Kafam karışık ya tanıdığım iyi birisi car 1 aydır konuşuyoruz flört gibi devamlı arar konuşur bana alışmaya başladığını söyledi bende şu an pek bir şey yok ona karşı ileride zman geçtikçe bende olmaz sa o hisler oda daha çok alışırsa ne olacak bilmiyorum onunla bi gelecek hayal edebilirim iyi bi eş olur ama ben heycanlanmak içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ama istemiyorsan hiç ilerletme şimdi adamın da hayallerinin içine etme
Konuşmak istiyorum ama heyecan yok zamanla olur mu?
İstiyorsan olabilir ama en ufak bir yanlışında bütün hevesin söner gibime geliyor hoşlanmıyorsun çünkü
Aynen işte şöyle yaparsa tahammül edemem şunu derse konuşmayı bitiririm gibi şeyler demeye başladım kendimde o kişiyle hemen konuşmayı kesmekte istemiyorum iyi biri bana değer verir. Ailesi falan çok iyiler
Ama ilerde daha sıkıntı olur. İstemediğini söyle bence ama kalbini kırmadan. Taktikten falan da anlamam o konuda bir şey diyemeyeceğim bence direkt söyle üzmeden
Ben zaten ona dedim bende öyle bi heyecan yok diye biliyor bunu beni bırakmak istemiyor zmanla olur dedi ama işte olmazsa bide orası var sev deyince sevilmiyor ki çıkılmaz bi yola girmekten korkuyorum bırakıp bi pişmanlıkta yaşamak istemiyorum zmana bıraktım ama oda sevgili olalım bak o zman bağımız daha farklı olacak diyor
canım mı çocuk abla. Sevmiyorum demişsin zamanla seversin demiş. Balık baştan kokar, baştan yanlış zaten o adam olmaz. Bırak bence sen. Seni manipüle etmesine izin verme
Çok heycan yok dedim oda diyorki bencs sen gizliyorsun kendinle bile diyor bilmiyorum gerçekten ya belli bi yaştan sonra mantık giriyor canım devreye
Mantıklı çocuk büyütülmüyo reis. Sevgi yoksa o evde o çocuk hep eksik. Sen bilirsin yine de ama evlilikte sorun yaşarsın gibime geliyor. Baksana sen yok dediğin halde kendinden saklıyosun diyo yok ya
Haklısın canım hayırlısı artık zman ne gösterecek bakalım
Seviyorsan zaten ilk gördüğünde illaki bi heyecan olur ilk anda
Yoğun bi duygu yok bende çok heyecan olmuyor sadece benim değeri bilecek ve beni sevecek biri zmanla ona alışır mıyım sever miyim tam kestiremiyroum ona yanlış yapmam ama heycandan da olması lazım
Heyecan yoksa rol yaparsin sadece mutluymus gibi görünürsün
Hadi ya ara ara öyle yapıyorum bilmiyorum ya konuşmayı kessem bi daha karşıma iyi biri çıkar mı bilmiyorum değer verecek biri. Devam etsem o iyici bağlansa bende bi şey olmazsa onada yazık banada bende onu sevmeyi aşık olmayı o kadar istiyorum ki bir kaç görüşme yaptık ama istediğim olmuyor
Peki hic sarildin mi öptün mü onu o ara bi heyecan bise oldu mu
Yok hiç bir şey olmadı daha sevgili değiliz
O an anlarsin eğer yaşarsan birsey elini tuttuğunda öptüğünde falan
Belkide ama şu an kaybetmekten bi korkum yok giderse gider kafasındım alışmadım yani aslında geçmiştende böyle yapıyor olabilir onada nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Zamanla tanirsin anlarsin vakit gecirdikce yakin yerlerdemisinz
Çok yakınız her gün görmek istesem isterim ailesini falan tanıyorum el üstünde tutarlar beni
Biraz zaman geçirin bence duygularini ancak o zaman anlarsin başbaşa zamaniniz olsun
Bende öyle düşünüyorum zaten şans verdim böyle şeylerde önmli ama dediğin gibi hep rol yaparsam aman çok kafa yormamak lazım. Adam gibi sevecekse ilgili olursa zaten bende hissederim zmanla inşallah bi şeyler😊
Hakkinda hayirlisi o zaman haber et bari benide 😂
İnşallah ya sevmeğim bu kişiyi😊
Gizlisin yoksa yazardim da sen yaz istersen
Yazarsam yazarım teşekkür ederim görüşün için😊