Severek evlendik, ikimizinde isi iyi Kötu bi ekonomik duzenimiz var yasimizda cok genc degil. 3 hafta öncesi evlendik ve balayina yurtdisina ciktik 11 gun kalicaktik, 6 gun de kayinbabanin vefat haberini aldik hersey altust oldu geri dönduk. Esim babasinin uzak memleketine gitti bende yeni evimizde 8-9 gun kaldim sutekli evi topla duzenle dugun esyalari vs camasir ve annem gildede kaldim biraz.. Esim geldi bu hafta iyi durumu göstermeuen birisi ama herseye hep ben ustlendim 2 haftaya yakin. Evin alisverisi, evin yemegni duzenlemesini herseyi.. esim az az yardkm etmeye calisiyo ama o biraz tembrl bense titiz. Esime daha önce cok anlattim herseye ben yapmam gycumu ona bitirmek istemiyorum ortak olsun diye ki oda ayni fikirde ama gel gör ki istedigim gibi degil. Acisi var diye fazla uzerine gitmiyorum.
Spor yapan birisuyim duzenli herseyden rutinden ciktim. Biliyorum hersey imtihan ama evlilige bu sekilde baslangic agir ildu. Erkenden cökmek istemiyorum. Gizli cok agliyorum annem yakinda oturuyo oraya gidip geliyorum arada. Dunde esim cok hasralandi, titriyo. Kahvalti zar zor yedirdim ilac verdim sabah corba yaptim vs. Sabrediyorum ama nasil ise baslicam hadraici bilmiyorum. Ekonomik olarak Normalde maasim fena degil ama dedigim gibi o yokken falan herseye ben ustlendim bu ay basi baya zorlanicam. Hersey cok zor geliyor. Dun gizli gizli aglarkrn esim beni gördu cok uzuldu. Bugun hasta yatiyo ilgileniyorum ama bebek gibi bisey yediremiyorum haliyle. Esim yoksa cok sakin iyi niyerli. Annemin evi luksmus haberim yokmis. Aile özlemi cekiyorum o ayri zaten… Napmaliyim bugunler hep böyle olucak gibi geliyo. Isyan etmiyorum ama gucum kalmadi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer