Ne anladın ne anladın
Evlenmeden aynı evde birlikte yaşar mısınız?
Ne anladın ne anladın

Evlenmeden önce sevdiğim insan ile aynı evde yaşamak istemem Bunun nedeni kendime ya da sevdiğim kişiye güvenmediğim için değil Çevreden ya da insanlardan saçma sapan yorumlar duyup sinirimi bozmak istemem Açıklama yapma gereği de duymam ancak olmamış bir şeyi olmayacak bir şeyi olmuş gibi düşünmek konuşmak insanı yıpratır
Ülke ekonomisi öyle bir hale geldi ki en az 500bin lira cepte demek 👍 Ayrıca insanlar aynı eve çıkana kadar birbirini tanımıyor, sadece tanıdığını zannediyor. KSde evli üyelerin sorularına bakın anlarsınız. Bu iyi bir deneyim olur. İki kişi bunu kabul ettikten sonra kimseyi ilgilendirmez zaten.
Cevap
25Cevap
Aynı evde yaşamak denince insanların aklına direkt olarak cinsellik geliyor. Ya arkadaş nasıl 7/24 kalkık halde geziyorsunuz anlamıyorum. Bir insanı tanımak. Onun karakterini çözmek adına yaşamak isterdim. Ondan sonra çıkıp Müge Aplaa kocam bekarken hiç böyle değildi diye ağlıyorlar. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
Aslında bence bu kesinlikle olması gereken bir şey... Biz toplum olarak etkilenmeyi, hoşlanmayı, sevmeyi ve aşkı birbirine karıştıran bir toplumuz. Aynı şeyi ikili ilişkilerde ve özel hayatlarda da yaşıyoruz. Bu sebeple bir süre çiftlerin birlikte yaşaması birbirlerini tanıması açısından oldukça önemli...
Hayır kesinlikle yaşamak istemezdim çok saçma buluyorum bu düşünce tarzını birlikte aynı evi paylaşacaksam ya da herşeyi yaşayacaksam evlenirim ozaman en azından evli derler diğer türlü bir yaşam biçimi Türk örf ve âdetlerine uygun olmadığından çevresel ve toplumsal bir aşağılama ve eleştiriye maruz kalırsınız
Bence büyük saçmalık
kadını aşağı çeken bir durum
Caiz değil zaten dinimizce
Bazı şeyler özel kalmalı
Ne kadar çok yaşanmışlık o kadar çok tükenmişlik oluyor
Nikahsız birliktelik bana hiç mantıklı gelmiyor
Bence evlenene kadar 1,2 yıl icinde bir insanın nasil olduğu konusunda evin icinde nasıl olduğuna kadar fikrin oluşabilir. Gereksiz bir şey.
türkiye şartlarında mümkün olmadığını düşünüyorum bu bir genelleme ama çoğu aile için durum böyle maalesef belki üniversite ortamında olabilir bilemiyorum
yaşamadan nerden bileceksin imzaya değer biri mi? neden evlilik sadece erkeklerin kaçması gereken bi şey gibi görülüyo?
Bu sonuçları nereden çıkardın
açıklamandan imzadan kaçan birine 5 dakikamı vermem yazmışsın.
Sonundaki randomdan tarizi anlamıyorsan sıkıntı
Ne kadar güzel bir şey olsa da Türkiye de bu işe hep cinsellik gözü ile bakıldığı için pek mümkün olmuyor maalesef.
Yaşarım, evliligin zaten bir avantaji yok gereksiz para sacmaktan ibaret, illa bunu tutturan bir kız da köylü kafasındadir birakirim
Bana kalsa yaşarım. Ama ailem böyle bi şeye hazır değilim. Ne kadar modern insanlar da olsalar bu kadarını onaylamazlar
Hayır. Evlenmeden aynı evde yaşanacaksa evlenmenin ne anlamı kaldı ¿
evlenmeden zaten birlikte yaşamak lazım. sonra geri dönüşü olmuyor
Kesinlikle şart. Evin içinde huyunu suyunu daha rahat öğreniyosun.
Yaşarım tabiki. Hiçbir şeye bağlı kalmadan, dilesiğimiz gibi...
İstesem yaşayabilirim tabiki.. Değerlerime aykırı olduğu için tercih etmem.
Hayır yaşamam...
hayır öyle bisey olmaz
Hayır tercih etmem. Keyifli günler.
İmkanım olsa yaşardım
Yaşarım imkan varsa neden olmasın
KS bile anlamış durumu 😂😂
tabikide yaşarım
Türkiye de o dediğin zor canım ya 😊
Evet iyice tanıtmak için
Yaşadım bir müddet
Evlenmeyi düşünüyorsam yaşarım heralde snhshs
Hayır