• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ana kuzusu erkekle bir ilişki yürür mü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
51
Yapay Zekaya Sor

Simdi az çok bazılarımız anneciyiz ama bi ilişkide başkasının karışmasını hoş bulmayız anneci erkek evlendikten sonra çok sorun olur mu yürür mü?

Ana kuzusu erkekle bir ilişki yürür mü?
İlişki Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benimki. şey demişti annem seni istemiyo demişti. Bende ben annenle değil senle evleniyom sen beni istiyomusun ve annen sana böyle deyeince dedin mi anne ben onu seviyorum istiyorum diye. Desem ne değişecej ki annem istemiyo dedi bana yine. Bu kadarda iradesiz oluyo işte bu erkekler. Hayır anne babaya hğrmet saygı çok başka ama eşin olcaka kafınla anneyi ayıramamak çoookkk başka. Şimdi bitti Ben de omu çok seviyodum hâla da üzğlürğm hatta yarım kalmışlığımıza ama zorla kendimi aldıracak halimde yoktu istemeyene napim ki. Evlensek annesi ne dese o olucaktı demekki diye diye kemdimi avutuyorıö bende işte 😏

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Helall bee sen en doğrusunu yapmıssın elbet anlar ama iş işten geçmiş olur ne demek sevmiyorum seni çok yazık çok anneci erkklr kapatılsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahhhh keşke anlasa pişmannn olsa Rabbiiiimm sen duy köpek olsun geri gelsin ben napmişim desin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç yaşındaydı şu an evli değil demi anlar elbetttt herkes birgun anlayacak değerimizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kız 15 gün oldu işte bu olahlar olalı. 27 yaşımda. Eşşek kadar ama erkekler biraz geç büyüyo gerçekten onu anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın geç olgunlaşabiliyorlar yakin bi zamanmış
      Insallah sana değer veren sözüne kıymet gösteren birisi ile karşılaşırsın🤍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aminnn sağol 🥰

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      +1 yıl

Erkeklerin Anne babaya baglılıgından çok Maddi ôzgürlügü olmadıgı için Anna Babaya sıgınıyor Çalışıp para kazanması için ünü bitirip iş bulup para kazaıp biriktirmesi gerekli oda yaş 30 demek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Aşkınsın yooooo gayette güzel paralı bi işi vardı hatta aileisnden ayrı bi. şehşrde de tek yaşıyodu ama yinede annesinin dediği olmalıymış 🤷‍♀️

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      +1 yıl

Tamam olsun ozaman Annesinin dediği Tabiki sende Kabul ediceksen Annesinin Talimatlarına göre Hayatınızı yaşıcaksanız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Aşkınsın niye yaşıyoruz biz onun annesine göre tamam sende bizim annemize göre yaşa hayatı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Anneci erkek kadar anneci kadınlarda var onların sayısı daha fazla. Nedense evlenmeden önce anneyi takmayan aileden soğuyan birini bulunca evlilik diye atlayan kişiler evlendikten sonra anneci bir can pareye dönüşüyor. Kadınıda erkeğide işe yaramaz bunlar mümkünse birilerinin hayatına dalıp burnundan getirmesin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok haklısın ilişkide 3. Bi kişi sorun sebebi zaten ebeveynler kendi evliliklerinden yakınırken aynısını bize yaşatıyorlar

Yorumla
  • asyacim33
    asyacim33 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Sakın sakın kaç arkana bakmadan. Annesinin ağzına bakıyorlar. Onları daha çok önemsiyorlar. Sen hep ikinci planda kalırsın. Diyelim her şey güzel olsa bile annesi senin istemediğin. Bir şey söylese ona uyar. Aman diyim

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aklımın en önemli yerine aldım bu mesajı💜

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

Bir de kız kardeşi varsa zaten kesin bittiğinin resmidir. İkisi bir olup oğlanı yiyorlar. Bu ne bilgi. Bak çok fenalar lütfen akıllı seçim yap. Ömür geçmez çünkü boşanma sonu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki tavrımı koysam en başta

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

He he diyip yine bildiğini okur 😞

Yorumla
  • Delikanlisback
    Delikanlisback Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ana kuzuları ikiye ayrılır annesine çok düşkün olan ve ilişkisine karıştıran erkekler - Annesine çok düşkün olan fakat ilişkisini tek başına yaşayan erkekler. İkincisiyle yürür

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2. De olmaz ki aynı yola çıkıyor yani sevgi ve saygı ayrı bi kavram onun sözünü dinleyip herseyi noktası noktasına göre yapan ayrı bi kavram olmalı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

65

Cevap

36

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Hayır yürümüyor ilişki iki kişiliktir üç kişilik oluyor o zaman.

1
    0 Yorumla
  • esmayim
    esmayim Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Çok sorun değil sorunun ta kendisidir birine bağımlı olan insan. İnsan ilişkisinde kendi kurduğu ailenin büyüğüdür. Hâlâ o ilişki içinde de ailesinin çocuğu olarak davranıyorsa, ebeveynini ilişkisine dahil ediyorsa, kök ailesiyle kendi ailesi arasında denge kuramayıp biriyle ilgilenirken diğerine ayırdığı zamandan çalmak zorunda kalıyorsa o kişi olgun değildir. Bir çocukla ilişki yaşanır mı? Yaşanmaz. Koşarak uzaklaş tatlım yoksa ileride evinizin mobilyasından çocuğunuzun adına kadar her şeye eşinin kök ailesi karar verir. Ve aranızdaki kavgaları vs. de bilip dahil olur.

Unutmayın anneyi sevmek, saygı duymak başka, annenin sözünden çıkmaktan korkmak ve özel hayatını detayına kadar ona anlatıp dahil etmek başka.

1
    0 Yorumla
  • _candan
    _candan Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Yürümüyor. Eski sevgilime aşıktım anlamıyordum önceden. "Annem gibi kimse yemek yapamaz hep anneminkini seçerim, kız kardeşin veya annem gibi karakteri olan biriyle evlenmek isterdim, anneme layık gelin annem de annem" derdi sürekli. Pantolon giydiğimde sadece dar diye seni annemin karşısına çıkarmam demisti. Ne yapsam ailesine bağlıyordu o kadar psikolojik olarak yıprandım ki. Sadece ona nazım geçiyor diye, annemin karşısında surat yaparsan boşarım seni demisti. Ki daha evlenmeden benim için çok zor süreçlerdi, rabbime şükür ki bitti.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah kurtarmış karşına insallah birdaha böyle birisi çıkmaz 🤍

Yorumla
    • _candan
      _candan
      +1 yıl

Teşekkürler. Umarım bunları yaşamazsın korkunç çünkü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım yani aslında olay şöyle birisi ile tanışma faslındayım annesini yeni göreceğim ama anlatılanlara göre evde annenin hükmü geçiyormuş öyle olunca kafamda bunlar dönüyor sürekli

Yorumla
    • _candan
      _candan
      +1 yıl

Bu ülkede ailelerle evleniyorsun. Anacı erkek benden uzak olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden deee3

Yorumla
    • Bullent33344
      Bullent33344
      +1 yıl

Sen evlenmiş olabilirsin ama onu büyüyen annesi

Yorumla
    • _candan
      _candan
      +1 yıl

Anne diye eşten öte tutamaz veya eşini ezemez. Bu görüşüme böyle bi yorum geldi ya şimdi ben sövmiyim de napıuım

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

nolmuç büyüttüyse görevi

Yorumla
  • seyyah3534
    seyyah3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ana kuzusu olmak başka şey.
    Annecilik ve ilişkiye karıştırması başka şey.
    Ana kuzusu olan adamı, eşi olacak kişi yolu yordamı bilirse çok güzel kendine bağlar ve “annelik” kavramına göre acayip saygı ve ilgili görür eşinden.
    Ama annecilik, üzerine bir de kaynana eğer gel fecir bir şeyse geçmiş olsun.
    O evlilikten hayır gelmez.
    Ya ömür boyu çekersin ya da boşanırsın.
    BŞka yolu yok.

1
    0 Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Bir insanın belli bir yaştan sonra, ailesine ana kuzusu cart curt diye hitap edeceğimiz kadar bağlı olması yaşanacak ilişkiyi genellikle olumsuz etkiler.

Bir zaman sonra artık büyüyüp birey olmayı ve kendi ailemizi kurmayı öğrenmemiz gerekiyor.

1
    0 Yorumla
  • çağla322
    çağla322 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bir insan annesine nasıl davrandığından eşine nasıl davranacağını anlayabilirsin derler ama eğer olur ya gelin kaynana kapışmaşi eğer kaynana seni sevmezse ilişki kötü yerlere gidebilir diye düşünüyorum kimisi oğlunu kıskanır kimisi begenmez gelini ilk susar ama ilerde katlanamayica oğlana fark etmeden yanlış yönlendirip erkek tarafı ortada da kalıyor biri eşim biri annem diye

1
    0 Yorumla
  • Esmer-li
    Esmer-li Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl

Aradaki denge kurulmalı yoksa üzülüp yıpranırsın tamam anne ama sende sevdiği kadınsın ki anneci olan biri yaşamak zordur annesi gibi ilgi alaka bekler..

1
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Kendi kararları, kendi tecrübeleri ve kendi duruşu olmayan belli bir yaşa gelip hala anne direktifleri alan ve kendini buna mecbur hisseden bir erkekten olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.

Evlendikten sonra ondan kaçacak yer ararsın, böyleleri hiç evlenmemeli, bunları bulduğunuz yere usulca bırakın... Kadını erkeği fark etmez...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Annesini seven, el üstünde tutan adamdan eşine zarar gelmez. Onu çocuklarının annesi olarak gördüğü için avantajlı hale bile gelir.

Tabi kadınlar (Eş ve/veya anne ) olayı rekabet haline çevirmezse.

1
    0 Yorumla
  • Berrakmm
    Berrakmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç girme o toplara bebiş. Çok üzülürsün. Vallaha anasının ağzindan çıkacak kelimeye bakarlar.

1
    0 Yorumla
  • Agapios1
    Agapios1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben kendi adıma konuşayım. Aileye düşkün bir insanım fakat bu tarz ilişkilerde yani evlilikte kesinlikle sınırı çizerim. Yani annem ile eşim arasında kalmam. Çünkü ikisi de ona göre davranmak zorundadır. İnsanlar konuşa konuşa herşeyi halleder yani annem bir şey dedi diye haraket etmem tabi ki akıl var mantık var

0
    0 Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.

Annesine değer veren seven adam karısınada değer verir sever bunu bi kadın anlamıyorsa bence yok olsun daha iyi:)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değer vermek ayrı sözünü dinleyip anneci olmak farklı şeyler

Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Aklı başında bir adam neyin ne olduğunu anlar hayat arkadaşı ayrı annesi ayrı :)

Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Kadına şiddet gösteren erkeklerden kaç tanesi anne kuzusu? Kadınlar annesine isyan eden kanka sırnaştıkça kadına şiddet bitmez bu ülkede...

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fiziksel şiddetten bahsetmiyor ki kimse duygusal sözel şiddetten bahsediyor o daha kötü birinin seni sürekli ezmesi her ortamda sana gereksiz muamelesi yapılması empati kurarsanız anlayabilirsiniz

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Kadınlar tarih boyunca lüks sevene, çapkınlık sevene, mal mülk sevene, şiddet sevene hep bir şans vermiştir ama kendi öz annesini sevene hiç bir şans vermemiştir. Duygusal şiddetin en büyüğü de budur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence bu durumu yaşayıp anlamalısın bazı boyutları çok saçma olabiliyor anneci olmanın ki
      Kimse fiziksel şiddet yapan birisi ile bile bile evlenmez genelde erkekler sonrada gösterirler böyle özelliklerini yoksa biz hayatımızı seviyoruz herkesin hayatına ne kadar çiçek ekmeye çalışsak siz üstlerine bakmadan ezerek geçiyorsunuz

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Hayatım boyunca çizdiğim resimleri yırtan yazdığım şiirlerle alay eden ve beni sözlü olarak aşağılayan hep kadınlardı. Bu yaptıkları zulümlerin yüz mislini daha da yapsalar hiç bir kadına bir fiske bile vurmam. Çünkü annem beni tam bir centilmen olarak yetiştirdi. Onunla mükemmel bir diyaloğumuzun olması da kaotik anadolu kültürüne alışık otantik türk kızları ve onların bayıldıkları çommarlar tarafından yadırganıyorsa onlara bol şiddetli evlilikler bana da sanat spor bilim ve felsefe dolu huzurlu yalnızlıklar; herkes hak ettiği gibi yaşar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maksat zaten bu yolda doğru kişiyi bulmak eğer sevgiyi hak etmeyecek kalplerde ararsan sonu hep böyle hüsran olur sonuçta tek olmak Allaha mahsus bir şey burada denilmek istenilen bir erkek eğer fazlası ile annesine düşkün olursa bu farklı şeylere yol açıyor duyduğumuz üzere evlendikten sonra bile yanlarında yatmak annenin gelişini kıskanması oğluna karşı doldurması şu an bunu Anadolunun has kadınları yapmaz zaten kimseye bir laf dediğimiz yok herkesin kararına saygılıyız ama hayat böyle birisi ile çok da zor geçmezmiydi böyle birsey yaşasaydın

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Bir erkek annesini ne kadar seviyorsa eşini de o kadar sever. Eşini ne kadar seviyorsa annesini de o kadar sever. Anne güneştir eş de aydır. İkisi aynı anda doğmaz ama ikisinin de kaderi kıymeti bilinir. Biz iki nimetim var biri anam biri yarim diyen Neşet Ertaşları dinleyerek yetişen anne babaların evlatlarıyız. Üç beş tane klinik vaka üzerinden tüm hayırlı evlat olan erkekleri ana kuzusu diye yaftalarsanız playboyların mafyaların kadına şiddet gösteren psikopatların ağına düşersiniz. Ben diyeceklerimi dedim. Anne kuzularından gelecek en büyük zarar can sıkıntısıdır hayırsız evlatlardan anne baba düşmanlarından gelecek zarar aile dramlarıdır. Bunu unutmayın.

Yorumla
  • 45nikinik35
    45nikinik35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 88 , eic 99%
    +1 yıl

kimse sizi annenizi seviyorsunuz diye yadırgamıyor gençler, ama bu sıfatı alana dek yaptıklarınız için yadırgıyor. detaya girmeyeceğim, gerek yok

0
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Annesiyle ilişkisi güzel olan adam çekicidir.. ama eşiyle annesi arasındaki dengeyi de kurabilmeli.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl çekici saygı duyması gibi mi

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Benim bi adamda kriterlerim arasındadir annesiyle arasi iyi olanlar.. senle annesi arasında kalmayacak. ortalarda gezmeden. net olup , bı denge kuracak herhangi bir olay yaşadiginiz zaman.

Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Yurumez. Her seye anasini sokar mahvolursun pasif kalirsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatını zehir edersin diyorsun

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

Kesinlikle. Vay anamin yemekleri vay anamin sefkati der durur. Zorlanirsin yani. Ya kendine cok asik etmen lazim ya da boyle cadaloz bi kadin olup lafini gecirmen dominant olman lazim. Oyle bi karakterin varsa olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hergün artık saç baş Allah ne verdiyse 😅

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

Ya hani dersen ki ben dominantim sozumu geciririm benim borum oter diyosan lafin gecer. Ama uysalsan yumusak basliysan o annenin altinda ezilirsin. Ya da dedigim gibi kocanin sana cok asik olup her istedigini yapmasi ustune cok dusmesi lazim. Ama dominant olman her zaman kazandirir

Yorumla
  • Eve_in_Heaven
    Eve_in_Heaven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Yürümez, net. Evlendikten sonra anneci olmayan bile anneci oluyor zaten anneci olan yapışık gezer.

0
    0 Yorumla
  • Emre_
    Emre_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.

Ana kuzusu ile zor, onun annesi de kaynanalık yapar.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten annesi kaynanam olmuyor mu

Yorumla
    • laviniam_
      laviniam_
      +1 yıl

Kaynanan olucak tabii de kaynanalık yapmak farklı bir şey iyi bir tarafını görmezsin o kadının öyle bir şeyden bahsediyor yani

Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kendimden başkasının daha çok sevilmesine katlanamiyorum olabilemez.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evet hep annesi ne derse ona göre davranır. Eşini umursamaz o tip erkekler

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Annesini sevenden sorun olmaz. Annesini dinleyenden olur

2
    0 Yorumla
  • kubat_cagatay
    kubat_cagatay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 98%
    +1 yıl

Anne ve babanın sözünden çıkmayan insanlara hiç güvenmem

0
    0 Yorumla
  • hülyaesn
    hülyaesn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 58 , eic 100%
    +1 yıl

Ana kuzusu olmakla pek ilgisi yok. Iyiside vardır kötüsü de

0
    0 Yorumla
  • Farkeder260
    Farkeder260 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yürümez sana tlc ana kuzusu seyretmeni tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ana kuzusu biriyle yürümez ama bi erkek annesine nasip davranıyosa ilerdeki eşine de aynı şekilde davranır aşağı yukarı. İkisinin arasındaki farkı bilmek gerek ama

0
    0 Yorumla
  • Ekselanshazretleri
    Ekselanshazretleri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.

Annesine değer veren eşini el üstünde tutar bal gibi olur

0
    0 Yorumla
  • can373737
    can373737 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 76%
    +1 yıl

Herhalde anası rahmetli olur ve anaç tavuk olursan🤔

0
    0 Yorumla
  • dilber63
    dilber63 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ayy başıma geldi annesinden izinsiz tuvalete gitmeyen birisiyle evlendim önceden fark etmedim evlendikten sorna fark ettim 3 ay kaldım dayanadim bosadim

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl tuvalete ciddimisin

Yorumla
    • dilber63
      dilber63
      +1 yıl

Evt canım düşün yani tuvalete giderken izin alan biri başka şeyler için de alıyordur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet düşündüm Şu an bu çok utanç verici kimsenin başına vermesin Allah

Yorumla
    • dilber63
      dilber63
      +1 yıl

Amin

Yorumla
  • Hamza1616
    Hamza1616 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben anneciğim ama sevdiğim hayatımda olan insanın değeri de bir başkadır bunu anlamak çoğu kişi için zor. ben hayatımda olcak kişi annem gibi severim ama asla karşılaştırmam

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevmek değer vermek başka onun lafını dinleyip hayatını ona göre yaşaman başka

Yorumla
    • Hamza1616
      Hamza1616
      +1 yıl

İşte olay bu sevgiyi kıskanmamak lazım sözünüde dinlerim çünkü annem melek gibi bir insan bu durumu tanımadan anlayamazsın orası ayrı sana da hak veriyorum burada anlatmaya kalksam yargılayacak insan çok o yüzden gerek yok.

Yorumla
  • Yorgunkalbimmm0
    Yorgunkalbimmm0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Eski erkek arkadaşım o kadar anneciydi ki sorma benim boyum kısa annesi bu yüzden beni beğenmedi annesine seviyorum diyemedi yanimda durmadı bende onu annesiyle birlikte mutlu bir yaşasın diye bıraktım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Biz hanımcı, anne kuzusu, beta, efendi, meriç, uydu Erkek sevilmiyor diyoruz ama gelde anlat

1
    0 Yorumla
  • aysegl336
    aysegl336 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Ana kuzusu erkekle ilişki yürümez ben evlendim evlendıgım adam da öyleydi lanet klsun evkendıgım güne dedim nerdeyse yatağa bile ananesini çağıracak yanında o kadar ana kuzusu

0
    0 Yorumla
  • Swap1
    Swap1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Vallahi yürümez çevremde var arkadaşlarımın eşleri falan kanser olursun erken yaşta

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deme kızz çok mu kötü

Yorumla
    • Swap1
      Swap1
      +1 yıl

Öyle tabi herşeyi gidip annesine anlatan, annesi kalk derse kalkan gel derse gelen, anası ne derse inanan, gelin bir yere gitse anası laf yapsa eve gelip karısıyla kavga eden böyle bunlar ne olcak ki vallahi annesinin yanında yatırmak istediğini bile duydu bu kulaklar

Yorumla
    • Swap1
      Swap1
      +1 yıl

Evin yolun ayrı olursa hadi bir nevi olur yakın ya da aynı binada oturulursa vay haline

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay bunu duydum anne eve kalmaya geldiğinde onunla yatan var evet

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

Kesinlikle çok kötü aynı anlattığın gibiler

Yorumla
    • Swap1
      Swap1
      +1 yıl

Vallahi ben de duydum şaştım kaldım yani cidden var oğlu eve gelmeden yatmazmış beklermiş falan dinlermiş onları böyle annelerin de anacı oğlanları oluyor yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an felaket korktum 😅😅

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

Benim yakınlarımdaki erkekler bile böyle. Çok kötü bir şey her 3 kişiden 2 si slak erkek olduğundan kendini kullandırıyor. Bu erkekler kesinlikle kendine eş aile kurmaya aramıyor. Köle arıyorlar

Yorumla
    • Swap1
      Swap1
      +1 yıl

@asyacim33 kesinlikle öyle

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

Benim her kavgaya şahit oluşum bu yüzdendi evliliklerde.

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

Kendi ailesini kurmuşken ona özen ve önem verecekken ebeveyn 2. Planda kalması gereken anneye kardeşe vs daha önem veriyorlar. Bunun için eşini hiçe sayıp dövüyorlar. Annelerine kardeşlerine vs uyuyorlar umutsuz vakalar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@asyacim33 yok olsunlar böyle kişilikler insallah

Yorumla
    • asyacim33
      asyacim33
      +1 yıl

Bu türkiyenin 4/2 si demek 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@asyacim33 peki ben tavrımı koysam en başta

Yorumla
  • Lifeisnice
    Lifeisnice Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Annesinin biricik gelini isen yürür tabi

1
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır yürümüyor kesinlikle

1
    0 Yorumla
  • cyasin
    cyasin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Yürümez boşa başını yakma anasıyla oğluyla uğraşaman deli ederler seni

1
    0 Yorumla
  • wonderumeysa
    wonderumeysa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.

Kesinlikle yürümüyor bacım dön bu yoldan

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ döndüm kaçıyorum

Yorumla
    • wonderumeysa
      wonderumeysa
      +1 yıl

En iyisi 😂😂

Yorumla
  • Eylülce07
    Eylülce07 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Evet yürüyebilir bence

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eminmiyiz

Yorumla
  • emrexxx38
    emrexxx38 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yürür neden yurumesin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seninkisi güzel yürüyor diye yorumladım

Yorumla
    • emrexxx38
      emrexxx38
      +1 yıl

Nasil

Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Yürümez. Erkek dengeyi kurabilmeli.

0
    0 Yorumla
  • SanırımDeliyim
    SanırımDeliyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

asla yürümez asla asla asla asla

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Yürümez

0
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Yürümez idare etmeyi bilmeli gerektiğinde

0
    0 Yorumla
  • minekscan
    minekscan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 73%
    +1 yıl

Yürür niye yürümesini ki

0
    0 Yorumla
  • Disiaslanımben
    Disiaslanımben Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Asla asla asla

0
    0 Yorumla
  • siaais
    siaais Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ana aranıza girer hep

0
    0 Yorumla
  • ByExrian
    ByExrian Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Sakın sakın bulaşma evlilik 2 kişiliktir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Asla yürümez ne ilişki ne evlilik öyle biri ile nişanlıydım ben ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Kesinlikle olmaz, uzak dur.

0
    0 Yorumla
  • zeynobenzeyno
    zeynobenzeyno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Ana kuzusu erkek=ezik erkek asla olmaz

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Yürür niye yürümesin.

0
    0 Yorumla
  • Freab
    Freab Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.

Yürüyebilir de yürümeyebilir de

0
    0 Yorumla
  • NE-VAR-KUZUM
    NE-VAR-KUZUM Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Yol ver gitsin yürümez

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne gerek var gereksiz aksiyona diyosun kuzum

Yorumla
    • NE-VAR-KUZUM
      NE-VAR-KUZUM
      +1 yıl

Aynen canım benim. Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı olmalı. Ben aynı yatağa gireceğim iyi günde kötü günde yanında olacağım kadına daha çok önem veririm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani öyle olması gerekiyor sonuçta

Yorumla
    • NE-VAR-KUZUM
      NE-VAR-KUZUM
      +1 yıl

Yol ver gitsin hiç uğraşma.

Yorumla
  • RRonatello
    RRonatello Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Ben öyle birini istemem 😛

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nerden biliyon cocugun oyle oldugunu ya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elbet belli ediyorlar

Yorumla
  • nickimiyeee
    nickimiyeee Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

İşin zor o kadarını söyleyeyim..

0
    3 Yorumla
    • nickimiyeee
      nickimiyeee
      +1 yıl

Şunuda belirtmek istiyorum bu soruyu soran kadınlar sordukları soruyu iyi düşünsün çünkü oda bir erkek evlat anası olacak ileride kim bilir. Rahmetli dedem derdi evladına gereğinden fazla merhamet eden ona kötülük eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok hakli bir söz sonuçta boş yere o kişiyi kendine bağlayıp hayatını mahvediyor

Yorumla
    • nickimiyeee
      nickimiyeee
      +1 yıl

Ama şöyle tabloya baktığımızda ne görüyoruz? Şımarık pamuk prenses gibi yetişmiş bir nesil kimse yanlış anlamasın herkesin evladı kıymetli ben aksini söylemiyorum lakin gevşek ve şımarık yetiştiriliyor nesil insan denen varlık aynı hayvanlarda oldugu gibi zorlukları görmeli baş etmesini çözüm üretmesini öğrenmeli ki bir gün gelip yalnız kaldığında boşluğa düşmemeli.

Yorumla
  • tonbikkiz
    tonbikkiz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

allah korusun ayol

1
    0 Yorumla
  • kimene111
    kimene111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • Vazgeçtim__-
    Vazgeçtim__- Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Yürüümeezz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ana kuzusu erkekle bir ilişki yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Anne kuzusu erkekle ilişki kurulur mu? 45 cevap verildi
Duygusal, küsen ve trip atan ana kuzusu erkekle olur mu? 46 cevap verildi
Ana kuzusu erkek ilişkiyi zorlar mı? 51 cevap verildi
Ana kuzusu erkekten olur mu? 13 cevap verildi
Ana kuzusu erkekten olur mu? 9 cevap verildi
Ana kuzusu erkekten olur mu? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨