Sitede görüyorum. Bir sürü var. Mutsuz evlilikler. Halbuki hepsi evlenirken ne hayallerle evlenmiştir. Sonunun hüsran olacağını da hiç biri aklına bile getirmemiştir. Buyuk hayallerle kurulan evlilik sonuç ya boşanma ya da meburi sürdürülen evlilik ve mutsuz insanlık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yeminine bağlı kalmamaktan... Eşlerin sadakatinden bahsetmiyorum. Hani "hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, bollukta ve yoklukta birlikte olmak" üzerine edilen yemin. Eşlerden birinin maddi sıkıntıya girmesi nedeniyle ailenin yaşam standardının 3-5 basamak düşmesi, birinin hastalığında diğer eşin gereken özeni göstermemesi, veya bu yeminin gereğini ağırlıklı olarak eşlerden sadece birinin yerine getirmesi, diğer eşten aynı özeni görememesi... Yani aşkın bitmesi falan değil, aşk biter, sevgi saygı arzu, tutku kalır. Evliliğin 30 yıl sürmesi için aşkından deli divane olmanız gerekmiyor. Fedakarlık yapılacaksa karşılıklı yapılması gerekiyor. Eşlerden birinin rahatı için diğer eş kendi rahatından fedakarlık ediyorsa bunun değerinin bilinmesi gerekiyor. Sabahın köründe evden çıkması gereken eş uykusuz kalmasın diye diğer eşin, gece uyanan, ama memeden kesilmiş olan bebeğin mamasını verip uyutması gibi... Diğer eşin de bu durumda kendisine verilen değeri görmesi gerekiyor. Müstakil villada yaşayan ailede eşlerden biri maddi güçlük nedeniyle evi satıp 2 basamak düşük bir semtte apartman dairesine taşınma zorunluluğunu dile getirdiğinde, diğer eşin kaygısı yaşam standardının düşmesinden çok eşinin yanında durmak olmalı. Örnekler çoğaltılabilir tabii. Cinsel sadakat vs geçin bunları, evlilik yeminine bakın. Eşinin desteğini her koşulda yanında, arkasında hisseden insan, eşinden saygı gören insan, eşi tarafından takdir edilen insan mutluluğu da, heyecanı da dışarıda aramaz zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız. Taraflardan biri bencil olursa o evlilikteki bağlar yavaş yavaş kopuyor.
- +1 yıl
Tam da yıllarca bu bencilliğe maruz kalmış olmaktan dolayı boşanıyorum zaten... Üstüne bir de aldatılma var 😔
Soran+1 yılGeçmiş olsun.
En İyi Cevaplar
Bazı kızlar şunu diyor ben mantık evliliği yapacam rahat ederim diye ekonomik yönden daha iyi birisiyle evleniyor bazı erkekte eve geldiğimde yemeğim hazır olsun işleri gören biri olsun diyor arada sevgi ve aşk olmayınca en ufak şeylerden bile huzursuzluk başlıyor bakıyorlar mutlu değiller bazısı boşanıyor bazısı mutluluğu dışarıda arıyor bazısı da mutsuz şekilde evliliğini devam ettiriyor. Yani çıkar üzerine kurulan evliliklerin çoğu çatlıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle malesef. mantik evliligi en yanlışı.
Sen nerden biliyorsun ya? Kaç kere evlendin. Sitede gördün diye herkes aynı mi sanıyorsun. Buraya sorunlu insanlar soru sormak icin geliyor olamaz mi? Mutlu insanlarda gelip çok mutluyum yazmaz herhalde mantıklı düşün..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok denk geldi sorularda ve az değil.
+1 yılGerçekçi hayaller kurmazsan elbette sonu hayal kırıklığı olur hayatta bazı çok istediğimiz şeyler anlık yaşadığımız adranelin dolu anlar dakikalar o an verdiğimiz kararlar sadece o an için geçerlidir yani mutluyken söz vermeyeceksin üzgünken de sinrliyken de karar vermeyeceksin çoğu kişi mutluyken birbirlerine söz veriyor oysa ki evlilik öyle bir şey değil mala mülke aşık olmayacaksın zor günün de dahi yanında olacaksın çoğu kişi zor günlere gelemediği için boşanıyorlar oysa ki evliliğin ilk zamanları canım cicim ayları aile pohpohlanmalarina gelmeyeceksin onlar da gelip geçici çünkü onlar geçince yine monoton bir ruh haline eş değer olacaksın herkes eğlenmenin derdin de bundan dolayı sizi koşulsuz seven insanlarla birlikte olun nedensiz seven insanlarla birlikte olun çünkü gün gelecek insanların ikinci yüzleri sizi üzecek yıpratacak paramparça edecek
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın fazlasıyla.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
25Cevap
+1 yılAslinda zor değil insanlar zorlastiriyor. Eş secerken karsina ilk cikanla değil gerçekten anlasabilecegine inandığın kisiyle devam etmek lazim. Özellikle en kucuk pürüzleri bile cozmek, konusmak gerekli; aksi takdirde ilerde o küçük puruz buyuyup evliligi bitirme noktasina getirebilir.
Bunun disinda en küçük kavgada bitti demek yerine ego yapmayıp gerektiğinde sorunlari cozmek adina eli tasin altina koyabilmeli iki taraf da. Ha bunların hepsini bulmak kolay mi? Günümüzde daha da zor ama bulana kadar aramaya dewamke... Nasil ki kendimiz varsak bizim gibi insanlar da vardir.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Üstelik birçoğunun sebebi maddi yetersizlik değil aksine fazla maddi güçle ne yapcağını şaşırmak utanç verici şeyler yapmak ayrılanda normal ayrılsa bu kadar koymaz ya erkek aldatıyo ya kadın aldatıyo hatta çocuk olmuyo die ayrılan bile var yahu yuvanda miss gibi hayat arkadaşın varken bi insan neden sevgiyi mutluluğu dışarda arar üstelik maddi imkanlarda varken anlamıyorum anlamakta istemiyorum umarım karşıma evliliği sadece cinsel yaşam olarak gören hergün aynı kişiylemi takılcam die saçma bi düşünceye sahip birisi çıkmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın. Bazılarında geçerlı sebepler de oluyor. Çünkü aynı evde yaşamadan kimseyi iyi tanıyamazsın.
- +1 yıl
Ben ayrılmalarına bişe demiyorum aynı evde yaşamadan elbette kimseyi tanıyamazsın ama anlaşamıosan ya da bir sorun varsa tedavi olun tedavi olmaya rağmen olmuyosa o zaman konuşur ayrılırsınız neden aldatıyolar neden karşılarındaki kişinin ve ailesinin gururuyla oynuyolar olmuyosa ayrılsın kendine farklı bi yaşam kursun ona sözüm yok
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılAşk tükeniyor sorunlar başlıyor, insan tahammül edebileceği insanla evlenmeli ayrılırken bile arada saygı devam etmeli sonuçta hayaller kuruyorsunuz beraber geçirilen mutlu zamanlarda az değil. Burada soruların bir kısmı troll oluyor çok fazla ciddiye alma mutlu olan çiftlerde gelip biz çok mutluyuz acaba sorun nedir zaten demez. Arada saygı olduktan sonra evlilik zor değil ama arada o da kalmayınca sonu hüsran.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya sağolsun evliliklere büyük darbe vurdu. Sadece evlilik değil normal ilişkiler de gerektiği gibi yürümüyor. Insanlar sevdiklerine odaklanamaz oldular.
Bunun dışında zaten evlilik karşılıklı fedakarlık gerektiriyor. Herkes daha da bencillestiği için evlilikte en ufak bir sürtüşme bile büyüyor.
Tipine güzelliğine bakarak evlenenler unutuyorlar ki yüzü güzele kırk günde doyarsın huyu güzele kırk yılda doyulmaz.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencillik de büyük etken.
+1 yılNeden ki aşk mı bitti ilgi mi bitti yoksa hakaret mi başlıyor evli değilim ama bu şekilde duyunca korkuyorum da
44 Yorumla
Soran+1 yılIşte bitiyor birseyler ama ne acaba
- +1 yıl
Heyecan mı
- +1 yıl
E sende bilmiyorsun ki bi düşün ve o konu üzerine odaklan çalış
Soran+1 yılBen de düşünüyorum hep
+1 yılBurada ki evlilere bakma bundan 20 dk önce evli birinin bekar evinde konakladığını gördüm. Zaten herkes evli mutsuz burada, al birini vur ötekine kime inanalım?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama burdakılerde var olan insanlar hepsi mutsuz da olsa.
- +1 yıl
Bazı sorular için ise evet sana katılabilirim haklılık payında
Soran+1 yılBen de bazılarıni diyorum zaten sahte olanlar belli oluyor bazen.
+1 yılYahu seks icin evleniyor herkes. menfaat ilsikisi olmus evlilikler. bir erkek neden evlensin neden bir kiza baksin emin ol menfaat iliskisi ne bekliodun omur boyu mutlumu olacaklardii. bosanmayanda nafadan bosanmio. akp nafakayida kaldirir yakinda ozmaan gor sen bosanmalari. erkeklerin kizlarin kanina girip girip bosanirlar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın boyleleri çok
+1 yılEvet o yuzden evliligi kurtulus sanip evlenmis olmak icin evlenmeyin
31 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Bence doğru insan ve kafa dengı ile yapıldığında çok güzel bir şey. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla durum bu 👍
18 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama herkes bulamıyor doğru kişiyi.
Soran+1 yılEvet aslinda en buyuk sepep mantiksizca sadece sevip evlenmek.
Soran+1 yılO da yanlış
Soran+1 yılEvet oyle gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse evliliğin tadını çıkar mıyor herkes başını kuma sokmuş onu yapmam bunu yapmam tadını alın gezin sevişin eğlenin farklı heyecanlar yaşayın bizim gibi korkmayın
121 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvli misin
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılBizle tanışmak ister misin
Soran+1 yılIstemem. bizle derken?
Cevap sahibi+1 yılBen ve eşimle
Soran+1 yılNiye ki?
Cevap sahibi+1 yılBizim böyle hoşumuza gidiyor ikimizin kararı istersen sohbet edelim biraz
Soran+1 yılYok sağol istemem teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç bu arada
Soran+1 yıl25+
Cevap sahibi+1 yılBizden biraz küçüksün sohbet etmek istemediğine emin misin sadece sohbet biraz tanı bizi
Soran+1 yılIstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNerelisin ki
Soran+1 yılFark etmez
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl istersen istemiyorsan
Soran+1 yıl🖐
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak
Soran+1 yılSiz de
Cevap sahibi+1 yılBence biz bir sohbet edelim
Soran+1 yılGüle güle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSitedekilere inanma kadın diyo gidiyo iş arkadasımla aldattım kocamı diyo ya
17 Yorumla
Soran+1 yılTabi troll sorular da çok oluyor
- +1 yıl
O yüzden diyomya kimisi diyo evleneli 1.5 ay oldu her gün ilişkiye giriyoz canım yanyo artk diyo. Kimisi diyo evlendikden sonra cok dehisti diyo. Kimisi diyo evlendik 1 ay oldu daha ilişkiye girmedik diyo puhahaha
Soran+1 yılAma gercek olma ihtimali de vardır bence.
- +1 yıl
Bilmiyom knka sen evlilikten korkuyonmı?
Soran+1 yılYo korkmuyorum istemiyorum sadece.
- +1 yıl
Hiçmi evlenmicen
Soran+1 yılŞimdilik hayır
Hepsinde sorun belli aslında. Empati kurmamak sadakatsizlik doyumsuzluk
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet empati kurmamak en buyuk sorun.
Soran+1 yılMalesef
+1 yılEvlilik kötü bir şey değil, herkes de mutsuz değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes demedim çok dedim mutsuzlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen gayet mutluyum. Ne diyoruz evlenirken iyi günde, kötü günde
19 Yorumla
Soran+1 yılMutluluğunuz dam olsun inşallah 🙂
- +1 yıl
İnşallah darısı başına😉
Soran+1 yılAmin ama zor ya
- +1 yıl
Niçin zor olsun. Gözğnmü korkuyor
Soran+1 yılYok sorumluluk almak zor.
- +1 yıl
Yok canım o kadar da zor değil. Yaşın henüz genç sanırım biraz olgunlaş sorun kalmaz
Soran+1 yılOlgunlaştığım icin istemiyorum zaten
- +1 yıl
Bu korku ile hayat devam etmez ama. Seni ne ürkütüyor
Soran+1 yılKorku değil istemiyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılacele ve tanımadan yapılan evliliklerin sonucu bu sanırım. ben de evlenmedim hiç ama evlenir isem bu doğru kişi olsun isterim herkes gibi...
16 Yorumla
Soran+1 yılInşallah istedigin gibi olur. Belli olmuyor ama uzun ilişki sonrasi evelenenler bile boşanıyor.
- +1 yıl
yani hadi o tamam da evlenip 1 sene içinde boşanan da var.
Soran+1 yılEvet ama bazen de en iyisi erken boşanmak. yillarını harcayıp , çocuk yapip boşananlar icin durum daha zor oluyor bence.
- +1 yıl
sırf evlenmiş olmak için evlenmeye karşıyım ben.
Soran+1 yılEn buyuk hata zaten evlenmek icin evlenmek.
- +1 yıl
haklısın
+1 yılO yüzden çok iyi düşünmek ve karşındakini tanımak lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılbende çok görüyorum..
ve evlilik fikrinden git gide uzaklaştırıyor beni..11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi doğru kişiyi de bulabilrsin o ayrı konu.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıldır sürdürdüğümüz mecburi evlilik süresinin sonundayız. Artık öyle bir an geldi ki ne "yapmayın çocuklar var" ne de " elalem ne der " diye düşünüyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar icin sürdürülen evliliğin çocuklara bile faydası yok zarari var.
+1 yılSen bunlara bakma zaten mutlu evliliği olan buralarda takılmaz
28 Yorumla
Soran+1 yılIşte mutsuzlar ne kadar da çok diyorum.
- +1 yıl
Dimi yani git ilgilen ailenle neler yapabilirim diye bir düşün
Soran+1 yıl@parlayantekyıldız bazıları yapacak birşey kamadığı için vazgeçiyor gibi.
- +1 yıl
@parlayantekyıldız evet ben evlendiğim an eşim ve ailem burda takıldığın an zarar görürsün burda Seksi modernlik fantazileri sıradan her şeyi aldatmaları vs normal gösteriyorlar
- +1 yıl
Aynen herşeyi normalleştiriyor bu kesim
Soran+1 yılVe fazla kafa karıştırıyor siteler.
- +1 yıl
E takılmayın çok fazla burada ben çok kullanmam şu an girdim
Soran+1 yıl@parlayantekyıldız haklisin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn başından böyle şeyler olacağını düşünmeleri lazım hepsi hayaller içinde evleniyor ama saçma
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimse gercekci degil
Cevap sahibi+1 yılBen bunları en başından düşünüyorum ve evlenmek istemiyorum o yüzden böyle akılsızlık edenlere üzülmüyorum en başından düşünselerdi evliliğin ne olduğunu
Soran+1 yılÇok haklısın herkes yaptığı hatanın sonuçlarına katlanmalı.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hep burda görüyoruz saçma sapan sorular kadınların sen evinde göremediğin hayatı ilgiyi illa evlenince göreceksin diye bir şart yok madem çalış para kazan kendi hayatını kendin yaşa
Soran+1 yılÇok çok haklısın.
+1 yılEvli var mı cidden kadınlardan ve normal 4 5 yıl sonra sıkılmak farklılık istemek
146 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Farkli biri birileri yani ya da esinle farkliliklar aranizda kalcak
Soran+1 yılAnladım.
- +1 yıl
Tabi birbirine acık olabilirlerse yiksa gizli devam eder
Soran+1 yılAnlamadım evliyken başkası mi olacak diyorsun kafam karıştı.
- +1 yıl
Ya gizliden cikanmi bi xperim az hesabım yeni uzun zaman sonra geldim geri daha net anlatiyim yasanmisliklar var
Soran+1 yılYok ben gizli takılırım kusura bakma.
- +1 yıl
Aa gene gizli takıl kim oldun nerden bilincekse 😁 yani daha net gördüklerim yasadıklarımdan ablatirdim net fikrin olurdu konusna biter herkes yoluna
Soran+1 yılTeşekkür ederim etrafımda gordüklerim fazlasiyla yetiyor bana
- +1 yıl
E bildigini neden soruon cicim ya benim yasadiklarim ust duzey ama neyse sen bilin
Soran+1 yılSitedekilerin düşüncelerini merak ettim
- +1 yıl
Anladım ama bu zamanda normal artik cok deisti ciftler ciftlerle takiliyor teklerle takiliyor
Soran+1 yılIşte bunu çok duydum benim aklım almıyor. insan sevdiğini nasıl paylaşa biliyor anlamıyorum.
- +1 yıl
E yasadik dedikya son 3 yıldır ama artik normal geliyor
Soran+1 yılAnladım da bana fazla uzak bu düşünce. tabi herkesin kendi seçimi
- +1 yıl
O belli olmaz zamanla deisir hersey
Soran+1 yılEn korktuğum bu zaten aklı almayan çok şeyı yasayınca insan herseyden korkuyor
- +1 yıl
Malesef artik heryerde bu tür seyler izleniyor ve sorunu olanların aklına giriyor
Soran+1 yılYok ben izlemiyorum.
- +1 yıl
Anladim sen ne zman evleniyon
Soran+1 yılPilanımda yok şimdi.
- +1 yıl
Evde kalmada planimda yok die sonra moruklara gitme
Soran+1 yılYok gitmem. zaten yavaş yavaş moruklaşıyoruz biz de 25 + olduk artık.
- +1 yıl
Oo cidden yaş geçiyor 28,30 ve üzeri kimseyi beğenmemeye başlarsın
Soran+1 yılOlsun sıkıntı değil
- +1 yıl
Aa sen galiba erkekelrle alakan yok
Soran+1 yıl30 unda evlenmemiş olmak mi, yoksa evlenip pişman olup bir de çocukla bosanmak mi hangisi mantıklı sence?
- +1 yıl
Ya yasla alakası ne bosanmanın heryasta olabilir bosanma o ayrı konu
Soran+1 yılIşte pişman olacağım bir evliligi neden yapayım.
- +1 yıl
Haklisin ama yani hicmi evlenmicen
Soran+1 yılBilmem büyük konuşmuyum şimdi.
- +1 yıl
Bende evlilik yaptim ayrildim yani aslinda anlatmak istedklerim vardi ama saklanion
Soran+1 yılEvet saklanmayı tercih ediyorum kusura bakma.
- +1 yıl
Ya gelde git yani engelle hersey cozuluyor artik
Soran+1 yılYok sağol kalsın.
- +1 yıl
Peki bidahada yazmam sen bilin buyyk seversen ynede bekelrm
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Cevremde var dedin peki 4 lude var mı cidden
Soran+1 yılYok evlenip boşananlar var dedim
- +1 yıl
Bu normal ya bilerek ya da bilmeyerek 3 lu 4lu denmk var
Soran+1 yılAklımı bulandırmayin bu ne ya herkes 3 lu 4 lu heveslisi. bunu yapmayi sevenlerle yapın ben istemem
- +1 yıl
Yapsanvazgecmen
- +1 yıl
Buyukolan icin iyi bi ego oluyor
Soran+1 yılHadi gule gule kolay gelsîn size
- +1 yıl
Ah gulum peki bi gorsen iydi
Soran+1 yıl🖐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsoruların çoğu troll bu arada
11 Yorumla
Soran+1 yılGercek olanlar da var ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı be kanka herkesin aynı olacak diye birşey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sonuç çok üzücü degil mi?
- +1 yıl
Üzücü kanka yapacak birsey yok kadar işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yasak olmasa evlenmek istemem sıkıntı olan tek şey bu.
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu zamana kadar ihanet gördüm bundan sonra umrumda değil
Soran+1 yılEvet herşey zor. Cinsellik yasak evlilik zor
Cevap sahibi+1 yılYa evliliği yine hallederim ama doğru kişi çıkmıyor harcadığım sevgiye verdiğim değere üzülüyorum o yüzden evlilik istemiyorum
Soran+1 yılDoğru yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvette neyse öyle işte 🙂
Soran+1 yılEvette ama cinselliksiz de olmuyor herhalde.
Cevap sahibi+1 yılAynen bir gün durduruyorum 2 gün tamam ama sonra duramıyorum yetmiyor da
Soran+1 yılEvet erkekler için daha zor bu durum
Cevap sahibi+1 yılYani bazı kadınlarda da aynı durum vardır diye düşünüyorum
Soran+1 yılVardır elbet.
Cevap sahibi+1 yılSende durumlar ne sanırım sen biraz daha sakinsin
Soran+1 yılEvet sakinim
Cevap sahibi+1 yılKeyf sana senin gibi sakin olsam evlenme düşüncesini komple çıkarırdım aklımdan
Soran+1 yılInşallah olursun bi gün
Cevap sahibi+1 yılEvlenirsem evlendikten sonra olmıyım da 😬 evlenmezsem inşallah
Soran+1 yılO zaman en hayırlısı olsun senin icin.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler senin için de
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor mu gördüğüm en gereksiz olay
123 Yorumla
Soran+1 yılEvet yanlış kisiyle olunca gereksiz oluyor
Cevap sahibi+1 yılDoğurduğu bulmak çok zor çünkü aynı evde yaşayamadığın için anlamıyorsun
, eskiden insanlar daha sabırlı sayımıymış şimdi öyle değil
Soran+1 yılEvet şimdi oyle sabırsız herkes. cünkü şimdi hayat sartları o kadar zor ki insanların evlilik yurütmeye sabrı yetmiyor gibi.
Cevap sahibi+1 yılAynen her şey etken onun için bekarlık sultanlik
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSiz evli misiniz
Soran+1 yılBen evlimiyiz 😂
Soran+1 yılBen evlimiyim. Yok değilim
Cevap sahibi+1 yılHmm peki o zaman
Soran+1 yılNiye sordunuz?
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim evliler gibi dert yandınız ondan😀
Soran+1 yılAnladım etrafta çok ta ondan
Cevap sahibi+1 yılAynen onlardan anlıyor insan nasıl olduğunu
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılNapal8m kadarmış çekeceğiz bekarlara evlenme diyeceğiz 😀
Cevap sahibi+1 yılKaderimiz olacakti
Soran+1 yılNapalım nasıp
Cevap sahibi+1 yılAynen nasipmis
Soran+1 yıl🙂
Cevap sahibi+1 yılSakıncası yoksa özelden konuşabilir miyiz
Soran+1 yılYok özelden konuşmayı tercih etmiyorum kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman teşekkürler
Soran+1 yılBen teşekkür ederim.
Doğru insanla evlenince bence gayet güzel olur
19 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bulamiyor işte doğru kişiyi.
- +1 yıl
Şimdiki kızlar dış görünüşe çok önem verdikleri için sümüklü mendil gibi kullanılıp atılıyor çoğu erkekler kızların tipine önem verdikleri için gerçi çoğu erkek fckbody arıyor çok kısır döngü zaten 10 sene sonra evlilikler azalıp yerini fckbody alacak doğru insan bulmak okyanusta iğne aramak gibi bişey artık
Soran+1 yılOyle malesef
- +1 yıl
Yani aa bak şu çocuk gerçekten iyi diyosun ama kötü çıkıyor kötü dediğin de iyi çıkıyor kızlar her erkekle konuşmalı diye düşünüyorum çünkü konuşarak tanırsın zaman geçirirsin olup olmayacağına karar verirsin basit aslında ama işte şu an ki devir birbirini bulan birbirine sapliyor tövbe tövbe
Soran+1 yılEvet konuşmak lazım, karakterin, kafa yapın uymalı önce sonra iş ciddiyete binmeli.
Soran+1 yılAynen.
Soran+1 yıl🙂
+1 yılSitedekiler beyinsiz ondan
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden beyinsizlikle alakası en?
- +1 yıl
Daha onceden beraber yasanilmamis , hayatinda hic zorluk cekmemis, el bebek gul bebek buyutulmus insanlar. Duygu karmaşasindan yuva kurdugunu sanip ustune sorumluluk aliyor. Sonuc hüsran burasi da boyle insanlarla dolu
Soran+1 yılAynen haklısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta evlenmem
16 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme büyük konuştuğun herşey başına gelir birgün her insanın
- +1 yıl
Gelsin ben sözümün arkasındayım
Soran+1 yılÖyle deme asla yapmam dedigimiz şeyleri yaşamadan ölmeyiz
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Adım gibi eminim
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılEvililik kötü bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bunu anlaman güzel
Soran+1 yılAynen
kolay
11 Yorumla
Soran+1 yılBence zor
+1 yılNedne ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmem.
+1 yılanan sana ne kadar tahammül edecek
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
cesaretin varsa ayrı evde tek başına yaşa
çalışarak?
Soran+1 yılAslında en mantıklısı
- +1 yıl
var mı buna gö. tün
Soran+1 yılYaparım aksine en kolayı aileden, sorumluluk almakdan kolay.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin yaş kac
015 Yorumla
Soran+1 yıl25+
Cevap sahibi+1 yılOkudun mu ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılOkudum işsizim
Cevap sahibi+1 yılBölüm ne
Soran+1 yılNe fark eder.
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim neden işsiz sin diye
Soran+1 yılAramadım şimdi de pandemi
Cevap sahibi+1 yılBölüm ne soylesne ya
Soran+1 yılPazarlama
Cevap sahibi+1 yılBizim pazarlamacilar iyi kazanıyor