Hadi birazcık empatik bir sorunun yanıtını arayalım :) Çoğu yerde kaplumbağa benzeri biri, burçla ilgili biri bir şey yazsa da kafamı çıkarıp "saçma sapan şeylere inanmayın." diye pusuya yatmış. Merdivenin altından geçmenin uğursuzluk yaratacağını düşünen insanın burçlarla dalga geçtiğine bile şahit oldum. :D Burçlarla ilgilenen insanlarla dalga geçmek doğru mudur?
Burçlarla ilgilenen insanlarla dalga geçmek doğru mudur?
Burçlarla dalga geçen kişiler kendinin ne olduğunu kabullenmekte zorluk yaşayan insanlar bence. Tanıdığım bir terazi burcu erkeği vardı. Burçlara inanmadığını söylemişti. Özelliklerini okumaya başladım yanında. Uyan ve uymayan kısmına baktığımızda çoğu uydu. 😂
"Merdivenin altından geçmenin uğursuzluk yaratacağını düşünen insanın burçlarla dalga geçtiğine bile şahit oldum." Bu dediğiniz çok doğru, insanlar kendi saçmalıklarına bakmaksızın diğer insanlarla, ilgi duyduğu konularla alay eder ve dalga geçer olmuş. Burçlarla ilgilenmek, ilgi duymak gayet güzel bir durum. Bunun dalga geçilecek bir tarafı olduğunu sanmıyorum.
İsteyen ilgilenir istemeyen ilgilenmez inanmaz, dalga geçenleri anlamıyorum gerçekten, bende kimi zaman ilgilenirim kimi zaman inanmam. Burçlarla ilgilenmiyceksek neden burçlar var kwhzkw
Ben birçok kişide görüyorum burçlarının özelliklerini taşıyor bu yüzden saçma değil bence hemde eğlenceli oluyor. İnsanlar pek saygu nedir bilmiyor o yüzden ben sallamıyorum
Burçlar ve Astroloji vardır, vardır dediğim konu günlük veya aylık fallar değildir. Hemen, Hemen değişmeyen Analiz üzerine yapılmış karakterlerden söz ediyorum.
Bu karakterler değişmiyor. Yoksa günlük Fallar vs.. bunlar Hikaye.
Genel Anlamda bir konu ile ilgilenen bir insan ile dalga geçmek yanlıştır.
Ben çok ilgilenirim burçlarla, zaten oglak burcunun en çok anlaştığı burç yengeç, ya da terazi oluyor 🌼 dalga geçmek dogru degil eglenceli oluyor, neyi sevip neyi sevmedigini okuyorum falan.