Anne kuzusu erkek diye bi kavram?

3 yildir beraber oldugum adam sandigim biri diyelim ben universite mezunuyum neyi nerde ne yapacagimi biliorum o ise ortaokul mezunu ve gonlüm kaydi işte anlarsiniz otada konar b*kada derler ya ondan bixim iliskimizi hep kiskandilar arkadaslari abisi yengesi hep bzii ayirmaya calisti 3 yil boyunca onlar yuzunden hep kavgalar ettik neyse bi sekilde ortak yolu bulduk ettik nişan falan konusuldu ailem bilior hersey işte nişan söz olmasina bagli sevgilimin nisanda dogum gunu vardi bende supriz hazirliyim dedim ramazana gelior diye bu aya ayarladim biz baska sehurde yasioruz iş gereği ailesi de İstanbul'da ben Ankara 'da yaşıorum neyse iş ciddiye bindi die o abisi yengesi cildirdilar bissuru biseyler evleri var bunlarin annesi benim evimin altinda benle oturacak demiş benden icin bende dedim annenin yaninda ne isimiz var oda dedi ki kira vermem ev varken falan neyse bu usteleyince annemede bakicaksin istedigi zaman annem evime gelir falan deyince ben sinirlendim benim evime kimse zırt pırt gelemez dedim annesi surekli oglunu arayip hep benle ilgili konsuorlar beb duydum o kiza guvenilmez oglumm bilemem neler diordu ben bunu duyunca sinirlendim yine annesine anlatmis benim dediklerimi evime zırt pırt gelemez dior anne demiş hepsi uzerime geldiler benim annem de sinirlendi konusuoruz ben ana kuzusuyum annem benim annemin ayaginda cennet var diyip duruor ben saygusiz biri degilim ben sadece annesine yakin oturmak istemedim bakarimda hastalansa bana bunu yapti boyle niye erkekler yapior bunu neden yani annesini uzmezken kadinlari uzuorlar ben ne yapicam 3 yıldan fazladir beraberiz anneme saygin yok senden bize hayir yok bize layik degilsin dedi bana ahlaksiz ben ne yapim akil verin lütfen
Anne kuzusu erkek diye bi kavram?