Simdi az çok bazılarımız anneciyiz ama bi ilişkide başkasının karışmasını hoş bulmayız anneci erkek evlendikten sonra çok sorun olur mu yürür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki. şey demişti annem seni istemiyo demişti. Bende ben annenle değil senle evleniyom sen beni istiyomusun ve annen sana böyle deyeince dedin mi anne ben onu seviyorum istiyorum diye. Desem ne değişecej ki annem istemiyo dedi bana yine. Bu kadarda iradesiz oluyo işte bu erkekler. Hayır anne babaya hğrmet saygı çok başka ama eşin olcaka kafınla anneyi ayıramamak çoookkk başka. Şimdi bitti Ben de omu çok seviyodum hâla da üzğlürğm hatta yarım kalmışlığımıza ama zorla kendimi aldıracak halimde yoktu istemeyene napim ki. Evlensek annesi ne dese o olucaktı demekki diye diye kemdimi avutuyorıö bende işte 😏
010 Yorumla
Soran+1 yılHelall bee sen en doğrusunu yapmıssın elbet anlar ama iş işten geçmiş olur ne demek sevmiyorum seni çok yazık çok anneci erkklr kapatılsın
Cevap sahibi+1 yılAhhhh keşke anlasa pişmannn olsa Rabbiiiimm sen duy köpek olsun geri gelsin ben napmişim desin
Soran+1 yılKaç yaşındaydı şu an evli değil demi anlar elbetttt herkes birgun anlayacak değerimizi
Cevap sahibi+1 yılKız 15 gün oldu işte bu olahlar olalı. 27 yaşımda. Eşşek kadar ama erkekler biraz geç büyüyo gerçekten onu anladım
Soran+1 yılHaklısın geç olgunlaşabiliyorlar yakin bi zamanmış
Insallah sana değer veren sözüne kıymet gösteren birisi ile karşılaşırsın🤍
Cevap sahibi+1 yılAminnn sağol 🥰
Cevap sahibi+1 yıl@Aşkınsın yooooo gayette güzel paralı bi işi vardı hatta aileisnden ayrı bi. şehşrde de tek yaşıyodu ama yinede annesinin dediği olmalıymış 🤷♀️
Soran+1 yıl@Aşkınsın niye yaşıyoruz biz onun annesine göre tamam sende bizim annemize göre yaşa hayatı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneci erkek kadar anneci kadınlarda var onların sayısı daha fazla. Nedense evlenmeden önce anneyi takmayan aileden soğuyan birini bulunca evlilik diye atlayan kişiler evlendikten sonra anneci bir can pareye dönüşüyor. Kadınıda erkeğide işe yaramaz bunlar mümkünse birilerinin hayatına dalıp burnundan getirmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın ilişkide 3. Bi kişi sorun sebebi zaten ebeveynler kendi evliliklerinden yakınırken aynısını bize yaşatıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sakın sakın kaç arkana bakmadan. Annesinin ağzına bakıyorlar. Onları daha çok önemsiyorlar. Sen hep ikinci planda kalırsın. Diyelim her şey güzel olsa bile annesi senin istemediğin. Bir şey söylese ona uyar. Aman diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılAklımın en önemli yerine aldım bu mesajı💜
Soran+1 yılPeki tavrımı koysam en başta
+1 yılAna kuzuları ikiye ayrılır annesine çok düşkün olan ve ilişkisine karıştıran erkekler - Annesine çok düşkün olan fakat ilişkisini tek başına yaşayan erkekler. İkincisiyle yürür
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. De olmaz ki aynı yola çıkıyor yani sevgi ve saygı ayrı bi kavram onun sözünü dinleyip herseyi noktası noktasına göre yapan ayrı bi kavram olmalı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yürümüyor ilişki iki kişiliktir üç kişilik oluyor o zaman.
10 Yorumla Çok sorun değil sorunun ta kendisidir birine bağımlı olan insan. İnsan ilişkisinde kendi kurduğu ailenin büyüğüdür. Hâlâ o ilişki içinde de ailesinin çocuğu olarak davranıyorsa, ebeveynini ilişkisine dahil ediyorsa, kök ailesiyle kendi ailesi arasında denge kuramayıp biriyle ilgilenirken diğerine ayırdığı zamandan çalmak zorunda kalıyorsa o kişi olgun değildir. Bir çocukla ilişki yaşanır mı? Yaşanmaz. Koşarak uzaklaş tatlım yoksa ileride evinizin mobilyasından çocuğunuzun adına kadar her şeye eşinin kök ailesi karar verir. Ve aranızdaki kavgaları vs. de bilip dahil olur.
Unutmayın anneyi sevmek, saygı duymak başka, annenin sözünden çıkmaktan korkmak ve özel hayatını detayına kadar ona anlatıp dahil etmek başka.10 YorumlaYürümüyor. Eski sevgilime aşıktım anlamıyordum önceden. "Annem gibi kimse yemek yapamaz hep anneminkini seçerim, kız kardeşin veya annem gibi karakteri olan biriyle evlenmek isterdim, anneme layık gelin annem de annem" derdi sürekli. Pantolon giydiğimde sadece dar diye seni annemin karşısına çıkarmam demisti. Ne yapsam ailesine bağlıyordu o kadar psikolojik olarak yıprandım ki. Sadece ona nazım geçiyor diye, annemin karşısında surat yaparsan boşarım seni demisti. Ki daha evlenmeden benim için çok zor süreçlerdi, rabbime şükür ki bitti.
18 Yorumla
Soran+1 yılAllah kurtarmış karşına insallah birdaha böyle birisi çıkmaz 🤍
Soran+1 yılUmarım yani aslında olay şöyle birisi ile tanışma faslındayım annesini yeni göreceğim ama anlatılanlara göre evde annenin hükmü geçiyormuş öyle olunca kafamda bunlar dönüyor sürekli
Soran+1 yılBenden deee3
- +1 yıl
Sen evlenmiş olabilirsin ama onu büyüyen annesi
- +1 yıl
nolmuç büyüttüyse görevi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu olmak başka şey.
Annecilik ve ilişkiye karıştırması başka şey.
Ana kuzusu olan adamı, eşi olacak kişi yolu yordamı bilirse çok güzel kendine bağlar ve “annelik” kavramına göre acayip saygı ve ilgili görür eşinden.
Ama annecilik, üzerine bir de kaynana eğer gel fecir bir şeyse geçmiş olsun.
O evlilikten hayır gelmez.
Ya ömür boyu çekersin ya da boşanırsın.
BŞka yolu yok.10 Yorumla
+1 yılBir insanın belli bir yaştan sonra, ailesine ana kuzusu cart curt diye hitap edeceğimiz kadar bağlı olması yaşanacak ilişkiyi genellikle olumsuz etkiler.
Bir zaman sonra artık büyüyüp birey olmayı ve kendi ailemizi kurmayı öğrenmemiz gerekiyor.10 YorumlaBir insan annesine nasıl davrandığından eşine nasıl davranacağını anlayabilirsin derler ama eğer olur ya gelin kaynana kapışmaşi eğer kaynana seni sevmezse ilişki kötü yerlere gidebilir diye düşünüyorum kimisi oğlunu kıskanır kimisi begenmez gelini ilk susar ama ilerde katlanamayica oğlana fark etmeden yanlış yönlendirip erkek tarafı ortada da kalıyor biri eşim biri annem diye
10 YorumlaAradaki denge kurulmalı yoksa üzülüp yıpranırsın tamam anne ama sende sevdiği kadınsın ki anneci olan biri yaşamak zordur annesi gibi ilgi alaka bekler..
10 Yorumla
+1 yılKendi kararları, kendi tecrübeleri ve kendi duruşu olmayan belli bir yaşa gelip hala anne direktifleri alan ve kendini buna mecbur hisseden bir erkekten olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra ondan kaçacak yer ararsın, böyleleri hiç evlenmemeli, bunları bulduğunuz yere usulca bırakın... Kadını erkeği fark etmez...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesini seven, el üstünde tutan adamdan eşine zarar gelmez. Onu çocuklarının annesi olarak gördüğü için avantajlı hale bile gelir.
Tabi kadınlar (Eş ve/veya anne ) olayı rekabet haline çevirmezse.
10 YorumlaHiç girme o toplara bebiş. Çok üzülürsün. Vallaha anasının ağzindan çıkacak kelimeye bakarlar.
10 YorumlaBen kendi adıma konuşayım. Aileye düşkün bir insanım fakat bu tarz ilişkilerde yani evlilikte kesinlikle sınırı çizerim. Yani annem ile eşim arasında kalmam. Çünkü ikisi de ona göre davranmak zorundadır. İnsanlar konuşa konuşa herşeyi halleder yani annem bir şey dedi diye haraket etmem tabi ki akıl var mantık var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Annesine değer veren seven adam karısınada değer verir sever bunu bi kadın anlamıyorsa bence yok olsun daha iyi:)
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğer vermek ayrı sözünü dinleyip anneci olmak farklı şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadına şiddet gösteren erkeklerden kaç tanesi anne kuzusu? Kadınlar annesine isyan eden kanka sırnaştıkça kadına şiddet bitmez bu ülkede...
06 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel şiddetten bahsetmiyor ki kimse duygusal sözel şiddetten bahsediyor o daha kötü birinin seni sürekli ezmesi her ortamda sana gereksiz muamelesi yapılması empati kurarsanız anlayabilirsiniz
- +1 yıl
Kadınlar tarih boyunca lüks sevene, çapkınlık sevene, mal mülk sevene, şiddet sevene hep bir şans vermiştir ama kendi öz annesini sevene hiç bir şans vermemiştir. Duygusal şiddetin en büyüğü de budur.
Soran+1 yılBence bu durumu yaşayıp anlamalısın bazı boyutları çok saçma olabiliyor anneci olmanın ki
Kimse fiziksel şiddet yapan birisi ile bile bile evlenmez genelde erkekler sonrada gösterirler böyle özelliklerini yoksa biz hayatımızı seviyoruz herkesin hayatına ne kadar çiçek ekmeye çalışsak siz üstlerine bakmadan ezerek geçiyorsunuz- +1 yıl
Hayatım boyunca çizdiğim resimleri yırtan yazdığım şiirlerle alay eden ve beni sözlü olarak aşağılayan hep kadınlardı. Bu yaptıkları zulümlerin yüz mislini daha da yapsalar hiç bir kadına bir fiske bile vurmam. Çünkü annem beni tam bir centilmen olarak yetiştirdi. Onunla mükemmel bir diyaloğumuzun olması da kaotik anadolu kültürüne alışık otantik türk kızları ve onların bayıldıkları çommarlar tarafından yadırganıyorsa onlara bol şiddetli evlilikler bana da sanat spor bilim ve felsefe dolu huzurlu yalnızlıklar; herkes hak ettiği gibi yaşar...
Soran+1 yılMaksat zaten bu yolda doğru kişiyi bulmak eğer sevgiyi hak etmeyecek kalplerde ararsan sonu hep böyle hüsran olur sonuçta tek olmak Allaha mahsus bir şey burada denilmek istenilen bir erkek eğer fazlası ile annesine düşkün olursa bu farklı şeylere yol açıyor duyduğumuz üzere evlendikten sonra bile yanlarında yatmak annenin gelişini kıskanması oğluna karşı doldurması şu an bunu Anadolunun has kadınları yapmaz zaten kimseye bir laf dediğimiz yok herkesin kararına saygılıyız ama hayat böyle birisi ile çok da zor geçmezmiydi böyle birsey yaşasaydın
- +1 yıl
Bir erkek annesini ne kadar seviyorsa eşini de o kadar sever. Eşini ne kadar seviyorsa annesini de o kadar sever. Anne güneştir eş de aydır. İkisi aynı anda doğmaz ama ikisinin de kaderi kıymeti bilinir. Biz iki nimetim var biri anam biri yarim diyen Neşet Ertaşları dinleyerek yetişen anne babaların evlatlarıyız. Üç beş tane klinik vaka üzerinden tüm hayırlı evlat olan erkekleri ana kuzusu diye yaftalarsanız playboyların mafyaların kadına şiddet gösteren psikopatların ağına düşersiniz. Ben diyeceklerimi dedim. Anne kuzularından gelecek en büyük zarar can sıkıntısıdır hayırsız evlatlardan anne baba düşmanlarından gelecek zarar aile dramlarıdır. Bunu unutmayın.
+1 yılkimse sizi annenizi seviyorsunuz diye yadırgamıyor gençler, ama bu sıfatı alana dek yaptıklarınız için yadırgıyor. detaya girmeyeceğim, gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle ilişkisi güzel olan adam çekicidir.. ama eşiyle annesi arasındaki dengeyi de kurabilmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çekici saygı duyması gibi mi
- +1 yıl
Benim bi adamda kriterlerim arasındadir annesiyle arasi iyi olanlar.. senle annesi arasında kalmayacak. ortalarda gezmeden. net olup , bı denge kuracak herhangi bir olay yaşadiginiz zaman.
+1 yılYurumez. Her seye anasini sokar mahvolursun pasif kalirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatını zehir edersin diyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle. Vay anamin yemekleri vay anamin sefkati der durur. Zorlanirsin yani. Ya kendine cok asik etmen lazim ya da boyle cadaloz bi kadin olup lafini gecirmen dominant olman lazim. Oyle bi karakterin varsa olur
Soran+1 yılHergün artık saç baş Allah ne verdiyse 😅
- +1 yıl
Ya hani dersen ki ben dominantim sozumu geciririm benim borum oter diyosan lafin gecer. Ama uysalsan yumusak basliysan o annenin altinda ezilirsin. Ya da dedigim gibi kocanin sana cok asik olup her istedigini yapmasi ustune cok dusmesi lazim. Ama dominant olman her zaman kazandirir
+1 yılYürümez, net. Evlendikten sonra anneci olmayan bile anneci oluyor zaten anneci olan yapışık gezer.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Ana kuzusu ile zor, onun annesi de kaynanalık yapar.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten annesi kaynanam olmuyor mu
Kendimden başkasının daha çok sevilmesine katlanamiyorum olabilemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet hep annesi ne derse ona göre davranır. Eşini umursamaz o tip erkekler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesini sevenden sorun olmaz. Annesini dinleyenden olur
20 Yorumla
+1 yılAnne ve babanın sözünden çıkmayan insanlara hiç güvenmem
00 YorumlaAna kuzusu olmakla pek ilgisi yok. Iyiside vardır kötüsü de
00 Yorumla
+1 yılYürümez sana tlc ana kuzusu seyretmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAna kuzusu biriyle yürümez ama bi erkek annesine nasip davranıyosa ilerdeki eşine de aynı şekilde davranır aşağı yukarı. İkisinin arasındaki farkı bilmek gerek ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine değer veren eşini el üstünde tutar bal gibi olur
00 Yorumla Herhalde anası rahmetli olur ve anaç tavuk olursan🤔
00 YorumlaAyy başıma geldi annesinden izinsiz tuvalete gitmeyen birisiyle evlendim önceden fark etmedim evlendikten sorna fark ettim 3 ay kaldım dayanadim bosadim
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tuvalete ciddimisin
Soran+1 yılEvet düşündüm Şu an bu çok utanç verici kimsenin başına vermesin Allah
Ben anneciğim ama sevdiğim hayatımda olan insanın değeri de bir başkadır bunu anlamak çoğu kişi için zor. ben hayatımda olcak kişi annem gibi severim ama asla karşılaştırmam
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmek değer vermek başka onun lafını dinleyip hayatını ona göre yaşaman başka
+1 yılEski erkek arkadaşım o kadar anneciydi ki sorma benim boyum kısa annesi bu yüzden beni beğenmedi annesine seviyorum diyemedi yanimda durmadı bende onu annesiyle birlikte mutlu bir yaşasın diye bıraktım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz hanımcı, anne kuzusu, beta, efendi, meriç, uydu Erkek sevilmiyor diyoruz ama gelde anlat
10 YorumlaAna kuzusu erkekle ilişki yürümez ben evlendim evlendıgım adam da öyleydi lanet klsun evkendıgım güne dedim nerdeyse yatağa bile ananesini çağıracak yanında o kadar ana kuzusu
00 YorumlaVallahi yürümez çevremde var arkadaşlarımın eşleri falan kanser olursun erken yaşta
014 Yorumla
Soran+1 yılDeme kızz çok mu kötü
Soran+1 yılAy bunu duydum anne eve kalmaya geldiğinde onunla yatan var evet
Soran+1 yılŞu an felaket korktum 😅😅
Soran+1 yıl@asyacim33 yok olsunlar böyle kişilikler insallah
Soran+1 yıl@asyacim33 peki ben tavrımı koysam en başta
+1 yılAnnesinin biricik gelini isen yürür tabi
10 Yorumla
+1 yılHayır yürümüyor kesinlikle
10 YorumlaYürümez boşa başını yakma anasıyla oğluyla uğraşaman deli ederler seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yürümüyor bacım dön bu yoldan
02 Yorumla
Soran+1 yıl🏃♀️🏃♀️🏃♀️ döndüm kaçıyorum
- +1 yıl
En iyisi 😂😂
Evet yürüyebilir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEminmiyiz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürür neden yurumesin
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninkisi güzel yürüyor diye yorumladım
Yürümez. Erkek dengeyi kurabilmeli.
00 Yorumla
+1 yılasla yürümez asla asla asla asla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Yürümez idare etmeyi bilmeli gerektiğinde
00 YorumlaYürür niye yürümesini ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla asla asla
00 Yorumla Ana aranıza girer hep
00 YorumlaSakın sakın bulaşma evlilik 2 kişiliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla yürümez ne ilişki ne evlilik öyle biri ile nişanlıydım ben ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmaz, uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılAna kuzusu erkek=ezik erkek asla olmaz
00 Yorumla
+1 yılYürür niye yürümesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Yürüyebilir de yürümeyebilir de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsin yürümez
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gerek var gereksiz aksiyona diyosun kuzum
- +1 yıl
Aynen canım benim. Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı olmalı. Ben aynı yatağa gireceğim iyi günde kötü günde yanında olacağım kadına daha çok önem veririm
Soran+1 yılYani öyle olması gerekiyor sonuçta
- +1 yıl
Yol ver gitsin hiç uğraşma.
+1 yılBen öyle birini istemem 😛
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden biliyon cocugun oyle oldugunu ya
01 Yorumla
Soran+1 yılElbet belli ediyorlar
+1 yılİşin zor o kadarını söyleyeyim..
03 Yorumla- +1 yıl
Şunuda belirtmek istiyorum bu soruyu soran kadınlar sordukları soruyu iyi düşünsün çünkü oda bir erkek evlat anası olacak ileride kim bilir. Rahmetli dedem derdi evladına gereğinden fazla merhamet eden ona kötülük eder
Soran+1 yılEvet çok hakli bir söz sonuçta boş yere o kişiyi kendine bağlayıp hayatını mahvediyor
- +1 yıl
Ama şöyle tabloya baktığımızda ne görüyoruz? Şımarık pamuk prenses gibi yetişmiş bir nesil kimse yanlış anlamasın herkesin evladı kıymetli ben aksini söylemiyorum lakin gevşek ve şımarık yetiştiriliyor nesil insan denen varlık aynı hayvanlarda oldugu gibi zorlukları görmeli baş etmesini çözüm üretmesini öğrenmeli ki bir gün gelip yalnız kaldığında boşluğa düşmemeli.
allah korusun ayol
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılYürüümeezz
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!