Arkadaslarim madde gecmisi olan ayyas zibidilerle konusuyolar tepki gosterdigim icin sorun bende mi?

cok mu tepki gosteriyorum bilmiyorum ama uyusturucudan cok tiksiniyorum 2 arkadasimda birininki ailevi sorunlardan baslamis sozde 2 yil once birakmis birininkide doping almis zamanında ve cocuk ayyas resmen 3 4e kadar sarhos olup orada burada yatiyo eve gittigi yok saka gibi ikiside seviyoruz biz diyolar 1 haftadir konusuyolar sadece ve hic tepki gostermiyolar asiri normallestirdiler bu maddeyi normalmis gibi konusuyolar ende isin sonunda dayanamadim normallestirmeyin sunu gibi seyler soyledim karisma hangi hakla karisiyosun biz seviyoruz kararimizi degistirmiceksin diyip durdular yok anam iste bana karsi hic kotu degil 1 haftanin her saniyesi konsutuk ikiside konustuklari 1 haftalik oglanlari bana karsi savundu ben mi cok abartiyorum gercekten kotuluklerini istemiyorum😓😓😭
Güncellemeler
11 ay
bu arada ayyas olanin konustugu benim ikiz kardesim karismaya hakkim olmadigini soyleyende o👏🏿👏🏿
Arkadaslarim madde gecmisi olan ayyas zibidilerle konusuyolar tepki gosterdigim icin sorun bende mi?