• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinizle evlenmeden aynı evde birlikte yaşar mısınız?

Acar25
Acar25 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor
Aşık olduğunuz partnerinize evlenmeden önce aynı evi paylaşmak ister miydiniz?
Sevgili Soruları Partner Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• filizimm
    filizimm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 54%
    +1 yıl

Bu soruya bir görüş sunmak istiyorum ama lütfen cevabımı kimse yanlış anlamasın aynı evde yaşamak aykırı bir durum evet ben kaldıramam vs vs evlenmeden olmaz diyeni de var da sözüm meclisten dışarı da aynı evde kalmadan da her türlü haltı yiyen var simdiiiii aynı evde kalma deyince akla cinsellik geliyor ama öğrenci olunca aynı evde 10 kişi bile kalabiliyor sevgili bile olabiliyor aralarında bu durum beyinde biter sevgilisiyle yıllarca aynı evde kalmış ama yıllar sonra evlenip birbirlerine o zaman sahip olan tanıdım ben bu yüzden kendine hakim olan hickimse bunu fırsat bilerek birşey yapmaz bakire biriyle evlenmek isterim diyen adamın aynı evde kalmasına ragmen "sevdiği" kadına dokunmamasina bile şahit oldum ben beyinde ve kalpte biten birşey bu hele o sahiplenen karakterler hep yaşasınlar inşALLAH

3
    5 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Guzel yazmissin🤗🤗kinu cinsellik degil zaten, zaten yapacak olan birlikte yasamadanda yapar. Birlikte yasamanin artisi ne olabilir aence

Yorumla
    • filizimm
      filizimm
      +1 yıl

Onu iyice tanıyabilme şansı olabiliyor

Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Daginiksa ya da evde asiri duzenliyse🤗

Yorumla
    • filizimm
      filizimm
      +1 yıl

Bunlar aşılabilir konular ama bazı insanlar ev hallerinde bazı durumlarda çok takıntılı olabiliyorlar

Yorumla
    • filizimm
      filizimm
      +1 yıl

Ben yaşamam duruma göre değişebilir ama yaşayanı da kınamam

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Thechoiceisyours
    Thechoiceisyours Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.

Biz yaşıyoruz zaten. Herkesin kendi tercihi lakin biz evlenmeyi de bekareti de bir tabu olarak görmüyoruz. Aramızdaki sevginin de kağıtla imzayla onaylanabilecek bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Çocuk yapmaya karar verene kadar ki planımız bu açıkçası. Bu aynı zamanda ilişkiyi taze tutan bir şey de çünkü evlendikten sonra kızı alana kadar artık o kafesteki kuş vs gibi laflar Türk toplumunda yer edinmiş durumda insanlar gerçekten o şekilde davranıyorlar bile. Ama bu şekilde hiçbir açıdan birbirimizi kafesteki kuş olarak görmüyoruz ikimizin de yeri geldiğinde çekip gitme hakkı var. Bu da birbirimize daha sıkı sarılmamızı ve birbirimizi önemsememizi sağlıyor hiçbir şey değerini yitirmiyor. Hiçkimse mecbur kalıp mutsuz bit hayata mahkum olmuyor evli birçok insanın taşadığı gibi.

5
    4 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Guzel anlatmissin🖖🖖 ne kadardir berabersiniz? Ne kadardir beraber yasiyorsunuz?

Yorumla
    • Thechoiceisyours
      Thechoiceisyours
      +1 yıl

@ufuk3030 teşekkür ederim 7 senedir birlikteyiz 3 yıldır çıkıyoruz 2 senedir aynı evde yaşıyoruz

Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

7 yildir beraber 3 yildir cikma nasil🤔

Yorumla
    • Thechoiceisyours
      Thechoiceisyours
      +1 yıl

@ufuk3030 sevgili gibi olmak ama tam zamanını beklemek

Yorumla
  • Onurca01
    Onurca01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Eğer gerçekten benim için doğru insan olduğunu ve kesinkez beni bırakmayacağını bilirsem aynı evde evlenme den yaşayabilirdim günah olayını da imam nikahı kıyarak hallederdim ve zaten benim için dini nikah demek resmi evlilik değeri demektir ki zaten dini nikahtan sonra ikimiz de resmi nikaha düğün vesayre hazır isek aileler girer devreye isteme olur düğün yapılır ve resmi nikahtan önce de tanımış oluruz birbirimizi ama dediğim gibi imam nikahı yaptığım kişi zaten benim karım olmayı kabul etmiştir. Ama derse ki imam nikahı olmadan yaşayalım aynı avde onu kabul etmem çok zor.

1
    5 Yorumla
    • Noluyoobeayı
      Noluyoobeayı
      +1 yıl

Kadının hiçbir hakki olmuyor imam nikahıyla size göre hava hoş

Yorumla
    • Onurca01
      Onurca01
      +1 yıl

@Noluyoobeayı bence yorumu sonuna kadar okumalısınız imam nikahı yapıp yaşar sonra ayrılırım kafasında olursan nikah muta nikâhı olup dinen yasaklanmıştır ki ben eğer birine imam nikâhı kıydıysam o insan la resmi nikahı da kıyarım benim demem şu ki ben evlenme den yaşamak istemem zaten ama sevdiğim kadın evlenmeden önce benle aynı evde kalmak isterse onla kalmam için imam nikahlı olmam lazım. Bunu kabul etmezse çok zor yazdım. Zaten nikahı kabul ettiyse zaten o istemeden de asla ayrılmam öyle karaktersiz biri değilim çok şükür

Yorumla
    • Noluyoobeayı
      Noluyoobeayı
      +1 yıl

Dini boyutunda haklı olabilirsiniz ama benim anlatmaya çalıştığım arada verilen sözden başka resmi bir bağlantı olmadığı , herşey olağan seyrinde ilerlerse ne güzel ama taraflardan biri ihanet vs. ettiğinde bunun hiçbir yaptırımı olamaz , herkes döner arkasını gider

Yorumla
    • Noluyoobeayı
      Noluyoobeayı
      +1 yıl

Buarada beraber yaşayıp nikah istemeyen bir eş adayınız olursa sözümün çoğu ona , yanlış anlaşılmayayım @onurca01

Yorumla
    • Onurca01
      Onurca01
      +1 yıl

@Noluyoobeayı yaptırım olamaz derken? Blr kere sen imam nikahı yaparken erkekten istedğin mihiri söylüyor sun eğer ayrılırsa senden mihiri vermek zorunda eğer vermez se sen hakkını helal etmeden cennete giremez al sana ihanetin en büyük yaptırımı. Ama sen dersen ki adam nikahı kıyarım , mihiri veririm sonra rahatıma bakarım derse ne olacak. Bu zihniyet işte muta nikahı oluyor ve Allah tarafın dan lanetlenmiştir. Sen Allahın sana bağış ettiği nikahı sırf zina olmasın diye yaptırıp , kandını evlilik vaadi ile kandırıp kıyarsan o nikah boşa yapılmış tır. Malesef dini konularda insanlar yeteri kadar bilgi sahibi değiller. Sanıyorlar ki imam nikahı kıyarız takılırız evde sonra ayrılırız. Yok öyle bir dünya işte Allah katında yaptırımı var bunun. Lanetliyor seni böyle düşünürsen

Yorumla
  • calavera94
    calavera94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Ben karşı tarafın evdeki halini görmedikten sonra niye evleneyim ki? Pis mi değil mi düzenli mi yemek yapıyor mu evde nelerle uğraşıyor yatakta nasıl nereden bileyim. Evleniyorlar sonra boşanıyorlar sırf bu yüzden. Evlilik o kadar kolay olmamalı. Birlikte yaşamadan evlenmem ben.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

151

Cevap

90

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Benimle aynı evde yaşamak istiyorsa nikâhı basacak.

5
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Kadınlar yaşamaz erkekler yaşar hocam

3
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Yine fenomen, yine aykiri soru.. :)) fenomenlerin mossad ajani falan olup hep birlikte Turk aile yapisini yıkmak uzere cslistigina inanmama cok az kaldi.. bu soruyu sormayan fenomen kalmadi. Iki gun sonra da yeni soru ; evlenmeden cocuk sahibi olmak ister miydinizzz? Fenomenlerimizin mantalitesi. Biraz daha ozgun olun artik.. fenomenlik aykirilik demek degildir...

2
    0 Yorumla
  • RakıKolikBirKadın
    RakıKolikBirKadın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Olabilir, Fena fikir gözü ile bakmıyorum fakat aynı ev paylaşılsa dahi çiftler evlilikten sonra da bu şekilde rahat bir hayatın süreceğini düşünüp evliliğin getirdiği sorumluluk ve zorlu süreci göz ardı ediyor.
    Örneğin birlikte yaşadığınız süre boyunca bugün ne yiyeceğiz diye erkek arkadaşınıza sorabilir her seferinde de yumuşak cevaplar alabilirsiniz zira yemek yapma gibi bir zorunluluğunuz yoktur.
    Fakat evlilikte bu soruyu size yönelten kişi o olacaktır.
    Üstelik artık zorunluluk haline gelmiştir.
    Bu ufak bir örnekti...

0
    0 Yorumla
  • Chloé_
    Chloé_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 38
    +1 yıl

Keşke yaşasaydım öncesinde, o zaman belki yanlış bir evlilik yapmamış olurdum. Neyse ki bitti gitti.

3
    6 Yorumla
    • shirinca
      shirinca
      +1 yıl

Cocuk var mi

Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Aa cidden mi? Oncesinde beraber yasasan hangi ozelligi seni baz gecirirdi sence?

Yorumla
    • Chloé_
      Chloé_
      +1 yıl

@shirinca evet

Yorumla
    • shirinca
      shirinca
      +1 yıl

Boşandın yani? Bitti derkine

Yorumla
    • Chloé_
      Chloé_
      +1 yıl

@shirinca evet bitti

Yorumla
    • shirinca
      shirinca
      +1 yıl

Kac yaşında evlendin ki

Yorumla
  • Vişneliim
    Vişneliim Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Yaşamam.
    Evliliği bitiren şeylerin başında geliyor bence.
    bir sıkıntı olunca iki tarafta nede olsa bağlayacak bişey yok diyip çekip gitmesi daha kolay yaşadıkların da sana kar mı zarar mı olarak kalınır bilinmez.
    Evliyken mecbur bazı şeylere katlanmak zorundayız keza dört dörtlük bir hayat zaten imkansız.

1
    0 Yorumla
  • BiOedipus
    BiOedipus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 83%
    +1 yıl

Yaşadım / Yaşarım
    Herkesin de yaşaması gerektiğine inanıyorum.

Evlilik bağlayıcı bir sözleşme şeklindedir. Evlenene kadar insanlar birbirlerine rol kesebiliyorlar ve evlilik sonrası "ev halleri" yani doğal halleri su yüzüne çıktığında problemler baş gösteriyor. Bu yüzden bir insanı tanımanın en iyi yolu onunla aynı evde yaşamak (minimum 11-15 gün).

1
    0 Yorumla
  • dimashkudaibergen
    dimashkudaibergen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

Hayır. Aynı evde tek başımıza olursak iffetime zarar gelmiş olur, ben de insanım kendimi tolere edemezsem eğer ille de başıma bir iş açarım. Evde başka bir kadın olduğu sürece kısa süre yaşarım. Bazen misafirliğe geliyor çünkü. 1 -2 gece kalıyor. Ama aynı odada olmuyoruz tabii ki

1
    0 Yorumla
  • Avantika
    Avantika Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Yasamazdim dogru bulmuyorum evlenince zaten beraber yasariz hem dinimize aykiri bir durum hem de elin insani her lafi eder erkege soz gelmese de kadinin adi kotu olur atesle barut yan yana durmaz der atalar hem empati yapalim bizde anne baba olcaz cocuklarimiz boyle birsey yapsin ister miyiz sahsen ben istemem insan ailesini de utandirmamali

1
    0 Yorumla
  • LinaLena
    LinaLena Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl

Hayır herşeyin zamanı var bir erkekle ilk kez aynı evi paylaşmanın heyecanı ve mutluluğu evliyken daha anlamlı olur diye düşünüyorum evlenene kadar sevgilimle evde aile büyükleri olmadığı sürece aynı evi paylaşmam ama nişanlı oluruz başka şehirde yaşıyordur yanına gitmişimdir evde annesi varsa bir gece kalırım ve ayrı yatarım

0
    0 Yorumla
  • dazzly34
    dazzly34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl

Evet yaşarım sonuçta hayatımı kattığım onu eşim yaptığım insan kağıt parçasından ibaret değildir. Ben ilişkiyi bir imzadan ibaret görmem. Allah benim içim de ki güzelliği bilir başka kimsenin bilmesine de gerek yok eğer din açısından düşünüyorsanız. Eşim de bana güvenir ve bu konuda anlayışlı bir ilişkimiz var ise gayet güzelce yaşarız. Paramızı bütçemizi ayarlayınca da evleniriz her şey zamanla olur. Tabi o insana güven vermek ilişkinizin sonsuz olduğuna inanmanız lazım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben isterdim daha yakından tanıma fırsatın olur. Evlilikte ne derler aynı evi paylaşmadan kimse kimseyi tanıyamaz diye çok doğru. Hiç mi arkadaş evinde buluşmuyorsunuz? Hiç mi birinin evine gidip bir şeyler içmiyorsunuz? Ee herkes tutturmuş nikah olmadan yaşamam diye kimse sana karı koca hayatı yaşa demiyor aynı yaşam alanını paylaşmaktan bahsediyorum

1
    0 Yorumla
  • Oppansa
    Oppansa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

Yaşarım ki bence yaşanmalı. Yoksa insanlar birbirlerini tanıyamıyorlar, doğal ortamında göremiyor. Sonra da evlenince sevmediği huyları olduğunu görüp boşanıyorlar. Evlenmeden önce olursa en azından direk ayrılma şansı var.

2
    1 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

Katılıyorum. Tanımak için önemli bence bu

Yorumla
  • sarkom
    sarkom Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 33
    +1 yıl

Nikahlı olmadığım bir erkekle aynı evde yaşamam.

13
    1 Yorumla
    • fedakar95
      fedakar95
      +1 yıl

dislike atanlar: laikliik elden gideyeah :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yaşarım diyenler diyelim ki yaşadınız 2 gün sonra bir terslik oldu ayrıldınız başka biriyle nasıl evleneceksiniz kocanızın yüzüne nasıl bakacaksınız. En önemlisi Allah'a nasıl hesap vereceksiniz. Kuran'ı açın bir okuyun bakalım ne diyor evet dediğiniz konular için

0
    6 Yorumla
    • Kalbimiz
      Kalbimiz
      +1 yıl

Kocanızın derken karınızın yüzüne nasıl bakacaksınız da diyecektin herhalde !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Özür dilerim 🙏 Karakterli ve Onurlu bir Erkek Öyle birşey yaşamaz ve teklif bile etmez. Öyle bir teklifte bulunan bir erkek amacı sadece cinselliktir. Buna da ben şerefsizlik diyorum

Yorumla
    • Kalbimiz
      Kalbimiz
      +1 yıl

Hımm şimdi oldu 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oldu demi 😊 Gerçekler bu bence

Yorumla
    • Kalbimiz
      Kalbimiz
      +1 yıl

Evet ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

👍👍👍

Yorumla
  • fullHDkavun
    fullHDkavun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Ayni evde yaşamak ayni ani yasamak gerek her insan bunu yapamaz fakat karsindaki insani en iyi bu sekilde taniyorsun. Kişilik bozukluklari vs bu sayede daha rahat cikiyor nikahtan sonra hayati dar eden bir eş dusunemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Pelincik0909
    Pelincik0909 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 73%
    +1 yıl

Yaşadım, yaşıyorum. Öteki türlü sürpriz yumurta gibi olur. Kimse kimseyi aynı evde yaşamadan tanıyamaz bence. Karşı olanlara da saygı duyarım ancak onlar bana saygı duymuyorlar.

1
    2 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Sevgili ve birlikte yasayinca en buyuk fark ne oldu? Ogrenmek icin aoruyorum, bende dusunuyorum bu konuda

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

Ne kadar zamandır yaşıyorsun

Yorumla
  • azra6363
    azra6363 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

Böyle evlenmeden aynı evde yaşarsak çok büyük günah oluyor ya asla evde yaşamam kesinlikle aynı evde yaşamam

2
    0 Yorumla
  • ISpectra07
    ISpectra07 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Zaten yaşanması lazım ki küçük bir simülasyon gibi bişey olsun. Anlaşıp anlaşamadığını daha iyi anlarsın. Ama benim açımdan fark etmez çünkü zaten tip olmadığı için kızlar bakmaz bana.

0
    0 Yorumla
  • SüreyyaYıldızi
    SüreyyaYıldızi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 63%
    +1 yıl

Müslüman kızı nikahsız değil aynı evde yaşamak beraber bile dolaşıp gezemez

3
    0 Yorumla
  • SugibiC
    SugibiC Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Yaşardım. Insan birbirini 4 duvar arasında beraber yaşadığında gerçekten tanıyabiliyor?

3
    18 Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

Soru işaretsiz

Yorumla
    • fedakar95
      fedakar95
      +1 yıl

Yaşamak isterdim mi, yoksa gerçekden yaşayacakmısın evlenmeden önce biriyle?

Yorumla
    • çağrı041
      çağrı041
      +1 yıl

sanırım hayırlar gerçek yorum değil gibi,

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

Yaşardım dedim ya.

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

Eğer ciddi bir beraberliğim olursa tabi ki yaşardım.

Yorumla
    • çağrı041
      çağrı041
      +1 yıl

olay bu , ci olmak lazım

Yorumla
    • Onurca01
      Onurca01
      +1 yıl

@SugibiC Yaşamak için bence karşında kini çok sevmek ona güvenmek gerek. Doğru insan olduğundan ve seni yarı yolda bırakmayacağın dan emin olmalı insan

Yorumla
    • fedakar95
      fedakar95
      +1 yıl

Nerelisin sen, sormak da sakıncası yoksa?

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

Sivaslıyım, Almanyada yaşıyorum.

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

Neden sordun?

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

Çok dürüst bir kızsın. Ama sonradan olur musun peki

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

Tabi ki de.

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

Çok fedakar bir kızsın sanırım senin gibi kızların sayısı çok azaldı değerini bilmek lazım 😊

Yorumla
    • Onurca01
      Onurca01
      +1 yıl

@-MAYK ben denedim değerini bilmeyi o öyle kabul etmiyor burdan kimseyi kolay kolay o derece harbi bir bayan😎

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

harbi bayan 🙋🏻‍♀️

Yorumla
    • SugibiC
      SugibiC
      +1 yıl

@-MAYK TEŞEKKÜRLER

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

@SugibiC ❤️❤️❤️

Yorumla
    • fedakar95
      fedakar95
      +1 yıl

Ilgimi cekti. Bende almanya da yasiyorum :)

Yorumla
  • mutsuzumcunku
    mutsuzumcunku Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Kısa bir süreliğine yaşanabilir aslında eğer ciddiysek ve evliliği düşünüyosak Ev hayatında nasıl olduğunu her iki taraf da gözlemleyebilirdi bu sayede

0
    0 Yorumla
  • yucelcğu
    yucelcğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 67%
    +1 yıl

Hayır doğru değil ateşle barut yan yana durmaz ama üçüncü bir kişi olur onun ya da benim ailemden öyle mecbur olursun kalınır ama yalnız kalınmaz

1
    0 Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

İsterdim ciddi düşünüyorsam baştan görebilmek için olabilecek olumsuzlukları ama ailem buna izin vermez o yüzden mümkün değil böyle bir şey

1
    4 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Ne gibi olumsuzluklar seni caydirirdi ornegin evlilikten

Yorumla
    • Yesimcik__
      Yesimcik__
      +1 yıl

Aynı evde yaşamadan bir insanı tam anlamıyla asla tanıyamıyorsun. Küçük bir şey bile benim gözüme belki çok batacak ya da onun gözüne batacak bunu bilemeyiz. İlerde çok büyük kavgalar olmasındansa baştan bilmek bunları ve belki ona göre evlenmemek daha doğru.

Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Ornegin klozetin kapagini kapatmama, daginiklik, bulasiklari yikamama vs

Yorumla
    • Yesimcik__
      Yesimcik__
      +1 yıl

Yani işte evliliğin içindeki genel sorunlar. Temizlik, iş bölümü, ailelerle iletişim gibi gibi

Yorumla
  • devrim-t
    devrim-t Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 60%
    +1 yıl

Ayni evde yasamak olmaz yani bu ulkede olmaz bana laf gelmez ama sevdigim kadina disardn laf gelmesini istemem

1
    0 Yorumla
  • cokoko
    cokoko Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Yaşamam evlenmenin manası ne o zaman. Bu çiftlerin birbirlerine olan haklarından birbirini mahrum bırakması demek. İkiyüzlülük resmen

0
    0 Yorumla
  • Federalescobar
    Federalescobar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 66%
    +1 yıl

Kadınlar hep yaşamam demiş ne kadar güzel, bu bekar adamların evinde kalanlar kim? Şimdi sevgili olmadan bile yaşıyorlar arkadaş ayağına 😁

0
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkek Evlenmeden Aynı evi paylaştığı herseyi yaşadığı bir kızla evlenme gereği duymayacağını. düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • fedakar95
    fedakar95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Katılıyorum, kültürümüz gereği yapmam. Burda onca kız hemfikir, peki evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmede neden sorun görmüyorsunuz? :)

0
    0 Yorumla
  • Nicksiz_prenses
    Nicksiz_prenses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Evlenmeden önce boyle bısı yapmak sart bence evlilik denemesi yapılmalı

2
    1 Yorumla
    • Deliali61
      Deliali61
      +1 yıl

Oldu başka isteğin var mı 😀

Yorumla
  • Cirkinbirkizimben
    Cirkinbirkizimben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

hayir ya... bazi konularda belli bir cizgiyi asmamak lazim.

1
    0 Yorumla
  • Organogenez
    Organogenez Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Yaşadım ama evliliği görmüyorsun kanlı bıçaklı ayrılıyorsun hdhdjd

1
    5 Yorumla
    • pekipekiabladıj
      pekipekiabladıj
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • Organogenez
      Organogenez
      +1 yıl

@pekipekiabladıj zor çünkü bir evi paylaşmak öyle filmlerdeki gibi değil

Yorumla
    • pekipekiabladıj
      pekipekiabladıj
      +1 yıl

Evliliğin fragmanı desene

Yorumla
    • Organogenez
      Organogenez
      +1 yıl

@pekipekiabladıj korkunç bir fragman 😂

Yorumla
    • pekipekiabladıj
      pekipekiabladıj
      +1 yıl

Evlensen demek ki anlaşamazmışsınız, sevgiliyken bunu görmek daha iyi ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Güzel olurdu daha iyi taniyabilmek icin ama

1. burasi türkiye erkekler ayni evde kalir seninle isini görür sonra damgalar ve ceker gider

2. bunu yapabilmek icin yanlis kültürde dogmusum..

0
    3 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

Damgalamayan erkeklerde var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@-MAYK %5?

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      +1 yıl

Evet oranı biraz düşük kabul ama yinede var yani 😊

Yorumla
  • Casım_Abi
    Casım_Abi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

İsterim. Zaten aynı evi paylaşabiliyorsak evliliğe de gerek kalmaz..

0
    0 Yorumla
  • sameeeeet34
    sameeeeet34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Yaşardım ula yaşardım dünden beri aynı soru karşıma cikiyor bekaretini bile alirimdim yeter la

0
    0 Yorumla
  • Fenerbahçe13
    Fenerbahçe13 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Evet neden olmasın birbirimizi daha yakından tanımış olurduk ev içerisinde

0
    0 Yorumla
  • İռʟɛȶɨʀ
    İռʟɛȶɨʀ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Ben yaşarım hem evlilik provası yapmışta oluruz. !! 😊

0
    0 Yorumla
  • duyguxduygu
    duyguxduygu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl

Güven varsa herşey olur. Aynı evde de yaşanılır. Belkide daha iyi olur. Önceden tanımış olunur

0
    2 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Normalde tanimayip ayni evde yasayinca hangi ozelligi daha net gorulur sence? Elestirel degil yorumum, bende ustunde dusunuyorumda konunun🤗

Yorumla
    • duyguxduygu
      duyguxduygu
      +1 yıl

@ufuk3030 Sorumluluk sahibi olup olmadığı senin görüşlerine fikirlerine önem verip vermediği. Sana olan sadakatı ve vereceği güvn belli olur diye düşünüyorum

Yorumla
  • Mypoordamagedsoulll
    Mypoordamagedsoulll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Mutlaka yasamak gerek bazi insanlar birlikte yasayinca cok degisiyor

0
    1 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Evlenince degisirde, yasayincada degisir mi🤔

Yorumla
  • SistematikKovboy
    SistematikKovboy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Ben istemezdim şahsen kızın ailesi hakkımda yanlış düşünmesini istemem

0
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Denemek istedim...
    Ama toplumsal değerlere de aykırı olduğu gibi becerilemiyor da.

0
    0 Yorumla
  • _Ne_münasebet_
    _Ne_münasebet_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 107 , eic 34%
    +1 yıl

Hayır.. ama günümüze bakarsak bu sekilde yaşayan çok

0
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.

İyi olabilir en azından tanımak adına nizam ve intizam için.

0
    0 Yorumla
  • fnutr
    fnutr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

Yaşarım. Ama arada bir kendi evime de dönmek isterim.

0
    0 Yorumla
  • yasarbektas01
    yasarbektas01 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Kadınlardan net cevap 😂
    Fark etmez benim için tek yaşıyorum zaten isterse gelir kalır

0
    0 Yorumla
  • dianaalabede67
    dianaalabede67 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Uzun yıllardır sevgiliysek ve ailemiz karşı çıkmazsa neden olmasın

0
    4 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Ailenin karsi cikmama ihtimali var mi

Yorumla
    • dianaalabede67
      dianaalabede67
      +1 yıl

@ufuk3030 sanmam çıkarlar

Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Bencede 🤗 hic sevgilinde kaldin mi? Universitede vs

Yorumla
    • dianaalabede67
      dianaalabede67
      +1 yıl

@ufuk3030 hiç sevgilim olmadi ve ben bu sene üniversiteyo gidicem

Yorumla
  • küçükabla
    küçükabla Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Hayır, bokunu çıkarmaya gerek yok.

2
    0 Yorumla
  • Whiett
    Whiett Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

çok seviyorsam eğer evet yaşarım çünkü onunla birlikte daha fazla zaman geçirmek isterim

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Evlilik öncesi aynı evde yaşamak istemem fakat sevgilim olduğunda onu görmeden de yapamam.

0
    0 Yorumla
  • doguerkegi
    doguerkegi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Bunu yapmak için sevgili olmaya da gerek yok.
    Baksana tv dizilerine ne kadar da ozendiriyor insanları heleki bizim salak gençleri

0
    0 Yorumla
  • atü58
    atü58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Sıkıntılı bir durum bir zaman sonra evlilik düşünmeye başlıyorsun 🤗🙏🏻

0
    0 Yorumla
  • Hardboy51
    Hardboy51 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

En mantiklisi deneme süreci olur bu bence olmazsa ayrıl aynı ev ayrı birsey

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yani normal şartlarda hayır olmaz öyle bir sey hadi oldu diğelim fazla yakınlık olmaz

0
    0 Yorumla
  • Romantik_Erkek_
    Romantik_Erkek_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Aşk varsa olabilir ben o kızı yüzüstü bırakmam sonuçta

0
    0 Yorumla
  • zupperzonick
    zupperzonick Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Evlenme taraftarı değilim birlikte yaşama fikri daha yakın geliyor bana

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aynı evde yaşamalarına ne gerek var zaten zina yapiyolar yeni nesil için diyom

1
    0 Yorumla
  • Zamansızzzayarsızz
    Zamansızzzayarsızz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Hayır yaşamazdım

6
    0 Yorumla
  • Adelina7
    Adelina7 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Hayır, doğru bulmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Eğlencesinee06
    Eğlencesinee06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Türkiyede böyle bişey çok mümkün değil. hem dini acıdan olmuyor aileler falan çok karşı çıkacağı için istemekle olmuyor yani herşey

0
    0 Yorumla
  • Ulku22
    Ulku22 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bir-kac günlüğüne mecburiyetten kalırım ama onun dışında kalmam

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (181)
Devamını Gör(226)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizle evlenmeden aynı evde birlikte yaşar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmeden sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız? 68 cevap verildi
Evlenmeden sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız? 122 cevap verildi
Evlenmeden sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız? 103 cevap verildi
Evlenmeden sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız? 156 cevap verildi
Evlenmeden sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız? 158 cevap verildi
Evlenmeden sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız? 544 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨