Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece internetten tanışarak bir şeylerin ilerlemesi çok zor oluyor en büyük tavsiyem internetten sevgili yapmamasıdır kimsenin.
Ama şöyle bir durum varsa yani gerçekten seviyorsa falan filan yani olacağı varsa bir şeyin dikkat edilmesi gereken şeyler şunlar;- İlk önce böyle bir ay gibi bir süre normal artık hangi platformda tanışıldıysa mesaj yoluyla ufak ufak konuşulabilir.
- Karşı tarafın amacını anlamak gerek mesela erkekse sadece cinsel amaçlarını giderebilmek için konuşuyor olabilir bunu anlamak için mesela gece attığım mesajlara cevap yazma eğer ondan sonra bir daha yazmıyorsa amacı bellidir engelle gitsin.
- eğer karşıdaki kişi kadınsa dolandırıcılar çok oluyor mesela para almak için konuşanlar birazcık araştırma yapınca ulaşıyorsun zaten.

Ve bazen bırakmak gerek çünkü uğraşınca olmuyor gördük ister internetten olsun ister reelden🌝 - daha sonra konuşma artık ilerleyince en kısa zamanda telefonda konuşmak lazım sesli olarak ya da görüntülü olarak eğer buluşula biliyorsa buluşmak lazım.
- aslında önemli olan internetten tanışmak ya da tanışmamak değil önemli olan gerçekten uyum çünkü mesela bazen gerçek hayatta birileriyle tanışıyoruz beş kuruş etmez insanlar aynı internet içinde geçerli mesela birisiyle tanışıyorsun aslında hiç hoş bir insan.
Önemli olan internetten tanışmak ya da gerçekte tanışmak değil önemli olan gerçekten uyum bunun farkına varabilmek için de en kısa zamanda oluşabilecek en kısa zaman içerisinde gerçek hayatta görüşmek şart.
Yüz yüze konuşmadan iki kelime etmeden tam anlamıyla istersen yıllarca telefonda konuş hiçbir şey anlamıyorsun.
herkes şöyle bir cevap yazmış bu soruya internetten sevgili yapmayın ben de şöyle diyorum genel olarak ister internet olsun ister gerçek hayat genel olarak sevgili yapmayın hoş bir şey çünkü.
😂😂😂😂
ECEEE Bu arada var ya ben artık ondan nefret ediyorum nefret iliğimle kemiğimle damarımdan akan kanımla nefret ediyorum
https://www.instagram.com/p/CX1o7WPKGpf/?utm_medium=share_sheet20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnternet üzerinden değilde yüz yüze geldiğimizden sonraya ertelerim sevgililiği, evet tanışmak için güzel bir yer internet ama sevgili olmak için önce yüz yüze görüşmek şart 🤗
11 Yorumla- +1 yıl
Şu an var mı sevglı
+1 yılOlmam. 4 kişi ile birden konuşup konuşmadım ayakları falan görmesek inancaz
26 Yorumla- +1 yıl
Tüh ya aşağıda ki ifşa edeceğimden korkup, engelledi dşsföls
- +1 yıl
Kimi 😃
- +1 yıl
Teşekkür ederim bebek
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Unf niye edildik :D
- +1 yıl
Sorularıma uzun süre gelmeyenleri unf ettim benimde takipten anlayışım bu 🤷🏼♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl- İlk önce cinsiyetine dikkat ederim.
- Sonra görüntülü konuşmaya
- Sonra tc kimlik kartının fotoğrafını atmasını isterim.
- Daha sonra ikametgah
- Sabıka kaydı
- Askerliğini yapmış mı yapmamış mı onun belgesi
- Covid 19 aşıları tam mı onun aşı karnesi lazım.
- Ailesinin adli sicil kaydı
- Daha önceki ilişkilerini bitirdiğine dahil ilişiği kesilmiştir kağıdı
32 Yorumla- +1 yıl
Biraz fazla abartılı olmadı mı sanki 🥴
Askerlik belgesini anlayamadım 🤭 - +1 yıl
Asker kaçağı olan birini hayatıma alacak değilim ya. Abartılı değil gerekli hepsi bu belgelerin günümüzde insanlara güven duymak zor oldu. Belgeler en iyi güven aracıdır efendim :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgili olacağım kişiye karşı bir şeyler hissetmem lazım. O binlerce km uzaktan bana Sevgiyi hissettirilebilmişse gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ben gördüğüme değil, göremediğim şeylere bağlanan bir insanım. Karakterini/kişiliğini çözdüysem tamamdır o iş 🤷♀️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tanışmamaya dikkat ederim 😃
Kendilerini oldukları gibi tanıtmıyorlar..30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişilik, güven, duruş, gerçeklik, netlik
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen ✨
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Her ne kadar insan çok dikkat etse bile yüz yüze gelmeden kimse hakkında doğru şeyler öğrenilmez. İlla ki bir zaman sonra bir araya gelmek gerekiyor.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Bızım bir arkadaş eskiden 6 ay boyunca yüzünü gormedıği bır kızla onun deyımıyle karı koca hayatı yaşamış netten.. Resim bile yok düşünün sadece yazılar.. Sonra sonra kız zannettıği kişi 50 yaşlarında emeklı bır dayı cıkmıstı.. Beyaz gelınlık gıydırıcektı mutlu Mesut olacaktı halbuki.. Sımdı hayata küstü köye taşındı çobanlık yapıyor..
34 Yorumla- +1 yıl
Nikahına beni çagır sevgiliii 🎶🎶🎶
- +1 yıl
Allah kurtarmış abi 😃
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. sartlar uygun olursa ve iyi anlasirsak zaten gerisi corap sökügü gibi geliyor.
Öncelikle dürüstlügünden emin olup güvenmem gerekiyor.
Davranis sekli, konusmasi ve kisiligi en önemli etkendir. Ve en önemlisi, bu isin sonu var mı yokmu ona bakarim. Bos hayale kapilmak istemem.
Daha sonra diger detaylar var tabiki.10 Yorumla
+1 yılGüvenilir mi, anlaşabiliyormuyum, boyu benden uzun mu, beni gercekten sevebilir mi, bana uyar mı, amacı ne, ileriyi düşünüyor mu, benimle gercekten ilgileniyor mu, beni gercekten de merak ediyor mu, kalbinde ve aklında baska biri var mi, benden baska kizlarla da konuşuyor mu.
10 YorumlaÖnce fakr olmadığını anlamak için beni görüntülü aramasını söylerim.
Bir kaç kişi var
Babam dindar diyor
Arayamam diyor
Bilmem ne diyor
Eğer internetten biriyle tanışacaksanız görüntülü arayacaksınız
Beni bir tanesi de Skype çağırıyor
Diyorum Instagram var, Skype ne gerek var
Belli ki skypten fake cam açacak...11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes edebiyat yapıyor :) yok duruşmuş , yok güvenmiş :) Sanal alemde herkes sana istediği gibi gösterir. Elde edene kadar , senin onunla görüşene kadar... Kimse bilemez, kimse de anlayamaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Reel tanışmalarda da bu dediğin söz konusu hayat komple kumar )
- +1 yıl
Reel'de en azından daha kısa sürede ve kolayca gözlemleme şansın var.
Bir kişinin sadece yemek yiyişinden bile nasıl biri olduğunu anlayabilirsin.
İnsanlara tavranışından bile anlarsın.
"Sanalda duruşunu beğenmediğin biri Reelde çok seveceğin kişi olabilir".
Sanal da ki olaylara çok anlam katmamak gerek. - +1 yıl
Sanalda tanıdığın birini reel hayata gecirmedigin sürece hiç bir açıdan gerçekçiliği yoktur benim gözümde , reel aşama da da her halükarda kandırılma ihtimalin var.. sadece sanalda ruh hastası olup olmadığını iyi analiz etmek şart , kandırılma kısmı her alemde vuku buluyor. Onu demek istedim
- +1 yıl
Hemfikiriz 👌
Zarlarımızı ruh hastalarına denk gelmemek için atalım. :)
+1 yılAklıma prestij filmi geldi.. Seyirci gerçeği biliyor dünya basit acı dolu sihirden çok uzak ama insanları bir saniyeliğine bile olsa aldatabilirsen merak etmelerini sağlıyabilirsin..
sanal ortamda insanların birden çok yüzü var neyi istersen onu görürsün ama asla gerçeğini göremezsin..10 YorumlaTecrübe etmiş biri olarak internetten yoluyla kimseyle sevgili olunmuyor, olmamda artık.
40 YorumlaDikkat edilecek bişey yok niyemi evlenip aynı evi paylaşma durumu olmadığı için kızda erkekte hep birbirine iyi yanlarını gösterip kusurlarını gizler onun için neden evlendikten sonra boşanmalar oluyor hemen çünkü aynı evi paylaştıklarında iki tarafta nede olsa alan aldı satan sattı hesabı kusur ne varsa ortaya saçıyorlar yani evlenmeden aynı çatı altında olmadan bilemezsin😂
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru, ama bir ön bilgi edinip tahmin kullanma şansımız var tanıdıkça , bu da biraz bizim yetenegimize bakiyor
- +1 yıl
Katılmıyorum niye derseniz flört zamanında erkekte kızda gerek giyim kuşam gerek hal ve hareketlerine dikkat edip ıkiside birbirine hep iyi yönlerini gösterir ve bu zaman dilimi dışında ise iki tarafta ailesinin yanında ise olduğu gibi davranır yani iki karakteri oynar onun içinde flört döneminde birbirini tanımaz sadece öyle sanır ama evlenip aynı çatı altında iş değişir ve dikkat ederseniz uzun süre flört yapıp daha sonra evlenenler niye hemen boşanıyor sebebi bu
+1 yılİnternette nasıl tanıdıysam nasıl anlaşıyorsak yüz yüzede öyle olmasını isterim o yüzden bunu en çok yüz yüzeyken anlarız bi hatası varsa illa açık verecektir ama nette ne pek tanınmıyor sadece ön görüşme gibi bişey ısınma dkdk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce deneyimlemedigim bir şey hala da yapmadığıma göre guvenemedigimden olsa gerek insanları tanımak netten çok zor. bir profil yapıp onun kılığına burunebiliyor cogu kisi. pek tercih etmiyorum o yüzden.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Valla ben bir şeye dikkat etmedim. İlk görüştüğümüzde sevgili olduk zaten. Bu çok ayrı bir uyumdan kaynaklı. O beni gördüğünde bu günlere geleceğimizi biliyormuş zaten. Daha önce görüştüklerimin hiçbiriyle sevgili olmadım.
10 YorumlaSamimiyetine ve içtenliğine beni inandırması gerekir. Kendini olduğu gibi tanıtması da dikkat edilmesi gereken bir şey. Öyle olup olmadığını zamanla anlarız zaten.
10 Yorumla
+1 yılİnternetten biriyle sevgili olmam olsam olsam arayış içinde olurum karşılıklı olarak arayışımızı sonlandırmak için buluşuruz onda da temiz olması benim için kafi...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnternette tanışma taraftarı değilim.
Öyle bir durum olsa isteyeceğim ilk şey vukuatlı nüfus kayıt örneği istemek olur.
Allah korusun evli birine rahatlamayı kimse istemez.10 Yorumla cevresine cok dikkat etmek lazim arkadaslari nasil kisiler, bukustuklarinda ne yapiyolar falan bilmek lazim eski sevgilileri hakkjnda da bilgi sahibi olman gerekiyo ya kisaca yakinlarinj ve gecmisini bilmen lazim sanal iliski oyle kolay degil ve cok sacma sapan seylere yol acabiliyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde mi diye bakarım.
Yakınım da oturuyorsa belki bir ihtimal.
Sonra
Kişilik, güven, gerçeklik, netlik.. işin sonunda buluşma varsa bir anlam kazanır..10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılPsikopat olarak görebilirsin ama kavga çıkarırım, kötü davranırım bakalım ne kadar tahammülü var. Şimdiye kadar sınıfta kalmayan bir kişi oldu
14 Yorumla- +1 yıl
Aynı taktiği bende kullanıyorum ✨
- +1 yıl
Sınavı geçen oldu mu?
- +1 yıl
Oldu. Amacım sadece tahammül sınamak değil , insana hayır dediğin/olumsuz davrandığın zaman gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor, canım cicimken herkes melektir... eğer bu tavır karşısında çirkinleşiyor ise gelişim seviyesinin yetersizliğini net şekilde görebilmiş oluyorsun
- +1 yıl
Evet. Haklısın. Bazen ters teptiği de oluyor. Karşı taraf soğuyor bu durumdan
+1 yılFake olup olmadığına daha önce başıma geldi artık daha dikkatliyim fndjd
30 YorumlaBağlanmamaya dikkat ederim.😂Çoğu olduğundan farklı göstermeye çalışıyor kendini ama insan kendini belli ediyor.🤦🏾♂️
10 Yorumla
+1 yıl
Organ mafyası mı, gaspçı mı, insan ticareti mi yapıyor, dolandırıcı mı, tecavüzcü mü, videolu şantaj çetesi mi?10 YorumlaSohbet akıyomu tıkanıyo mu
görüşmek için birimiz zorluyor mu ikimizde mi istiyoruz
enaz benim kadar Atatürk aşığı mı değil mi10 YorumlaGüzel soru
Yalan söyleyip söylemedine
Dürüst olmasına
Aile tutumu
Alkol sigara kullanıyor mu.
Saygılı mi? Vs10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tabi ki gerçek kişiliğini tanımak çok önemli...Çükü çoğuluğu hemen para istemeye başlıyor o nedenle sağlam kişilikli güvenilir biri olması şart..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüz kişiyi aynı anda idare etmemesine dikkat ederim
20 Yorumla Artik hicbir seye dikkat etmiyorum. Sevhili olmuyorum cnku.
10 Yorumla
+1 yılBen internetten sevgili olmam. ISpectra vurur geçer acımaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlük, samimilik, karşılıklı talep ve istekler, eğer bunlar uyuşuyorsa neden olmasın
10 Yorumla Robotmu değilmi anlamak için doğrulama kodu yollamak isterdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayata bakışı ve düşünce tarzı ama en önemlisi kendine olan saygısına dikkat ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olup olmadığına evli olup hayatında başkası olmadigina yalanlarina
10 Yorumla
+1 yılUzun sohbetler ile onu tanımaya çalışırım. Nasıl bir insan olduğunu anlamak önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlk yaptığım şey fotoları zoomlayarak vücut hatlarını incelemek :d
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Önce yüz yüze görüşmek isterim. Malum ortalık fake hesap dolu 🤦♂️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyine dikkat ederim. Sanaldan kimseyle asla sevgili olmam
10 Yorumla
+1 yılBen niye dikkat ediyorum, ben erkeğim asıl o dikkat etsin.
10 Yorumla
+1 yılevli olmadığına
bir e devlet şifresi istemek şart oldu bu devirde10 YorumlaÖnce "insan" olmasına. Çünkü nesli tükeniyor git gide.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu yanlış sormuşsun, nelere dikkat etmezsiniz deseydin daha kolay olurdu. :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İntertten mi ben yakınındakilerle olmuyorum internet işi sahtecilik dolu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmek gerek Yani yüzünü görmek sesini duymak instagramını almak
Yeni biriyle tanısmak kolay degil 🙈
İnsan bu meçhuldur bilinmez...10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini gizlemeyecek özgüvenli olacak ve açık sözlü olacak 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Defalarca görüştükten sonra olurum heralde. Yazılanlarla yaşananlar arasında çok fark olabiliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılReel sanal farketmiyor. Bana karşı olan netliğine ve güven vermesine bakarım. Ayrıca toplum içerisinde de nasıl davrandığı oldukça önemli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sesını duyup guvenmem gerektir, tabı bıraz da zaman bugun tanışıp yarın buluşulmaz, desemde hep yaptık bu haraketlerı
10 YorumlaHesabındaki karı kıza bakarım fake bir hesaptan yazarım maddiyat önemli sonra benden nude istiyor mu gibi seyler
10 Yorumla
+1 yılsamimiyetinden kendini belli eder karşıdaki kişi.
Konuşmasından da kafana uyu uymadığı anlaşılır.
Onunla görüşmek kişiye iyi geliyorsa bu güzel bir şeydir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternetde sevgili yapmıyorum yapanlar genelde evde kalmış 30 üstü kızlar erkekler onlarada nefes alsın yeter 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅😂
Dürüstlük çok önemli açık sözlü olmalı yalancı asla olmamalı sevgi saygı olmalı
10 Yorumla
+1 yılLambur lumbur gidiyorum ortamda yüz yüze tesbit yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılİlk önce güzelliğe bakarım , sonra bir ay kadar tanımaya çalışırım karakteri iyiyse tanışırım fırsatı veririm.
11 Yorumla- +1 yıl
Çünki herkes şansı hakediyor🙂
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Fake olup olmamasına 🤣
20 Yorumla
+1 yılGenel kültür ve sohbetine kafa dengi ve uyuşmayı onemserim
10 Yorumla
+1 yılNickinin PiLLy_BheBek olup olmamasına dikkat ederim.
10 Yorumla
+1 yılAçıkcası internetten evlilik hiç uygun değil kanımca
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar lütfen olmayin kimin ne bok çıkacağı belli olmuyor ne kadar tanımış gibi gözükse de
10 YorumlaGerçek olmasına 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Görüşmeden önce görüntülü görüşmekte yarar var gerçek bile olsa bambaşka bir tip çıkabiliyor, ne fitler gördük fil gibiydi ))
- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnternetten tanışdığınız kişiyle sevgili olmadan önce nelere dikkat edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım