Annesinin istemediği ile görüşmeyen sürekli annesiyle vakit geçiren herşeyini annesine anlatan bu sıkıntı mıdır bana bı keresinde 2 tane sevdiğim kadın var biri sen biri annem demişti
Bir erkek anneyi de sevmeli önemsemeli böyle bir erkek kadınıni sever önemser.. ama anne kuzusu olmamı fikrinj sorabilir danışabilir vs ama esas kadıni arka plana atmadan. Atarsa işte o zaman ana kuzusu olur fazla kuzu erkek iyi değil
Yanı sonuçta ben onla yuva kurucam en çok onla vakit geçiricem ben annesiyle çok vakıt geçirmek isteyen biri değilim aileyle vakit geçirmek istesem evlenmek istemem bide herşeye karışır iyice sinir eder beni
Şöyle söyleyeyim biriyle evleniyorsaniz. Türkiye için geçerli bu tabiki Sadece o kişi ile evlenmiyorsunuz maalesef bunu da düşünmek gerek insana aile de gerek o da bu konuda sizin gibi düşünce mesela aile ile olmak istemem deyip arada gerginlik yaratırsa hoş olur mu olmaz.. herkes birbirininin ailesine hem saygı heme vakit geçirmesi lazım bunun sınırını ayarlamak sizin elinizde.. siz ona eğer bunu istemiyorum dedikçe o ailesine bağlı erkeği daha da bağlar kendinizden uzaklaştırir istemeden de olsa size cephe almasına neden olursunuz.. birazcık empati yapa yapa yapa akıllıca ilerlemeniz gerekiyor.
Evlenince de bu şekilde olurlar emin ol şimdiden sınır çekmez İsa sonrası daha Zor olacak.. evlenmeyi düşünüyor isen daha iyi olur diye evlenme derim. Çünkü olmuyor
Artık bir yetişkin olmasına rağmen ailesiyle yaşamaya devam eder. Maddi konular ve özel sebeplerden bahsetmiyoruz, annesinin himayesi olmadan yapamayanlar konumuz. Ha tabi bazılarının görünüşte ayrı evi vardır. Ama çoğu çamaşır makinesini çalıştırmayı bile bilmediğinden bütün çamaşırları hâlâ ailesinin evinde yıkanır. Mutfak becerilerinin mikrodalga kullanımı ile sınırlı olması çok yüksek ihtimal! Yemek için haftada birkaç kez aile evine gider, temizlik için de annesi onun evine gelir. Kısacası kendini idare etmekten bir hayli uzaktır. Sadece ev işinden bahsetmiyoruz tabii, keşke öyle olsa. Boşuna ana kuzusu denmiyor ya, yaşı 30 da olsa aslında hiç büyümemiştir. Hele annesinin yanındayken âdeta çocukluğuna döner. Annesinin onun için yemeğini kestiğini görmüş olabilirsiniz ya da kim bilir belki de henüz denk gelmemişsinizdir... Hepimiz annelerimizden tavsiye alıyoruz zaman zaman. Üstelik bunu 20 yaşındayken de 50 yaşındayken de yapıyoruz. Burada bahsedilen ise annesine sormadan sipariş dahi verememesi. Yani annesi sadece işlerini yapmaz, aynı zamanda onun adına tüm kararları veren kişidir. Annesinin fikirleri asla sorgulanamaz. İster kişisel konular olsun isterse dünyanın düz olduğunu savunsun. Ona göre annesi her zaman ve her şeyi mutlaka doğru yapar. Bir ana kuzusunun ondan bir şey saklayacağını düşünmediniz herhâlde. En ufak tartışmanızda yapacağı ilk şey annesini aramak olacaktır. Bu da biricik oğlunu kırdığınız, üzdüğünüz ya da ona karşı çıktığınız tüm anlardan annesi haberdar demektir.
Ya bak ilişkim varken annesi sakinlestirirdi benden çok annesiyle konusurdu beni değil annesini dinlerdi bı olay olduğun da ben sakinlestirim isterken annesi gelir sakinlestirirdi bide uzak mesafe ilişkisiydi ve en sonda zaten annesi aramızı bozdu yani çünkü annesinin beğenmediği kızla konusmuyormuş yani anlican 8ayim fedakârligim çöp oldu resmen
Şimdi olay şöyle eskilerin bir lafı vardır Hani eskiden beri hala daha yıl 2023 olması rağmen bize aşılanan şey şu �şte biz büyüğüz büyükler görmüş geçirmiştir illaki Bizi dinle İşte biz hiçbir zaman yanılmayız derler Ama ben şöyle düşünüyorum Bu işin yaşta hiçbir şekilde alakası yok bir insan her yaşta aklını kullanabilir kendi rotasını çizebilir sadece aile büyüklerinden veya kendinden yaşça büyüklerinden veya yaşatlarından fark etmez akıl alabilir bunda hiçbir sıkıntı yok ama senin dediğin gibi söz dinlemek işte benim sözümden çıkma bak anne sözüdür Baba sözüdür gibi bunlar artık eskide kaldı kişiler artık belli bir yaşa geldikten sonra Reşit oluyor ve aklını çok da güzel kullanabiliyor Onun için sıkıntı demeyelim ama böyle insanlar Maalesef ki evet itici olabiliyor
Evet ben mesela kendi kararlarımi alırken hem aileme hem partnerime vakit ayiriyorken onun yaptığı annemle konuşuyordum açamadım bir olay olur ben sakinleştirmem gerekirken annesi ben daha yeni sakinlestirdim sen de sabırsız davrandın falan yani sıkıldım artık bu kadar olmaz