamıyorsan yapabilecek bişeyim yok
@anonimmbirkizz16 bakire duyarını git başka yerde jasy
Ben kasmiyorum yalnız:d
Anlaşmamıza dikkat ederim
Erkek olup olmadığına
İnternetten tanıştığım biriyle sevgili olmam
Bu devirde bu işler kolay iyot arayan bulur
Gerçek mi diye ama sonu hep hüsran
Herseyine
Bari bir kahve içseydiniz... bu ne acele !🤔
Sevgili olmam